SVI ZA STOL

06.11.2022., 17:00
Pero Galić
60 min
06.11.2022., 17:00

Jesenske dane upotpunit će sezonske namirnice. Za glavno jelo glavni kuhar Hrvoje Kroflin priprema rižoto od vrganja, za predjelo je spremna salata od rajčica na moderan način, a za desert semifredo od kruha. Objed će upotpuniti vina iz Đakovačkog podruma malog. Ove delicije imat će priliku kušati Pero Galić koji će uz akustičnu gitaru na nov način zapjevati poznate pjesme.

Repriza:
četvrtak u 21:05, petak u 15:30, subotom u 17:00 i srijedom u 12:05
Fotogalerija
07.12.2025. 17:10

Ovoga puta chef Tomislav Varga priprema pileću paštetu s džemom od luka, filet brancina sa špinatom i krumpirom, a slatki završetak je – kruh od buče s marelicama i dinjom. Glazbeni gost je Leonardo Rados, talentirano zadarsko dijete koji osvaja svojim glasom i sviranjem gitare. 

23.11.2025. 17:10

U novoj emisiji zabavu donose mladi glazbenik Frano Pehar i Tarapana bend. Za kulinarski dio zadužen je chef Hrvoje Kroflin, a na jelovniku će se naći jakobove kapice s gljivama i šparogama, filet divljeg mola s kremom od pečenih tikvica i vrganjima te knedlica od šljiva.

09.11.2025. 17:10

Iz Dalmacije u naš studio dolazi Petar Dragojević koji će svojim glasom donijeti emociju, a za njega kuha chef Hrvoje Kroflin. Na jelovniku su teleći file s ukiseljenim lisičarkama i zelenim lješnjakom, goveđi obrazi s lisičarkama te sladoled od patlidžana i džem od oraha. 

26.10.2025. 17:10

Glazbeno-bračni par Sandra Bagarić i Darko Domitrović novi su gosti emisije ''Svi za stol''. U studio donose eleganciju, glazbu i ljubav koju dijele i na pozornici i u životu.

12.10.2025. 17:10

Domaćinima emisije Karmeli Vukov Colić i chefu Tomislavu Vargi u goste dolazi glazbenik Sandi Cenov koji će otpjevati neke od svojih najvećih hitova.

Na jelovniku će se naći guščja jetra s crvenim vinom i lješnjakom, kunić sa šafranom i kremom od graška te tiramisu od maline. 

28.09.2025. 17:10

U goste stiže istarski kantautor Bruno Krajcar koji će probati jela chefa Tomislava Varge. Na jelovniku će se naći tuna s mediteranskim začinima, hrskava piletina sa slanutkom i batatom te čokolada s malinama i brusnicama.