Duhovna obnova s Alanom Hržicom u župi bl. Alojzija Stepinca u Rakitju

Duhovna obnova s Alanom Hržicom u župi bl. Alojzija Stepinca u Rakitju

U subotu, 9. ožujka 2024. godine, župa Blaženog Alojzija Stepinca u Bestovju, Novakima i Rakitju bila je domaćin korizmene duhovne obnove koju je obogatio svojim gostovanjem poznati glazbenik i evangelizator Alan Hržica.

Autor
Molitvena zajednica ''Srce Isusovo''/Laudato/F.P.
Fotograf
Molitvena zajednica "Srce Isusovo"
Objavljeno:
 
12.03.2024 18:18

 

Događaj je privukao veliki broj vjernika, popunivši crkvu do posljednjeg mjesta. Stvorila se lijepa atmosfera ispunjena pjesmom, molitvom i zajedništvom.

Večer je obilježila iznimna dinamika, s bogatim glazbenim programom u kojem su se izmjenjivali župni zborovi: Zbor Credo, Zbor Gloria i Stepinčevi mališani, dok je Alana Hržicu pratila slavljenička služba Molitvene zajednice ''Srce Isusovo''.

Svečano euharistijsko slavlje predvodio je preč. Božidar Cindori uz propovijed vlč. Ivana Gretića, nakon čega je duhovni program nastavio Alan Hržica. Nakon duhovne obnove u crkvi upriličen je blagoslov kipa Majke Marije Bistričke, djelo i dar umjetnika Mate Vlaha.

Druženje sa župljanima nastavilo se kasnije u prostorijama župe, gdje je prečasni Božidar Cindori zahvalio svima na dolasku te istaknuo početak lijepe suradnje s Molitvenom zajednicom ''Srce Isusovo'' iz Plamotićeve ulice.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: