TV vodič

07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S03E131
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E38
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E35
U nastavku učenja o katoličkoj vjeri saznajemo kako primamo i rastemo u milosti.
08:04Moja katolička obitelj, crtana serija, S01E07
Kao dio serijala 'Moja katolička obitelj', epizoda o don Boscu približuje nam radosna sveca koji je uvijek bio s djecom, u igri ili molitvi.

08:26Maminjami, gastroemisija, S01E02
Ocean u kuhinji moguće je napraviti jedino na tanjuru, i to od palente, bolonjeza, mladog luka, aceta, tvrdog sira.
08:29Moje vrijeme s Isusom, crtana serija, S01E16
09:00Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S02E10 (R)
Rafo se zaputio prema Slavoniji gdje je pronašao obitelj Čondić. Ljerka i Robert roditelji su trojice sinova i jedne kćeri koja ih je usrećila prvim unukom. Obitelj nas je ugostila na svome ranču u selu Kadanovci. Prekrasna priroda, životinje, hrana i smještaj ono je što privlači brojne goste na njihov OPG. Glava obitelji, Robert u svome svjedočanstvu otkrit će kako nikada nije kasno spoznati Boga i odijeliti dobro od zla. Dobio je opomenu od Gospodina, nakon koje je progledao. Čut ćemo i svjedočanstvo Robertove sestre Marije po zagovoru pleterničke Gospe od Suza. Bit će i pjesme, dvanaestogodišnji sin Franjo zasvirat će na harmonici. U kuhinji Ljerka priprema pravi slavonski čobanac s tri vrste mesa, a za desert Šnenokle (schee nokle).
10:00Otvori spomenar!, intervju, S05E10 (R)
Povodom stote obljetnice rođenja jednog od najvećih hrvatskih pjevača, Ive Robića, emisija je posvećena njegovom liku i djelu. Ovaj doajen zabavne glazbe prvi je ostvario veliku međunarodnu karijeru i prodao svoj album 'Morgen' u više od milijun primjeraka. O Misteru Morgenu govori gost emisije Robert Mareković, frontmen skupine "Swingers", čiji je album "Samo jednom se ljubi - tribute to Ivo Robić" nagrađen diskografskom nagradom Porin.
11:05Dudo i prijatelji, Emisija o sportu, S01E52 (R)
Jesu li sportaši skloniji nekim oboljenjima? Koje su najčešće zdravstvene poteškoće s kojima se sportaši susreću tijekom i nakon karijere? To su samo neka od pitanja o kojima smo govorili u emisiji. U studiju su bili dvojica liječnika: Mislav Puljević i Marko Jakopović.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03More milosrđa, kontakt-emisija, S05E09 (R)
Danielu Vorihu u emisiju je došao kantautor duhovne glazbe Luka Balvan. S trideset godina na sceni, Balvan je čovjek bogatog duhovnog iskustva i autor više od stotinu pjesama. Glazbeno je pratio fra Zvjezdana Linića i mons. Tomislava Ivančića, sudjelovao u organizaciji dočeka pape Ivana Pavla II. u Banjoj Luci te skladao pjesmu za doček pape Benedikta XVI u Hrvatsku. Osim što se bavi glazbom, Balvan je doktor znanosti, usavršavao se na području diplomacije, djelovao je kao predavač na obrazovnim institucijama i radio kao novinar. U emisiji će iznijeti svoje svjedočanstvo vjere i odgovarati na pitanja gledatelja koji se uključe uživo putem telefona.
14:10Izdvojeno, informativna emisija, S06E133
'Demokršćanstvo: izvori, postignuća i perspektive' naziv je zbornika radova u izdanju Glasa Koncila i Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Njegovo predstavljanje povod je emisiji čija je tema politička scena, njezina vidljiva ili nevidljiva demokršćanska obilježja, ali i populizam kao posljedica slabih demokracija i političkog nezadovoljstva biračkog tijela. Gost emisije je dr. sc. Jakov Žižić s Odjela za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Urednik i voditelj je Davor Trbušić.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:09Neka nam Bog pomogne, humoristična serija, S03E18 (R)
Azzurra, još uvijek šokirana nakon što je otkrila da joj je Rosa sestra, ne zna kako se ponašati. Sestra Angela je moli da joj se samo pokuša približiti. U međuvremenu, u samostan stiže, Guidov brat Marcello. Njihov je odnos prilično napet i, što je još gore, čini se da Marcello skriva nešto. Zahvaljujući svom bratu, Guido shvaća da je još uvijek zaljubljen u Azzurru, koja se počinje približavati Rosi. Carlo pak odbija stipendiju kako bi ju Margherita mogla dobiti.
16:10Podcast Bitno.neta, informativna emisija, S01E09 (R)
Gost nove epizode Podcasta Bitno.net-a je farmaceut Luka Tripalo. Luka će progovoriti o tome kako je zbog priziva savjesti ostao bez posla u jednoj hrvatskoj ljekarni te kako je riješeno pitanje priziva savjesti među farmaceutima. Osim toga, s našim gostom ćemo razgovarati o kulturnim prilikama u Hrvatskoj te razvoju novog pristupa katehezi na kojem radi sa salezijancima.
17:00Sveta Misa: Skopaljska Gračanica, Prijenos
Župa Srca Marijina u Skopaljskoj Gračanici slavi obljetnicu svog utemeljenja, a svečano euharistijsko slavlje predslavi mostarsko-duvanjski biskup u miru mons. Ratko Perić. Župa Skopaljska Gračanica utemeljena je 31. siječnja 1911. godine odvajanjem pojedinih naselja od župa Bugojno. Prva župna crkva sagrađena je 1912. godine i bila je posvećena sv. Jeronimu učitelju.
18:30Sveta Misa: Karlovac, Prijenos, uživo
19:10Čudesa, igrana serija, S01E14
Pratimo priču mladog salezijanskog svećenika koji gorljivo radi želeći pomoći i obogatiti živote zajednice u naselju za koje se smatra da je opasno. U svome radu s mladima želi doći do svakoga, bez obzira na socijalni status. U jednom posjetu naselju, mlada djevojka ga napadne, rani nožem i ukrade mu sav novac koji je skupio za humantiranu akciju. Umjesto da je optuži i pošalje u zatvor, on odlučuje slijediti primjer Don Bosca i počinje moliti za nju da pronađe svoj mir i svoje mjesto u društvu. Njegova odluka i predanost dovest će do iznenađujućeg obrata.
20:10Izdvojeno, informativna emisija, S06E134
Uz blagdan sv. Ivana don Bosca tema su salezijanci kao saveznici u odgoju mladih. Gost je don Ivan Šibalić, SDB, studentski kapelan Sveučilišta u Zadru. Pojasnit će što to mlade privlači salezijanskoj karizmi, po čemu su salezijanci postali saveznici roditeljima i koji je osnovni princip odgoja kojega je postavio don Bosco. Govorit će i o tome jesu li se mladi mnogo promijenili u odnosu na don Boscovo vrijeme te koliko je važno ono što djeca prime u vlastitom domu.
21:00Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S03E21
21:25Koncert Uskrs fest 2019., snimka koncerta
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:01Susret u Riječi, emisija o kulturi, S05E24
Uredniku i voditelju Đuri Vidmaroviću u goste dolazi Branka Martinović, mlada magistrica ekonomije, analitičarka društvenih kretanja i spisateljica. Piše pod pseudonimom Rose L. Harper, a u emisiji predstavlja svoj roman "Dar". Roman je to o kršćanskim etičkim postulatima - ljubavi, prijateljstvu, uskrsnuću, patnji, borbi za dobro, oprostu, ustrajnosti, vjeri i vrijednostima života.
00:50Totus tuus, kontakt-emisija, S04E03 (R)
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S03E132
07:54Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E413
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E36
Mali katekizam obrađuje i sakramente Katoličke Crkve. U ovoj epizodi učimo o krštenju.
08:10Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S05E21
U emisiju dolazi predsjednica udruge "Josipove obitelji" Helena Marić. Riječ je o udruzi bračnih parova s posvojenom i udomljenom djecom, s ciljem pružanja podrške posvojiteljima i udomiteljima na temelju kršćanskih vrijednosti. Udruga je nastala iz jedne manje grupe koja danas broji 120 majki. Helena je zajedno sa svojim suprugom posvojila tri sina, a u emisiji svjedoči o svom osobnom životu, udruzi i ulozi koju je u svemu tome imao sv. Josip.
08:45Papin apostolski pohod DR Kongu: Sveta misa, prijenos, S01E01
11:20In familia Dei, Emisija, S01E20
Dijagnoza raka dojke pa spoznaja da je začet novi život. Trudnoća i kemoterapije. Nakon poroda zdrave djevojčice nova dijagnoza raka druge dojke. Troje djece i podstanarski stan od 38 kvadrata. Može li čovjek uistinu u ovakvim životnim okolnostima živjeti radost života? Borislava i Pero Cindrić svjedoče da može!
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S01E46 (R)
Pedijatrijska kardiologija je u poslijednjih nekoliko desetljeća doživjela značajan napredak u cijelome svijetu ali zahvaljujući vrhunskom znanju i vještinama hrvatskih pedijatrijskih kardiologa dijagnostika i liječenje ne zaostaje za razvijenim zemljama. Referentni centar za pedijatrijsku kardiologiju koji djeluje sa središtem u Zavodu za pedijstrijsku kardiologiju Klinike za pedijstriju Kliničkog bolničkog centra Rebro svojim timskim radom zbrinjava i najsloženije bolesti srca. Posebno se razvila fetalna kardiologija koja omogućuje prenatalno, tj. prije rođenja preciznu dijagnostiku a nakon rođenja adekvatnu medicinsku intervenciju. Gost emisije je prof. dr. sc. Ivan Malčić.
13:10Susret u Riječi, emisija o kulturi, S05E24
Uredniku i voditelju Đuri Vidmaroviću u goste dolazi Branka Martinović, mlada magistrica ekonomije, analitičarka društvenih kretanja i spisateljica. Piše pod pseudonimom Rose L. Harper, a u emisiji predstavlja svoj roman "Dar". Roman je to o kršćanskim etičkim postulatima - ljubavi, prijateljstvu, uskrsnuću, patnji, borbi za dobro, oprostu, ustrajnosti, vjeri i vrijednostima života.
14:10Izdvojeno, informativna emisija, S06E134
Uz blagdan sv. Ivana don Bosca tema su salezijanci kao saveznici u odgoju mladih. Gost je don Ivan Šibalić, SDB, studentski kapelan Sveučilišta u Zadru. Pojasnit će što to mlade privlači salezijanskoj karizmi, po čemu su salezijanci postali saveznici roditeljima i koji je osnovni princip odgoja kojega je postavio don Bosco. Govorit će i o tome jesu li se mladi mnogo promijenili u odnosu na don Boscovo vrijeme te koliko je važno ono što djeca prime u vlastitom domu.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:10Totus tuus, kontakt-emisija, S04E03 (R)
16:14Duhovna glazba, Glazba, S01E01
16:30Papin apostolski pohod DR Kongu: Susret sa žrtvama, prijenos, S01E02
17:45Pobožnost svetom Josipu: Karlovac, Prijenos
Pobožnost svetom Josipu iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
18:30Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:40Nadbiskup Fulton J. Sheen, Vjerska emisija, S03E01 (R)
20:11Izdvojeno, informativna emisija, S06E135
Katolički dječji vrtić 'Emaus', koji se nalazi u sklopu novoizgrađenog Pastoralnog centra župe Gospe od Anđela u Trogiru, prvi puta je otvorio vrata svojim polaznicima ove sezone. Ravnateljica vrtića s. Martina Grmoja ispričat će kako je došlo do ideje za izgradnjom ovog vrtića kojeg je financirala Splitsko-makarska nadbiskupija. Govorit će i o tome koliko su roditelji zainteresirani za upis djece u katoličke vrtiće i što djeca dobivaju pohađanjem katoličkog vrtića
21:00Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S05E11
Mihaela i Hrvoje Đurđević u braku su malo više od godinu dana, a Gospodin ih je blagoslavio malenom kćerkom Hanom. Govore o svojoj vezi koja je trajala skoro deset godina bez prisutnosti Boga, nakon čega je došlo do prekida. Tada je prvo Mihaela doživjela živoga Boga, a nakon nje Gospodin je dotaknuo i Hrvojevo srce. Bilo je tu brojnih borbi i napasti, ima ih i danas, ali s Biblijom u ruci Đurđevići danas u braku svakodnevno slijede Gospodina živeći po njegovim zapovijedima. U kulinarskom dijelu Mihaela priprema jaja punjena sardinama, a Hrvoje punjene lignje i krumpir s peršinom.
22:05Povratak kući, vjerska emisija, S04E32 (R)
Različiti putevi, mnoga iskustva i razni načini, a svi vode prema jednom Domu. U poznatoj i dugovječnoj emisiji s domaćinom Marcusom Grodiem upoznajte ljude koji su doživjeli obraćenje ili obnovu katoličke vjere. Njihovo putovanje prema zajedništvu Katoličke crkve svjedočanstvo je snažnih puteva Božjih i radosti povratka u Očev dom. Iskrena predanosti ovih ljudi u potrazi za istinom inspirirat će vas na razmišljanje i traženje dubljeg odnosa s Bogom i puninom katoličanstva.
Emisija stavlja naglasak na kvalitetne razgovore koji pomoću iskustava brojnih gostiju potiču na razmišljanje te ujedno inspiriraju svoju publiku. Za vrijeme razgovora uključuju se i brojna pitanja publike. Gosti prepričavaju svoj životni put te razloge koji su doveli do promjene i odluci za Katoličku crkvu.
Voditelj emisije, autor i govornik Marcus Grodi osnivač je i predsjednik ''The Coming Home Network International''. Mreža je to obraćenika na katoličanstvo koja želi pripadnicima drugih kršćanskih tradicija otkriti istinu i ljepotu Katoličke crkve i dovesti ih do punine zajedništva.
23:01G. K. Chesterton, serija, S01E23
Što je potrebno učiniti da bi zaslužili naslov ''Apostol zdravog razuma''? Zašto je taj naziv dodijeljen G. K. Chestertonu? Saznajte s nama na uzbudljivom putovanju uma kroz misli, polemike i rasprave o čovjeku, svijetu, filozofiji, vjeri, društvu, Crkvi i istaknutim temama tadašnjeg i današnjeg vremena.
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S05E21
U emisiju dolazi predsjednica udruge "Josipove obitelji" Helena Marić. Riječ je o udruzi bračnih parova s posvojenom i udomljenom djecom, s ciljem pružanja podrške posvojiteljima i udomiteljima na temelju kršćanskih vrijednosti. Udruga je nastala iz jedne manje grupe koja danas broji 120 majki. Helena je zajedno sa svojim suprugom posvojila tri sina, a u emisiji svjedoči o svom osobnom životu, udruzi i ulozi koju je u svemu tome imao sv. Josip.
00:26In familia Dei, Emisija, S01E31 (R)
Jeste li ikada osjećali da vas je u velikim životnim odlukama paralizirao strah? Jeste li imali neko mišljenje, ali ste se bojali izreći ga pred gomilom neistomišljenika? Je li strah manjak vjere u Božju sigurnost? Sara i Ante Čaljkušić, naši sugovornici u emisiji In Familia Dei, svjedoče kako su uplovili u bračnu luku pobjedivši strah od materijalne zbrinutosti; kako je nerođeni život njihova sina utjecao na njih te kako je pokrenuta inicijativa '40 dana za život'.
01:20Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S05E11
Mihaela i Hrvoje Đurđević u braku su malo više od godinu dana, a Gospodin ih je blagoslavio malenom kćerkom Hanom. Govore o svojoj vezi koja je trajala skoro deset godina bez prisutnosti Boga, nakon čega je došlo do prekida. Tada je prvo Mihaela doživjela živoga Boga, a nakon nje Gospodin je dotaknuo i Hrvojevo srce. Bilo je tu brojnih borbi i napasti, ima ih i danas, ali s Biblijom u ruci Đurđevići danas u braku svakodnevno slijede Gospodina živeći po njegovim zapovijedima. U kulinarskom dijelu Mihaela priprema jaja punjena sardinama, a Hrvoje punjene lignje i krumpir s peršinom.
02:20Otvori spomenar!, Intervju, S01E23
'Vranac'', ''Sve ću prodat sutra'', ''Ne dirajte mi ravnicu'' , ''Divne godine'', pjesme su koje u dušu diraju i ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, a izvode ih Najbolji hrvatski tamburaši, nekadašnji Zlatni dukati. Glavni vokal sastava, Stanko Šarić, gostovao je u emisiji i govorio o uspomenama vezanim za Slavoniju i njihove poznate pjesme, a sa sobom je ponio i tamburicu. Urednica i voditeljica: Mirna Sigetić.
03:10Povratak kući, vjerska emisija, S04E32 (R)
Različiti putevi, mnoga iskustva i razni načini, a svi vode prema jednom Domu. U poznatoj i dugovječnoj emisiji s domaćinom Marcusom Grodiem upoznajte ljude koji su doživjeli obraćenje ili obnovu katoličke vjere. Njihovo putovanje prema zajedništvu Katoličke crkve svjedočanstvo je snažnih puteva Božjih i radosti povratka u Očev dom. Iskrena predanosti ovih ljudi u potrazi za istinom inspirirat će vas na razmišljanje i traženje dubljeg odnosa s Bogom i puninom katoličanstva.
Emisija stavlja naglasak na kvalitetne razgovore koji pomoću iskustava brojnih gostiju potiču na razmišljanje te ujedno inspiriraju svoju publiku. Za vrijeme razgovora uključuju se i brojna pitanja publike. Gosti prepričavaju svoj životni put te razloge koji su doveli do promjene i odluci za Katoličku crkvu.
Voditelj emisije, autor i govornik Marcus Grodi osnivač je i predsjednik ''The Coming Home Network International''. Mreža je to obraćenika na katoličanstvo koja želi pripadnicima drugih kršćanskih tradicija otkriti istinu i ljepotu Katoličke crkve i dovesti ih do punine zajedništva.
04:10Nadbiskup Fulton J. Sheen, Vjerska emisija, S03E01 (R)
04:40Majka Angelica, vjerska emisija, S05E09
Majka Angelica u studiju razgovara s djecom koja su odjevena u razne katoličke svece. Dijalogom s njima, odjevenima u svetog Mihaela, Diega, Patrika, Davida, Elizabetu Ugarsku, Dominica Savia, Antuna, Nikolu i dr. stvara prekrasnu i jednostavnu atmosferu. Uz mnogo humora, približava stvarnost svetaca svim gledateljima kojima poručuje da smo svi predodređeni da budemo sveti. Ulijeva nadu u budućnost Crkve koja ima prekrasnu djecu. Njihova škola dolazi iz vjerničkog doma u kojemu se uči Boga voljeti i služiti mu, kako biti dobar i imati pravi odnos s općinstvom svetih.
05:40Izdvojeno, informativna emisija, S06E135
Katolički dječji vrtić 'Emaus', koji se nalazi u sklopu novoizgrađenog Pastoralnog centra župe Gospe od Anđela u Trogiru, prvi puta je otvorio vrata svojim polaznicima ove sezone. Ravnateljica vrtića s. Martina Grmoja ispričat će kako je došlo do ideje za izgradnjom ovog vrtića kojeg je financirala Splitsko-makarska nadbiskupija. Govorit će i o tome koliko su roditelji zainteresirani za upis djece u katoličke vrtiće i što djeca dobivaju pohađanjem katoličkog vrtića
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S03E133
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E40
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E37
Mali katekizam obrađuje i sakramente Katoličke Crkve. U ovoj epizodi učimo o svetoj Potvrdi.
08:03Moje vrijeme s Isusom, crtana serija, S01E16
08:28Maminjami, gastroemisija, S01E04
Poslužite ručak u obliku ovčica! Potrebni su vam: špageti, 'šalša', tvrdi sir, matovilac i crne masline.
08:32Superknjiga, crtana serija, S01E01
Luka nije poslušao oca i ušuljao se u laboratorij profesora Kvantuma i gotovo uništio super tajni projekt. Superknjiga odvodi Luku, Elu i Gizma na putovanje da vide pad Lucifera s neba i njegovu preobrazbu u Sotonu. Sotona je zbačen na zemlju gdje dobiva oblik zmije i gdje prevari Adama i Evu da i oni budu neposlušni Bogu. Luka, Ela i Gizmo gledaju uništenje savršenog svijeta Adama i Eve koji se dogodio zbog njihove neposlušnosti. Superknjiga vraća naše junake kući, ali ih ostavlja sa vrlo važnom porukom o Božjoj ljubavi i oproštenju.
09:09Papin apostolski pohod DR Kongu: Susret s mladima i vjeroučiteljima, prijenos, S01E04, uživo
10:36Duhovna glazba, Glazba, S01E01
10:55Revolucija u Riju, dokumentarni film
Dokumentarni film o susretu pape Franje s mladima iz cijelog svijeta na Svjetskom danu mladih u Rio de Janeiru u Brazilu.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03Novo srce, Emisija, S02E04 (R)
O obitelji, braku i važnosti svjedočenja vjere u bračnom i obiteljskom životu u Novom srcu govore Mirta i Krešimir Miletić.
13:00Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S05E11
Mihaela i Hrvoje Đurđević u braku su malo više od godinu dana, a Gospodin ih je blagoslavio malenom kćerkom Hanom. Govore o svojoj vezi koja je trajala skoro deset godina bez prisutnosti Boga, nakon čega je došlo do prekida. Tada je prvo Mihaela doživjela živoga Boga, a nakon nje Gospodin je dotaknuo i Hrvojevo srce. Bilo je tu brojnih borbi i napasti, ima ih i danas, ali s Biblijom u ruci Đurđevići danas u braku svakodnevno slijede Gospodina živeći po njegovim zapovijedima. U kulinarskom dijelu Mihaela priprema jaja punjena sardinama, a Hrvoje punjene lignje i krumpir s peršinom.
14:10Izdvojeno, informativna emisija, S06E135
Katolički dječji vrtić 'Emaus', koji se nalazi u sklopu novoizgrađenog Pastoralnog centra župe Gospe od Anđela u Trogiru, prvi puta je otvorio vrata svojim polaznicima ove sezone. Ravnateljica vrtića s. Martina Grmoja ispričat će kako je došlo do ideje za izgradnjom ovog vrtića kojeg je financirala Splitsko-makarska nadbiskupija. Govorit će i o tome koliko su roditelji zainteresirani za upis djece u katoličke vrtiće i što djeca dobivaju pohađanjem katoličkog vrtića
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:10Otvori spomenar!, Intervju, S01E23 (R)
'Vranac'', ''Sve ću prodat sutra'', ''Ne dirajte mi ravnicu'' , ''Divne godine'', pjesme su koje u dušu diraju i ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, a izvode ih Najbolji hrvatski tamburaši, nekadašnji Zlatni dukati. Glavni vokal sastava, Stanko Šarić, gostovao je u emisiji i govorio o uspomenama vezanim za Slavoniju i njihove poznate pjesme, a sa sobom je ponio i tamburicu. Urednica i voditeljica: Mirna Sigetić.
16:00Duhovna glazba, Glazba, S01E01
16:30Papin apostolski pohod DR Kongu: Molitveni susret, prijenos, S01E05, uživo
17:40Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S03E21
18:10Klub prijatelja, kontakt-emisija, S01E21, uživo
18:30Radosna vijest, vjerska emisija, S05E22
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
18:59Sveta misa: Sveti Duh, Zagreb, prijenos, S01E01
Izravan prijenos svete Mise iz bazilike sv. Antuna na zagrebačkom Svetom Duhu na koje četvrtkom dolazi i do tisuću mladih.
20:10Izdvojeno, informativna emisija, S06E136
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
21:05Svi za stol, kulinarska emisija, S02E10
Milozvučno poput stihova često zvuče jelovnici chefa Hrvoja Kroflina. Jedan takav priprema i u ovoj emisiji. Salatu od cvjetače, file kovača s čimulicama i krumpirom te krem sir s grilanim šljivama i puslicama okusit će gošća, operna pjevačica Antonela Malis. U ugodnom društvu za stolom će uz jelo nazdraviti vinima Džapo.
22:10Život na stijeni, vjerska emisija, S06E19
Gošća emisije je Rhonda Gruenewald koja će govoriti o zvanjima i o tome kako lakše odgovoriti na Božji poziv. Napisala je knjigu pod naslovom 'Žetva'. Godinama se bavi razlučivanjem zvanja i pitanjem kako promicati, ne samo svećeničko zvanje, nego i redovničko, te poziv na brak i obitelj.
22:45Živopisi, Emisija, S02E12
23:31Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:32Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Neka nam Bog pomogne, humoristična serija, S03E18 (R)
Azzurra, još uvijek šokirana nakon što je otkrila da joj je Rosa sestra, ne zna kako se ponašati. Sestra Angela je moli da joj se samo pokuša približiti. U međuvremenu, u samostan stiže, Guidov brat Marcello. Njihov je odnos prilično napet i, što je još gore, čini se da Marcello skriva nešto. Zahvaljujući svom bratu, Guido shvaća da je još uvijek zaljubljen u Azzurru, koja se počinje približavati Rosi. Carlo pak odbija stipendiju kako bi ju Margherita mogla dobiti.
01:05Radosna vijest, vjerska emisija, S05E22
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
01:35Svi za stol, kulinarska emisija, S02E10
Milozvučno poput stihova često zvuče jelovnici chefa Hrvoja Kroflina. Jedan takav priprema i u ovoj emisiji. Salatu od cvjetače, file kovača s čimulicama i krumpirom te krem sir s grilanim šljivama i puslicama okusit će gošća, operna pjevačica Antonela Malis. U ugodnom društvu za stolom će uz jelo nazdraviti vinima Džapo.
02:40Klub prijatelja, kontakt-emisija, S01E21 (R)
03:00Život na stijeni, vjerska emisija, S06E19
Gošća emisije je Rhonda Gruenewald koja će govoriti o zvanjima i o tome kako lakše odgovoriti na Božji poziv. Napisala je knjigu pod naslovom 'Žetva'. Godinama se bavi razlučivanjem zvanja i pitanjem kako promicati, ne samo svećeničko zvanje, nego i redovničko, te poziv na brak i obitelj.
03:30Živopisi, Emisija, S02E12 (R)
04:1020 godina na valovima pjesme, dokumentarni film (R)
Klapa ''Sveti Juraj'' Hrvatske ratne mornarice djeluje već dvadeset godina i kroz to razdoblje svojim nastupima postali su prepoznatljivi ne samo u Hrvatskoj nego i izvan nje. Nitko nije očekivao da će prvi javni nastup 2001. u Lurdu na međunarodnom vojnom hodočašću izazvati takvo oduševljenje njihovim glazbenim nastupom i pojavom u svečanim bijelim odorama. Postali su svojevrsna atrakcija i nastavili egzistirati u sastavu Hrvatske vojske pridonoseći njezinom ugledu. Do danas iza njih je na stotine javnih nastupa u domovini i izvan nje, a slobodno možemo reći da su svojom jedinstvenošću postali jedan od brendova Hrvatske vojske. Kratki film o njima je sniman u njihovoj mornaričkoj vojnoj bazi Lora u Splitu uoči obljetnice, 12. siječnja kada su se prvi puta okupili, u proizvodnji Odjela Multimedijalnih sadržaja SSOJI MORH-a.
04:40Revolucija u Riju, dokumentarni film
Dokumentarni film o susretu pape Franje s mladima iz cijelog svijeta na Svjetskom danu mladih u Rio de Janeiru u Brazilu.
05:40Izdvojeno, informativna emisija, S06E136
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S03E134
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E415
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E38
Mali katekizam obrađuje i sakramente Katoličke Crkve. U ovoj epizodi učimo o Euharistiji.
08:04Maminjami, gastroemisija, S01E05
U 'Maminjamiju' na tanjuru od hrane pripremamo lavića. Potrebni sastojci su: mrkva, tvrdi sir, prešana šunka, sirni namaz, kruh sa sjemenkama, paprika, mladi luk, matovilac.
08:07Mali veliki, Emisija za djecu, S02E07
U ovoj emisiji Mali i Veliki, naša Vida Tunguz posjetila je teniski klub Valdoco. Kako se igra tenis, zašto je on dobar odabir i kako se igra može spojiti s molitvom, saznajemo od članova ovog kluba.
08:30Papin apostolski pohod DR Kongu: Susret s biskupima, prijenos, S01E06
09:35Duhovna glazba, Glazba, S01E01
10:00Dudo i prijatelji, Emisija o sportu, S01E64
On je veliki potencijal mačevanja u Hrvatskoj. Bori se desnom rukom, a poznat je kao juniorski i seniorski prvak Hrvatske u disciplini floret. Ostaje zapisan i kao broj jedan junior sa svjetske rangliste te u Europi na mlađeseniorskoj ranglisti. Njegovo ime je Petar Fileš i gost je emisije Dudo i prijatelji, a uz njega je gostovala i predsjednica Mačevalačkog saveza Zagreba Martina Zmaić.
10:50Majka Angelica, vjerska emisija, S05E09
Majka Angelica u studiju razgovara s djecom koja su odjevena u razne katoličke svece. Dijalogom s njima, odjevenima u svetog Mihaela, Diega, Patrika, Davida, Elizabetu Ugarsku, Dominica Savia, Antuna, Nikolu i dr. stvara prekrasnu i jednostavnu atmosferu. Uz mnogo humora, približava stvarnost svetaca svim gledateljima kojima poručuje da smo svi predodređeni da budemo sveti. Ulijeva nadu u budućnost Crkve koja ima prekrasnu djecu. Njihova škola dolazi iz vjerničkog doma u kojemu se uči Boga voljeti i služiti mu, kako biti dobar i imati pravi odnos s općinstvom svetih.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:02Klub prijatelja, kontakt-emisija, S01E21 (R)
12:21Odaziv, vjerska emisija, S03E10
Isusov Govor na Gori i blaženstva tema su emisije u kojoj vlč. Jakov Rađa govori o tome jesu li blaženstva nedostižan ideal života kršćanina. Protumačit će što znači biti siromašan duhom, krotak, čist srcem i ostalo na što nas Isus u Govoru poziva te kakvo je kraljevstvo nebesko koje nam obećaje.
13:23Radosna vijest, vjerska emisija, S05E22
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
13:48Izdvojeno, informativna emisija, S06E136
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
14:31Križni put, molitva, S01E04
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:16Sveta misa: Kapelica Ivana Pavla II., Gračani, prijenos, S01E04
Svakog prvog petka u mjesecu, na čast Presvetog Srca Isusova, budimo zajedno na Svetoj Misi koju slavimo u kapelici svetog Ivana Pavla Drugog za sve prijatelje Laudato televizije. Sveta Misa slavit će se na nakane članova Kluba prijatelja.
16:01Papin apostolski pohod Južnom Sudanu: Susret s predstavnicima vlasti, prijenos, S01E07, uživo
16:53Svi za stol, kulinarska emisija, S02E10
Milozvučno poput stihova često zvuče jelovnici chefa Hrvoja Kroflina. Jedan takav priprema i u ovoj emisiji. Salatu od cvjetače, file kovača s čimulicama i krumpirom te krem sir s grilanim šljivama i puslicama okusit će gošća, operna pjevačica Antonela Malis. U ugodnom društvu za stolom će uz jelo nazdraviti vinima Džapo.
18:00Svijet očima Vatikana, vijesti, S03E17
Informativni tjedni pregled najvažnijih događaja vezanih uz Papu, Vatikan i Katoličku crkvu koji gleda više od 50 milijuna ljudi diljem svijeta donosi vam najzanimljivije priče etičkog, kulturnog, humanitarnog i religijskog sadržaja.
18:30Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
19:10In familia Dei, Emisija, S01E31 (R)
Jeste li ikada osjećali da vas je u velikim životnim odlukama paralizirao strah? Jeste li imali neko mišljenje, ali ste se bojali izreći ga pred gomilom neistomišljenika? Je li strah manjak vjere u Božju sigurnost? Sara i Ante Čaljkušić, naši sugovornici u emisiji In Familia Dei, svjedoče kako su uplovili u bračnu luku pobjedivši strah od materijalne zbrinutosti; kako je nerođeni život njihova sina utjecao na njih te kako je pokrenuta inicijativa '40 dana za život'.
20:10Izdvojeno, informativna emisija, S06E137
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
21:00Nota bene, glazbena emisija, S01E08
Gost emisije je mladi poduzetnik, poljoprivrednik, pjevač i kantautor, Zvonimir Kalić. Ovaj svestrani mladić govorit će o blagoslovima u svom životu, slavonskim korijenima i djedu koji mu je postavio temelje za razvoj posla u poljoprivredi. Pojasnit će zašto se nije zaposlio u struci, svijetu međunarodnih odnosa i diplomacije, te kako se našao u svijetu duhovne glazbe. Govorit će o osobnoj duhovnosti i tome zašto mu nije važna velika eksponiranost. Predstavit će svoja najnovija glazbena ostvarenja unutar izdavačke kuće Laudato Music i mjesta na kojima ga se s bendom 'Noel' može čuti. Zvonimir će zapjevati uživo u studiju, u pratnji svog bliskog suradnika, glazbenog producenta Gorana Kovačića, na klavijaturama.
22:00Božanstvena komedija, Humoristična emisija, S01E34
Je li društvo danas okrenuto protiv talenata ili nam pomaže da otkrijemo svoje talente i da ih razvijemo? Znamo li uopće prepoznati svoje talente i vrednovati ih? Podrazumijeva li talent izvrsnost? Ostaje i pitanje u zraku.. Zašto talenti nemaju svoj dan? Uz glazbeni program, skečeve i smijeh Božanstvena komedija nam odgovara na ova pitanja.
22:55Katolička Australija, dokumentarna serija, S01E01
U prvom nastavku EWTN-ove mini-serije o vjeri australskih katolika donosimo inspirativnu priču o povijesti osuđenika smještenih u barakama Hyde Parka.
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Dudo i prijatelji, Emisija o sportu, S01E64 (R)
On je veliki potencijal mačevanja u Hrvatskoj. Bori se desnom rukom, a poznat je kao juniorski i seniorski prvak Hrvatske u disciplini floret. Ostaje zapisan i kao broj jedan junior sa svjetske rangliste te u Europi na mlađeseniorskoj ranglisti. Njegovo ime je Petar Fileš i gost je emisije Dudo i prijatelji, a uz njega je gostovala i predsjednica Mačevalačkog saveza Zagreba Martina Zmaić.
00:45G. K. Chesterton, serija, S01E23 (R)
Što je potrebno učiniti da bi zaslužili naslov ''Apostol zdravog razuma''? Zašto je taj naziv dodijeljen G. K. Chestertonu? Saznajte s nama na uzbudljivom putovanju uma kroz misli, polemike i rasprave o čovjeku, svijetu, filozofiji, vjeri, društvu, Crkvi i istaknutim temama tadašnjeg i današnjeg vremena.
01:20Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S03E21
01:38Svijet očima Vatikana, vijesti, S03E17
Informativni tjedni pregled najvažnijih događaja vezanih uz Papu, Vatikan i Katoličku crkvu koji gleda više od 50 milijuna ljudi diljem svijeta donosi vam najzanimljivije priče etičkog, kulturnog, humanitarnog i religijskog sadržaja.
02:09Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitva, S04E22
03:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
03:15Križni put, molitva, S01E02
03:55Božanstvena komedija, Humoristična emisija, S01E34
Je li društvo danas okrenuto protiv talenata ili nam pomaže da otkrijemo svoje talente i da ih razvijemo? Znamo li uopće prepoznati svoje talente i vrednovati ih? Podrazumijeva li talent izvrsnost? Ostaje i pitanje u zraku.. Zašto talenti nemaju svoj dan? Uz glazbeni program, skečeve i smijeh Božanstvena komedija nam odgovara na ova pitanja.
04:50Katolička Australija, dokumentarna serija, S01E01 (R)
U prvom nastavku EWTN-ove mini-serije o vjeri australskih katolika donosimo inspirativnu priču o povijesti osuđenika smještenih u barakama Hyde Parka.
05:22Mene pošalji, emisija, S01E03
Vlč. Filip Marić još je jedan, običan čovjek, izvanredan u svojem poslanju. Iz priča njegovog razrednika i prijatelja svećenik, saznajemo koje su to njegove karakteristike zbog kojih je jasno da je on 'Božji'. U emisiji i sam Filip svjedoči kako se odlučio za svećenički poziv i što ga je na tom putu hrabrilo.
05:40Izdvojeno, informativna emisija, S06E137
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S03E135
07:51Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E416
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Papin apostolski pohod Južnom Sudanu: Susret s klerom, prijenos, S01E08
09:00Maminjami, gastroemisija, S01E06
U novom Maminjamiju saznajemo kako od voća napraviti kućicu. Potrebne su banane, borovnice, maline i kivi.
09:03Moje vrijeme s Isusom, crtana serija, S01E17
09:28Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S05E21
U emisiju dolazi predsjednica udruge "Josipove obitelji" Helena Marić. Riječ je o udruzi bračnih parova s posvojenom i udomljenom djecom, s ciljem pružanja podrške posvojiteljima i udomiteljima na temelju kršćanskih vrijednosti. Udruga je nastala iz jedne manje grupe koja danas broji 120 majki. Helena je zajedno sa svojim suprugom posvojila tri sina, a u emisiji svjedoči o svom osobnom životu, udruzi i ulozi koju je u svemu tome imao sv. Josip.
09:50Neka nam Bog pomogne, humoristična serija, S03E18 (R)
Azzurra, još uvijek šokirana nakon što je otkrila da joj je Rosa sestra, ne zna kako se ponašati. Sestra Angela je moli da joj se samo pokuša približiti. U međuvremenu, u samostan stiže, Guidov brat Marcello. Njihov je odnos prilično napet i, što je još gore, čini se da Marcello skriva nešto. Zahvaljujući svom bratu, Guido shvaća da je još uvijek zaljubljen u Azzurru, koja se počinje približavati Rosi. Carlo pak odbija stipendiju kako bi ju Margherita mogla dobiti.
10:55Totus tuus, kontakt-emisija, S04E03 (R)
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
Molimo zajedno molitvu Anđeoskog pozdravljenja.
12:03Život i zdravlje, emisija o zdravlju, S05E09
Osmijeh, fonacija, sigurnost prilikom žvakanja i opuštenost te uživanje u hrani, vrlo su važni u životu svakog čovjeka i utječu na bolju kvalitetu života. Suvremena stomatologija ne može se stoga zamisliti bez dentalnih implantata koji zamjenjuju nedostatak prirodnih zubi. Što je dentalni implantat, kako se ugrađuje te koja je korist koju dobiva pacijent, govori gost emisije stomatolog dr. Matija Gikić, sveučilišni magistar dentalne medicine i specijalist oralne kirurgije i dentalne implantologije.
13:10Nota bene, glazbena emisija, S01E08
Gost emisije je mladi poduzetnik, poljoprivrednik, pjevač i kantautor, Zvonimir Kalić. Ovaj svestrani mladić govorit će o blagoslovima u svom životu, slavonskim korijenima i djedu koji mu je postavio temelje za razvoj posla u poljoprivredi. Pojasnit će zašto se nije zaposlio u struci, svijetu međunarodnih odnosa i diplomacije, te kako se našao u svijetu duhovne glazbe. Govorit će o osobnoj duhovnosti i tome zašto mu nije važna velika eksponiranost. Predstavit će svoja najnovija glazbena ostvarenja unutar izdavačke kuće Laudato Music i mjesta na kojima ga se s bendom 'Noel' može čuti. Zvonimir će zapjevati uživo u studiju, u pratnji svog bliskog suradnika, glazbenog producenta Gorana Kovačića, na klavijaturama.
14:10Izdvojeno, informativna emisija, S06E137
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:14Duhovna glazba, Glazba, S01E01
15:30Papin apostolski pohod Južnom Sudanu: Susret s interno raseljenim osobama, prijenos, S01E09
16:36Duhovna glazba, Glazba, S01E01
17:00Papin apostolski pohod Južnom Sudanu: ekumenska molitva, prijenos, S01E10
18:00Sveta Misa i klanjanje: Međugorje, Prijenos
20:10Izdvojeno, informativna emisija, S06E138
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
20:30Novo srce, vjerska emisija, S05E10
U emisiji fra Ivana Matića gostuje glazbenik Petar Purić iz Zagreba. Govorit će o svom djetinjstvu i rastavi roditelja koja je utjecala na njegovo odrastanje, te prometnoj nesreći koja je na određeni način odredila tijek njegovog života. Svjedočit će kako su slučajni susreti utjecali na njegovo obraćenje, ali i to da je život bez Boga zapravo život u neznanju.
21:25Majka Angelica, vjerska emisija, S02E16
Majka Angelica objašnjava ljudske krjeposti i koja je njihova važnost u životu jednog vjernika. Istinsku radost osoba može doživjeti samo ako živi krjeposnim životom, ako oprašta bližnjima, moli za svoje neprijatelje i predaje svoj život za Boga.
22:25Razlog nade, vjerska emisija, S03E24
Bit i sažetak evanđelja Pete nedjelje kroz godinu. Godina A, Mt 5,13-16. Urednik emisije: vlč. Darko Zgrablić.
22:51Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S04E10 (R)
Zlatni savjeti vrijede i kada se radi o peludnoj groznici koja pogađa velik dio pučanstva. Riječ je o sezonskoj upali uvjetovanoj godišnjim dobima. Pojavljuje se dok cvatu određene biljke i drveća, redovito u proljeće i jesen, ali njezina pojava ne nedostaje ni ljeti. Često se javlja u mlađoj dobi i tijekom godina se uobičajeno smanjuje, ali je nemoguće predvidjeti njezino napredovanje. Fra Juro Marčinković u emisiji donosi prijedloge prirodnih pripravaka kojima bismo si mogli unaprijed pomoći olakšati stanje koje uzrokuje peludna groznica.
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Život i zdravlje, emisija o zdravlju, S05E09
Osmijeh, fonacija, sigurnost prilikom žvakanja i opuštenost te uživanje u hrani, vrlo su važni u životu svakog čovjeka i utječu na bolju kvalitetu života. Suvremena stomatologija ne može se stoga zamisliti bez dentalnih implantata koji zamjenjuju nedostatak prirodnih zubi. Što je dentalni implantat, kako se ugrađuje te koja je korist koju dobiva pacijent, govori gost emisije stomatolog dr. Matija Gikić, sveučilišni magistar dentalne medicine i specijalist oralne kirurgije i dentalne implantologije.
01:05Totus tuus, kontakt-emisija, S04E03 (R)
02:10Novo srce, vjerska emisija, S05E10
U emisiji fra Ivana Matića gostuje glazbenik Petar Purić iz Zagreba. Govorit će o svom djetinjstvu i rastavi roditelja koja je utjecala na njegovo odrastanje, te prometnoj nesreći koja je na određeni način odredila tijek njegovog života. Svjedočit će kako su slučajni susreti utjecali na njegovo obraćenje, ali i to da je život bez Boga zapravo život u neznanju.
03:05Majka Angelica, vjerska emisija, S02E16 (R)
Majka Angelica objašnjava ljudske krjeposti i koja je njihova važnost u životu jednog vjernika. Istinsku radost osoba može doživjeti samo ako živi krjeposnim životom, ako oprašta bližnjima, moli za svoje neprijatelje i predaje svoj život za Boga.
04:05Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S05E11
Mihaela i Hrvoje Đurđević u braku su malo više od godinu dana, a Gospodin ih je blagoslavio malenom kćerkom Hanom. Govore o svojoj vezi koja je trajala skoro deset godina bez prisutnosti Boga, nakon čega je došlo do prekida. Tada je prvo Mihaela doživjela živoga Boga, a nakon nje Gospodin je dotaknuo i Hrvojevo srce. Bilo je tu brojnih borbi i napasti, ima ih i danas, ali s Biblijom u ruci Đurđevići danas u braku svakodnevno slijede Gospodina živeći po njegovim zapovijedima. U kulinarskom dijelu Mihaela priprema jaja punjena sardinama, a Hrvoje punjene lignje i krumpir s peršinom.
05:10Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S04E10 (R)
Zlatni savjeti vrijede i kada se radi o peludnoj groznici koja pogađa velik dio pučanstva. Riječ je o sezonskoj upali uvjetovanoj godišnjim dobima. Pojavljuje se dok cvatu određene biljke i drveća, redovito u proljeće i jesen, ali njezina pojava ne nedostaje ni ljeti. Često se javlja u mlađoj dobi i tijekom godina se uobičajeno smanjuje, ali je nemoguće predvidjeti njezino napredovanje. Fra Juro Marčinković u emisiji donosi prijedloge prirodnih pripravaka kojima bismo si mogli unaprijed pomoći olakšati stanje koje uzrokuje peludna groznica.
05:46Razlog nade, vjerska emisija, S03E24
Bit i sažetak evanđelja Pete nedjelje kroz godinu. Godina A, Mt 5,13-16. Urednik emisije: vlč. Darko Zgrablić.
06:10Izdvojeno, informativna emisija, S06E138
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E417
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
07:15Papin apostolski pohod Južnom Sudanu: Sveta misa, prijenos, S01E11
09:30Novo srce, vjerska emisija, S05E10
U emisiji fra Ivana Matića gostuje glazbenik Petar Purić iz Zagreba. Govorit će o svom djetinjstvu i rastavi roditelja koja je utjecala na njegovo odrastanje, te prometnoj nesreći koja je na određeni način odredila tijek njegovog života. Svjedočit će kako su slučajni susreti utjecali na njegovo obraćenje, ali i to da je život bez Boga zapravo život u neznanju.
10:30Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E02, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
11:30Vjera i nada, vjerska emisija, S05E22
Emisijom želimo poticati druge ljude na život s Bogom. Sjeme Božje Riječi prisutno je u životu vjernika samo je ponekad potrebno otvoriti oči kako bi se vidjeli plodovi Riječi. Uz predstavljanje župnih zajednica u njihovoj vjerskoj, povijesnoj i kulturnoj baštini pronalazimo sugovornike koji su angažirani vjernici spremni dati svjedočanstvo vlastitog vjerničkog opredjeljenja. Mnoštvo pojedinačnih i grupnih susreta okupljenih oko pastoralnih župnih zajednica prenosimo u domove naših gledatelja kao svjedočanstvo i poticaj na dublje življenje svoje vjere. Osim predstavljanja župnih zajednica, u emisiji s gostima progovaramo o biblijskim temama, blagdanima, svecima, hodočašćima, različitim župnim ili biskupijskim projektima.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:05Koncert Bonofest 2015., snimka koncerta
Deseti jubilarni festival duhovne glazbe Bonofest pod geslom „Bogu na slavu“ održao se 2015. godine u Vukovaru. Predstavljeno je 18 novih duhovnih skladb, a nastupili su fra Marin Karačić, Stjepan Lach, Adrijana Baković, Alan Hržica i Sementa Rajhart, Zvonimir Kalić, Zbor Izvor, Mario Brkić, Vis Mihovil, Trinity, Mia Kordić, Đuro Ravenščak, Željka Marinović, Petra Antolić, Goran Bošković, Posvećene osobe „Mir i dobro“, Dominiks, Emanuel, Ivana i Marija Husar.
13:50Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija, S03E21
Pregled najzanimljivih događanja proteklog tjedna. Donosimo dobre vijesti iz života Crkve i društva.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:09Klub prijatelja, kontakt-emisija, S01E21 (R)
15:27In Familia Dei, vjerska emisija, S05E09
Martina i Mladen Pavliš u braku su 18 godina i roditelji devetero djece. U emisiji svjedoče o Providnosti koja brine za njihovu obitelj, o izazovima i radostima svakodnevice mnogobrojne obitelji, ali i o glazbi koja je važan dio njihove obitelji.
16:21Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S05E10
Zdenka Zrilić i Ana Ćosić su uspješne Hrvatice, žene koje za hrvatsku košarku rade velike stvari. Organizirale su velike projekte. Zdenka je u grad košarke, Zadar, dovela velika košarkaška imena organiziravši Zadar Basketball Tournament. Ana Ćosić, kroz kamp koji u nazivu nosi ime njezinoga oca, Krešimira Ćosića, ovaj sport je približila brojnoj djeci. U emisiji govore i o drugim projektima i događajima koji će ove godine obilježiti hrvatsku košarku.
17:12Svi za stol, kulinarska emisija, S01E14
U goste dolazi pjevačica Renata Sabljak. Chef Hrvoje Kroflin će za veselo društvo pripremiti hladnu salatu od šparoga, riblji file s graškom i artičokama i za desert - tart s jagodama. Okusi ovih jela pojačat će se uz izbor vrhunskih vina koje servira sommelier Darko Lugarić.
18:18Duhovna glazba, Glazba, S01E01
18:30Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:25Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitva, S04E23
20:20Neslomljivi kardinal, dokumentarni film
Dokumentarni film Catholic Television and Radio Networka o hrvatskom blaženiku i velikom mučeniku Crkve modernog doba Alojziju Stepincu. Život ovoga, u vrijeme proglašenja, najmlađega biskupa Katoličke crkve u svijetu obilježen je sukobima s totalitarnim režimima – fašizmom, nacizmom i komunizmom. Režim Kraljevine Jugoslavije smatra ga simpatizerom “crvenih”. Nijemci ga nazivaju “prijateljem Židova”. Ustaše drže da je “mrzitelj Nijemaca”, a partizani su ga proglasili “ustašom“ i “neprijateljem naroda”. Na montiranom sudskom procesu jugoslavenski sud ga osuđuje na višegodišnju robiju za kazneno djelo političke suradnje s okupatorom i neprijateljsku propagandu. Stepinac je jedini kardinal koji nije osobno primio kardinalski šešir iz Papinih ruku i nikada nije obukao znakove svoje časti. U kućnom pritvoru spreman je umrijeti, čvrstog uvjerenja da Kristova Crkva ne može biti rob nijednog čovjeka, niti ijedne države. U filmu se pojavljuju svjedoci koji su ga osobno poznavali i po prvi puta otkrivaju činjenice iz njegova života o kojima se do sada malo znalo i govorilo.
21:20Neka nam Bog pomogne, humoristična serija, S03E19
Alice jedva čeka saznati tko je izabran za odlazak na prestižno strip natjecanje u Londonu, ali u samostanu se pojavljuju njezina majka i majčin novi dečko. Oni su žele da Alice pođe s njima. Nina se boji da će zauvijek izgubiti Alice. Dolazak Checce u samostan, Rosine bake, ponovno dovodi u pitanje Guida i Azzurrinu i njihove osjećaje. Sestra Angela želi intervenirati, ali dala je zavjet da se neće miješati u tuđe stvari. Carlo napokon izjavljuje ljubav Margheriti, koja je u međuvremenu shvatila kako i on nju privlači. Guido govori Rosa da više nije zaljubljen u nju.
22:25Vidljivi tragovi, vjerska emisija, S05E22
23:00G. K. Chesterton, serija, S01E24
Što je potrebno učiniti da bi zaslužili naslov ''Apostol zdravog razuma''? Zašto je taj naziv dodijeljen G. K. Chestertonu? Saznajte s nama na uzbudljivom putovanju uma kroz misli, polemike i rasprave o čovjeku, svijetu, filozofiji, vjeri, društvu, Crkvi i istaknutim temama tadašnjeg i današnjeg vremena.
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija, S03E21
Pregled najzanimljivih događanja proteklog tjedna. Donosimo dobre vijesti iz života Crkve i društva.
01:05In Familia Dei, vjerska emisija, S05E09
Martina i Mladen Pavliš u braku su 18 godina i roditelji devetero djece. U emisiji svjedoče o Providnosti koja brine za njihovu obitelj, o izazovima i radostima svakodnevice mnogobrojne obitelji, ali i o glazbi koja je važan dio njihove obitelji.
02:00Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S05E10
Zdenka Zrilić i Ana Ćosić su uspješne Hrvatice, žene koje za hrvatsku košarku rade velike stvari. Organizirale su velike projekte. Zdenka je u grad košarke, Zadar, dovela velika košarkaška imena organiziravši Zadar Basketball Tournament. Ana Ćosić, kroz kamp koji u nazivu nosi ime njezinoga oca, Krešimira Ćosića, ovaj sport je približila brojnoj djeci. U emisiji govore i o drugim projektima i događajima koji će ove godine obilježiti hrvatsku košarku.
02:50Svi za stol, kulinarska emisija, S01E14
U goste dolazi pjevačica Renata Sabljak. Chef Hrvoje Kroflin će za veselo društvo pripremiti hladnu salatu od šparoga, riblji file s graškom i artičokama i za desert - tart s jagodama. Okusi ovih jela pojačat će se uz izbor vrhunskih vina koje servira sommelier Darko Lugarić.
03:55Neslomljivi kardinal, dokumentarni film
Dokumentarni film Catholic Television and Radio Networka o hrvatskom blaženiku i velikom mučeniku Crkve modernog doba Alojziju Stepincu. Život ovoga, u vrijeme proglašenja, najmlađega biskupa Katoličke crkve u svijetu obilježen je sukobima s totalitarnim režimima – fašizmom, nacizmom i komunizmom. Režim Kraljevine Jugoslavije smatra ga simpatizerom “crvenih”. Nijemci ga nazivaju “prijateljem Židova”. Ustaše drže da je “mrzitelj Nijemaca”, a partizani su ga proglasili “ustašom“ i “neprijateljem naroda”. Na montiranom sudskom procesu jugoslavenski sud ga osuđuje na višegodišnju robiju za kazneno djelo političke suradnje s okupatorom i neprijateljsku propagandu. Stepinac je jedini kardinal koji nije osobno primio kardinalski šešir iz Papinih ruku i nikada nije obukao znakove svoje časti. U kućnom pritvoru spreman je umrijeti, čvrstog uvjerenja da Kristova Crkva ne može biti rob nijednog čovjeka, niti ijedne države. U filmu se pojavljuju svjedoci koji su ga osobno poznavali i po prvi puta otkrivaju činjenice iz njegova života o kojima se do sada malo znalo i govorilo.
04:45Vidljivi tragovi, vjerska emisija, S05E22
05:25Neka nam Bog pomogne, humoristična serija, S03E19
Alice jedva čeka saznati tko je izabran za odlazak na prestižno strip natjecanje u Londonu, ali u samostanu se pojavljuju njezina majka i majčin novi dečko. Oni su žele da Alice pođe s njima. Nina se boji da će zauvijek izgubiti Alice. Dolazak Checce u samostan, Rosine bake, ponovno dovodi u pitanje Guida i Azzurrinu i njihove osjećaje. Sestra Angela želi intervenirati, ali dala je zavjet da se neće miješati u tuđe stvari. Carlo napokon izjavljuje ljubav Margheriti, koja je u međuvremenu shvatila kako i on nju privlači. Guido govori Rosa da više nije zaljubljen u nju.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S03E136
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E418
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E41
Mali katekizam razjašnjava što su to grijesi.
08:05Superknjiga, crtana serija, S01E02
Luka je vrlo sretan što će za svoj rođendan dobiti popularni Holo9, najbolji holografski sustav igara! Pošto ih nema dovoljno u prodaji, bolesni dječak u bolnici ga ne može nabaviti. Superknjiga vodi djecu na putovanje na kojem će upoznati Abraham i njegovog voljenog sina, Izaka. Abraham stavlja Boga na prvo mjesto u svom životu i voljan je žrtvovati svog vlastitog sina jer je to ono što Bog od njega traži. Luka se vraća kući i poklanja svoj Holo9 malom dječaku u bolnici. On žrtvuje ono što je njemu važno jer zna da je to ono što Bog traži od njega.
08:32Maminjami, gastroemisija, S01E07
Ručak u obliku vjeternjače nestaje u trenutku! Za njihovu pripremu potrebna su pureća prsa, grašak, mrkva, riža, cherry rajčica, tvrdi sir, crna maslina i aceto.
08:40Nadbiskup Fulton J. Sheen, Vjerska emisija, S03E02
Nadbiskup Fulton Sheen novu je emisiju posvetio mladima, te govori o tome kako su njihove težnje ispravne, a pobuna često opravdana.
09:15Život i zdravlje, emisija o zdravlju, S05E09
Osmijeh, fonacija, sigurnost prilikom žvakanja i opuštenost te uživanje u hrani, vrlo su važni u životu svakog čovjeka i utječu na bolju kvalitetu života. Suvremena stomatologija ne može se stoga zamisliti bez dentalnih implantata koji zamjenjuju nedostatak prirodnih zubi. Što je dentalni implantat, kako se ugrađuje te koja je korist koju dobiva pacijent, govori gost emisije stomatolog dr. Matija Gikić, sveučilišni magistar dentalne medicine i specijalist oralne kirurgije i dentalne implantologije.
10:20Život na stijeni, vjerska emisija, S06E19
Gošća emisije je Rhonda Gruenewald koja će govoriti o zvanjima i o tome kako lakše odgovoriti na Božji poziv. Napisala je knjigu pod naslovom 'Žetva'. Godinama se bavi razlučivanjem zvanja i pitanjem kako promicati, ne samo svećeničko zvanje, nego i redovničko, te poziv na brak i obitelj.
10:50Povratak kući, vjerska emisija, S04E32 (R)
Različiti putevi, mnoga iskustva i razni načini, a svi vode prema jednom Domu. U poznatoj i dugovječnoj emisiji s domaćinom Marcusom Grodiem upoznajte ljude koji su doživjeli obraćenje ili obnovu katoličke vjere. Njihovo putovanje prema zajedništvu Katoličke crkve svjedočanstvo je snažnih puteva Božjih i radosti povratka u Očev dom. Iskrena predanosti ovih ljudi u potrazi za istinom inspirirat će vas na razmišljanje i traženje dubljeg odnosa s Bogom i puninom katoličanstva.
Emisija stavlja naglasak na kvalitetne razgovore koji pomoću iskustava brojnih gostiju potiču na razmišljanje te ujedno inspiriraju svoju publiku. Za vrijeme razgovora uključuju se i brojna pitanja publike. Gosti prepričavaju svoj životni put te razloge koji su doveli do promjene i odluci za Katoličku crkvu.
Voditelj emisije, autor i govornik Marcus Grodi osnivač je i predsjednik ''The Coming Home Network International''. Mreža je to obraćenika na katoličanstvo koja želi pripadnicima drugih kršćanskih tradicija otkriti istinu i ljepotu Katoličke crkve i dovesti ih do punine zajedništva.
11:50Kuhinja svete Hildegarde, kulinarska emisija, S03E04 (R)
U ovotjednoj Kuhinji svete Hildegarde pripremamo pureća prsa marinirana u začinskim travama.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:02Božanstvena komedija, Humoristična emisija, S01E37 (R)
Kako to kršćani upravljaju vremenom? Koliko vremena treba uložiti u izgradnju odnosa s Bogom? Treba li raditi nedjeljom? Gubimo li vrijeme i je li korisno organizirati nešto na čemu ne ćemo zaraditi? U sklopu same teme, prikazujemo prikladan skeč koji uključuje pobačaj i pojašnjava u kojem trenutku postajemo čovjekom. Vrijeme je dragocjeno i trebamo ga iskoristiti najbolje što možemo. Otkrivamo i što znanost kaže o vremenu i kako ga ona definira.
13:00Neslomljivi kardinal, dokumentarni film
Dokumentarni film Catholic Television and Radio Networka o hrvatskom blaženiku i velikom mučeniku Crkve modernog doba Alojziju Stepincu. Život ovoga, u vrijeme proglašenja, najmlađega biskupa Katoličke crkve u svijetu obilježen je sukobima s totalitarnim režimima – fašizmom, nacizmom i komunizmom. Režim Kraljevine Jugoslavije smatra ga simpatizerom “crvenih”. Nijemci ga nazivaju “prijateljem Židova”. Ustaše drže da je “mrzitelj Nijemaca”, a partizani su ga proglasili “ustašom“ i “neprijateljem naroda”. Na montiranom sudskom procesu jugoslavenski sud ga osuđuje na višegodišnju robiju za kazneno djelo političke suradnje s okupatorom i neprijateljsku propagandu. Stepinac je jedini kardinal koji nije osobno primio kardinalski šešir iz Papinih ruku i nikada nije obukao znakove svoje časti. U kućnom pritvoru spreman je umrijeti, čvrstog uvjerenja da Kristova Crkva ne može biti rob nijednog čovjeka, niti ijedne države. U filmu se pojavljuju svjedoci koji su ga osobno poznavali i po prvi puta otkrivaju činjenice iz njegova života o kojima se do sada malo znalo i govorilo.
13:55Katolička Australija, dokumentarna serija, S01E01
U prvom nastavku EWTN-ove mini-serije o vjeri australskih katolika donosimo inspirativnu priču o povijesti osuđenika smještenih u barakama Hyde Parka.
14:30Izdvojeno, informativna emisija, S06E138 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:10Nota bene, glazbena emisija, S01E08
Gost emisije je mladi poduzetnik, poljoprivrednik, pjevač i kantautor, Zvonimir Kalić. Ovaj svestrani mladić govorit će o blagoslovima u svom životu, slavonskim korijenima i djedu koji mu je postavio temelje za razvoj posla u poljoprivredi. Pojasnit će zašto se nije zaposlio u struci, svijetu međunarodnih odnosa i diplomacije, te kako se našao u svijetu duhovne glazbe. Govorit će o osobnoj duhovnosti i tome zašto mu nije važna velika eksponiranost. Predstavit će svoja najnovija glazbena ostvarenja unutar izdavačke kuće Laudato Music i mjesta na kojima ga se s bendom 'Noel' može čuti. Zvonimir će zapjevati uživo u studiju, u pratnji svog bliskog suradnika, glazbenog producenta Gorana Kovačića, na klavijaturama.
16:15Susret u Riječi, emisija o kulturi, S05E25
Gošća emisije je Polona Jurinić. Po struci je projektantica, a nakon umirovljenja se snažno posvetila intelektualnom radu. Članica je Kulturnog prosvjetnog društva 'Slovenski dom', te autorica mnogih djela. U emisiji govori o svom književnom radu i djelima.
17:10Vjera i nada, vjerska emisija, S05E22
Emisijom želimo poticati druge ljude na život s Bogom. Sjeme Božje Riječi prisutno je u životu vjernika samo je ponekad potrebno otvoriti oči kako bi se vidjeli plodovi Riječi. Uz predstavljanje župnih zajednica u njihovoj vjerskoj, povijesnoj i kulturnoj baštini pronalazimo sugovornike koji su angažirani vjernici spremni dati svjedočanstvo vlastitog vjerničkog opredjeljenja. Mnoštvo pojedinačnih i grupnih susreta okupljenih oko pastoralnih župnih zajednica prenosimo u domove naših gledatelja kao svjedočanstvo i poticaj na dublje življenje svoje vjere. Osim predstavljanja župnih zajednica, u emisiji s gostima progovaramo o biblijskim temama, blagdanima, svecima, hodočašćima, različitim župnim ili biskupijskim projektima.
17:45Krunica Blažene Djevice Marije: Zagreb, prijenos, S01E01, uživo
Krunica Blažene Djevice Marije iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
18:30Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
19:15Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S05E21
U emisiju dolazi predsjednica udruge "Josipove obitelji" Helena Marić. Riječ je o udruzi bračnih parova s posvojenom i udomljenom djecom, s ciljem pružanja podrške posvojiteljima i udomiteljima na temelju kršćanskih vrijednosti. Udruga je nastala iz jedne manje grupe koja danas broji 120 majki. Helena je zajedno sa svojim suprugom posvojila tri sina, a u emisiji svjedoči o svom osobnom životu, udruzi i ulozi koju je u svemu tome imao sv. Josip.
19:35Svećenik, prorok, kralj, Emisija, S01E01 (R)
Krista zovemo svećenikom, prorokom i kraljem. Takvog nam ga Biblija predstavlja. Novi zavjet Isusa prepoznaje u onome što je o Njemu pisano u Starome zavjetu. Prvi kršćani ova tri arhetipa preuzeli su iz Staroga zavjeta, i njima su se služili pri tumačenju Krista. Nazivaju ga Pomazanikom, znajući da su tri pomazanika iz Staroga zavjeta bili svećenici, proroci i kraljevi. Biskup Robert Barron popularni katolički evangelizator novih medij,a u šest lekcija pokušava približiti lik Isusa Krista na opipljiv biblijski način kroz te tri kategorije.
20:10Izdvojeno, informativna emisija, S06E139
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
21:00Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S03E22
21:25Bitno.net podcast, informativna emisija, S03E07
Urednici i novinari Bitno.net-a sa svojim gostima razgovaraju o temama iz života Crkve, odnosa vjere i znanosti, kulture i društva. Emisija donosi poglede na izazove s kojima se Crkva susreće u suvremenom svijetu i želi pomoći gledateljima orijentirati se u aktualnim pitanjima koja su važna za vjernički život.
22:15Putujemo Svetom Zemljom, Dokumentarna serija, S01E01
Putujte Svetom zemljom uz dva osobna vodiča. Dokumentirano hodočašće dopustit će vam da koračate stopama osobe koja je obilježila ljudsku povijest i odakle se katolička vjera proširila cijelim svijetom. Autentične lokacije uz stručno pojašnjenje dvojice fratara omogućit će vam besplatno hodočašće u Isusovu domovinu. Hodočastite s nama!
22:42Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitva, S04E23
23:32Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:34Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S04E10 (R)
Zlatni savjeti vrijede i kada se radi o peludnoj groznici koja pogađa velik dio pučanstva. Riječ je o sezonskoj upali uvjetovanoj godišnjim dobima. Pojavljuje se dok cvatu određene biljke i drveća, redovito u proljeće i jesen, ali njezina pojava ne nedostaje ni ljeti. Često se javlja u mlađoj dobi i tijekom godina se uobičajeno smanjuje, ali je nemoguće predvidjeti njezino napredovanje. Fra Juro Marčinković u emisiji donosi prijedloge prirodnih pripravaka kojima bismo si mogli unaprijed pomoći olakšati stanje koje uzrokuje peludna groznica.
00:40Nadbiskup Fulton J. Sheen, Vjerska emisija, S03E02
Nadbiskup Fulton Sheen novu je emisiju posvetio mladima, te govori o tome kako su njihove težnje ispravne, a pobuna često opravdana.
01:10Povratak kući, vjerska emisija, S04E32 (R)
Različiti putevi, mnoga iskustva i razni načini, a svi vode prema jednom Domu. U poznatoj i dugovječnoj emisiji s domaćinom Marcusom Grodiem upoznajte ljude koji su doživjeli obraćenje ili obnovu katoličke vjere. Njihovo putovanje prema zajedništvu Katoličke crkve svjedočanstvo je snažnih puteva Božjih i radosti povratka u Očev dom. Iskrena predanosti ovih ljudi u potrazi za istinom inspirirat će vas na razmišljanje i traženje dubljeg odnosa s Bogom i puninom katoličanstva.
Emisija stavlja naglasak na kvalitetne razgovore koji pomoću iskustava brojnih gostiju potiču na razmišljanje te ujedno inspiriraju svoju publiku. Za vrijeme razgovora uključuju se i brojna pitanja publike. Gosti prepričavaju svoj životni put te razloge koji su doveli do promjene i odluci za Katoličku crkvu.
Voditelj emisije, autor i govornik Marcus Grodi osnivač je i predsjednik ''The Coming Home Network International''. Mreža je to obraćenika na katoličanstvo koja želi pripadnicima drugih kršćanskih tradicija otkriti istinu i ljepotu Katoličke crkve i dovesti ih do punine zajedništva.
02:10Život na stijeni, vjerska emisija, S06E19 (R)
Gošća emisije je Rhonda Gruenewald koja će govoriti o zvanjima i o tome kako lakše odgovoriti na Božji poziv. Napisala je knjigu pod naslovom 'Žetva'. Godinama se bavi razlučivanjem zvanja i pitanjem kako promicati, ne samo svećeničko zvanje, nego i redovničko, te poziv na brak i obitelj.
02:40Život i zdravlje, emisija o zdravlju, S05E09
Osmijeh, fonacija, sigurnost prilikom žvakanja i opuštenost te uživanje u hrani, vrlo su važni u životu svakog čovjeka i utječu na bolju kvalitetu života. Suvremena stomatologija ne može se stoga zamisliti bez dentalnih implantata koji zamjenjuju nedostatak prirodnih zubi. Što je dentalni implantat, kako se ugrađuje te koja je korist koju dobiva pacijent, govori gost emisije stomatolog dr. Matija Gikić, sveučilišni magistar dentalne medicine i specijalist oralne kirurgije i dentalne implantologije.
03:45Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S03E22
04:07Bitno.net podcast, informativna emisija, S03E07
Urednici i novinari Bitno.net-a sa svojim gostima razgovaraju o temama iz života Crkve, odnosa vjere i znanosti, kulture i društva. Emisija donosi poglede na izazove s kojima se Crkva susreće u suvremenom svijetu i želi pomoći gledateljima orijentirati se u aktualnim pitanjima koja su važna za vjernički život.
05:00Putujemo Svetom Zemljom, Dokumentarna serija, S01E01
Putujte Svetom zemljom uz dva osobna vodiča. Dokumentirano hodočašće dopustit će vam da koračate stopama osobe koja je obilježila ljudsku povijest i odakle se katolička vjera proširila cijelim svijetom. Autentične lokacije uz stručno pojašnjenje dvojice fratara omogućit će vam besplatno hodočašće u Isusovu domovinu. Hodočastite s nama!
05:40Izdvojeno, informativna emisija, S06E139
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S03E137
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E419
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E42
Mali katekizam poučava nas o 10 Božjih zapovijedi.
08:05Superknjiga, crtana serija, S01E03
Za vrijeme jedne žestoke borbe vodom, Ela je slučajno smočila Gizmove unutrašnje dijelove i on počinje misliti da pripada Eli. Luka to ne može popraviti i govori Eli da joj to nikad neće oprostiti. Superknjiga odvodi djecu u vrijeme Jakova i Ezava. Kad se Ezav odrekne svog prvorodstva, i Jakov prevari oca za blagoslov, oni se posvađaju i ne pričaju dugi niz godina. Kad Jakov konačno ode do Ezava i njegov brat pronađe snagu da oprosti Jakovu od svega srca, Luka u tome vidi znak za sebe i oprašta Eli. Zajedno na kraju pokušavaju popraviti Gizma kojem je još uvijek pokvaren mikročip.
08:32Maminjami, gastroemisija, S01E09
Za šumu na Maminjami terenu potrebni su vam špinat, jaje, krumpir, parmezan, maslac i mlijeko.
08:35Moje vrijeme s Isusom, crtana serija, S01E17
09:05Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S05E11
Mihaela i Hrvoje Đurđević u braku su malo više od godinu dana, a Gospodin ih je blagoslavio malenom kćerkom Hanom. Govore o svojoj vezi koja je trajala skoro deset godina bez prisutnosti Boga, nakon čega je došlo do prekida. Tada je prvo Mihaela doživjela živoga Boga, a nakon nje Gospodin je dotaknuo i Hrvojevo srce. Bilo je tu brojnih borbi i napasti, ima ih i danas, ali s Biblijom u ruci Đurđevići danas u braku svakodnevno slijede Gospodina živeći po njegovim zapovijedima. U kulinarskom dijelu Mihaela priprema jaja punjena sardinama, a Hrvoje punjene lignje i krumpir s peršinom.
10:10Otvori spomenar!, Intervju, S01E23 (R)
'Vranac'', ''Sve ću prodat sutra'', ''Ne dirajte mi ravnicu'' , ''Divne godine'', pjesme su koje u dušu diraju i ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, a izvode ih Najbolji hrvatski tamburaši, nekadašnji Zlatni dukati. Glavni vokal sastava, Stanko Šarić, gostovao je u emisiji i govorio o uspomenama vezanim za Slavoniju i njihove poznate pjesme, a sa sobom je ponio i tamburicu. Urednica i voditeljica: Mirna Sigetić.
11:05Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S05E10
Zdenka Zrilić i Ana Ćosić su uspješne Hrvatice, žene koje za hrvatsku košarku rade velike stvari. Organizirale su velike projekte. Zdenka je u grad košarke, Zadar, dovela velika košarkaška imena organiziravši Zadar Basketball Tournament. Ana Ćosić, kroz kamp koji u nazivu nosi ime njezinoga oca, Krešimira Ćosića, ovaj sport je približila brojnoj djeci. U emisiji govore i o drugim projektima i događajima koji će ove godine obilježiti hrvatsku košarku.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:02In Familia Dei, vjerska emisija, S05E09
Martina i Mladen Pavliš u braku su 18 godina i roditelji devetero djece. U emisiji svjedoče o Providnosti koja brine za njihovu obitelj, o izazovima i radostima svakodnevice mnogobrojne obitelji, ali i o glazbi koja je važan dio njihove obitelji.
13:00Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S04E10 (R)
Zlatni savjeti vrijede i kada se radi o peludnoj groznici koja pogađa velik dio pučanstva. Riječ je o sezonskoj upali uvjetovanoj godišnjim dobima. Pojavljuje se dok cvatu određene biljke i drveća, redovito u proljeće i jesen, ali njezina pojava ne nedostaje ni ljeti. Često se javlja u mlađoj dobi i tijekom godina se uobičajeno smanjuje, ali je nemoguće predvidjeti njezino napredovanje. Fra Juro Marčinković u emisiji donosi prijedloge prirodnih pripravaka kojima bismo si mogli unaprijed pomoći olakšati stanje koje uzrokuje peludna groznica.
13:35G. K. Chesterton, serija, S01E24 (R)
Što je potrebno učiniti da bi zaslužili naslov ''Apostol zdravog razuma''? Zašto je taj naziv dodijeljen G. K. Chestertonu? Saznajte s nama na uzbudljivom putovanju uma kroz misli, polemike i rasprave o čovjeku, svijetu, filozofiji, vjeri, društvu, Crkvi i istaknutim temama tadašnjeg i današnjeg vremena.
14:10Izdvojeno, informativna emisija, S06E139
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:09Neka nam Bog pomogne, humoristična serija, S03E19 (R)
Alice jedva čeka saznati tko je izabran za odlazak na prestižno strip natjecanje u Londonu, ali u samostanu se pojavljuju njezina majka i majčin novi dečko. Oni su žele da Alice pođe s njima. Nina se boji da će zauvijek izgubiti Alice. Dolazak Checce u samostan, Rosine bake, ponovno dovodi u pitanje Guida i Azzurrinu i njihove osjećaje. Sestra Angela želi intervenirati, ali dala je zavjet da se neće miješati u tuđe stvari. Carlo napokon izjavljuje ljubav Margheriti, koja je u međuvremenu shvatila kako i on nju privlači. Guido govori Rosa da više nije zaljubljen u nju.
16:20Utjelovljena laž, dokumentarni film
Mendacium Incarnatum (Utjelovljena laž) naziv je kratkometražnog dokumentarnog filma o odnosu vlasti komunističke Jugoslavije prema zagrebačkom nadbiskupu Alojziju Stepincu. Film čiji scenarij potpisuje Davor Trbušić, a režiju Ivan Crnjak, nastao je u sklopu projekta Europskih konzervativaca i reformista u Europskom parlamentu pod nazivom: Forgotten leaders who built our Europe. Nadbiskup Stepinac više je puta znao reći da je komunizam Mendacium Incarnatum (utjelovljena laž). To nadbiskupovo uvjerenje poslužilo je kao naslov filma koji tematizira represiju jugoslavenskog komunističkog aparata prema Stepincu, počevši od montiranog političkog procesa 1946., pet provedenih godina u lepoglavskom zatvoru pa sve do kućne internacije u Krašiću gdje i umire na glasu svetosti 1960. U filmu govore povjesničari dr. sc. Mario Jareb s Hrvatskog instituta za povijest i izv. prof. dr. sc. Tomislav Anić s Hrvatskog katoličkog sveučilišta, vlč. Ivan Vučak, župnik u Krašiću te Josip Stepinac, nadbiskupov pranećak koji kao suvremenik toga doba evocira svoja sjećanja na kardinala.
16:55Radost ljubavi u braku, kontakt-emisija, S03E05, uživo
U vremenu krize braka i obitelji, Laudato TV vas ohrabruje! Budite s nama u kontakt emisiji s p. Vatroslavom Frkinom koji usmjerava na istinsku ženstvenost i muževnost te bračnu radost po Božjem naumu.
18:00Mjesečna duhovna obnova: Sinj, prijenos, S01E03, uživo
U ubrzanoj svakodnevici opterećenoj obvezama i teškoćama potrebno je izdvojiti vrijeme za sebe i Gospodina. Mjesečna duhovna obnova iz svetišta Gospe Sinjske donosi nagovore, molitvu, svetu Misu i klanjanje. U siječnju je tema ‘Obiteljski odnosi i volja Božja’ uz nagovore fra Ante Vučkovića, iza kojih slijede sveta Misa i klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.