TV vodič

07:45Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E347
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
07:58Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E317
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E39
Danas vjeroučenici ispituju vjeroučitelja! Njihova su pitanja veoma dobra... i teška. Ima li u nebu životinja? Može li nam đavao učiniti zlo?
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E15
U Sjedinjenim Američkim Državama Emily i Alexander susreću miševe u kazalištu.
08:37Maminjami, Gastroemisija, S01E07
Ručak u obliku vjeternjače nestaje u trenutku! Za njihovu pripremu potrebna su pureća prsa, grašak, mrkva, riža, cherry rajčica, tvrdi sir, crna maslina i aceto.
08:40Mali veliki, Emisija za djecu, S01E10 (R)
Pričamo o dobroti i tome što možemo učiniti za naše bližnje, da ih razveselimo i darujemo im mir!
08:46Moja katolička obitelj, Crtana serija, S01E06 (R)
Nezgoda na igralištu dovela je dvojicu dječaka do priče o sv. Martinu iz Porresa. Sveti Martin živio je u siromaštvu s majkom i mlađom sestrom. Već od rane dobi pokazivao je sklonosti k medicini, a u redu dominikanaca, Bog se čudesno proslavio po njegovom životu.

09:12Vijesti iz Svete Zemlje, Informativna emisija, S01E228 (R)
Sveta Zemlja područje je povijesnih promjena i mjesto susreta. Prođite s nama tjednim pregledom događaja i zanimljivosti o tradiciji, kulturi i povijesti Svete Zemlje.
09:27Totus Tuus, Kontakt-emisija, S01E08 (R)
U novoj emisiji gošća je Lucija Ricov, apsolventica na Građevinskom fakultetu i koordinatorica za djevojke u molitvenoj zajednici Nanovo rođeni. Razgovaramo na temu Gospe Guadalupske.
11:00Majka Angelica, Vjerska emisija, S03E04 (R)
U novoj epizodi Majka Angelica govori o Mariji, milosti punoj. Milost se udvostručivala, utrostručivala, sve do trenutka kada je bila spremna reći ''da''. Na svoj originalan način Majka Angelica kaže: "Kako je Ona to rekla? Nije rekla: 'U redu. Što sada?' Rekla je: 'Neka mi bude po riječi tvojoj.' Tada ju je sila Svevišnjega osjenila i u njoj se začeo Sin Božji.''

12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03Molitva Prečistom srcu Marijinom, Molitva
12:06In familia Dei, Emisija, S03E04 (R)
U novoj emisiji In familia Dei upoznajte dvoje nevjerojatno talentiranih umjetnika: Iris je akademska slikarica čija djela religiozne tematike uzdižu dušu k Bogu, a Saša skladatelj, glazbeni producent i multiinstrumentalist, čiji potpis stoji na brojnim djelima duhovne i svjetovne glazbe. U sretnom su braku, roditelji troje djece u kojima se već zrcale talenti. Iris i Saša Miočić svjedoče svoju ljubav prema Bogu i Njegovu prisutnost na njihovom životnom putu.

12:54G. K. Chesterton, Vjerska emisija, S03E04 (R)
Chesterton umjetnost definira kao čovjekov potpis, ono što mu je najsvojstvenije. Zašto je umjetnost važna za društvo i ljudski život te kako može proslaviti Boga, saznajte u novom nastavku.
13:25Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S03E05 (R)
Neven je biljka koja pomaže kod brojnih zdravstvenih problema poput raznih kožnih bolesti, crijevnih i želučanih problema, pospješuje stvaranje i izlučivanje žuči, pročišćava krv. Za pripravke najčešće se koriste cvjetne glavice nevene, a ljekovita je i stabljika i listovi. Od nevena možemo napraviti domaću nevenovu mast, čaj, čajne mješavine, tinkturu, ulje, obloge, a možemo ga dodavati i u jelo.
14:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E42 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:10Dudo i prijatelji, Emisija o sportu, S03E03 (R)
100. jubilarna epizoda 'Dude i prijatelja' donosi razgovor sa Zorislavom Srebrićem, jednim od najsvestranijih nogometnih djelatnika u Hrvata. Prisjećamo se utakmice kada je prije 30 godina reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država pred punim Maksimirom nastupila protiv reprezentacije Hrvatske, ali i drugih tema vezanih za hrvatski nogomet.
16:00Neka nam Bog pomogne, Humoristična serija, S02E08 (R)
Virginia, mlada žena koja boravi u sveučilišnoj rezidenciji, pada u nesvijest neposredno prije jednog od ispita kod Giuda. Otkriveno je da ima problem sa srcem uzrokovan napornim plesnim vježbama i dugonoćnim učenje. Ipak sestra Angela otkriva da je stvarni razlog njezinoj bolesti puno ozbiljniji. U međuvremenu, svi su zauzeti organizacijom Davideove rođendanske zabave. Guido i Giannandrea se međusobno natječu u pripremama dok dijete pati u tišini. Nedostaje mu njegova majka. Margherita je pak zauzeta Limbiatijevom nepredvidljivošću i više nije toliko sigurna u njihovu vezu.
16:59Čujte i počujte, Informativna emisija, S03E08 (R)
U emisiji 'Čujte i počujte' govorimo o potrebi molitve za nerođene! Gošća emisije je Blaženka Bakula, koja govori o molitvenoj inicijativi 'Desetica za nerođene'. Kako se možete priključiti molitvi, zbog čega baš jedna desetica, ali i brojna druga pitanja odgovaramo u emisiji.

17:20Što nam kaže Sveto pismo, Vjerska emisija, S01E105 (R)
Emisija je posvećena je stručnom čitanju biblijskih tekstova. Znanstveno i odgovorno, poštujući izvorni biblijski jezik, s poštovanjem otkrivamo u Bibliji teme koje su danas, u 21. stoljeću, aktualne i važne, pokazuju nam smjer, potiču i krijepe dušu. Urednik i voditelj: doc. dr. sc. p. Niko Bilić, SJ.
17:44Krunica Blažene Djevice Marije: Zagreb, Prijenos
Krunica Blažene Djevice Marije iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
18:27Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E317 (R)
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
18:29Sveta Misa: Karlovac, Prijenos, uživo
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:07Novo srce, Emisija, S01E52 (R)
U Novom srcu ugostili smo čovjeka koji u srcu prebire mnoge značajne događaje, fra Jozu Zovku, međugorskog župnika u doba prvih Gospinih ukazanja. Danas živi u Zagrebu u franjevačkom samostanu Hercegovačke franjevačke provincije, a s nama je podijelio svjedočanstvo svojeg života, napose u Međugorju.
20:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E43
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
21:01Moja Hrvatska, Emisija, S03E08
U emisiji Moja Hrvatska bavimo se domoljubnim temama. Naše goste, intelektualce i stručnjake za koje smatramo da bi trebali dobiti više medijskog prostora u hrvatskim medijima, povezuje jedno: ljubav prema Hrvatskoj i želja da naša domovina bude mjesto ugodnog življenja svima. Tražimo, analiziramo i nudimo rješenja na pitanje zašto još nemamo Hrvatsku kakvu zaslužujemo i kakvu sanjamo i želimo. Urednica i voditeljica: Nada Prkačin.
22:05Progledaj srcem - sve ove godine - 2. dio, Glazbena emisija, S01E03
Najveći hrvatski godišnji glazbeni događaj suvremene duhovne glazbe okupio je u emisiji pod nazivom 'Progledaj srcem –sve ove godine' brojne glazbenike, voditelje, duhovnike, organizatore, volontere koji su tijekom svih ovih godina dali svoj doprinos kroz pet izdanja koncerta 'Progledaj srcem'. U bogatom programu Laudato televizija donosi retrospektivu od 2014. do danas – kroz glazbu, svjedočanstva sudionika, detalje iza pozornice te snimke najupečatljivijih trenutaka s pet održanih koncerata.
00:13Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
00:14Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:38Susret u Riječi, Emisija, S03E08 (R)
Vesna Kukavica je zagrebačka kulturna djelatnica i novinarka. Završila je studij na Filozofskom fakultetu (komparativna književnost, fonetika) i Fakultetu za defektologiju (logopedija). Postdiplomski studij završila je na Filozofskom fakultetu na Odsjeku opće lingvistike (smjer fonetika). Djelovala je kao novinarka i urednica u redakciji kulture Radija 101 te kao stručna suradnica za kazališnu kulturu u “Kulturno prosvjetnom saboru Hrvatske''. Od godine 1994. djeluje u Hrvatskoj matici iseljenika. Rukovoditeljica je Odjela za nakladništvo i urednica “Hrvatskog iseljeničkog zbornika” od 1999. godine. Uredila je više desetaka knjiga i brošura, objavila više stotina prikaza i feljtona iz područja kulture na hrvatskom i engleskom jeziku u časopisima i zbornicima u RH i inozemstvu te dvije monografiju s područja kulture hrvatskog iseljeništva. Surađivala je u brojnim periodikama. Od 1995. godine surađuje na Hrvatskom radiju, objavivši u raznim emisijama oko stotinjak esejističkih prikaza književnih djela hrvatskih pisaca koji djeluju izvan matične zemlje.

01:23Moja Hrvatska, Emisija, S03E08 (R)
U emisiji Moja Hrvatska bavimo se domoljubnim temama. Naše goste, intelektualce i stručnjake za koje smatramo da bi trebali dobiti više medijskog prostora u hrvatskim medijima, povezuje jedno: ljubav prema Hrvatskoj i želja da naša domovina bude mjesto ugodnog življenja svima. Tražimo, analiziramo i nudimo rješenja na pitanje zašto još nemamo Hrvatsku kakvu zaslužujemo i kakvu sanjamo i želimo. Urednica i voditeljica: Nada Prkačin.
02:25Progledaj srcem - sve ove godine - 2. dio, Glazbena emisija, S01E03 (R)
Najveći hrvatski godišnji glazbeni događaj suvremene duhovne glazbe okupio je u emisiji pod nazivom 'Progledaj srcem –sve ove godine' brojne glazbenike, voditelje, duhovnike, organizatore, volontere koji su tijekom svih ovih godina dali svoj doprinos kroz pet izdanja koncerta 'Progledaj srcem'. U bogatom programu Laudato televizija donosi retrospektivu od 2014. do danas – kroz glazbu, svjedočanstva sudionika, detalje iza pozornice te snimke najupečatljivijih trenutaka s pet održanih koncerata.
04:30Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, Molitva
Prinesite svoje molitve i zahvale živom Bogu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.
05:31Izdvojeno, Informativna emisija, S04E43 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:29Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E348
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
07:57Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E318
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E40
Ne volimo rastanke! Ni Isus, također. Zato je htio da uvijek budemo sjedinjeni s Njim i donosimo mnogo ploda.
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E16
Tamo u Zemlji Negdje Dolje, Australiji, naši miševi zalaze u daleku divljinu.
08:34Maminjami, Gastroemisija, S01E08
Naučite kako pripremiti božićnu jelku na tanjuru. Potrebni su vam: tjestenina, pesto, parmezan, cherry rajčica, kopar, tvrdi sir.
08:39Prozor svetog Josipa, Vjerska emisija, S03E05
U ovoj emisiji ne želimo popularizirati samo zaštitnika domovine Hrvatske, svetog Josipa, već i izvor velikog bogatstva za sve Hrvate diljem svijeta – Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu! Učinjeno je to sa željom da se stoljetno štovanje sv. Josipa u našem narodu produbi, proširi i učvrsti. Ujedno je to iskaz pobožnosti, poštovanja i ljubavi prema svetom Josipu. Otvorite vrata prozora i pogledajte svjedočanstva ljudi u kojima se Gospodin proslavio. Urednik i voditelj je mons. Antun Sente, ml.

09:02Papa s nama, Vjerska emisija, S03E13
Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji 'Papa s nama'. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku.
10:07Svijet očima Vatikana, Informativna emisija, S01E229 (R)
Posebno izdanje emisije 'Svijet očima Vatikana' posvećeno je marijanskom svetištu u Lurdu na jugu Francuske koje je mjesto pravog svjedočanstva i ponovnog pronalaženja vjere, mjesto nade i brojnih ozdravljenja.
10:29Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S02E13 (R)
U ovoj emisiji Život i zdravlje tema su novosti u liječenju karcinoma pluća. O ovoj važnoj temi razgovaramo s akademikom Miroslavom Samaržijom, ravnateljem Klinike za plućne bolesti Jordanovac u Zagrebu.
11:33Recepti oca Lea, Kulinarska emisija, S03E06 (R)
12:01Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03Molitva Prečistom srcu Marijinom, Molitva
12:07Novo srce, Emisija, S01E52 (R)
U Novom srcu ugostili smo čovjeka koji u srcu prebire mnoge značajne događaje, fra Jozu Zovku, međugorskog župnika u doba prvih Gospinih ukazanja. Danas živi u Zagrebu u franjevačkom samostanu Hercegovačke franjevačke provincije, a s nama je podijelio svjedočanstvo svojeg života, napose u Međugorju.
13:00Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E348 (R)
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
13:15Susret u Riječi, Emisija, S03E08 (R)
Vesna Kukavica je zagrebačka kulturna djelatnica i novinarka. Završila je studij na Filozofskom fakultetu (komparativna književnost, fonetika) i Fakultetu za defektologiju (logopedija). Postdiplomski studij završila je na Filozofskom fakultetu na Odsjeku opće lingvistike (smjer fonetika). Djelovala je kao novinarka i urednica u redakciji kulture Radija 101 te kao stručna suradnica za kazališnu kulturu u “Kulturno prosvjetnom saboru Hrvatske''. Od godine 1994. djeluje u Hrvatskoj matici iseljenika. Rukovoditeljica je Odjela za nakladništvo i urednica “Hrvatskog iseljeničkog zbornika” od 1999. godine. Uredila je više desetaka knjiga i brošura, objavila više stotina prikaza i feljtona iz područja kulture na hrvatskom i engleskom jeziku u časopisima i zbornicima u RH i inozemstvu te dvije monografiju s područja kulture hrvatskog iseljeništva. Surađivala je u brojnim periodikama. Od 1995. godine surađuje na Hrvatskom radiju, objavivši u raznim emisijama oko stotinjak esejističkih prikaza književnih djela hrvatskih pisaca koji djeluju izvan matične zemlje.

14:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E43 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:15Koncert Mi smo hrvatski mornari - Klapa sv. Juraj i orkestar HRM (Lisinski, 2018.), snimka koncerta (R)
16:37Moja Hrvatska, Emisija, S03E08 (R)
U emisiji Moja Hrvatska bavimo se domoljubnim temama. Naše goste, intelektualce i stručnjake za koje smatramo da bi trebali dobiti više medijskog prostora u hrvatskim medijima, povezuje jedno: ljubav prema Hrvatskoj i želja da naša domovina bude mjesto ugodnog življenja svima. Tražimo, analiziramo i nudimo rješenja na pitanje zašto još nemamo Hrvatsku kakvu zaslužujemo i kakvu sanjamo i želimo. Urednica i voditeljica: Nada Prkačin.
17:45Pobožnost svetom Josipu: Karlovac, Prijenos
Pobožnost svetom Josipu iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
18:30Sveta Misa: Karlovac, Prijenos, uživo
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:31Zambija - propovjednici na ulici, Dokumentarni (R)
Pogledajte živote katoličkih svećenika u Zambiji, te njihovu priču o poteškoćama, ali i blagoslovima koje su iskusili u životu. Unatoč društvenoj i ekomonskoj krizi zemlje, ovi svećenici odgovorno i predano vrše svoje pastirsko poslanje te na uspješan način vode Kristov narod u 21. stoljeću.
20:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E44
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
21:01Otvori spomenar!, Intervju, S03E04
U emisiji 'Otvori spomenar!' gostuje mlada pjevačica predivnoga glasa, Jelena Žnidarić ZSA ZSA, koja je osvojila publiku svojim pjesmama, vedrinom i osobnošću. ZSA ZSA govori o svojim glazbenim početcima, od pratećeg vokala do ostvarenja sna, da njene pjesme zavoli i prepozna publika. Uvijek nasmiješena pjevačica govori o svome djetinjstvu, glazbi i o pravoj ljepoti koja je uvijek odraz duše.
22:00Povratak kući, Vjerska emisija, S03E07
23:00Zrnca mudrosti, Emisija, S01E02 (R)
23:16Nagovor biskupa Roberta Barrona, Vjerska emisija (R)
Popularniji katolički evangelizator novih medija, biskup Robert Barron, dao je nekoliko kvalitetnih savjeta što možemo činiti kako bismo duhovno rasli u ovom vremenu korona virusa.
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:01Prozor svetog Josipa, Vjerska emisija, S03E05 (R)
U ovoj emisiji ne želimo popularizirati samo zaštitnika domovine Hrvatske, svetog Josipa, već i izvor velikog bogatstva za sve Hrvate diljem svijeta – Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu! Učinjeno je to sa željom da se stoljetno štovanje sv. Josipa u našem narodu produbi, proširi i učvrsti. Ujedno je to iskaz pobožnosti, poštovanja i ljubavi prema svetom Josipu. Otvorite vrata prozora i pogledajte svjedočanstva ljudi u kojima se Gospodin proslavio. Urednik i voditelj je mons. Antun Sente, ml.

00:30Papa s nama, Vjerska emisija, S03E13 (R)
Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji 'Papa s nama'. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku.
01:35Neka nam Bog pomogne, Humoristična serija, S02E08 (R)
Virginia, mlada žena koja boravi u sveučilišnoj rezidenciji, pada u nesvijest neposredno prije jednog od ispita kod Giuda. Otkriveno je da ima problem sa srcem uzrokovan napornim plesnim vježbama i dugonoćnim učenje. Ipak sestra Angela otkriva da je stvarni razlog njezinoj bolesti puno ozbiljniji. U međuvremenu, svi su zauzeti organizacijom Davideove rođendanske zabave. Guido i Giannandrea se međusobno natječu u pripremama dok dijete pati u tišini. Nedostaje mu njegova majka. Margherita je pak zauzeta Limbiatijevom nepredvidljivošću i više nije toliko sigurna u njihovu vezu.
02:35Vjera i nada, Vjerska emisija, S03E08 (R)
"Nepoznavanje Pisama nepoznavanje je Krista" izreka je sv. Jeronima - crkvenog naučitelja i prevoditelja Svetog pisma. Da bismo što bolje upoznali Pisma, Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije, u suradnji s Katoličkim bogoslovnim fakultetom u Zagrebu, priprema niz emisija "Vjera i nada" upravo o Svetom pismu.
03:00Povratak kući, Vjerska emisija, S03E07 (R)
04:00Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S02E05 (R)
Rafo je u gostima kod obitelji Fabić u Kotoribi, međimurskom mjestu smještenom kilometar od mađarske granice. Mirjanu i Ivana kroz život su snašle brojne kušnje, ali volja za životom i vjera u Gospodina bile su snažnije te su oni danas ponosni roditelji sedmorice sinova i dviju kćeri. U znak zahvale prema Gospodinu za sve blagodati i primljene darove, ova obitelj sagradila je veliki zavjetni križ. Fabići su vlasnici valionice pilića, a svu hranu koju stavljaju na obiteljski stol sami uzgajaju i proizvode. U gastro dijelu otac Ivan priprema patku ispod peke po vlastitom receptu s domaćim namirnicama iz njihovog vrta i uzgoja. Kao nesvakidašnji desert na stolu će se naći pečena hokaido bundeva i kuhani kukuruz.
04:49Otvori spomenar!, Intervju, S03E04 (R)
U emisiji 'Otvori spomenar!' gostuje mlada pjevačica predivnoga glasa, Jelena Žnidarić ZSA ZSA, koja je osvojila publiku svojim pjesmama, vedrinom i osobnošću. ZSA ZSA govori o svojim glazbenim početcima, od pratećeg vokala do ostvarenja sna, da njene pjesme zavoli i prepozna publika. Uvijek nasmiješena pjevačica govori o svome djetinjstvu, glazbi i o pravoj ljepoti koja je uvijek odraz duše.
05:34Izdvojeno, Informativna emisija, S04E44 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:32Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:34Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E349
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
07:58Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E319
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E01
Predstavljamo vam Katekvizam, igra za djecu, mame i tate! Zabavljat ćete se, učiti i moliti zajedno.
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E17
U Njemačkoj će Emily i Alexander upoznati cepelin.
08:36Maminjami, Gastroemisija, S01E09
Za šumu na Maminjami terenu potrebni su vam špinat, jaje, krumpir, parmezan, maslac i mlijeko.
08:41Kuhinja svete Hildegarde, Kulinarska emisija, S03E08 (R)
U Kuhinji svete Hildegarde ovoga tjedna pripremamo ukusan i sočan kolač od mrkve.
08:49G. K. Chesterton, Vjerska emisija, S03E04 (R)
Chesterton umjetnost definira kao čovjekov potpis, ono što mu je najsvojstvenije. Zašto je umjetnost važna za društvo i ljudski život te kako može proslaviti Boga, saznajte u novom nastavku.
09:18More milosrđa, Kontakt-emisija, S02E09 (R)
Karizmatik vlč. Ivica Tolla i laik Matej Živković bili su gosti emisije More milosrđa, a govorili su o temi oslobođenja i praktičnih savjeta kako se osloboditi u duhovnoj stvarnosti.
09:20More milosrđa, Kontakt-emisija, S03E04 (R)
11:55Maminjami, Gastroemisija, S01E09 (R)
Za šumu na Maminjami terenu potrebni su vam špinat, jaje, krumpir, parmezan, maslac i mlijeko.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:02Molitva Prečistom srcu Marijinom, Molitva
12:06Božanstvena komedija, Humoristična emisija, S03E05 (R)
U novoj epizodi Božanstvene komedije bit će riječ o zanatima, zanatlijama, obrtima i sl. S tajnama stolarskog zanata upoznao nas je stolar Rudolf Banek, a za sve ostalo zadužena je naša vesela družina BK. Ne propustite!
13:00Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E349 (R)
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
13:06Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S02E05 (R)
Rafo je u gostima kod obitelji Fabić u Kotoribi, međimurskom mjestu smještenom kilometar od mađarske granice. Mirjanu i Ivana kroz život su snašle brojne kušnje, ali volja za životom i vjera u Gospodina bile su snažnije te su oni danas ponosni roditelji sedmorice sinova i dviju kćeri. U znak zahvale prema Gospodinu za sve blagodati i primljene darove, ova obitelj sagradila je veliki zavjetni križ. Fabići su vlasnici valionice pilića, a svu hranu koju stavljaju na obiteljski stol sami uzgajaju i proizvode. U gastro dijelu otac Ivan priprema patku ispod peke po vlastitom receptu s domaćim namirnicama iz njihovog vrta i uzgoja. Kao nesvakidašnji desert na stolu će se naći pečena hokaido bundeva i kuhani kukuruz.
14:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E44 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
14:59Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:10Otvori spomenar!, Intervju, S03E04 (R)
U emisiji 'Otvori spomenar!' gostuje mlada pjevačica predivnoga glasa, Jelena Žnidarić ZSA ZSA, koja je osvojila publiku svojim pjesmama, vedrinom i osobnošću. ZSA ZSA govori o svojim glazbenim početcima, od pratećeg vokala do ostvarenja sna, da njene pjesme zavoli i prepozna publika. Uvijek nasmiješena pjevačica govori o svome djetinjstvu, glazbi i o pravoj ljepoti koja je uvijek odraz duše.
15:59Vidljivi tragovi, Vjerska emisija, S03E08 (R)
16:00Vidljivi tragovi, Vjerska emisija, S03E08 (R)
16:35Papa s nama, Vjerska emisija, S03E13 (R)
Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji 'Papa s nama'. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku.
17:45Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S03E05 (R)
Neven je biljka koja pomaže kod brojnih zdravstvenih problema poput raznih kožnih bolesti, crijevnih i želučanih problema, pospješuje stvaranje i izlučivanje žuči, pročišćava krv. Za pripravke najčešće se koriste cvjetne glavice nevene, a ljekovita je i stabljika i listovi. Od nevena možemo napraviti domaću nevenovu mast, čaj, čajne mješavine, tinkturu, ulje, obloge, a možemo ga dodavati i u jelo.
18:26Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E319 (R)
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
18:29Sveta Misa i klanjanje: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa i Euharistijsko klanjanje iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
19:32Radosna vijest, Informativna emisija, S03E09
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
20:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E45
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
20:59Život na stijeni, Vjerska emisija, S04E08
21:00Život na stijeni, Vjerska emisija, S04E08
21:30Živopisi, Emisija, S02E03
U vrijeme kada se kupi grožđe i od njega pravi najveselije piće u ljudskoj povijesti, ekipa Živopisa razgovarala je s kaštelanskim vinarom Nevenom Vuinom. Posjeduje 10 tisuća loza, oko kojeg skrbi sam uz pomoć svoje obitelji. U emisiji smo raspravljali o procesu izrade vina, gdje plasira svoj proizvod, kako proživljava korona krizu, itd...
22:19Radost ljubavi u braku, Kontakt-emisija, S02E04 (R)
U vremenu krize braka i obitelji, Laudato TV vas ohrabruje! Budite s nama u kontakt emisiji s p. Vatroslavom Frkinom koji usmjerava na istinsku ženstvenost i muževnost te bračnu radost po Božjem naumu.
23:20Zrnca mudrosti, Emisija, S01E03 (R)
23:27Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:01Progledaj srcem - sve ove godine - 2. dio, Glazbena emisija, S01E03 (R)
Najveći hrvatski godišnji glazbeni događaj suvremene duhovne glazbe okupio je u emisiji pod nazivom 'Progledaj srcem –sve ove godine' brojne glazbenike, voditelje, duhovnike, organizatore, volontere koji su tijekom svih ovih godina dali svoj doprinos kroz pet izdanja koncerta 'Progledaj srcem'. U bogatom programu Laudato televizija donosi retrospektivu od 2014. do danas – kroz glazbu, svjedočanstva sudionika, detalje iza pozornice te snimke najupečatljivijih trenutaka s pet održanih koncerata.
02:04Majka Angelica, Vjerska emisija, S03E04 (R)
U novoj epizodi Majka Angelica govori o Mariji, milosti punoj. Milost se udvostručivala, utrostručivala, sve do trenutka kada je bila spremna reći ''da''. Na svoj originalan način Majka Angelica kaže: "Kako je Ona to rekla? Nije rekla: 'U redu. Što sada?' Rekla je: 'Neka mi bude po riječi tvojoj.' Tada ju je sila Svevišnjega osjenila i u njoj se začeo Sin Božji.''

03:04Susret u Riječi, Emisija, S03E08 (R)
Vesna Kukavica je zagrebačka kulturna djelatnica i novinarka. Završila je studij na Filozofskom fakultetu (komparativna književnost, fonetika) i Fakultetu za defektologiju (logopedija). Postdiplomski studij završila je na Filozofskom fakultetu na Odsjeku opće lingvistike (smjer fonetika). Djelovala je kao novinarka i urednica u redakciji kulture Radija 101 te kao stručna suradnica za kazališnu kulturu u “Kulturno prosvjetnom saboru Hrvatske''. Od godine 1994. djeluje u Hrvatskoj matici iseljenika. Rukovoditeljica je Odjela za nakladništvo i urednica “Hrvatskog iseljeničkog zbornika” od 1999. godine. Uredila je više desetaka knjiga i brošura, objavila više stotina prikaza i feljtona iz područja kulture na hrvatskom i engleskom jeziku u časopisima i zbornicima u RH i inozemstvu te dvije monografiju s područja kulture hrvatskog iseljeništva. Surađivala je u brojnim periodikama. Od 1995. godine surađuje na Hrvatskom radiju, objavivši u raznim emisijama oko stotinjak esejističkih prikaza književnih djela hrvatskih pisaca koji djeluju izvan matične zemlje.

03:49Totus Tuus, Kontakt-emisija, S02E07 (R)
U kontakt emisija 'Totus tuus' možete podijeliti svoje dvojbe, nedoumice i nesigurnosti. Odgovore će s vama uživo potražiti velečasni Ivica Tolla, duhovni pratitelj Laudato TV-a. Na početku će vlč. Tolla podijeliti s gledateljima neke svoje misli i molitve, a kroz cijelu emisiju uključite se i vi pozivom na broj 01 7888 595, postavite pitanje koje vas muči u svakidašnjem vjerskom životu ili podijelite svoje svjedočanstvo na temu. Urednik i voditelj emisije je vlč. Ivica Tolla.

05:29Izdvojeno, Informativna emisija, S04E45 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:28Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:29Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E350
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
07:58Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E320
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E02
Danas učimo kako se prekrižiti i saznajemo da kada razgovaramo s Bogom, zapravo govorimo s tri različite osobe, koje su objedinjene Ljubavlju. A igrat ćemo i tenis bez reketa!
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E18
U Egiptu miševi saznaju tajnu mišje faraonske grobnice.
08:35Maminjami, Gastroemisija, S01E10
Na tanjuru poslužite 'leteće balone'. Za njihovu izradu potrebni su vam puretina, mrkva, jaje i svježi sir.
08:38Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S03E05 (R)
Neven je biljka koja pomaže kod brojnih zdravstvenih problema poput raznih kožnih bolesti, crijevnih i želučanih problema, pospješuje stvaranje i izlučivanje žuči, pročišćava krv. Za pripravke najčešće se koriste cvjetne glavice nevene, a ljekovita je i stabljika i listovi. Od nevena možemo napraviti domaću nevenovu mast, čaj, čajne mješavine, tinkturu, ulje, obloge, a možemo ga dodavati i u jelo.
09:16Katoličanstvo: Ključni igrači, Dokumentarna emisija, S01E02 (R)
Odnos vjere i razuma pod intenzivnim je nadzorom u duba jačanja fundamentalizma i sekularizma. Takozvani "novi ateisti" inzistiraju na tome da religiozne tvrdnje iznose samo praznovjerje, a drugi tvrde da je život u vjeri povlačenje u osjećaje i subjektivizam. Sveti Toma Akvinski predvidio je te prigovore i trendove i pokazao da vjerovati znači misliti i da je život uma sastavni dio života u Kristu.
10:18Dudo i prijatelji, Emisija o sportu, S03E03 (R)
100. jubilarna epizoda 'Dude i prijatelja' donosi razgovor sa Zorislavom Srebrićem, jednim od najsvestranijih nogometnih djelatnika u Hrvata. Prisjećamo se utakmice kada je prije 30 godina reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država pred punim Maksimirom nastupila protiv reprezentacije Hrvatske, ali i drugih tema vezanih za hrvatski nogomet.
11:11Susret u Riječi, Emisija, S03E08 (R)
Vesna Kukavica je zagrebačka kulturna djelatnica i novinarka. Završila je studij na Filozofskom fakultetu (komparativna književnost, fonetika) i Fakultetu za defektologiju (logopedija). Postdiplomski studij završila je na Filozofskom fakultetu na Odsjeku opće lingvistike (smjer fonetika). Djelovala je kao novinarka i urednica u redakciji kulture Radija 101 te kao stručna suradnica za kazališnu kulturu u “Kulturno prosvjetnom saboru Hrvatske''. Od godine 1994. djeluje u Hrvatskoj matici iseljenika. Rukovoditeljica je Odjela za nakladništvo i urednica “Hrvatskog iseljeničkog zbornika” od 1999. godine. Uredila je više desetaka knjiga i brošura, objavila više stotina prikaza i feljtona iz područja kulture na hrvatskom i engleskom jeziku u časopisima i zbornicima u RH i inozemstvu te dvije monografiju s područja kulture hrvatskog iseljeništva. Surađivala je u brojnim periodikama. Od 1995. godine surađuje na Hrvatskom radiju, objavivši u raznim emisijama oko stotinjak esejističkih prikaza književnih djela hrvatskih pisaca koji djeluju izvan matične zemlje.

12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03Povratak kući, Vjerska emisija, S03E07 (R)
12:58Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E350 (R)
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
13:04Radosna vijest, Informativna emisija, S03E09 (R)
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
13:30Izdvojeno, Informativna emisija, S04E45 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
14:30Križni put, Molitva
Prema tekstu Tomislava Ivančića: 'Pođi za mnom', molimo zajedno pobožnost križnog puta.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:16Život na stijeni, Vjerska emisija, S04E08 (R)
15:45Totus Tuus, Kontakt-emisija, S02E07 (R)
U kontakt emisija 'Totus tuus' možete podijeliti svoje dvojbe, nedoumice i nesigurnosti. Odgovore će s vama uživo potražiti velečasni Ivica Tolla, duhovni pratitelj Laudato TV-a. Na početku će vlč. Tolla podijeliti s gledateljima neke svoje misli i molitve, a kroz cijelu emisiju uključite se i vi pozivom na broj 01 7888 595, postavite pitanje koje vas muči u svakidašnjem vjerskom životu ili podijelite svoje svjedočanstvo na temu. Urednik i voditelj emisije je vlč. Ivica Tolla.

17:16Živopisi, Emisija, S02E03 (R)
U vrijeme kada se kupi grožđe i od njega pravi najveselije piće u ljudskoj povijesti, ekipa Živopisa razgovarala je s kaštelanskim vinarom Nevenom Vuinom. Posjeduje 10 tisuća loza, oko kojeg skrbi sam uz pomoć svoje obitelji. U emisiji smo raspravljali o procesu izrade vina, gdje plasira svoj proizvod, kako proživljava korona krizu, itd...
18:01Svijet očima Vatikana, Informativna emisija, S01E234
Informativni tjedni pregled najvažnijih događaja vezanih uz Papu, Vatikan i Katoličku Crkvu koji gleda više od 50 milijuna ljudi diljem svijeta! Donosimo vam najzanimljivije priče etičkog, kulturnog, humanitarnog i religijskog sadržaja.
18:27Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E320 (R)
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
18:29Sveta Misa: Karlovac, Prijenos, uživo
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:06In familia Dei, Emisija, S03E04 (R)
U novoj emisiji In familia Dei upoznajte dvoje nevjerojatno talentiranih umjetnika: Iris je akademska slikarica čija djela religiozne tematike uzdižu dušu k Bogu, a Saša skladatelj, glazbeni producent i multiinstrumentalist, čiji potpis stoji na brojnim djelima duhovne i svjetovne glazbe. U sretnom su braku, roditelji troje djece u kojima se već zrcale talenti. Iris i Saša Miočić svjedoče svoju ljubav prema Bogu i Njegovu prisutnost na njihovom životnom putu.

20:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E46
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
21:01Božanstvena komedija, Humoristična emisija, S03E06
U novoj Božanstvenoj komediji razgovaramo o humori! Gost nam je poznati poznavatelj teme koji u svojim javnim nastupima često rabi isti - Nino Raspudić. Pokušavamo odgovoriti na pitanja: Koje su granice humora, postoje li kriteriji za "objektivno smiješno" ili je sve stvar ukusa, postoj li "svete krave" koje se ne smiju ismijavati i sl. Za sve ostalo, uključujući i humor, tu je uigrana ekipa BK. Ne propustite!
22:00Jeste li znali?, Emisija, S02E32
U novoj emisiji Jeste li znali? razgovaramo o tome što sve povezuje hrvatski i ukrajinski narod. Kako funkcionira međureligijski dijalog u toj zemlji između pravoslavaca, katolika, muslimana i ostalih vjerskih zajednica, a govorimo i o teškom i krvavom rata koji se vodi na istoku te zemlje. Gost emisije je mons. Vitaliy Kryvytskyi, biskup kijevsko-žitomirski.
22:50Čujte i počujte, Informativna emisija, S03E08 (R)
U emisiji 'Čujte i počujte' govorimo o potrebi molitve za nerođene! Gošća emisije je Blaženka Bakula, koja govori o molitvenoj inicijativi 'Desetica za nerođene'. Kako se možete priključiti molitvi, zbog čega baš jedna desetica, ali i brojna druga pitanja odgovaramo u emisiji.

23:11Zrnca mudrosti, Emisija, S01E01 (R)
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Zambija - propovjednici na ulici, Dokumentarni (R)
Pogledajte živote katoličkih svećenika u Zambiji, te njihovu priču o poteškoćama, ali i blagoslovima koje su iskusili u životu. Unatoč društvenoj i ekomonskoj krizi zemlje, ovi svećenici odgovorno i predano vrše svoje pastirsko poslanje te na uspješan način vode Kristov narod u 21. stoljeću.
00:30Radosna vijest, Informativna emisija, S03E09 (R)
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
01:00Vidljivi tragovi, Vjerska emisija, S03E08 (R)
01:35Svijet očima Vatikana, Informativna emisija, S01E234 (R)
Informativni tjedni pregled najvažnijih događaja vezanih uz Papu, Vatikan i Katoličku Crkvu koji gleda više od 50 milijuna ljudi diljem svijeta! Donosimo vam najzanimljivije priče etičkog, kulturnog, humanitarnog i religijskog sadržaja.
01:55Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, Molitva
Prinesite svoje molitve i zahvale živom Bogu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.
03:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
03:15Križni put, Molitva
Prema tekstu Tomislava Ivančića: 'Pođi za mnom', molimo zajedno pobožnost križnog puta.
03:44Božanstvena komedija, Humoristična emisija, S03E06 (R)
U novoj Božanstvenoj komediji razgovaramo o humori! Gost nam je poznati poznavatelj teme koji u svojim javnim nastupima često rabi isti - Nino Raspudić. Pokušavamo odgovoriti na pitanja: Koje su granice humora, postoje li kriteriji za "objektivno smiješno" ili je sve stvar ukusa, postoj li "svete krave" koje se ne smiju ismijavati i sl. Za sve ostalo, uključujući i humor, tu je uigrana ekipa BK. Ne propustite!
04:45Dudo i prijatelji, Emisija o sportu, S03E03 (R)
100. jubilarna epizoda 'Dude i prijatelja' donosi razgovor sa Zorislavom Srebrićem, jednim od najsvestranijih nogometnih djelatnika u Hrvata. Prisjećamo se utakmice kada je prije 30 godina reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država pred punim Maksimirom nastupila protiv reprezentacije Hrvatske, ali i drugih tema vezanih za hrvatski nogomet.
05:31Izdvojeno, Informativna emisija, S04E46 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:29Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E351
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
07:57Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E321
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E03
Ova vrsta KATEKVIZMA krije mnoge tajne. Pričat ćemo ti vrlo tiho.
Sakriji se u svoju sobu i otkriji ih.
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E19
U Škotskoj će miševi čuti o mitu duha u dvorcu McKenzie.
08:39Maminjami, Gastroemisija, S01E11
U ovim hladnim danima na Maminjami tanjur smjestio se snjegović. Sastoji se od griza, mlijeka, marmelade, gumenih i čokoladnih bombona i kokosovog brašna.
08:42Mali veliki, Emisija za djecu, S01E12 (R)
Što je za njih molitva i kome se sve utječu u svojim molitvama, u novoj epizodi ''Mali veliki'' odgovaraju naši najmanji.
08:46Moja katolička obitelj, Crtana serija, S01E07 (R)
Kao dio serijala 'Moja katolička obitelj', epizoda o don Boscu približuje nam radosna sveca koji je uvijek bio s djecom, u igri ili molitvi.

09:11Recepti oca Lea, Kulinarska emisija, S03E06 (R)
09:42Neka nam Bog pomogne, Humoristična serija, S02E08 (R)
Virginia, mlada žena koja boravi u sveučilišnoj rezidenciji, pada u nesvijest neposredno prije jednog od ispita kod Giuda. Otkriveno je da ima problem sa srcem uzrokovan napornim plesnim vježbama i dugonoćnim učenje. Ipak sestra Angela otkriva da je stvarni razlog njezinoj bolesti puno ozbiljniji. U međuvremenu, svi su zauzeti organizacijom Davideove rođendanske zabave. Guido i Giannandrea se međusobno natječu u pripremama dok dijete pati u tišini. Nedostaje mu njegova majka. Margherita je pak zauzeta Limbiatijevom nepredvidljivošću i više nije toliko sigurna u njihovu vezu.
10:40Radost ljubavi u braku, Kontakt-emisija, S01E04 (R)
11:40Prozor svetog Josipa, Vjerska emisija, S03E05 (R)
U ovoj emisiji ne želimo popularizirati samo zaštitnika domovine Hrvatske, svetog Josipa, već i izvor velikog bogatstva za sve Hrvate diljem svijeta – Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu! Učinjeno je to sa željom da se stoljetno štovanje sv. Josipa u našem narodu produbi, proširi i učvrsti. Ujedno je to iskaz pobožnosti, poštovanja i ljubavi prema svetom Josipu. Otvorite vrata prozora i pogledajte svjedočanstva ljudi u kojima se Gospodin proslavio. Urednik i voditelj je mons. Antun Sente, ml.

12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
Molimo zajedno molitvu Anđeoskog pozdravljenja.
12:03Molitva Prečistom srcu Marijinom, Molitva
12:10Otvori spomenar!, Intervju, S03E04 (R)
U emisiji 'Otvori spomenar!' gostuje mlada pjevačica predivnoga glasa, Jelena Žnidarić ZSA ZSA, koja je osvojila publiku svojim pjesmama, vedrinom i osobnošću. ZSA ZSA govori o svojim glazbenim početcima, od pratećeg vokala do ostvarenja sna, da njene pjesme zavoli i prepozna publika. Uvijek nasmiješena pjevačica govori o svome djetinjstvu, glazbi i o pravoj ljepoti koja je uvijek odraz duše.
13:00Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E351 (R)
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
13:10Živopisi, Emisija, S02E03 (R)
U vrijeme kada se kupi grožđe i od njega pravi najveselije piće u ljudskoj povijesti, ekipa Živopisa razgovarala je s kaštelanskim vinarom Nevenom Vuinom. Posjeduje 10 tisuća loza, oko kojeg skrbi sam uz pomoć svoje obitelji. U emisiji smo raspravljali o procesu izrade vina, gdje plasira svoj proizvod, kako proživljava korona krizu, itd...
14:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E46 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:15Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S03E06
Gledajte emisiju Zlatni savjeti i isprobajte praktične savjete fra Jure Marčinkovića koje je cijeloga života prikupljao diljem svijeta.
15:54Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S02E14 (R)
Tema nove emisije Život i zdravlje je utjecaj stresnog zanimanja na kvalitetu života i zdravlja. Postoje situacije u životu koje neminovno izazivaju stres na koje naše tijelo nikada nije dovoljno pripremljeno. Kako se osjećaju nakon stresnih događanja, utječe li to na kvalitetu života, na psihičko stanje te kako i koliko se uspiju relaksirati razgovaramo s Darkom Radišićem, policijskim službenikom postaje Granične policije Slavonski Brod te Darijom Barićem, strojovođom također iz Slavonskog Broda.
16:59Krunica, sveta Misa i klanjanje: Međugorje, vjerski program, S01E02
Molitva krunice, sveta Misa i klanjanje iz crkve sv. Jakova u Međugorju.
20:02Izdvojeno, Informativna emisija, S04E47
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
20:15Novo srce, Emisija, S01E53 (R)
Gosti u emisije su glazbenici Alan Hržica i Marin Ivanović “Stoka” koji su otkrili spas i izlaz u vjeri od lošeg načina života kojim su prije živjeli, a sada pomažu drugima koji se također žele obratiti.
21:00Majka Angelica, Emisija, S02E18 (R)
Majka Angelica u novoj epizodi govori o svetištu Djetetu Isusu kojeg je izgradila Njemu u čast. To opisuje ovako: 'Gospodine, tražio si hram. Evo ga. Nadam se da Ti se sviđa.' Radi se o malom spomeniku, a Majka Angelica nadala se da će djelovati na žene koje razmišljaju o pobačaju. 'Možda će samo jedna žena pogledati to lice i shvatiti da bi to bilo strašno učiniti.'
22:00Razlog nade, Vjerska emisija, S01E278
22:25Čudesa, Igrana serija, S01E08
Dva suvremena istraživača rade znanstveni rad o čudu po zagovornoj molitvi svetom Martinu iz Porresa, svetcu iz 16. stoljeća, kojeg se obično prikazuje sa metlom, zbog njegove velike poniznosti i spremnosti da služi braći u najtežim poslovima. Svetac je poznat i po sposobnosti bilokacije, pojavljivanju na više različitih mjesta, ali u isto vrijeme. Mnoštvo neobičnih slučajnosti i svjedočanstvo čudesnog ozdravljenja dječaka Martina radi molitve njegove majke upravo svetom Martinu iz Poressa, natjerat će one koji istražuju ovaj slučaj, da svoj um otvore za promjenu uvjerenja.
23:12Svjedočanstvo, Emisija, S01E01
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:01Recepti oca Lea, Kulinarska emisija, S03E06 (R)
00:30Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S02E14 (R)
Tema nove emisije Život i zdravlje je utjecaj stresnog zanimanja na kvalitetu života i zdravlja. Postoje situacije u životu koje neminovno izazivaju stres na koje naše tijelo nikada nije dovoljno pripremljeno. Kako se osjećaju nakon stresnih događanja, utječe li to na kvalitetu života, na psihičko stanje te kako i koliko se uspiju relaksirati razgovaramo s Darkom Radišićem, policijskim službenikom postaje Granične policije Slavonski Brod te Darijom Barićem, strojovođom također iz Slavonskog Broda.
01:35Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S02E05 (R)
Rafo je u gostima kod obitelji Fabić u Kotoribi, međimurskom mjestu smještenom kilometar od mađarske granice. Mirjanu i Ivana kroz život su snašle brojne kušnje, ali volja za životom i vjera u Gospodina bile su snažnije te su oni danas ponosni roditelji sedmorice sinova i dviju kćeri. U znak zahvale prema Gospodinu za sve blagodati i primljene darove, ova obitelj sagradila je veliki zavjetni križ. Fabići su vlasnici valionice pilića, a svu hranu koju stavljaju na obiteljski stol sami uzgajaju i proizvode. U gastro dijelu otac Ivan priprema patku ispod peke po vlastitom receptu s domaćim namirnicama iz njihovog vrta i uzgoja. Kao nesvakidašnji desert na stolu će se naći pečena hokaido bundeva i kuhani kukuruz.
02:25Novo srce, Emisija, S01E53 (R)
Gosti u emisije su glazbenici Alan Hržica i Marin Ivanović “Stoka” koji su otkrili spas i izlaz u vjeri od lošeg načina života kojim su prije živjeli, a sada pomažu drugima koji se također žele obratiti.
03:05Papa s nama, Vjerska emisija, S03E13 (R)
Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji 'Papa s nama'. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku.
04:15Živopisi, Emisija, S02E03 (R)
U vrijeme kada se kupi grožđe i od njega pravi najveselije piće u ljudskoj povijesti, ekipa Živopisa razgovarala je s kaštelanskim vinarom Nevenom Vuinom. Posjeduje 10 tisuća loza, oko kojeg skrbi sam uz pomoć svoje obitelji. U emisiji smo raspravljali o procesu izrade vina, gdje plasira svoj proizvod, kako proživljava korona krizu, itd...
05:00Majka Angelica, Emisija, S02E18 (R)
Majka Angelica u novoj epizodi govori o svetištu Djetetu Isusu kojeg je izgradila Njemu u čast. To opisuje ovako: 'Gospodine, tražio si hram. Evo ga. Nadam se da Ti se sviđa.' Radi se o malom spomeniku, a Majka Angelica nadala se da će djelovati na žene koje razmišljaju o pobačaju. 'Možda će samo jedna žena pogledati to lice i shvatiti da bi to bilo strašno učiniti.'
05:55Prozor svetog Josipa, Vjerska emisija, S03E05 (R)
U ovoj emisiji ne želimo popularizirati samo zaštitnika domovine Hrvatske, svetog Josipa, već i izvor velikog bogatstva za sve Hrvate diljem svijeta – Nacionalno svetište svetog Josipa u Karlovcu! Učinjeno je to sa željom da se stoljetno štovanje sv. Josipa u našem narodu produbi, proširi i učvrsti. Ujedno je to iskaz pobožnosti, poštovanja i ljubavi prema svetom Josipu. Otvorite vrata prozora i pogledajte svjedočanstva ljudi u kojima se Gospodin proslavio. Urednik i voditelj je mons. Antun Sente, ml.

06:15Izdvojeno, Informativna emisija, S04E47 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S03E06 (R)
Gledajte emisiju Zlatni savjeti i isprobajte praktične savjete fra Jure Marčinkovića koje je cijeloga života prikupljao diljem svijeta.
07:35Razlog nade, Vjerska emisija, S01E278 (R)
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E322
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Sveta Hrvatska, Dokumentarni
Film ''Sveta Hrvatska'' predstavlja i prikazuju živote i djela hrvatskih svetaca i blaženika, ali i uvjerljivo svjedoči o višestoljetnoj katoličkoj vjeri hrvatskog naroda i njegovoj odanosti Katoličkoj crkvi. Redatelj: Jakov Sedlar.
09:05Novo srce, Emisija, S01E53 (R)
Gosti u emisije su glazbenici Alan Hržica i Marin Ivanović “Stoka” koji su otkrili spas i izlaz u vjeri od lošeg načina života kojim su prije živjeli, a sada pomažu drugima koji se također žele obratiti.
09:44Svijet očima Vatikana, Informativna emisija, S01E234 (R)
Informativni tjedni pregled najvažnijih događaja vezanih uz Papu, Vatikan i Katoličku Crkvu koji gleda više od 50 milijuna ljudi diljem svijeta! Donosimo vam najzanimljivije priče etičkog, kulturnog, humanitarnog i religijskog sadržaja.
10:05Što nam kaže Sveto pismo, Vjerska emisija, S01E108
U novoj emisiji razlažemo svetopisamski odlomak o 'sudbonosnoj pustinji', kada se obećani narod vraćao iz ropstva.
10:29Sveta Misa: Zagreb, Prijenos, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
11:31Čujte i počujte, Informativna emisija, S03E08 (R)
U emisiji 'Čujte i počujte' govorimo o potrebi molitve za nerođene! Gošća emisije je Blaženka Bakula, koja govori o molitvenoj inicijativi 'Desetica za nerođene'. Kako se možete priključiti molitvi, zbog čega baš jedna desetica, ali i brojna druga pitanja odgovaramo u emisiji.

11:51Zrnca mudrosti, Emisija, S01E12
11:59Angelus: Vatikan, Prijenos, uživo
12:14Molitva Prečistom srcu Marijinom, Molitva
12:17Vijesti iz Svete Zemlje, Informativna emisija, S01E228 (R)
Sveta Zemlja područje je povijesnih promjena i mjesto susreta. Prođite s nama tjednim pregledom događaja i zanimljivosti o tradiciji, kulturi i povijesti Svete Zemlje.
12:35Vjera i nada, Vjerska emisija, S03E09
"Nepoznavanje Pisama nepoznavanje je Krista" izreka je sv. Jeronima - crkvenog naučitelja i prevoditelja Svetog pisma. Da bismo što bolje upoznali Pisma, Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije, u suradnji s Katoličkim bogoslovnim fakultetom u Zagrebu, priprema niz emisija "Vjera i nada" upravo o Svetom pismu.
13:00Razlog nade, Vjerska emisija, S01E278 (R)
13:20Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E322 (R)
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
13:30Izdvojeno - tjedni pregled, Informativna emisija, S01E218
Svake nedjelje izdvajamo vijesti događaja iz proteklog tjedna. Obuhvaćamo sva područja: kulturu, vjeru, umjetnost, šport, politiku, društvo, obrazovanje. Pogledajte dobre vijesti iz života Crkve i društva!
14:30Recepti oca Lea, Kulinarska emisija, S03E03 (R)
Otac Leo, katolički svećenik i vrsni kuhar, nove recepte koji će začiniti vašu vjeru pronašao je u našoj domovini. U ovoj epizodi posjetio je prekrasne turističke lokacije Zadra, istražio kulturnu i vjersku baštinu katedrale svete Stošije i nedovoljno poznato svetište svetog Šimuna starca u kojem se čuva sarkofag s njegovim tijelom. Zanimljivo je bilo i pripremanje ručka za svećenike i sjemeništarce Nadbiskupskog sjemeništa Zmajević u Zadru kojemu se pridružio i nadbiskup Želimir Puljić. Za ribarnicu na kojoj je nabavio sve namirnice, rekao je da je jedna od najljepših koje je vidio, ne samo zbog velikog izbora riba i morskih plodova nego ponajviše zbog dobrohotnih, nasmiješenih ljudi koji tamo rade.

15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:10Katoličanstvo, Serija, S01E08
U novoj epizodi u društvu smo istaknutih svjedokinja vjere. Primjeri života svetih žena: Edith Stein, majke Terezije iz Kalkute, Terezije iz Lisieuxa i Katharine Drexel pokazuju nam kako se kroz predanost Kristu i ljudima ispunjava sustvaralački potencijal Katoličke crkve u svijetu. Pogledajte priču o zajedništvu svetih, koja će vas nadahnuti na putu vjere.
16:09Kuhinja svete Hildegarde, Kulinarska emisija, S03E09
U Kuhinji svete Hildegarde ovoga vam tjedna predlažemo ukusnu, hranjivu i zdravu toplo-hladnu salatu s povrćem, bademima i sirom.
16:59Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, Molitva
Prinesite svoje molitve i zahvale živom Bogu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.
17:59Sveta Misa: Međugorje, Prijenos
19:05Pavao - apostol Kristov, Emisija, S01E01
Jim Caviezel iznenadio je polaznike SLS konferencije, potičući ih da budu borci nadahnuti vjerom.
19:21Vidljivi tragovi, Vjerska emisija, S03E09
20:00Odaziv, Vjerska emisija, S01E05
Nova emisija u kojoj u svjetlu Božje riječi, uz pomoć dr. sc. vlč. Jakova Rađe, prepoznajemo svoj kršćanski poziv i dajemo svoj 'da' Gospodinu. Što nam Bog kroz Riječ poručuje? Gdje nas zove i gdje nas treba? Što od nas očekuje u obitelji, na radnom mjestu, u samostanu ili župi? Prepoznajmo poziv i odazovimo se! Urednica i voditeljica je Diana Tikvić.
21:00Neka nam Bog pomogne, Humoristična serija, S02E09
22:00Božanstvena komedija, Humoristična emisija, S03E06 (R)
U novoj Božanstvenoj komediji razgovaramo o humori! Gost nam je poznati poznavatelj teme koji u svojim javnim nastupima često rabi isti - Nino Raspudić. Pokušavamo odgovoriti na pitanja: Koje su granice humora, postoje li kriteriji za "objektivno smiješno" ili je sve stvar ukusa, postoj li "svete krave" koje se ne smiju ismijavati i sl. Za sve ostalo, uključujući i humor, tu je uigrana ekipa BK. Ne propustite!
23:01Nadbiskup Fulton J. Sheen, Vjerska emisija, S03E05
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:01Izdvojeno - tjedni pregled, Informativna emisija, S01E218 (R)
Svake nedjelje izdvajamo vijesti događaja iz proteklog tjedna. Obuhvaćamo sva područja: kulturu, vjeru, umjetnost, šport, politiku, društvo, obrazovanje. Pogledajte dobre vijesti iz života Crkve i društva!
01:02In familia Dei, Emisija, S01E12 (R)
Roditeljstvo započinje već začećem, a ne tek rođenjem djeteta. Zato nije nevažno kakav odnos imamo s predrođenčetom u trbuhu. U njegovom se biću bilježi sve što se događa s njim od začeća nadalje. I zato je iznimno važno poticati i prenatalno roditeljstvo. To je jedna od tema o kojoj razgovaramo s bračnim parom Hodžić, roditeljima četvero djece.
01:56Dudo i prijatelji, Emisija o sportu, S03E02 (R)
Uskoro bi trebao biti izrađen Pravilnik o utvrđivanju zdravstvene sposobnosti sportaša, koji će utjecati na budući Zakon o sportu. Više o ovoj temi u emisiji ''Dudo i prijatelji'' govore bivši vaterpolist Tomislav Paškvalin, te predsjednik Hrvatskog društva za sportsku medicinu Vladimir Ivančev i njegov zamjenik Davor Plavec.

02:43Vjera i nada, Vjerska emisija, S03E09 (R)
"Nepoznavanje Pisama nepoznavanje je Krista" izreka je sv. Jeronima - crkvenog naučitelja i prevoditelja Svetog pisma. Da bismo što bolje upoznali Pisma, Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije, u suradnji s Katoličkim bogoslovnim fakultetom u Zagrebu, priprema niz emisija "Vjera i nada" upravo o Svetom pismu.
03:08More milosrđa, Kontakt-emisija, S03E04 (R)
05:39Neka nam Bog pomogne, Humoristična serija, S02E09 (R)
06:34Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:35Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:30Lacrimosa, vjerski program, S01E01
07:45Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E352
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
07:56Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E323
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E04
Danas ćemo naučiti jedan zanjimljiv trik da bismo naučili i razumijeli molitvu Oče naš. Pronađite jedan flomaster i započnimo. Nepogrešiv je!
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E20
Galapagos je otok bez miševa. Barem dok ne stignu Emily i Alexander.
08:37Maminjami, Gastroemisija, S01E12
Kako pripremiti dar na tanjuru otkriva novi Maminjami. Zamotali smo ga od mahuna, cherry rajčica, oslića i krumpira.
08:40Nadbiskup Fulton J. Sheen, Vjerska emisija, S03E05 (R)
09:10Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S01E04 (R)
Depresija paralizira osobu za normalan život i vidljiva je na licu. Depresija nije kako ju prezentiraju neke slavne osobe normalan dio života, nešto s čime smo rođeni, već bolest koju treba liječiti.
O depresiji i frustracijama u emisji "Život i zdravlje" govore prof. dr. sc. Križo Katinić, specijalist psihijatrije, psihoterapeut i publicist Klinike za psihijatriju KBC „Sestre milosrdnice“ Zagreb te mr. sc. dr. Silvana Krnić, specijalist psihijatrije, subspecijalist adolescentne psihijatrije, Klinika za psihijatriju, Klinički bolnički centar Split.
10:10Život na stijeni, Vjerska emisija, S04E08 (R)
10:50Majka Angelica, Emisija, S02E21 (R)
Tema ove epizode je 'Čistilište i Božja volja' . Majka Angelica govori kako živimo u društvu koje misli da grijeh ne postoji, a to nije dobro, jer ako nema grijeha, nema ni potrebe za Spasiteljem. Potiče na vjeru u postojanje čistilišta i pokušava ga približiti svakom gledatelju.
11:49Kuhinja svete Hildegarde, Kulinarska emisija, S03E09 (R)
U Kuhinji svete Hildegarde ovoga vam tjedna predlažemo ukusnu, hranjivu i zdravu toplo-hladnu salatu s povrćem, bademima i sirom.
11:57Maminjami, Gastroemisija, S01E12 (R)
Kako pripremiti dar na tanjuru otkriva novi Maminjami. Zamotali smo ga od mahuna, cherry rajčica, oslića i krumpira.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03Molitva Prečistom srcu Marijinom, Molitva
12:06Djela milosrđa, Reportaža, S01E04
12:19I život i smrt, Tvoji su, Reportaža, S01E01
12:25More milosrđa, Kontakt-emisija, S02E06 (R)
U Moru milosrđa na temu praznovjerja razgovaramo s fra Josipom Blaževićem provincijalom hrvatskih franjevaca konventualaca.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:15Odaziv, Vjerska emisija, S01E05 (R)
Nova emisija u kojoj u svjetlu Božje riječi, uz pomoć dr. sc. vlč. Jakova Rađe, prepoznajemo svoj kršćanski poziv i dajemo svoj 'da' Gospodinu. Što nam Bog kroz Riječ poručuje? Gdje nas zove i gdje nas treba? Što od nas očekuje u obitelji, na radnom mjestu, u samostanu ili župi? Prepoznajmo poziv i odazovimo se! Urednica i voditeljica je Diana Tikvić.