TV vodič

07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S01E544
07:57Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E176
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E10
Svi imamo anđela čuvara! Njegova je misija: pomoći nam da se ponašamo dobro. Na usluzi nam je!
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E03
Nove zgode Emily i Alexandera događaju se u Njemačkoj.
08:38Maminjami, Gastroemisija, S01E10
Na tanjuru poslužite 'leteće balone'. Za njihovu izradu potrebni su vam puretina, mrkva, jaje i svježi sir.
08:42Kuhinja svete Hildegarde, kulinarska emisija, S03E41 (R)
Pita od bobica iznimna je ljetna slastica – lagana i puna ukusnog bobičastog voća. Pripremite je s nama u Kuhinji sv. Hildegarde!
08:51Superknjiga, crtana serija, S02E01 (R)
Ela svjedoči kako školska kradljivica ukrade bicikl. Na Elino iznenađenja, ravnateljica škole iskaže milost lopovici umjesto pravde. Ela, Luka i Gizmo priključuju se Joni na putovanju, od unutrašnjosti velike ribe do spašavanja grješnih Ninivljana. Ela se poistovjećuje s Joninim frustracijama, ali je uvjerena da treba pružiti Božje oproštenje, čak i onima koji joj se ne sviđaju.
09:20U potrazi za svetim Antunom: od izgubljenosti do vječnosti, dokumentarni film (R)
Poznat kao „svetac cijeloga svijeta“, sv. Antun Padovanski jedan je od najpoznatijih svetaca Katoličke crkve. Tko je Antun Padovanski? U kakvom je vremenu i okolnostima živio i s čime se sve suočavao na svom putu? Film istražuje njegov život: od mladog Fernanda u traženju i gubljenju, do hrabrog svetačkog izbora potpunog predanja Božjoj volji.
10:11Inkvizicija, Serija, S01E01 (R)
10:40Majka Angelica, Emisija, S02E33 (R)
Kao poklon koji čeka da ga raspakirate i kojem se možete uvijek vraćati; ovaj serijal je bezvremensko blago. Emisije emitirane uživo, s publikom u studiju EWTN-a i tisućama gledatelja ispred televizijskih ekrana prije 30 godija, svojom aktualnošću i dubinom oduševit će vas i potaknuti na promišljanje. Na nepristran, mudar i humorističan način majka Angelica priča o raju, prisutnosti Božjoj, našoj misiji na ovom svijetu i cilju egzistencije.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03Molitva za prestanak pandemije, Molitva
12:06Novo srce, Emisija, S02E03 (R)
O svom srcu i kada je ovo 'postalo novo' svjedoči vlč. Odilon Singbo, kapelan Hrvatskog katoličkog sveučilišta.
12:50Pod smokvom, vjerska emisija, S01E544 (R)
13:00Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S03E20 (R)
Na zagrebačkom Cvjetnom naselju ugostila nas je obitelj Huljev. Zlatko i Martina imaju petero djece u rasponu od 10 godina do 3 mjeseca. Kako su zajedno završili dalmatinac i zagrepčanka, zašto su prije braka hodali dugih 9 godina, kada su upoznali živoga Boga i obratili svoja srca, kako su na njihove živote utjecale Ignacijanske duhovne vježbe i kako je Kursiljo dublje povezao cijelu obitelj Huljevi svjedoče u emisiji. U kulinarskom dijelu Martina uz pomoć najstarije kćeri Franke priprema hobotnicu s povrćem u pećnici za glavno jelo, a Zlatko uz pomoć druge djece priprema kolač s višnjama zvan 'Valovi Dunava'.
13:59Izdvojeno, informativna emisija, S04E240 (R)
Dan uoči 40. obljetnice međugorskih ukazanja, prvi put na razini cijele Hercegovine, organizira se veliko zavjetno hodočašće Kraljici Mira, koje će krenuti iz Čitluka. O tome kako je došlo do ideje, kako se možete priključiti te kako će hodočašće izgledati, u Izdvojenom govore fra Goran Azinović, župni vikar u Župi Krista Kralja u Čitluku i Goran Kujundžić, predsjednik udruge Zavjet Gospi. U emisiju će se uključiti i Dvor Ljubić, koji će govoriti o tome na koji način hodočasnici iz raznih dijelova svijeta mogu doći u Međugorje, a s nama je i redoviti duhovni komentator fra Jozo Zovko. Urednik i voditelj: Josip Bartulić.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:09Otvori spomenar!, Intervju, S02E08 (R)
Spomenar u otvara poznati hrvatski glazbenik prepoznatljivog izričaja: legendarni kantautor i šansonijer, gospodin Ibrica Jusić koji je Mirnu i ekipu Spomenara ugostio u svom domu. Uz pjesme: U svakom slučaju te volim, Trubač sa Seine, Ljubi sam Vašu kćer i mnoge druge, Ibrica se prisjeća teških, ali i lijepih dana svojega djetinjstva, otkriva što mu znače skaline dominikanskoga samostana u Dubrovniku te kako su nastale njegove poznate pjesme. Gledatelje Spomenara upoznaje i s kućnim ljubimcima: psom Bondom i mačkom Kikijem.
16:00Vidljivi tragovi, vjerska emisija, S03E41 (R)
16:36Papa s nama, vjerska emisija, S03E41 (R)
Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji 'Papa s nama'. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku.
17:33Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S03E21 (R)
Razni crijevni nametnici, osobito gliste, česta su pojava kod djece. To je zbog toga što djeca u usta stavljaju razne prljave predmete, ali i ruke te na taj način nametnici dolaze u crijeva. Više je vrsta glista kod djece u crijevima, a najpoznatija su obična glista i dječja glista. Fra Juro Marčinković donosi vam savjete kako spriječiti ove parazite da uđu u organizam kao i pripravke koji će vam pomoći riješiti se ovih nametnika ako su se već nastanili u vašim crijevima.
18:10Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S01E261 (R)
Putem emisije 'Vijesti iz Svete Zemlje' odlazimo u Isusovu domovinu! Vidjet ćemo kako se nakon više od godinu dana, skupine turista vraćaju u Svetu Zemlju te kako su maturanti srednjih škola proslavili dodjelu diploma! Fra Manns uvodi nas u svu dubinu događaja na Kalvariji, podsjećajući kako Srce Isusovo probodeno kopljem znači Njegovu ljubav prema nama ljudima.
18:29Sveta Misa i klanjanje: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa i Euharistijsko klanjanje iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
19:33Radosna vijest, informativna emisija, S03E42
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
20:00Izdvojeno, informativna emisija, S04E241
Kako smo zbog svjetonazora izgubili pravo na lijepo/dobro/sveto u umjetnosti? U emisiji 'Izdvojeno' gošća je dr.sc. Sanja Nikčević s kojom razgovaramo o tome je li vladajući europski umjetnički kanon ono najbolje što imamo, o djelima koja afirmiraju temeljne ljudske vrijednosti i novootvorenoj knjižari posvećenoj upravo takvim naslovima. Urednica i voditeljica: Mirta Marinić.
21:00Život na stijeni, Vjerska emisija, S04E37
21:30Živopisi, Emisija, S02E17
Umjetnost danas više nije samo naslikati lijepu sliku ili isklesati kip. U posljednje vrijeme sve je veći porast zanimanja za različite (modernije) frizure, pa naši frizeri imaju pune ruke posla. Doslovno. O tom zanatu govorimo danas, a s nama je mlada frizerka Ivana Leskur koja uz svoj posao aktivno sudjeluje u volontiranju za beskućnike i čišćenju okoliša.
22:20Ne bojte se!, Kontakt-emisija, S01E09 (R)
Pronađite utjehu, poslušajte savjet i uključite se u kontakt emisiju ''Ne bojte se'' s p. Mijom Nikićem i Mirtom Marinić. P. Nikić, član Družbe Isusove, po svojoj je naobrazbi i akademskoj spremi i psiholog i teolog. U svakoj će emisiji prirediti nekoliko misli iz biblijske psihoterapije i pokušati odgovoriti na upite gledatelja.
23:29Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:01Koncert 'Misa Guadalupana' – Glazbeni ansambl rane glazbe 'Ars Longa' (Crkva sv. Katarine, Zagreb 2020.), snimka koncerta (R)
01:20Majka Angelica, Emisija, S02E33 (R)
Kao poklon koji čeka da ga raspakirate i kojem se možete uvijek vraćati; ovaj serijal je bezvremensko blago. Emisije emitirane uživo, s publikom u studiju EWTN-a i tisućama gledatelja ispred televizijskih ekrana prije 30 godija, svojom aktualnošću i dubinom oduševit će vas i potaknuti na promišljanje. Na nepristran, mudar i humorističan način majka Angelica priča o raju, prisutnosti Božjoj, našoj misiji na ovom svijetu i cilju egzistencije.
02:15Život na stijeni, Vjerska emisija, S04E37 (R)
02:41Čujte i počujte, Informativna emisija, S03E30 (R)
Dolaskom ljeta mnogi razmišljaju o godišnjem odmoru. Osim fizičkih, važno je napuniti i duhovne baterije. Među mladim ljudima posljednjih godina popularni su duhovni ljetni kampovi, koje najčešće organiziraju studentski katolički centri. Jedan od njih je smješten na otoku Braču, točnije u Dračevoj Luci, a organizira ga Studentski katolički centar Split. Mladi ljudi iz svih dijelova Hrvatske, ali i Europe, ovdje pronalaze fizički odmor, ali i duhovnu okrijepu. Bez mobitela, struje, ali i drugih osnovnih uvjeta koje imaju u svakodnevnom životu, na ovom mjestu dožive brojne duhovne plodove.
03:02Susret u Riječi, emisija, S03E40 (R)
Tomislav Slavko Zekanović rođen je u selu Krneza (općina Zadar). Odrastao je u krajoliku koji omeđuju Velebit, otog Pag, Ljubački zaljev, predivno polje s puno vinograda, smokava i žutih brnistra u blizini grada Nina i grada Zadra. Osmogodišnju školu završava u Krnezi i Ljupču, ribarsku školu u Zadru i gimnaziju u Zadru. Poslije toga završava Ekonomski fakultet u Zagrebu. Poeziju je počeo pisati već u nižim razredima osnovne škole. Jedan je od autora zbirke pjesama 'Koraci', a zastupljen je i u antologiji suvremene poezije Ružice Orešković 'Tužim državu bilo koju na planetu'. Na Goranovom proljeću 2011. godine dobio je prvu nagradu 'Svatko može pet minuta'. 2015. godine osvojio je prvo mjesto na natjecanju za najbolju ljubavnu poeziju u organizaciji Udruge umjetnika 'August Šenoa' iz Zagreba, čiji je član. Član je i udruga 'Jutro poezije' i 'Vjekoslav Majer'. Intenzivno piše i dalje i priprema sljedeću zbirku.
03:47Podcast Bitno.neta, Informativna emisija, S01E16 (R)
Gost nove epizode podcasta Bitno.net-a je dr. sc. Vladimir Lončarević. S gospodinom Lončarevićem smo razgovarali o Hrvatskom katoličkom pokretu - nizu intelektualnih, društvenih, duhovnih pa i političkih katoličkih laičkih inicijativa iz prve polovice 20. stoljeća. Što je dovelo do takvog bogatstva laičkog djelovanja? Koji su bili njegovi glavni predstavnici? Što od njega možemo naučiti za naše vrijeme? To su neke od tema o kojima je s dr. Lončarevićem razgovarao voditelj Ivo Džeba.
04:32Živopisi, Emisija, S02E17 (R)
Umjetnost danas više nije samo naslikati lijepu sliku ili isklesati kip. U posljednje vrijeme sve je veći porast zanimanja za različite (modernije) frizure, pa naši frizeri imaju pune ruke posla. Doslovno. O tom zanatu govorimo danas, a s nama je mlada frizerka Ivana Leskur koja uz svoj posao aktivno sudjeluje u volontiranju za beskućnike i čišćenju okoliša.
05:30Izdvojeno, informativna emisija, S04E241 (R)
Kako smo zbog svjetonazora izgubili pravo na lijepo/dobro/sveto u umjetnosti? U emisiji 'Izdvojeno' gošća je dr.sc. Sanja Nikčević s kojom razgovaramo o tome je li vladajući europski umjetnički kanon ono najbolje što imamo, o djelima koja afirmiraju temeljne ljudske vrijednosti i novootvorenoj knjižari posvećenoj upravo takvim naslovima. Urednica i voditeljica: Mirta Marinić.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S01E545
07:57Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E177
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E14
Duh Sveti je "Gospodin i darivatelj života." Ako ga imamo u sebi, naš pogled na život ispunjen je mirom, nadom i ljubavlju. Ali, ako ga nemamo ... sve postaje ružno.
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E04
Mali miševi zateći će se u letećim strojevima dok putuju Engleskom i Francuskom.
08:37Maminjami, Gastroemisija, S01E12
Kako pripremiti dar na tanjuru otkriva novi Maminjami. Zamotali smo ga od mahuna, cherry rajčica, oslića i krumpira.
08:40Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S03E21 (R)
Razni crijevni nametnici, osobito gliste, česta su pojava kod djece. To je zbog toga što djeca u usta stavljaju razne prljave predmete, ali i ruke te na taj način nametnici dolaze u crijeva. Više je vrsta glista kod djece u crijevima, a najpoznatija su obična glista i dječja glista. Fra Juro Marčinković donosi vam savjete kako spriječiti ove parazite da uđu u organizam kao i pripravke koji će vam pomoći riješiti se ovih nametnika ako su se već nastanili u vašim crijevima.
09:17Odaziv, Vjerska emisija, S01E20 (R)
Koje su to dvije najveće kušnje u životu vjernika, i kako se s njima nositi? Zašto se često čini da zlo pobjeđuje? U čemu je utjeha roditeljima čija su djeca skrenula s puta vrijednosti koje su u njih odgojem usađivali? Na koji način je i ono nama maleno dovoljno veliko u Božjim očima? Odgovore tražimo u novom Odazivu s vlč. Jakovom Rađom.
10:15Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S03E01 (R)
Dubravko Šimenc - Dudo, koji iza sebe ima veliku vaterpolo karijeru, predstavlja publici Laudato TV-a mlade i talentirane hrvatske sportaše te razgovara s onima koji su ispisali i dalje pišu velike stranice hrvatske i svjetske sportske povijesti. Predstavljajući mlade sportaše otkriva koliko Hrvatska ima talentiranih i radišnih djevojaka i momaka iz raznih sportova, pomaže im u njihovoj sportskoj karijeri i ohrabruje ih na putu prema velikim natjecanjima. Približuje i napornu svakodnevicu poznatih hrvatskih sportskih imena koja su svoj rad i našu zemlju sačuvali u svjetskom pamćenju po najsjajnijim odličjima.
11:05Susret u Riječi, emisija, S03E40 (R)
Tomislav Slavko Zekanović rođen je u selu Krneza (općina Zadar). Odrastao je u krajoliku koji omeđuju Velebit, otog Pag, Ljubački zaljev, predivno polje s puno vinograda, smokava i žutih brnistra u blizini grada Nina i grada Zadra. Osmogodišnju školu završava u Krnezi i Ljupču, ribarsku školu u Zadru i gimnaziju u Zadru. Poslije toga završava Ekonomski fakultet u Zagrebu. Poeziju je počeo pisati već u nižim razredima osnovne škole. Jedan je od autora zbirke pjesama 'Koraci', a zastupljen je i u antologiji suvremene poezije Ružice Orešković 'Tužim državu bilo koju na planetu'. Na Goranovom proljeću 2011. godine dobio je prvu nagradu 'Svatko može pet minuta'. 2015. godine osvojio je prvo mjesto na natjecanju za najbolju ljubavnu poeziju u organizaciji Udruge umjetnika 'August Šenoa' iz Zagreba, čiji je član. Član je i udruga 'Jutro poezije' i 'Vjekoslav Majer'. Intenzivno piše i dalje i priprema sljedeću zbirku.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03Povratak kući, vjerska emisija, S03E36 (R)
Pogledajte svjedočanstvo dr. Michaela Warda, bivšeg anglikanskog svećenika. Iako je većinu života proveo u Engleskoj crkvi, pitanje crkvenog autoriteta otvorilo je Michaelovo srce te se snagom Duha Svetoga obratio na katoličanstvo. Autor je knjige 'Planet Narnija' u kojoj iznosi teoriju dubljeg značenja serijala 'Kronike iz Narnije' C.S. Lewisa.
13:00Radosna vijest, informativna emisija, S03E42 (R)
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
13:30Izdvojeno, informativna emisija, S04E241 (R)
Kako smo zbog svjetonazora izgubili pravo na lijepo/dobro/sveto u umjetnosti? U emisiji 'Izdvojeno' gošća je dr.sc. Sanja Nikčević s kojom razgovaramo o tome je li vladajući europski umjetnički kanon ono najbolje što imamo, o djelima koja afirmiraju temeljne ljudske vrijednosti i novootvorenoj knjižari posvećenoj upravo takvim naslovima. Urednica i voditeljica: Mirta Marinić.
14:31Križni put, Molitva
Prema tekstu Tomislava Ivančića: 'Pođi za mnom', molimo zajedno pobožnost križnog puta.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:15Život na stijeni, Vjerska emisija, S04E37 (R)
15:44Prozor svetog Josipa, Vjerska emisija, S03E08 (R)
U Prozoru sv. Josipa upoznajemo milosrdnicu s. Mirnu Matić. Na službi je u Daruvaru gdje sestre osnivaju internat.
16:02Duga vožnja kući, Emisija, S01E08 (R)
Zajednički boravak i vožnja bliži se kraju! Što su motoristi naučili na svom putu o sebi i Bogu i što će ponijeti sa sobom na povratku kući, pogledajte u novom nastavku 'Duge vožnje kući'.
16:30Podcast Bitno.neta, Informativna emisija, S01E16 (R)
Gost nove epizode podcasta Bitno.net-a je dr. sc. Vladimir Lončarević. S gospodinom Lončarevićem smo razgovarali o Hrvatskom katoličkom pokretu - nizu intelektualnih, društvenih, duhovnih pa i političkih katoličkih laičkih inicijativa iz prve polovice 20. stoljeća. Što je dovelo do takvog bogatstva laičkog djelovanja? Koji su bili njegovi glavni predstavnici? Što od njega možemo naučiti za naše vrijeme? To su neke od tema o kojima je s dr. Lončarevićem razgovarao voditelj Ivo Džeba.
17:15Živopisi, Emisija, S02E17 (R)
Umjetnost danas više nije samo naslikati lijepu sliku ili isklesati kip. U posljednje vrijeme sve je veći porast zanimanja za različite (modernije) frizure, pa naši frizeri imaju pune ruke posla. Doslovno. O tom zanatu govorimo danas, a s nama je mlada frizerka Ivana Leskur koja uz svoj posao aktivno sudjeluje u volontiranju za beskućnike i čišćenju okoliša.
18:01Svijet očima Vatikana, informativna emisija, S01E260
U emisiji 'Svijet očima Vatikana' donosimo razgovor s Irene Gaeta, duhovnim djetetom sv. Padre Pia i prisjećamo se svetog Jose Marie Escrive. Donosimo i razgovor s primasom Mađarske, kardinalom Peterom Erdeom, povodom Međunarodnog euharistijskog kongresa koji se održava u Budimpešti u mjesecu rujnu.
18:27Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E177
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
18:29Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:07In familia Dei, Emisija, S01E35 (R)
Bračni par Kardum Klaudija i Ivan, otvaraju nam vrata svoje obitelji govoreći o Božjim čudima u njihovom životu te o svojim planovima koji su prečesto bili lošija opcija od Božjih, kojima su se naučili i prepustiti. Zašto su ih djeca pitala vole li se oni još uvijek, kako su riješili stambeno pitanje te koju je ulogu u njihovom braku imao vlč. Josip Frkin, saznajte u emisiji.
20:00Izdvojeno, informativna emisija, S04E242
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
21:00Čudesa, Igrana serija, S01E07
22:01More milosrđa, Kontakt-emisija, S03E18
Umorni ste od života, ne vidite izlaz iz problema i strah vas je da ćete biti pobijeđeni? Osjećate li da živimo u posljednjim vremenima i zanima vas koja je uloga kršćana u njima? Uključite se u razgovor uživo i postavite pitanje u Moru milosrđa našem gostu fr. Ivanu Dominiku Iličiću.
00:35Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
01:00Vidljivi tragovi, vjerska emisija, S03E41
01:35Svijet očima Vatikana, informativna emisija, S01E260 (R)
U emisiji 'Svijet očima Vatikana' donosimo razgovor s Irene Gaeta, duhovnim djetetom sv. Padre Pia i prisjećamo se svetog Jose Marie Escrive. Donosimo i razgovor s primasom Mađarske, kardinalom Peterom Erdeom, povodom Međunarodnog euharistijskog kongresa koji se održava u Budimpešti u mjesecu rujnu.
02:00Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitva, S03E03
Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu u Kapelici sv. Ivana Pavla II. u prostorima Laudato TV-a.
03:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
03:15Križni put, Molitva
Prema tekstu Tomislava Ivančića: 'Pođi za mnom', molimo zajedno pobožnost križnog puta.
03:44Božanstvena komedija, Humoristična emisija, S02E02 (R)
U drugom nastavku teme ''Promet'' Božanstvena komedija dotiče se katolika u prometu. Koliko vjernici griješe u prometu, je li to ispovjedaju, smatraju li neodgovorno ponašanje za upravljačem grijehom i jesu li svijesni kakve posljedice mogu prouzročiti, kao i kakve automobile voze neki hrvatski redovnici odgovorio je don Ivan Šibalić, župnik Marije Pomoćnice na Knežiji u Zagrebu i ekonom Hrvatske salezijanske provincije. A na pitanja koliko vjera i Crkva pomožu razvoj budućnosti prometala odgovorio je mladi inovator iz Runovića Mario Ljubičić.
04:42Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S03E01 (R)
Dubravko Šimenc - Dudo, koji iza sebe ima veliku vaterpolo karijeru, predstavlja publici Laudato TV-a mlade i talentirane hrvatske sportaše te razgovara s onima koji su ispisali i dalje pišu velike stranice hrvatske i svjetske sportske povijesti. Predstavljajući mlade sportaše otkriva koliko Hrvatska ima talentiranih i radišnih djevojaka i momaka iz raznih sportova, pomaže im u njihovoj sportskoj karijeri i ohrabruje ih na putu prema velikim natjecanjima. Približuje i napornu svakodnevicu poznatih hrvatskih sportskih imena koja su svoj rad i našu zemlju sačuvali u svjetskom pamćenju po najsjajnijim odličjima.
05:30Izdvojeno, informativna emisija, S04E242 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S01E546
07:58Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E178
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E15
Bog nam nudi 7 načina pomoći za naš životni put. Možemo ići sami, vlastitim snagama, ili računajući s Njegovom pomoći.
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E05
Kada Emily i Alexander završe u San Francisku, nova pustolovina je zajamčena.
08:37Maminjami, Gastroemisija, S01E13
Na Maminjami tanjur sletio je avion od jaja, krumpira, mlijeka, špinata, paprike i maslaca.
08:40Mali veliki, Emisija za djecu, S01E23 (R)
Mali veliki govore o tome što je oratorij i kako se tamo provode.
08:45Moja katolička obitelj, Crtana serija, S01E15 (R)
09:14Superknjiga, crtana serija, S02E02
09:45Čudesa, Igrana serija, S01E07 (R)
10:40Ne bojte se!, Kontakt-emisija, S01E09 (R)
Pronađite utjehu, poslušajte savjet i uključite se u kontakt emisiju ''Ne bojte se'' s p. Mijom Nikićem i Mirtom Marinić. P. Nikić, član Družbe Isusove, po svojoj je naobrazbi i akademskoj spremi i psiholog i teolog. U svakoj će emisiji prirediti nekoliko misli iz biblijske psihoterapije i pokušati odgovoriti na upite gledatelja.
11:40Prozor svetog Josipa, Vjerska emisija, S03E08 (R)
U Prozoru sv. Josipa upoznajemo milosrdnicu s. Mirnu Matić. Na službi je u Daruvaru gdje sestre osnivaju internat.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
Molimo zajedno molitvu Anđeoskog pozdravljenja.
12:03Molitva za prestanak pandemije, Molitva
12:06Živopisi, Emisija, S02E17 (R)
Umjetnost danas više nije samo naslikati lijepu sliku ili isklesati kip. U posljednje vrijeme sve je veći porast zanimanja za različite (modernije) frizure, pa naši frizeri imaju pune ruke posla. Doslovno. O tom zanatu govorimo danas, a s nama je mlada frizerka Ivana Leskur koja uz svoj posao aktivno sudjeluje u volontiranju za beskućnike i čišćenju okoliša.
13:00Izdvojeno, informativna emisija, S04E242 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
14:00Istovremena krunica Hrvata svega svijeta, Prijenos
Krunica Hrvata svega svijeta je online susret koji se prenosi uživo u zajedništvu istovremene molitve krunice hrvatskog naroda diljem svijeta.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:15Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S01E64 (R)
Divizma je ljekovita biljka koja se može naći gotovo u svakom dijelu naše države. Voli sve vrste tla, a raste na suhom i sunčanom mjestu. U ljekovite svrhe upotrebljavaju se cvjetovi, listovi i korijen ove biljke. Divizma liječi i pomaže kod niza bolesti: čireva i osipa na koži, reume i gihta, astme, hripavca i kihavice, bolova u plućima i grudima, pospješuje iskašljavanje, bolesti slezene i jetre, žutice, slabog mokrenja, uklanja noćno mokrenje kod djece, regulira menstruaciju, poboljšava sluh.
15:45Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S03E06 (R)
U vrijeme kada su česti karcinomi dojke, nesreće pri kojima je došlo do amputacija, plastična kirurgija sa svojim suvremenim rekonstrukcijskim zahvatima vraća funkciju oštećenog organa, ali i popravlja estetiku, što je važno za psihičko zdravlje pacijenata. Stoga u ovoj emisiji govorimo upravo o plastičnoj kirurgiji i to s prof. dr. sc. Radom Žicom, prim. dr. med. poznatim specijalistom kirurgije, pročelnikom odjela za kirurgiju šake, estetsku kirurgiju dojke i onkološku kirurgiju Klinike za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju, KB Dubrava.
17:00Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S03E20 (R)
Na zagrebačkom Cvjetnom naselju ugostila nas je obitelj Huljev. Zlatko i Martina imaju petero djece u rasponu od 10 godina do 3 mjeseca. Kako su zajedno završili dalmatinac i zagrepčanka, zašto su prije braka hodali dugih 9 godina, kada su upoznali živoga Boga i obratili svoja srca, kako su na njihove živote utjecale Ignacijanske duhovne vježbe i kako je Kursiljo dublje povezao cijelu obitelj Huljevi svjedoče u emisiji. U kulinarskom dijelu Martina uz pomoć najstarije kćeri Franke priprema hobotnicu s povrćem u pećnici za glavno jelo, a Zlatko uz pomoć druge djece priprema kolač s višnjama zvan 'Valovi Dunava'.
18:03Odaziv, Vjerska emisija, S01E20
Koje su to dvije najveće kušnje u životu vjernika, i kako se s njima nositi? Zašto se često čini da zlo pobjeđuje? U čemu je utjeha roditeljima čija su djeca skrenula s puta vrijednosti koje su u njih odgojem usađivali? Na koji način je i ono nama maleno dovoljno veliko u Božjim očima? Odgovore tražimo u novom Odazivu s vlč. Jakovom Rađom.
18:53Duhovna pričest, Emisija, S01E02
Ne možete na misu? Ne možete se pričestiti? Ne bojte se! Duhovna pričest može vam pomoći da ostanete s Gospodinom sjedinjeni. Donosimo vam i molitvu koju možete izmoliti za ovu prigodu.
18:59Sveta Misa i klanjanje: Međugorje, Prijenos
21:01Izdvojeno, informativna emisija, S04E243
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
21:15Novo srce, Emisija, S03E17
O franjevcima trećoredcima, poznatima i kao franjevcima glagoljašima, razgovaramo s fra Zvonimirom Busačom, provincijskim tajnikom. Dolazi iz velike obitelji obilježene franjevaštvom, a u emisiji govori o povijesti reda od svetoga Franje do provincije u Hrvatskoj i BiH, što je njega privuklo u franjevce glagoljaše te kako izgleda njihov život danas.
22:02Razlog nade, Vjerska emisija, S01E313
Bit i sažetak Evanđelja XII. nedjelje kroz godinu (Mk 4,35-41). Urednik emisije vlč. Darko Zgrablić.
22:27Majka Angelica, vjerska emisija, S03E21
Majka Angelica u ovoj epizodi govori o odgoju djece i roditeljskom odnosu prema njima u periodu odrastanja. Kako doprinijeti njihovoj duhovnoj i općeljudskoj formaciji? Kroz emisiju govori o 3. i 4. poglavlju poslanice Efežanima.
23:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S03E06 (R)
U vrijeme kada su česti karcinomi dojke, nesreće pri kojima je došlo do amputacija, plastična kirurgija sa svojim suvremenim rekonstrukcijskim zahvatima vraća funkciju oštećenog organa, ali i popravlja estetiku, što je važno za psihičko zdravlje pacijenata. Stoga u ovoj emisiji govorimo upravo o plastičnoj kirurgiji i to s prof. dr. sc. Radom Žicom, prim. dr. med. poznatim specijalistom kirurgije, pročelnikom odjela za kirurgiju šake, estetsku kirurgiju dojke i onkološku kirurgiju Klinike za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju, KB Dubrava.
01:01Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S03E20 (R)
Na zagrebačkom Cvjetnom naselju ugostila nas je obitelj Huljev. Zlatko i Martina imaju petero djece u rasponu od 10 godina do 3 mjeseca. Kako su zajedno završili dalmatinac i zagrepčanka, zašto su prije braka hodali dugih 9 godina, kada su upoznali živoga Boga i obratili svoja srca, kako su na njihove živote utjecale Ignacijanske duhovne vježbe i kako je Kursiljo dublje povezao cijelu obitelj Huljevi svjedoče u emisiji. U kulinarskom dijelu Martina uz pomoć najstarije kćeri Franke priprema hobotnicu s povrćem u pećnici za glavno jelo, a Zlatko uz pomoć druge djece priprema kolač s višnjama zvan 'Valovi Dunava'.
02:00Čujte i počujte, Informativna emisija, S03E30 (R)
Dolaskom ljeta mnogi razmišljaju o godišnjem odmoru. Osim fizičkih, važno je napuniti i duhovne baterije. Među mladim ljudima posljednjih godina popularni su duhovni ljetni kampovi, koje najčešće organiziraju studentski katolički centri. Jedan od njih je smješten na otoku Braču, točnije u Dračevoj Luci, a organizira ga Studentski katolički centar Split. Mladi ljudi iz svih dijelova Hrvatske, ali i Europe, ovdje pronalaze fizički odmor, ali i duhovnu okrijepu. Bez mobitela, struje, ali i drugih osnovnih uvjeta koje imaju u svakodnevnom životu, na ovom mjestu dožive brojne duhovne plodove.
02:21Novo srce, Emisija, S03E17 (R)
O franjevcima trećoredcima, poznatima i kao franjevcima glagoljašima, razgovaramo s fra Zvonimirom Busačom, provincijskim tajnikom. Dolazi iz velike obitelji obilježene franjevaštvom, a u emisiji govori o povijesti reda od svetoga Franje do provincije u Hrvatskoj i BiH, što je njega privuklo u franjevce glagoljaše te kako izgleda njihov život danas.
03:06Papa s nama, vjerska emisija, S03E41 (R)
Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji 'Papa s nama'. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku.
04:01Živopisi, Emisija, S02E17 (R)
Umjetnost danas više nije samo naslikati lijepu sliku ili isklesati kip. U posljednje vrijeme sve je veći porast zanimanja za različite (modernije) frizure, pa naši frizeri imaju pune ruke posla. Doslovno. O tom zanatu govorimo danas, a s nama je mlada frizerka Ivana Leskur koja uz svoj posao aktivno sudjeluje u volontiranju za beskućnike i čišćenju okoliša.
04:50Majka Angelica, vjerska emisija, S03E21 (R)
Majka Angelica u ovoj epizodi govori o odgoju djece i roditeljskom odnosu prema njima u periodu odrastanja. Kako doprinijeti njihovoj duhovnoj i općeljudskoj formaciji? Kroz emisiju govori o 3. i 4. poglavlju poslanice Efežanima.
05:50Prozor svetog Josipa, Vjerska emisija, S03E08 (R)
U Prozoru sv. Josipa upoznajemo milosrdnicu s. Mirnu Matić. Na službi je u Daruvaru gdje sestre osnivaju internat.
06:15Izdvojeno, informativna emisija, S04E243 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:29Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S01E64 (R)
Divizma je ljekovita biljka koja se može naći gotovo u svakom dijelu naše države. Voli sve vrste tla, a raste na suhom i sunčanom mjestu. U ljekovite svrhe upotrebljavaju se cvjetovi, listovi i korijen ove biljke. Divizma liječi i pomaže kod niza bolesti: čireva i osipa na koži, reume i gihta, astme, hripavca i kihavice, bolova u plućima i grudima, pospješuje iskašljavanje, bolesti slezene i jetre, žutice, slabog mokrenja, uklanja noćno mokrenje kod djece, regulira menstruaciju, poboljšava sluh.
07:35Razlog nade, Vjerska emisija, S01E313 (R)
Bit i sažetak Evanđelja XII. nedjelje kroz godinu (Mk 4,35-41). Urednik emisije vlč. Darko Zgrablić.
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E179
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Majka Angelica, vjerska emisija, S03E21 (R)
Majka Angelica u ovoj epizodi govori o odgoju djece i roditeljskom odnosu prema njima u periodu odrastanja. Kako doprinijeti njihovoj duhovnoj i općeljudskoj formaciji? Kroz emisiju govori o 3. i 4. poglavlju poslanice Efežanima.
09:00Novo srce, Emisija, S03E17 (R)
O franjevcima trećoredcima, poznatima i kao franjevcima glagoljašima, razgovaramo s fra Zvonimirom Busačom, provincijskim tajnikom. Dolazi iz velike obitelji obilježene franjevaštvom, a u emisiji govori o povijesti reda od svetoga Franje do provincije u Hrvatskoj i BiH, što je njega privuklo u franjevce glagoljaše te kako izgleda njihov život danas.
09:46Svijet očima Vatikana, informativna emisija, S01E260 (R)
U emisiji 'Svijet očima Vatikana' donosimo razgovor s Irene Gaeta, duhovnim djetetom sv. Padre Pia i prisjećamo se svetog Jose Marie Escrive. Donosimo i razgovor s primasom Mađarske, kardinalom Peterom Erdeom, povodom Međunarodnog euharistijskog kongresa koji se održava u Budimpešti u mjesecu rujnu.
10:07Što nam kaže Sveto pismo, Vjerska emisija, S01E24 (R)
Emisija je posvećena je stručnom čitanju biblijskih tekstova. Znanstveno i odgovorno, poštujući izvorni biblijski jezik, s poštovanjem otkrivamo u Bibliji teme koje su danas, u 21. stoljeću, aktualne i važne, pokazuju nam smjer, potiču i krijepe dušu. Urednik i voditelj: doc. dr. sc. p. Niko Bilić, SJ.
10:30Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, Prijenos, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
11:30Čujte i počujte, Informativna emisija, S03E30 (R)
Dolaskom ljeta mnogi razmišljaju o godišnjem odmoru. Osim fizičkih, važno je napuniti i duhovne baterije. Među mladim ljudima posljednjih godina popularni su duhovni ljetni kampovi, koje najčešće organiziraju studentski katolički centri. Jedan od njih je smješten na otoku Braču, točnije u Dračevoj Luci, a organizira ga Studentski katolički centar Split. Mladi ljudi iz svih dijelova Hrvatske, ali i Europe, ovdje pronalaze fizički odmor, ali i duhovnu okrijepu. Bez mobitela, struje, ali i drugih osnovnih uvjeta koje imaju u svakodnevnom životu, na ovom mjestu dožive brojne duhovne plodove.
11:59Angelus: Vatikan, Prijenos, uživo
12:15Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S01E261 (R)
Putem emisije 'Vijesti iz Svete Zemlje' odlazimo u Isusovu domovinu! Vidjet ćemo kako se nakon više od godinu dana, skupine turista vraćaju u Svetu Zemlju te kako su maturanti srednjih škola proslavili dodjelu diploma! Fra Manns uvodi nas u svu dubinu događaja na Kalvariji, podsjećajući kako Srce Isusovo probodeno kopljem znači Njegovu ljubav prema nama ljudima.
12:36Vjera i nada, Vjerska emisija, S03E42
13:01Razlog nade, Vjerska emisija, S01E313 (R)
Bit i sažetak Evanđelja XII. nedjelje kroz godinu (Mk 4,35-41). Urednik emisije vlč. Darko Zgrablić.
13:22Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E179 (R)
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
13:30Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija, S01E251
14:29Sjemenište danas, vjerska emisija, S01E13
U emisiji Sjemenište danas naši gosti razgovaraju o liturgijskoj glazbi iz perspektive sjemeništaraca i profesora orgulja crkvene glazbe. Govore o svom iskustvu u sjemeništu, glavnim elementima liturgijske glazbe i njezinoj ulozi u duhovnosti i liturgiji.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:10In familia Dei, emisija, S03E21
Simona i David Cindrić vjenčali su se dok su oboje još bili studenti. Nisu imali rješeno ni stambeno pitanje, ni novac za slučaj da im nakon svadbe ostanu nepokriveni troškovi, imali su samo ono najvažnije - ljubav jedno za drugo i povjerenje u Boga. Kako je izgledala prva bračna godina i život mladog bračnog para u studentskom domu, jesu li se suočavali s osudom bližnjih, kako sada žive u obitelji s troje djece i četvrtim na putu svjedoče u emisiji.
16:01Kuhinja svete Hildegarde, kulinarska emisija, S03E42
Grašak i noklice dio su svih naših djetinjstava. Tog se bakinog jela prisjećamo ovoga tjedna i u Kuhinj sv. Hildegarde.
16:11Dudo i prijatelji, Emisija o sportu, S03E20
Dubravko Šimenc - Dudo, koji iza sebe ima veliku vaterpolo karijeru, predstavlja publici Laudato TV-a mlade i talentirane hrvatske sportaše te razgovara s onima koji su ispisali i dalje pišu velike stranice hrvatske i svjetske sportske povijesti. Predstavljajući mlade sportaše otkriva koliko Hrvatska ima talentiranih i radišnih djevojaka i momaka iz raznih sportova, pomaže im u njihovoj sportskoj karijeri i ohrabruje ih na putu prema velikim natjecanjima. Približuje i napornu svakodnevicu poznatih hrvatskih sportskih imena koja su svoj rad i našu zemlju sačuvali u svjetskom pamćenju po najsjajnijim odličjima.
16:56Vidljivi tragovi, vjerska emisija, S03E42
17:32Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, Molitva
Prinesite svoje molitve i zahvale živom Bogu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.
18:29Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:32Superknjiga, crtana serija, S02E02 (R)
20:00Majka Cabrini, Igrani film
Majka Franciska Cabrini, utemeljiteljica je Misionarki Presvetog Srca Isusova, a želja joj je bila poput svetog Franje Ksaverskog biti navjestiteljica Radosne vijesti u najudaljenijim krajevima svijeta. Željela je djelovati kao misionarka u Kini, ali na prijedlog pape Leona XIII. otišla je u Sjedinjene Američke Države s još nekoliko sestara. Želju da osnuje sirotište, školu i bolnicu počela je ostvarivati u malenom stanu, punom štakora i prenapučenom Talijanima koji su u stranoj zemlji živjeli kao najsiromašniji stalež. Osim što su živjeli u lošim uvjetima izgubili su i vjeru jer nije bilo predstavnika klera ili vjernika koji su pričali talijanski kako bi im pomogli. Daniela Gurrieri, koja je zajedno sa svojim suprugom Fabijom Carinijem napisala i režirala film kaže kako nisu htjeli samo kronološki prikazati rad majke Cabrini, odnosno osnivanje 67 škola, sirotišta i bolnica u Americi i diljem svijeta. Htjeli su pokazati na koji način je majka Cabrini riješila sve neočekivane prepreke s kojima se susrela. Upravo to čini film tako dramatičnim.
21:45Božanstvena komedija, Humoristična emisija, S02E03 (R)
Nova tema Božanstvene komedije je Biblija, a autorski tim će pokušati odgovoriti na pitanja zašto je posebna, kako je čitati, koji je najbolji prijevod, koji najteži dijelovi za čitanje, kakav je odnos Hrvata i Biblije. Gosti su znanstvenica i zaljubljenica u Bibliju Nada Babić i mladi bibličar sa studija u Rimu pater Mate Kolak. Stalni postav ekipe ne treba posebno predstavljati, jer će nas i uz ovu ozbiljnu i zanimljivu temu uspjeti dobro nasmijati.
22:41Frama - neočekivano putovanje, Dokumentarni (R)
Film koji prati franjevačku mladež na XXII. franjevačkom hodu, na zabavan način prikazuje hodočašće mladih nadahnutih karizmom sv. Franje. Kao i Sv. Franjo, framaši tijekom hoda žele otkriti savršenu radost u jednostavnosti. Svrha hoda je porcijunkulski oprost u gradu sv. Franje - Assisu, gdje se, osvijestivši si Božje milosrđe, ispunjaju radošću i snagom za nastavak vlastitoga poslanja.
23:00G. K. Chesterton, Vjerska emisija, S03E20
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:03Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija, S01E251 (R)
01:00In familia Dei, emisija, S03E21 (R)
Simona i David Cindrić vjenčali su se dok su oboje još bili studenti. Nisu imali rješeno ni stambeno pitanje, ni novac za slučaj da im nakon svadbe ostanu nepokriveni troškovi, imali su samo ono najvažnije - ljubav jedno za drugo i povjerenje u Boga. Kako je izgledala prva bračna godina i život mladog bračnog para u studentskom domu, jesu li se suočavali s osudom bližnjih, kako sada žive u obitelji s troje djece i četvrtim na putu svjedoče u emisiji.
02:02Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S03E20 (R)
Dubravko Šimenc - Dudo, koji iza sebe ima veliku vaterpolo karijeru, predstavlja publici Laudato TV-a mlade i talentirane hrvatske sportaše te razgovara s onima koji su ispisali i dalje pišu velike stranice hrvatske i svjetske sportske povijesti. Predstavljajući mlade sportaše otkriva koliko Hrvatska ima talentiranih i radišnih djevojaka i momaka iz raznih sportova, pomaže im u njihovoj sportskoj karijeri i ohrabruje ih na putu prema velikim natjecanjima. Približuje i napornu svakodnevicu poznatih hrvatskih sportskih imena koja su svoj rad i našu zemlju sačuvali u svjetskom pamćenju po najsjajnijim odličjima.
02:48U potrazi za svetim Antunom: od izgubljenosti do vječnosti, dokumentarni film (R)
Poznat kao „svetac cijeloga svijeta“, sv. Antun Padovanski jedan je od najpoznatijih svetaca Katoličke crkve. Tko je Antun Padovanski? U kakvom je vremenu i okolnostima živio i s čime se sve suočavao na svom putu? Film istražuje njegov život: od mladog Fernanda u traženju i gubljenju, do hrabrog svetačkog izbora potpunog predanja Božjoj volji.
03:41Majka Cabrini, Igrani film (R)
Majka Franciska Cabrini, utemeljiteljica je Misionarki Presvetog Srca Isusova, a želja joj je bila poput svetog Franje Ksaverskog biti navjestiteljica Radosne vijesti u najudaljenijim krajevima svijeta. Željela je djelovati kao misionarka u Kini, ali na prijedlog pape Leona XIII. otišla je u Sjedinjene Američke Države s još nekoliko sestara. Želju da osnuje sirotište, školu i bolnicu počela je ostvarivati u malenom stanu, punom štakora i prenapučenom Talijanima koji su u stranoj zemlji živjeli kao najsiromašniji stalež. Osim što su živjeli u lošim uvjetima izgubili su i vjeru jer nije bilo predstavnika klera ili vjernika koji su pričali talijanski kako bi im pomogli. Daniela Gurrieri, koja je zajedno sa svojim suprugom Fabijom Carinijem napisala i režirala film kaže kako nisu htjeli samo kronološki prikazati rad majke Cabrini, odnosno osnivanje 67 škola, sirotišta i bolnica u Americi i diljem svijeta. Htjeli su pokazati na koji način je majka Cabrini riješila sve neočekivane prepreke s kojima se susrela. Upravo to čini film tako dramatičnim.
05:20Božanstvena komedija, Humoristična emisija, S02E03 (R)
Nova tema Božanstvene komedije je Biblija, a autorski tim će pokušati odgovoriti na pitanja zašto je posebna, kako je čitati, koji je najbolji prijevod, koji najteži dijelovi za čitanje, kakav je odnos Hrvata i Biblije. Gosti su znanstvenica i zaljubljenica u Bibliju Nada Babić i mladi bibličar sa studija u Rimu pater Mate Kolak. Stalni postav ekipe ne treba posebno predstavljati, jer će nas i uz ovu ozbiljnu i zanimljivu temu uspjeti dobro nasmijati.
06:29Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S01E547
07:57Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E180
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E16
Kada se loše ponašamo, Bog nas i dalje voli i nudi nam svoj zagrljaj. Svi smo pozvani na slavlje oprosta!
08:11Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E06
Mali miševi u Indiji će saznati kako tigra uhvatiti za rep.
08:37Maminjami, Gastroemisija, S01E12
Kako pripremiti dar na tanjuru otkriva novi Maminjami. Zamotali smo ga od mahuna, cherry rajčica, oslića i krumpira.
08:40Sjemenište danas, vjerska emisija, S01E13 (R)
U emisiji Sjemenište danas naši gosti razgovaraju o liturgijskoj glazbi iz perspektive sjemeništaraca i profesora orgulja crkvene glazbe. Govore o svom iskustvu u sjemeništu, glavnim elementima liturgijske glazbe i njezinoj ulozi u duhovnosti i liturgiji.
09:10Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S03E06 (R)
U vrijeme kada su česti karcinomi dojke, nesreće pri kojima je došlo do amputacija, plastična kirurgija sa svojim suvremenim rekonstrukcijskim zahvatima vraća funkciju oštećenog organa, ali i popravlja estetiku, što je važno za psihičko zdravlje pacijenata. Stoga u ovoj emisiji govorimo upravo o plastičnoj kirurgiji i to s prof. dr. sc. Radom Žicom, prim. dr. med. poznatim specijalistom kirurgije, pročelnikom odjela za kirurgiju šake, estetsku kirurgiju dojke i onkološku kirurgiju Klinike za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju, KB Dubrava.
10:11Život na stijeni, Vjerska emisija, S04E37 (R)
10:50Povratak kući, vjerska emisija, S03E36 (R)
Pogledajte svjedočanstvo dr. Michaela Warda, bivšeg anglikanskog svećenika. Iako je većinu života proveo u Engleskoj crkvi, pitanje crkvenog autoriteta otvorilo je Michaelovo srce te se snagom Duha Svetoga obratio na katoličanstvo. Autor je knjige 'Planet Narnija' u kojoj iznosi teoriju dubljeg značenja serijala 'Kronike iz Narnije' C.S. Lewisa.
11:50Kuhinja svete Hildegarde, kulinarska emisija, S03E42 (R)
Grašak i noklice dio su svih naših djetinjstava. Tog se bakinog jela prisjećamo ovoga tjedna i u Kuhinj sv. Hildegarde.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03Molitva za prestanak pandemije, Molitva
12:06Što nam kaže Sveto pismo, Vjerska emisija, S01E24 (R)
Emisija je posvećena je stručnom čitanju biblijskih tekstova. Znanstveno i odgovorno, poštujući izvorni biblijski jezik, s poštovanjem otkrivamo u Bibliji teme koje su danas, u 21. stoljeću, aktualne i važne, pokazuju nam smjer, potiču i krijepe dušu. Urednik i voditelj: doc. dr. sc. p. Niko Bilić, SJ.
12:29More milosrđa, Kontakt-emisija, S03E19 (R)
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:15Stella maris Dalmacije - Štovanje Bogorodice u Šibenskoj biskupiji, dokumentarni film
Od srednjovjekovnih hrvatskih vladara, preko gotike, renesanse i ranobaroknih ostvarenja do današnjih dana, kako se štovalo Bogorodicu u ovim područjima pogledajte u dokumentarnim snimkama u kojima su predstavljena znamenita marijanska svetišta te antologijski odabir djela iz teološke, književne, likovne i glazbene baštine posvećene Gospi.
16:10Susret u Riječi, emisija, S03E41
Razgovarajući s istaknutim hrvatskim književnicima, profesorima povijesti književnosti i književnim teoretičarima, otkrivat ćemo velike i pomalo zaboravljene istine iz naše povijesti, kulturne baštine i duhovnosti kojom smo se svrstali u krug civilizacija zapadnoga svijeta. Također, otkrivamo i suvremenu književnost u Hrvatskoj i shvaćamo kako je neodvojiva od svojih korijena, ma koliko se u nekim vremenima te korijene nastojalo presjeći. Urednik i voditelj je Đuro Vidmarović.
17:00Vjera i nada, Vjerska emisija, S03E42 (R)
17:27Frama - neočekivano putovanje, Dokumentarni (R)
Film koji prati franjevačku mladež na XXII. franjevačkom hodu, na zabavan način prikazuje hodočašće mladih nadahnutih karizmom sv. Franje. Kao i Sv. Franjo, framaši tijekom hoda žele otkriti savršenu radost u jednostavnosti. Svrha hoda je porcijunkulski oprost u gradu sv. Franje - Assisu, gdje se, osvijestivši si Božje milosrđe, ispunjaju radošću i snagom za nastavak vlastitoga poslanja.
17:44Krunica Blažene Djevice Marije: Zagreb, Prijenos
Krunica Blažene Djevice Marije iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
18:25Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E180 (R)
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
18:29Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
19:04Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S03E20 (R)
Dubravko Šimenc - Dudo, koji iza sebe ima veliku vaterpolo karijeru, predstavlja publici Laudato TV-a mlade i talentirane hrvatske sportaše te razgovara s onima koji su ispisali i dalje pišu velike stranice hrvatske i svjetske sportske povijesti. Predstavljajući mlade sportaše otkriva koliko Hrvatska ima talentiranih i radišnih djevojaka i momaka iz raznih sportova, pomaže im u njihovoj sportskoj karijeri i ohrabruje ih na putu prema velikim natjecanjima. Približuje i napornu svakodnevicu poznatih hrvatskih sportskih imena koja su svoj rad i našu zemlju sačuvali u svjetskom pamćenju po najsjajnijim odličjima.
20:00Izdvojeno, informativna emisija, S04E244
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
21:01Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S01E262
21:19Čujte i počujte, Informativna emisija, S03E31
Najavljujemo događaje i predstavljamo dobre projekte! Urednik emisije je Josip Bartulić.

21:45Totus Tuus, Kontakt-emisija, S02E21
Gošća emisije Totus Tuus je s. Biserka Jagunić, školska sestra franjevka Bosansko-hrvatske provincije. Aktivno sudjeluje u životu i radu karizmatske zajednice Dobri Pastir u Zagrebu, posebno preko 'molitveno-terapijskih' seminara, a u emisiji govori o utjecaju Međugorja na hrvatske hodočasnike.
23:20Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitva, S03E04
Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu u Kapelici sv. Ivana Pavla II. u prostorima Laudato TV-a.
00:17Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
00:18Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:45Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S01E64 (R)
Divizma je ljekovita biljka koja se može naći gotovo u svakom dijelu naše države. Voli sve vrste tla, a raste na suhom i sunčanom mjestu. U ljekovite svrhe upotrebljavaju se cvjetovi, listovi i korijen ove biljke. Divizma liječi i pomaže kod niza bolesti: čireva i osipa na koži, reume i gihta, astme, hripavca i kihavice, bolova u plućima i grudima, pospješuje iskašljavanje, bolesti slezene i jetre, žutice, slabog mokrenja, uklanja noćno mokrenje kod djece, regulira menstruaciju, poboljšava sluh.
01:15Novo srce, Emisija, S03E17 (R)
O franjevcima trećoredcima, poznatima i kao franjevcima glagoljašima, razgovaramo s fra Zvonimirom Busačom, provincijskim tajnikom. Dolazi iz velike obitelji obilježene franjevaštvom, a u emisiji govori o povijesti reda od svetoga Franje do provincije u Hrvatskoj i BiH, što je njega privuklo u franjevce glagoljaše te kako izgleda njihov život danas.
02:00G. K. Chesterton, Vjerska emisija, S03E20 (R)
02:30Katolička Skandinavija, emisija, S01E03 (R)
Učimo o sv. Olafu, zaštitiniku Norveške te o Putu sv. Olafa, kojim svake godine prolaze brojni hodočasnici. U Švedskoj ćemo pohoditi štokholmsku katedralu koja ima skriveno svetište s puno relikvija; a u Danskoj slušamo svjedočanstvo jedne žene o njezinom obraćenju.
03:00Otvori spomenar!, Intervju, S02E08 (R)
Spomenar u otvara poznati hrvatski glazbenik prepoznatljivog izričaja: legendarni kantautor i šansonijer, gospodin Ibrica Jusić koji je Mirnu i ekipu Spomenara ugostio u svom domu. Uz pjesme: U svakom slučaju te volim, Trubač sa Seine, Ljubi sam Vašu kćer i mnoge druge, Ibrica se prisjeća teških, ali i lijepih dana svojega djetinjstva, otkriva što mu znače skaline dominikanskoga samostana u Dubrovniku te kako su nastale njegove poznate pjesme. Gledatelje Spomenara upoznaje i s kućnim ljubimcima: psom Bondom i mačkom Kikijem.
03:45Radosna vijest, informativna emisija, S03E42 (R)
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
04:11Sjemenište danas, vjerska emisija, S01E13 (R)
U emisiji Sjemenište danas naši gosti razgovaraju o liturgijskoj glazbi iz perspektive sjemeništaraca i profesora orgulja crkvene glazbe. Govore o svom iskustvu u sjemeništu, glavnim elementima liturgijske glazbe i njezinoj ulozi u duhovnosti i liturgiji.
04:36Povratak kući, vjerska emisija, S03E36 (R)
Pogledajte svjedočanstvo dr. Michaela Warda, bivšeg anglikanskog svećenika. Iako je većinu života proveo u Engleskoj crkvi, pitanje crkvenog autoriteta otvorilo je Michaelovo srce te se snagom Duha Svetoga obratio na katoličanstvo. Autor je knjige 'Planet Narnija' u kojoj iznosi teoriju dubljeg značenja serijala 'Kronike iz Narnije' C.S. Lewisa.
05:32Izdvojeno, informativna emisija, S04E244 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:32Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:33Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S01E548
07:57Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E181
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E17
Iznenađenje! Danas imamo ispit! Vidjet ćemo sakramente koje dosad nismo prošli: potvrdu, ženidbu, svećenički red i bolesničko pomazanje. Imamo svu pomoć da postignemo cilj, Nebo!
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E07
Kad se mali miš nađe u Grčkoj, postat će 'mišotaur'.
08:39Maminjami, Gastroemisija, S01E13
Na Maminjami tanjur sletio je avion od jaja, krumpira, mlijeka, špinata, paprike i maslaca.
08:43Mali veliki, Emisija za djecu, S01E23 (R)
Mali veliki govore o tome što je oratorij i kako se tamo provode.
08:48Moja katolička obitelj, Crtana serija, S01E15 (R)
09:15Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S03E20 (R)
Na zagrebačkom Cvjetnom naselju ugostila nas je obitelj Huljev. Zlatko i Martina imaju petero djece u rasponu od 10 godina do 3 mjeseca. Kako su zajedno završili dalmatinac i zagrepčanka, zašto su prije braka hodali dugih 9 godina, kada su upoznali živoga Boga i obratili svoja srca, kako su na njihove živote utjecale Ignacijanske duhovne vježbe i kako je Kursiljo dublje povezao cijelu obitelj Huljevi svjedoče u emisiji. U kulinarskom dijelu Martina uz pomoć najstarije kćeri Franke priprema hobotnicu s povrćem u pećnici za glavno jelo, a Zlatko uz pomoć druge djece priprema kolač s višnjama zvan 'Valovi Dunava'.
10:11Otvori spomenar!, Intervju, S02E08 (R)
Spomenar u otvara poznati hrvatski glazbenik prepoznatljivog izričaja: legendarni kantautor i šansonijer, gospodin Ibrica Jusić koji je Mirnu i ekipu Spomenara ugostio u svom domu. Uz pjesme: U svakom slučaju te volim, Trubač sa Seine, Ljubi sam Vašu kćer i mnoge druge, Ibrica se prisjeća teških, ali i lijepih dana svojega djetinjstva, otkriva što mu znače skaline dominikanskoga samostana u Dubrovniku te kako su nastale njegove poznate pjesme. Gledatelje Spomenara upoznaje i s kućnim ljubimcima: psom Bondom i mačkom Kikijem.
11:00Majka Angelica, vjerska emisija, S03E21 (R)
Majka Angelica u ovoj epizodi govori o odgoju djece i roditeljskom odnosu prema njima u periodu odrastanja. Kako doprinijeti njihovoj duhovnoj i općeljudskoj formaciji? Kroz emisiju govori o 3. i 4. poglavlju poslanice Efežanima.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03In familia Dei, emisija, S03E21 (R)
Simona i David Cindrić vjenčali su se dok su oboje još bili studenti. Nisu imali rješeno ni stambeno pitanje, ni novac za slučaj da im nakon svadbe ostanu nepokriveni troškovi, imali su samo ono najvažnije - ljubav jedno za drugo i povjerenje u Boga. Kako je izgledala prva bračna godina i život mladog bračnog para u studentskom domu, jesu li se suočavali s osudom bližnjih, kako sada žive u obitelji s troje djece i četvrtim na putu svjedoče u emisiji.
12:53Pod smokvom, vjerska emisija, S01E548
13:00G. K. Chesterton, Vjerska emisija, S03E20 (R)
13:25Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S01E64 (R)
Divizma je ljekovita biljka koja se može naći gotovo u svakom dijelu naše države. Voli sve vrste tla, a raste na suhom i sunčanom mjestu. U ljekovite svrhe upotrebljavaju se cvjetovi, listovi i korijen ove biljke. Divizma liječi i pomaže kod niza bolesti: čireva i osipa na koži, reume i gihta, astme, hripavca i kihavice, bolova u plućima i grudima, pospješuje iskašljavanje, bolesti slezene i jetre, žutice, slabog mokrenja, uklanja noćno mokrenje kod djece, regulira menstruaciju, poboljšava sluh.
14:00Izdvojeno, informativna emisija, S04E244 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:15Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S03E20 (R)
Dubravko Šimenc - Dudo, koji iza sebe ima veliku vaterpolo karijeru, predstavlja publici Laudato TV-a mlade i talentirane hrvatske sportaše te razgovara s onima koji su ispisali i dalje pišu velike stranice hrvatske i svjetske sportske povijesti. Predstavljajući mlade sportaše otkriva koliko Hrvatska ima talentiranih i radišnih djevojaka i momaka iz raznih sportova, pomaže im u njihovoj sportskoj karijeri i ohrabruje ih na putu prema velikim natjecanjima. Približuje i napornu svakodnevicu poznatih hrvatskih sportskih imena koja su svoj rad i našu zemlju sačuvali u svjetskom pamćenju po najsjajnijim odličjima.
16:01Božanstvena komedija, Humoristična emisija, S02E03 (R)
Nova tema Božanstvene komedije je Biblija, a autorski tim će pokušati odgovoriti na pitanja zašto je posebna, kako je čitati, koji je najbolji prijevod, koji najteži dijelovi za čitanje, kakav je odnos Hrvata i Biblije. Gosti su znanstvenica i zaljubljenica u Bibliju Nada Babić i mladi bibličar sa studija u Rimu pater Mate Kolak. Stalni postav ekipe ne treba posebno predstavljati, jer će nas i uz ovu ozbiljnu i zanimljivu temu uspjeti dobro nasmijati.
16:56Čujte i počujte, Informativna emisija, S03E31 (R)
Najavljujemo događaje i predstavljamo dobre projekte! Urednik emisije je Josip Bartulić.

17:20Radost ljubavi u braku, Kontakt-emisija, S01E04 (R)
U vremenu krize braka i obitelji, Laudato TV vas ohrabruje! Razgovaramo s p. Vatroslavom Frkinom koji usmjerava na istinsku ženstvenost i muževnost te bračnu radost po Božjem naumu.
18:27Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E181 (R)
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
18:29Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:14Novo srce, Emisija, S03E17 (R)
O franjevcima trećoredcima, poznatima i kao franjevcima glagoljašima, razgovaramo s fra Zvonimirom Busačom, provincijskim tajnikom. Dolazi iz velike obitelji obilježene franjevaštvom, a u emisiji govori o povijesti reda od svetoga Franje do provincije u Hrvatskoj i BiH, što je njega privuklo u franjevce glagoljaše te kako izgleda njihov život danas.
20:00Izdvojeno, informativna emisija, S04E245
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
21:01Moja Hrvatska, emisija, S03E44
Prošlo je trideset godina od događaja poslije kojeg više nije bilo sumnje kako u Hrvatskoj počinje velikosrpska agresija. Bilo je to gaženje crvenog fiće koji se tog sparnog 27. lipnja 1991. našao pod kotačima tenka zloglasne JNA. Govorimo o zbivanjima u Osijeku, kao i cijeloj istočnoj Slavoniji, koji su prethodili strašnoj sceni i ljudima kojima je rat nakon toga dana promijenio život. Gosti dragovoljci domovinskog rata, pripadnici 3gbr, slavonskih "Kuna", Tihomir Kmet i Miljenko Kolobarić.
22:06Nikad se nisu vratili, dokumentarni film
U vrijeme komunizma postojale su dvije povijesti. Jedna je bila ona javna, službena, kojoj se nije smjelo proturječiti – i ona privatna, obiteljska, koja se prepričavala samo u povjerljivom krugu. Čim je završio Drugi svjetski rat komunističke su vlasti prionule krivotvorenju povijesti. Njihova uloga u toj lažnoj povijesti uvijek je bila pobjednička i pravedna za razliku od drugih, koji im nisu pripadali, a koji su obilježeni kao ubojice i manipulatori. Jedna od takvih, lažnih istina, odigrala se 27. srpnja 1941. u mjestu Srb nedaleko od Gračaca. Desetljećima slavljen kao početak antifašističkog ustanka u Hrvatskoj, tim su datumom u stvarnosti počela protjerivanja, ubijanja, paljenja i uništavanja svega što je u tom prostoru imalo pridjev hrvatski. Prvi su na najokrutniji način stradali članovi obitelji Ivezić iz sela Brotnja čijih je 37 članova, najviše žena, djece i staraca, živo bačeno u jamu. I u obližnjim hrvatskim mjestima protjerani su i ubijani nedužni, a njihovi domovi spaljeni do temelja. Jedini krimen je bio to što su bili Hrvati i katolici. Tako je bilo i u do rata bogatom i lijepom mjestu Boričevac koji je u suludom četničko-komunističkom pohodu početkom kolovoza 1941. izgorio u samo sat vremena. A njegovi stanovnici morali u progonstvo po cijeloj Hrvatskoj ali i svijetu. Nikad se poslije toga nisu vratili kućama. Nisu ni mogli jer su kuće bile spaljene a komunističke vlasti zabranile povratak. A i da su se vratili, tamo su ih čekali oni koji su ih i protjerali.
23:00Koncert sestre Husar i Matija Dedić - Katedrala Zagreb, 2020., snimka koncerta
23:32Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Susret u Riječi, emisija, S03E41 (R)
Razgovarajući s istaknutim hrvatskim književnicima, profesorima povijesti književnosti i književnim teoretičarima, otkrivat ćemo velike i pomalo zaboravljene istine iz naše povijesti, kulturne baštine i duhovnosti kojom smo se svrstali u krug civilizacija zapadnoga svijeta. Također, otkrivamo i suvremenu književnost u Hrvatskoj i shvaćamo kako je neodvojiva od svojih korijena, ma koliko se u nekim vremenima te korijene nastojalo presjeći. Urednik i voditelj je Đuro Vidmarović.
00:50Majka Angelica, vjerska emisija, S03E21 (R)
Majka Angelica u ovoj epizodi govori o odgoju djece i roditeljskom odnosu prema njima u periodu odrastanja. Kako doprinijeti njihovoj duhovnoj i općeljudskoj formaciji? Kroz emisiju govori o 3. i 4. poglavlju poslanice Efežanima.
02:00Moja Hrvatska, emisija, S03E44 (R)
Prošlo je trideset godina od događaja poslije kojeg više nije bilo sumnje kako u Hrvatskoj počinje velikosrpska agresija. Bilo je to gaženje crvenog fiće koji se tog sparnog 27. lipnja 1991. našao pod kotačima tenka zloglasne JNA. Govorimo o zbivanjima u Osijeku, kao i cijeloj istočnoj Slavoniji, koji su prethodili strašnoj sceni i ljudima kojima je rat nakon toga dana promijenio život. Gosti dragovoljci domovinskog rata, pripadnici 3gbr, slavonskih "Kuna", Tihomir Kmet i Miljenko Kolobarić.
03:01Nikad se nisu vratili, dokumentarni film (R)
U vrijeme komunizma postojale su dvije povijesti. Jedna je bila ona javna, službena, kojoj se nije smjelo proturječiti – i ona privatna, obiteljska, koja se prepričavala samo u povjerljivom krugu. Čim je završio Drugi svjetski rat komunističke su vlasti prionule krivotvorenju povijesti. Njihova uloga u toj lažnoj povijesti uvijek je bila pobjednička i pravedna za razliku od drugih, koji im nisu pripadali, a koji su obilježeni kao ubojice i manipulatori. Jedna od takvih, lažnih istina, odigrala se 27. srpnja 1941. u mjestu Srb nedaleko od Gračaca. Desetljećima slavljen kao početak antifašističkog ustanka u Hrvatskoj, tim su datumom u stvarnosti počela protjerivanja, ubijanja, paljenja i uništavanja svega što je u tom prostoru imalo pridjev hrvatski. Prvi su na najokrutniji način stradali članovi obitelji Ivezić iz sela Brotnja čijih je 37 članova, najviše žena, djece i staraca, živo bačeno u jamu. I u obližnjim hrvatskim mjestima protjerani su i ubijani nedužni, a njihovi domovi spaljeni do temelja. Jedini krimen je bio to što su bili Hrvati i katolici. Tako je bilo i u do rata bogatom i lijepom mjestu Boričevac koji je u suludom četničko-komunističkom pohodu početkom kolovoza 1941. izgorio u samo sat vremena. A njegovi stanovnici morali u progonstvo po cijeloj Hrvatskoj ali i svijetu. Nikad se poslije toga nisu vratili kućama. Nisu ni mogli jer su kuće bile spaljene a komunističke vlasti zabranile povratak. A i da su se vratili, tamo su ih čekali oni koji su ih i protjerali.
04:00Koncert sestre Husar i Matija Dedić - Katedrala Zagreb, 2020., snimka koncerta (R)
04:31Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitva, S03E04
Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu u Kapelici sv. Ivana Pavla II. u prostorima Laudato TV-a.
05:31Izdvojeno, informativna emisija, S04E245 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S01E549
07:57Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E182
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E18
U životu postoje misteriji koje ne razumijemo. Postoje svijetli i tamni dani. Ako vjerujemo Isusu - kao što vjerujemo liječnicima, nećemo se bojati tame.
08:13Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E08
Emily i Alexander u Italiji će doživjeti pustolovinu u Orient Expressu.
08:37Maminjami, Gastroemisija, S01E14
Po Maminjami tanjuru u ovoj epizodi plovi brod. Sastoji se od jaja, krumpira, mlijeka, špinata, tvrdog sira i maslaca.
08:40Prozor svetog Josipa, Vjerska emisija, S03E09 (R)
U ''Prozoru sv. Josipa'' upoznajemo nasmijanog studenta Ivana Havličeka. Njegov hod u vjeri je siguran, a učvrstio ga je program Kursilja. U emisiji svjedoči o svom putu, križu u obitelji, a ponajviše uzbudljivom putu s Bogom koji je pun blagoslova i radost.
09:14Papa s nama, vjerska emisija, S03E42
Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji 'Papa s nama'. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku.
10:20Totus Tuus, Kontakt-emisija, S02E21 (R)
Gošća emisije Totus Tuus je s. Biserka Jagunić, školska sestra franjevka Bosansko-hrvatske provincije. Aktivno sudjeluje u životu i radu karizmatske zajednice Dobri Pastir u Zagrebu, posebno preko 'molitveno-terapijskih' seminara, a u emisiji govori o utjecaju Međugorja na hrvatske hodočasnike.
11:55Maminjami, Gastroemisija, S01E14 (R)
Po Maminjami tanjuru u ovoj epizodi plovi brod. Sastoji se od jaja, krumpira, mlijeka, špinata, tvrdog sira i maslaca.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S03E06 (R)
U vrijeme kada su česti karcinomi dojke, nesreće pri kojima je došlo do amputacija, plastična kirurgija sa svojim suvremenim rekonstrukcijskim zahvatima vraća funkciju oštećenog organa, ali i popravlja estetiku, što je važno za psihičko zdravlje pacijenata. Stoga u ovoj emisiji govorimo upravo o plastičnoj kirurgiji i to s prof. dr. sc. Radom Žicom, prim. dr. med. poznatim specijalistom kirurgije, pročelnikom odjela za kirurgiju šake, estetsku kirurgiju dojke i onkološku kirurgiju Klinike za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju, KB Dubrava.
13:01Pod smokvom, vjerska emisija, S01E549 (R)
13:10Susret u Riječi, emisija, S03E41 (R)
Razgovarajući s istaknutim hrvatskim književnicima, profesorima povijesti književnosti i književnim teoretičarima, otkrivat ćemo velike i pomalo zaboravljene istine iz naše povijesti, kulturne baštine i duhovnosti kojom smo se svrstali u krug civilizacija zapadnoga svijeta. Također, otkrivamo i suvremenu književnost u Hrvatskoj i shvaćamo kako je neodvojiva od svojih korijena, ma koliko se u nekim vremenima te korijene nastojalo presjeći. Urednik i voditelj je Đuro Vidmarović.
14:00Izdvojeno, informativna emisija, S04E245 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:15Nikad se nisu vratili, dokumentarni film (R)
U vrijeme komunizma postojale su dvije povijesti. Jedna je bila ona javna, službena, kojoj se nije smjelo proturječiti – i ona privatna, obiteljska, koja se prepričavala samo u povjerljivom krugu. Čim je završio Drugi svjetski rat komunističke su vlasti prionule krivotvorenju povijesti. Njihova uloga u toj lažnoj povijesti uvijek je bila pobjednička i pravedna za razliku od drugih, koji im nisu pripadali, a koji su obilježeni kao ubojice i manipulatori. Jedna od takvih, lažnih istina, odigrala se 27. srpnja 1941. u mjestu Srb nedaleko od Gračaca. Desetljećima slavljen kao početak antifašističkog ustanka u Hrvatskoj, tim su datumom u stvarnosti počela protjerivanja, ubijanja, paljenja i uništavanja svega što je u tom prostoru imalo pridjev hrvatski. Prvi su na najokrutniji način stradali članovi obitelji Ivezić iz sela Brotnja čijih je 37 članova, najviše žena, djece i staraca, živo bačeno u jamu. I u obližnjim hrvatskim mjestima protjerani su i ubijani nedužni, a njihovi domovi spaljeni do temelja. Jedini krimen je bio to što su bili Hrvati i katolici. Tako je bilo i u do rata bogatom i lijepom mjestu Boričevac koji je u suludom četničko-komunističkom pohodu početkom kolovoza 1941. izgorio u samo sat vremena. A njegovi stanovnici morali u progonstvo po cijeloj Hrvatskoj ali i svijetu. Nikad se poslije toga nisu vratili kućama. Nisu ni mogli jer su kuće bile spaljene a komunističke vlasti zabranile povratak. A i da su se vratili, tamo su ih čekali oni koji su ih i protjerali.
16:06Koncert sestre Husar i Matija Dedić - Katedrala Zagreb, 2020., snimka koncerta (R)
16:40Moja Hrvatska, emisija, S03E44 (R)
Prošlo je trideset godina od događaja poslije kojeg više nije bilo sumnje kako u Hrvatskoj počinje velikosrpska agresija. Bilo je to gaženje crvenog fiće koji se tog sparnog 27. lipnja 1991. našao pod kotačima tenka zloglasne JNA. Govorimo o zbivanjima u Osijeku, kao i cijeloj istočnoj Slavoniji, koji su prethodili strašnoj sceni i ljudima kojima je rat nakon toga dana promijenio život. Gosti dragovoljci domovinskog rata, pripadnici 3gbr, slavonskih "Kuna", Tihomir Kmet i Miljenko Kolobarić.
17:44Pobožnost svetom Josipu: Karlovac, Prijenos
Pobožnost svetom Josipu iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
18:29Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
20:00Izdvojeno, informativna emisija, S04E246
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
21:00Otvori spomenar!, Intervju, S03E20
Emisija ''Otvori spomenar!'' spaja prošlost i sadašnjost putem nekada vrlo popularne, a danas još uvijek poznate nam i drage bilježnice: Spomenara! Poznate osobe iz hrvatskog javnog života otvaraju nam svoj spomenar: u opuštenom i ugodnom ambijentu gledamo fotografije koje do sad nisu bile viđene u javnosti, doznajemo kakav je bio njihov put do uspjeha, tko im je bio najveća podrška u profesionalnom i privatnom životu, te kako danas gledaju na dane svoje mladosti, odrastanja i na svijet oko sebe. Urednica i voditeljica je Mirna Sigetić.

22:01Povratak kući, vjerska emisija, S03E37
23:01Sjemenište danas, vjerska emisija, S01E13 (R)
U emisiji Sjemenište danas naši gosti razgovaraju o liturgijskoj glazbi iz perspektive sjemeništaraca i profesora orgulja crkvene glazbe. Govore o svom iskustvu u sjemeništu, glavnim elementima liturgijske glazbe i njezinoj ulozi u duhovnosti i liturgiji.
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Prozor svetog Josipa, Vjerska emisija, S03E09 (R)
U ''Prozoru sv. Josipa'' upoznajemo nasmijanog studenta Ivana Havličeka. Njegov hod u vjeri je siguran, a učvrstio ga je program Kursilja. U emisiji svjedoči o svom putu, križu u obitelji, a ponajviše uzbudljivom putu s Bogom koji je pun blagoslova i radost.
00:25Papa s nama, vjerska emisija, S03E42 (R)
Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji 'Papa s nama'. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku.
01:31Stella maris Dalmacije - Štovanje Bogorodice u Šibenskoj biskupiji, dokumentarni film (R)
Od srednjovjekovnih hrvatskih vladara, preko gotike, renesanse i ranobaroknih ostvarenja do današnjih dana, kako se štovalo Bogorodicu u ovim područjima pogledajte u dokumentarnim snimkama u kojima su predstavljena znamenita marijanska svetišta te antologijski odabir djela iz teološke, književne, likovne i glazbene baštine posvećene Gospi.
02:21Povratak kući, vjerska emisija, S03E37 (R)
03:20Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S03E06 (R)
U emisiji ''Blagoslovljen tek'', njen voditelj Rafael Dropulić Rafo obilazi Hrvatsku i u goste dolazi ljudima koji osim što dobro kuhaju imaju i snažno svjedočanstvo vjere. Rafo će proći sve hrvatske regije krenuvši od Zagreb i okolice, Zagorja, središnje Hrvatske, Slavonije, Like, a kako se bude primicalo ljeto obići će Istru i Kvarner te krenuti prema jugu Jadrana sve do Rafinih Ploča.
04:16Otvori spomenar!, Intervju, S03E20 (R)
Emisija ''Otvori spomenar!'' spaja prošlost i sadašnjost putem nekada vrlo popularne, a danas još uvijek poznate nam i drage bilježnice: Spomenara! Poznate osobe iz hrvatskog javnog života otvaraju nam svoj spomenar: u opuštenom i ugodnom ambijentu gledamo fotografije koje do sad nisu bile viđene u javnosti, doznajemo kakav je bio njihov put do uspjeha, tko im je bio najveća podrška u profesionalnom i privatnom životu, te kako danas gledaju na dane svoje mladosti, odrastanja i na svijet oko sebe. Urednica i voditeljica je Mirna Sigetić.

05:06Što nam kaže Sveto pismo, Vjerska emisija, S01E23 (R)
Emisija je posvećena je stručnom čitanju biblijskih tekstova. Znanstveno i odgovorno, poštujući izvorni biblijski jezik, s poštovanjem otkrivamo u Bibliji teme koje su danas, u 21. stoljeću, aktualne i važne, pokazuju nam smjer, potiču i krijepe dušu. Urednik i voditelj: doc. dr. sc. p. Niko Bilić, SJ.
05:30Izdvojeno, informativna emisija, S04E246 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S01E550
07:57Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E183
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E19
Tko su Isusovi najbolji prijatelji? I našega „katekvista“? Otkrijite to u današnjoj lekciji Katekvizma!
08:11Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E09
Što će miševi u Švicarskoj ako ne kušaju švicarsku čokoladu?
08:35Maminjami, Gastroemisija, S01E15 (R)
Ovog puta u Maminjamiju pripremaju juhu. I ona može biti zabavna, a za to su vam potrebni grašak, baby mrkva, pileća prsa, kruh i maslinovo ulje.
08:39Kuhinja svete Hildegarde, kulinarska emisija, S03E42 (R)
Grašak i noklice dio su svih naših djetinjstava. Tog se bakinog jela prisjećamo ovoga tjedna i u Kuhinj sv. Hildegarde.
08:47Superknjiga, crtana serija, S02E02 (R)
09:15More milosrđa, Kontakt-emisija, S03E19 (R)
11:47Maminjami, Gastroemisija, S01E15 (R)
Ovog puta u Maminjamiju pripremaju juhu. I ona može biti zabavna, a za to su vam potrebni grašak, baby mrkva, pileća prsa, kruh i maslinovo ulje.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03Molitva za prestanak pandemije, Molitva
12:05Novo srce, Emisija, S03E17 (R)
O franjevcima trećoredcima, poznatima i kao franjevcima glagoljašima, razgovaramo s fra Zvonimirom Busačom, provincijskim tajnikom. Dolazi iz velike obitelji obilježene franjevaštvom, a u emisiji govori o povijesti reda od svetoga Franje do provincije u Hrvatskoj i BiH, što je njega privuklo u franjevce glagoljaše te kako izgleda njihov život danas.
12:52Pod smokvom, vjerska emisija, S01E550 (R)
13:00Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S03E06 (R)
U emisiji ''Blagoslovljen tek'', njen voditelj Rafael Dropulić Rafo obilazi Hrvatsku i u goste dolazi ljudima koji osim što dobro kuhaju imaju i snažno svjedočanstvo vjere. Rafo će proći sve hrvatske regije krenuvši od Zagreb i okolice, Zagorja, središnje Hrvatske, Slavonije, Like, a kako se bude primicalo ljeto obići će Istru i Kvarner te krenuti prema jugu Jadrana sve do Rafinih Ploča.
14:00Izdvojeno, informativna emisija, S04E246 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:10Otvori spomenar!, Intervju, S03E20 (R)
Emisija ''Otvori spomenar!'' spaja prošlost i sadašnjost putem nekada vrlo popularne, a danas još uvijek poznate nam i drage bilježnice: Spomenara! Poznate osobe iz hrvatskog javnog života otvaraju nam svoj spomenar: u opuštenom i ugodnom ambijentu gledamo fotografije koje do sad nisu bile viđene u javnosti, doznajemo kakav je bio njihov put do uspjeha, tko im je bio najveća podrška u profesionalnom i privatnom životu, te kako danas gledaju na dane svoje mladosti, odrastanja i na svijet oko sebe. Urednica i voditeljica je Mirna Sigetić.

16:02Vidljivi tragovi, vjerska emisija, S03E42 (R)
16:37Papa s nama, vjerska emisija, S03E42 (R)
Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji 'Papa s nama'. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku.
17:42Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S01E64 (R)
Divizma je ljekovita biljka koja se može naći gotovo u svakom dijelu naše države. Voli sve vrste tla, a raste na suhom i sunčanom mjestu. U ljekovite svrhe upotrebljavaju se cvjetovi, listovi i korijen ove biljke. Divizma liječi i pomaže kod niza bolesti: čireva i osipa na koži, reume i gihta, astme, hripavca i kihavice, bolova u plućima i grudima, pospješuje iskašljavanje, bolesti slezene i jetre, žutice, slabog mokrenja, uklanja noćno mokrenje kod djece, regulira menstruaciju, poboljšava sluh.
18:13Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S01E262 (R)
18:29Sveta Misa i klanjanje: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa i Euharistijsko klanjanje iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
19:31Radosna vijest, informativna emisija, S03E43
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
20:00Izdvojeno, informativna emisija, S04E247
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Ivana Šimunić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.