TV vodič

06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E486
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
07:58Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E480
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E29
Pažnja za vrijeme sv. Mise, jer se u kratkom vremenu događaju mnoge stvari! Molimo za oproštenje, slušamo Riječ Božju i još mnogo toga.
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E15
U Sjedinjenim Američkim Državama Emily i Alexander susreću miševe u kazalištu.
08:35Maminjami, Gastroemisija, S01E18
Na Maminjami tanjuru izraslo je drvo. Sastoji se od junetine, mahuna, tvrdog sira i prešane šunke.
08:42Mali veliki, Emisija za djecu, S01E13 (R)
U novoj emisiji naši najmanji govore o Isusu i što on znači za njihov život.
08:47Moja katolička obitelj, Crtana serija, S01E11 (R)
Novi crtić iz serijala Moja katolička obitelj, upoznaje nas sa svetim Ivanom Marijom Vianneyom, zaštitnikom župnika. Njegov je život uzor za mnoge svećenike jer je svojim skromnim i pokorničkim životom učinio mnogo za malu župu u francuskom gradu Ars.
09:11Superknjiga, crtana serija, S01E01
Luka nije poslušao oca i ušuljao se u laboratorij profesora Kvantuma i gotovo uništio super tajni projekt. Superknjiga odvodi Luku, Elu i Gizma na putovanje da vide pad Lucifera s neba i njegovu preobrazbu u Sotonu. Sotona je zbačen na zemlju gdje dobiva oblik zmije i gdje prevari Adama i Evu da i oni budu neposlušni Bogu. Luka, Ela i Gizmo gledaju uništenje savršenog svijeta Adama i Eve koji se dogodio zbog njihove neposlušnosti. Superknjiga vraća naše junake kući, ali ih ostavlja sa vrlo važnom porukom o Božjoj ljubavi i oproštenju.
09:40Neka nam Bog pomogne, Humoristična serija, S03E15 (R)
Sestra Costanza odlučila je 'iznajmiti' kafić u domu za srednjoškolsku zabavu i Alice želi otići tamo s Mattijom, ali čini se da je umiješan u incident s Edoardom, dječakom koji je pretučen. Socijalni radnici misle da je dječakov otac, koji je nekada bio boksač, krivac za taj događaj. Sestra Angela želi mu pomoći, ali doživi nesreću i prisiljena je biti tri dana u invalidskim kolicima. Azzurra je upravo prekinula s Dariom i dvoumi se hoće li mu oprostiti, a Guido se boji kako će zbog toga samo još više patiti.
10:36Ne bojte se!, Kontakt-emisija, S01E06 (R)
Pronađite utjehu, poslušajte savjet i uključite se u kontakt emisiju ''Ne bojte se'' s p. Mijom Nikićem i Mirtom Marinić. P. Nikić, član Družbe Isusove, po svojoj je naobrazbi i akademskoj spremi i psiholog i teolog. U svakoj će emisiji prirediti nekoliko misli iz biblijske psihoterapije i pokušati odgovoriti na upite gledatelja.
11:37Prozor svetog Josipa, Vjerska emisija, S03E28 (R)
Katoličke influencerice Emina Dabo Hunjak i Marijeta Martić u novom 'Prozoru sv. Josipa' govore o svom prijateljstvu sa svetim Josipom, kako im je on postao stalni suputnik u životu i utjecao na njihov rad. Sa željom da šire Božju riječ i ohrabruju mlade u autentičnom katoličkom življenju, iskoristile su društvene mreže i pokrenule kanale 'Chance to walk' i 'King's daughter'. Više o svemu saznajte u emisiji.
12:00Kraljice neba, molitva, S01E01
12:01Molitva za prestanak pandemije, Molitva
12:05Živopisi, Emisija, S02E13 (R)
Ove Živopise prilagođavamo vremenu u kojem jesmo. Ne bavimo se zanatima i zanimljivim zanimanjima, kao inače, već ćemo čuti snažno svjedočanstvo života i vjere. Gošća je i više nego li Živopisna. Jelena Stupalo, supruga, majka, direktorica turističke zajednice grada Solina, predavačica na fakultetu, zanimljivog hobija, spisateljica.
12:45Uskrsna čestitka, reportaža, S01E11
Poslušajte uskrsnu poruku Ksenije Abramović, direktorice Laudato TV-a.
12:55Izdvojeno, Informativna emisija, S04E182 (R)
Upoznajmo Družbu sestara Milosrdnog Isusa koje odnedavna djeluju u Sisku. Kuća života Emanuel, koju je osnovala Udruga Betlehem Sisak, postala je novi dom Družbe sestara Milosrdnog Isusa. Na njihov poticaj nadolazeća nedjelja Božjeg Milosrđa u bazilici sv. Kvirina bit će obilježena na poseban način.
14:00Istovremena krunica Hrvata svega svijeta, Prijenos
Krunica Hrvata svega svijeta je online susret koji se prenosi uživo u zajedništvu istovremene molitve krunice hrvatskog naroda diljem svijeta.
15:00Devetnica Božjemu milosrđu, Molitva
Isus je sestri Faustini Kowalskoj objavio Krunicu Božjem milosrđu u Vilniusu 1935. godine. U objavama koje su slijedile otkrio joj je vrijednost i djelotvor­nost krunice te izrekao obećanja koja su vezana za molitvu krunice. Ovo je jedinstvena molitva autor koje je sam Isus. Molitva nas podsjeća kako je Isus iz ljubavi dao svoj život za nas. Služi nam kao podsjetnik koliko nam je potreban Bog i Njegovo milosrđe. Trebamo ga, čitav svijet ga treba. Molimo zajedno Devetnicu Božjemu Milosrđu!
15:21Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S03E17
Strah je povezan s osjećajem nesigurnosti u određenim životnim situacijama, u krugu više osoba, kad napuštanja svog doma, u tamnim prostorima, u garažama, pri vožnji dizalom, na visinama. Jednako tako postoji i strah od vlastite budućnosti, bolesti ili smrti, otkaza na posla i slično. Tjeskoba je stanje koje se očituje osjećajem prestrašenosti, straha sve do stanja panike uz tjelesnu napetost i unutarnji nemir. Mnogo je uzročnika straha i tjeskobe, a izrazito je važno otkriti njihov uzrok i onda prema tome djelovati. Ova psihička stanja morate shvatiti ozbiljno i probati ih ublažiti ili u potpunosti ukloniti, a u tome vam mogu pomoći fra Jurini pripravci koje donosi u ovoj emisiji.
15:56Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S01E37 (R)
U ovoj emisiji razgovaramo o multiploj sklerozi, najčešćoj upalnoj autoimunoj demijelinizacijskoj bolesti središnjeg živčanog sustava (mozga i leđne tj. kralješničke moždine). Gošća naše dr. Aberle je prof. dr. sc. Marija Bošnjak Pašić iz Klinike za neurologiju KBC Zagreb.
16:55Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S03E15 (R)
U zagrebačkom Vukomercu, u Župi Muke Isusove, ugostio nas je vlč. Anđelo Maly profesor Katedre Svetog Pisma Starog Zavjeta na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu. U emisiji nam vlč. Anđelo pokazuje svoju privatnu stranu, govori o svom odrastanju, otkriva kada ga je Bog pozvao među svoje pastire, prisjeća se svog obrazovnog puta, koji je vrlo bogat i zanimljiv, a objasnit će nam i kako je na svom putu zavolio kuhanje zbog čega je poznat kao svećenik koji evangelizira kuhačom. Vlč. Maly u kulinarskom dijelu za glavno jelo priprema oslića s krustom od pistacija uz kremu od graška i plavi krumpir te za desert clafutes od višanja.
17:59Sveta Misa i klanjanje: Međugorje, Prijenos
20:03Izdvojeno, Informativna emisija, S04E183
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
20:15Novo srce, Emisija, S01E71 (R)
Gošća novog srca bila je misionarka ljubavi, s Tomislava Jukčić. Otkrila nam je kako je izgledao njezin put od preispitivanja same sebe, zašto uopće ide u Crkvu, do želje da se cijela preda Ljubavi i odluke za redovništvo. Saznajte i kako su izgledali susreti sa svetom majkom Terezom.
20:56Majka Angelica, Vjerska emisija, S03E16
Majka Angelica govori o milosti Uskrsloga koja je po blagdanu Božjeg milosrđa dana svima i kaže: 'Naučila sam nešto divno o Bogu, jer povlašteni smo što možemo slaviti Nedjelju Božjega milosrđa. Nitko nije ni pomislio da bi takvu divotu dao nama grješnicima. Što je to tako divno? Ako ste se ispovjedili tijekom tjedna i pričestili u nedjelju, svaki grijeh, svaka nesavršenost i svaka slabost rastapa se u oceanu Božjeg milosrđa.'
22:00Razlog nade, Vjerska emisija, S01E303
22:30Župnik križevački, dokumentarni film
Stjepan Kranjčić bio je svećenik na glasu svetosti tijekom života isticao se svojom ljubavlju za Boga i ljude. Isticao se svojom ljubavlju za Boga i ljude. Duhovan, revan i gostoljubiv, ponizan u svom astetskom načinu života preskakao je mnoge prepreke vremena i okolnosti u kojima je živio.
23:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:01Sjemenište danas, Vjerska emisija, S01E03 (R)
Od sjemena do plodova, od poziva do pripreme za svećenički život! Upoznajmo franjevačko sjemenište na zagrebačkom Kaptolu, mjesto dijeljenja, učenja i priprave kroz život u zajednici.

00:31Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S02E17 (R)
Tema nove epizode su infekcijske bolesti. Mikroorganizama ima posvuda: u zemlji, u slatkoj i morskoj vodi, zraku. Svakoga ih dana jedemo, pijemo i udišemo. Nešto imunološki sustav riješava sam, a neki mikroorganizmi kadkada ipak izazovu određene bolesti. O ovoj temi razgovaramo s poznatom znanstvenicom prof. dr. sc. Alemkom Markotić, specijalisticom infektologije, ravnateljicom Klinike za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević'.
01:31Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S03E15 (R)
U zagrebačkom Vukomercu, u Župi Muke Isusove, ugostio nas je vlč. Anđelo Maly profesor Katedre Svetog Pisma Starog Zavjeta na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu. U emisiji nam vlč. Anđelo pokazuje svoju privatnu stranu, govori o svom odrastanju, otkriva kada ga je Bog pozvao među svoje pastire, prisjeća se svog obrazovnog puta, koji je vrlo bogat i zanimljiv, a objasnit će nam i kako je na svom putu zavolio kuhanje zbog čega je poznat kao svećenik koji evangelizira kuhačom. Vlč. Maly u kulinarskom dijelu za glavno jelo priprema oslića s krustom od pistacija uz kremu od graška i plavi krumpir te za desert clafutes od višanja.
07:59Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E523
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:03Majka Angelica, Vjerska emisija, S03E16 (R)
Majka Angelica govori o milosti Uskrsloga koja je po blagdanu Božjeg milosrđa dana svima i kaže: 'Naučila sam nešto divno o Bogu, jer povlašteni smo što možemo slaviti Nedjelju Božjega milosrđa. Nitko nije ni pomislio da bi takvu divotu dao nama grješnicima. Što je to tako divno? Ako ste se ispovjedili tijekom tjedna i pričestili u nedjelju, svaki grijeh, svaka nesavršenost i svaka slabost rastapa se u oceanu Božjeg milosrđa.'
09:03Novo srce, Emisija, S01E71 (R)
Gošća novog srca bila je misionarka ljubavi, s Tomislava Jukčić. Otkrila nam je kako je izgledao njezin put od preispitivanja same sebe, zašto uopće ide u Crkvu, do želje da se cijela preda Ljubavi i odluke za redovništvo. Saznajte i kako su izgledali susreti sa svetom majkom Terezom.
09:42Svijet očima Vatikana, informativna emisija, S01E251 (R)
10:05Uskrs u Arci, scenski prikaz, S01E01 (R)
'Uskrs u Arci' događaj je u kojem sudjeluju članovi zajednice Arka: osobe s intelektualnim teškoćama, asistenti i volonteri. Oživljavanje Evanđelja svojstven je zajednici Arka i nije obična predstava već je čin molitve i meditativog čitanja Evanđelja kroz geste i pokret.
10:29Sveta Misa: Vatikan, Prijenos
12:16Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S01E251 (R)
12:32Vjera i nada, Vjerska emisija, S03E32
U nedjelju nakon Uskrsa slavimo Nedjelju Božjega Milosrđa – što je tražio sam Milosrdni Isus po svetoj s. Faustini Kowalskoj. Kako je došlo do toga govore sestre iz Družbe sestara Milosrdnog Isusa. S Jaira Udovičić i s. Ivana Perković upoznaju nas s tom redovničkom zajednicom kojoj je duhovna majka sv. Faustina, a utemeljitelj njezin duhovnik o. Mihail Sopoćko.
13:03Razlog nade, Vjerska emisija, S01E303 (R)
13:30Izdvojeno - tjedni pregled, Informativna emisija, S01E241
14:30Svećenik, prorok, kralj, Emisija, S01E05
Krista zovemo svećenikom, prorokom i kraljem. Takvog nam ga Biblija predstavlja. Novi zavjet Isusa prepoznaje u onome što je o Njemu pisano u Starome zavjetu. Prvi kršćani ova tri arhetipa preuzeli su iz Staroga zavjeta, i njima su se služili pri tumačenju Krista. Nazivaju ga Pomazanikom, znajući da su tri pomazanika iz Staroga zavjeta bili svećenici, proroci i kraljevi. Biskup Robert Barron popularni katolički evangelizator novih medij,a u šest lekcija pokušava približiti lik Isusa Krista na opipljiv biblijski način kroz te tri kategorije.
14:59Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:16In familia Dei, Emisija, S03E16
Hrvojka i Nenad Bralić roditelji su osmero djece, s devetim na putu. U emisiji ovaj bračni par iz Šibenika svjedoči kako su upoznali živog Boga, koliko se na Njega oslanjaju u svakodnevnim brigama i izazovima višebrojne obitelji, kako je Hrvojkina vjera i ljubav prema Nenadu koji je umirovljeni hrvatski branitelj liječila njegove rane iz rata i okrenula ga Bogu. Saznajte i koliko Bralićima znači molitvena zajednica 'Agnus Dei' čiji su članovi.
15:57Kuhinja svete Hildegarde, Kulinarska emisija, S03E32
Zaboravili ste na banane pa su pocrnjele od preduga stajanja? Ništa zato! Iskoristite ih kao osnovu za ukusan slatki kruh.
16:07Dudo i prijatelji, Emisija o sportu, S03E16
4 Islands je MTB etapna utrka, svjetski poznata, u kojoj brojni jahači na dva kotača prolaze najljepše lokacije otoka: Krk, Rab, Cres i Lošinj. Šesto izdanje ove jedinstvene utrke održat će se krajem travnja a više o njoj, i naravno o biciklizmu, govore Tomislav Zobec, osnivač utrke 4 Islands i Tomislav Katalenić, Trek Bikes Ambassador.
16:57Vidljivi tragovi, Vjerska emisija, S03E32
17:33Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, Molitva
Prinesite svoje molitve i zahvale živom Bogu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.
18:30Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:30Superknjiga, crtana serija, S01E01 (R)
Luka nije poslušao oca i ušuljao se u laboratorij profesora Kvantuma i gotovo uništio super tajni projekt. Superknjiga odvodi Luku, Elu i Gizma na putovanje da vide pad Lucifera s neba i njegovu preobrazbu u Sotonu. Sotona je zbačen na zemlju gdje dobiva oblik zmije i gdje prevari Adama i Evu da i oni budu neposlušni Bogu. Luka, Ela i Gizmo gledaju uništenje savršenog svijeta Adama i Eve koji se dogodio zbog njihove neposlušnosti. Superknjiga vraća naše junake kući, ali ih ostavlja sa vrlo važnom porukom o Božjoj ljubavi i oproštenju.
20:00Faustina – apostol Božjeg milosrđa, Igrani film
Film donosi priču o mističnim iskustvima sv. Faustine kao redovnice u samostanu u Poljskoj početkom 20. stoljeća. Sve se temelji na njenim vlastitim spisima iz njezinog "Dnevnika", koji je postao svjetski poznat. Papa Ivana Pavo II. kanonizirao ju je 2000. godine kao prvu sveticu novog tisućljeća.
21:16Neka nam Bog pomogne, Humoristična serija, S03E16
Kada se sva djeca sigurno evakuiraju iz autobusa koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, vozača se tretira kao heroja. Ipak, sestri Angeli neki dijelovi tog događaja nisu potpuno jasnu. U međuvremenu, Azzurra i Guido pokušavaju pomoći Davideu u njegovoj prvoj zaljubljenosti. Njihova bliskost u toj suradnji zabrinjava Rosu. Margherita se pak sjajno snalazi u nastojanju da Carlo 'zablista' i čini se kako ga ona privlači. Nina je uvjerena da će joj se Gregorio vratiti, ali sve pomuti njezin bivši dečko Sergio koji se neplanirano pojavi.
22:14Božanstvena komedija, Humoristična emisija, S01E77 (R)
Kako Uskrsu vratiti pravi sjaj i smisao? Gdje je krenulo krivo? Bi li Isus, da ovog trenutka dođe među nas, tražio PR agenciju koja bi mu napravila "rebranding Uskrsa" da bi Uskrs ljudi shvatili ispravno? Kroz ta i mnoštvo drugih pitanja vezanih uz krivo shvaćanje i slavljenje najvećeg kršćanskog blagdana razgovarali smo s gostom Dariom Tepešom, bivšim ovisnikom, koji je svojom promjenom pokazao da je uskrsnuće moguće u svakom trenutku u vidu jedne velike promjene života.
22:59G. K. Chesterton, Serija, S02E09 (R)
Što je potrebno učiniti da bi zaslužili naslov ''Apostol zdravog razuma''? Zašto je taj naziv dodijeljen G. K. Chestertonu? Saznajte s nama na uzbudljivom putovanju uma kroz misli, polemike i rasprave o čovjeku, svijetu, filozofiji, vjeri, društvu, Crkvi i istaknutim temama tadašnjeg i današnjeg vremena.
23:29Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Izdvojeno - tjedni pregled, Informativna emisija, S01E241 (R)
01:00In familia Dei, Emisija, S03E16 (R)
Hrvojka i Nenad Bralić roditelji su osmero djece, s devetim na putu. U emisiji ovaj bračni par iz Šibenika svjedoči kako su upoznali živog Boga, koliko se na Njega oslanjaju u svakodnevnim brigama i izazovima višebrojne obitelji, kako je Hrvojkina vjera i ljubav prema Nenadu koji je umirovljeni hrvatski branitelj liječila njegove rane iz rata i okrenula ga Bogu. Saznajte i koliko Bralićima znači molitvena zajednica 'Agnus Dei' čiji su članovi.
01:50Dudo i prijatelji, Emisija o sportu, S03E16 (R)
4 Islands je MTB etapna utrka, svjetski poznata, u kojoj brojni jahači na dva kotača prolaze najljepše lokacije otoka: Krk, Rab, Cres i Lošinj. Šesto izdanje ove jedinstvene utrke održat će se krajem travnja a više o njoj, i naravno o biciklizmu, govore Tomislav Zobec, osnivač utrke 4 Islands i Tomislav Katalenić, Trek Bikes Ambassador.
02:40More milosrđa, Kontakt-emisija, S01E18 (R)
U Moru milosrđa gostovali su glazbenik Marin Ivanović (nekad reper Stoka) i salezijanac don Mihovil Kurkut, koji jako dobro poznaje probleme mladih danas. Razumijemo li mlade, znaju li oni što od njih želimo, imamo li povjerenja u njih ili im sve diktiramo, hoće li ih progutati moderni svijet... Urednik i voditelj je Darko Pavičić, novinar Večernjeg lista.
04:50Vidljivi tragovi, Vjerska emisija, S03E32 (R)
05:30Neka nam Bog pomogne, Humoristična serija, S03E16 (R)
Kada se sva djeca sigurno evakuiraju iz autobusa koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, vozača se tretira kao heroja. Ipak, sestri Angeli neki dijelovi tog događaja nisu potpuno jasnu. U međuvremenu, Azzurra i Guido pokušavaju pomoći Davideu u njegovoj prvoj zaljubljenosti. Njihova bliskost u toj suradnji zabrinjava Rosu. Margherita se pak sjajno snalazi u nastojanju da Carlo 'zablista' i čini se kako ga ona privlači. Nina je uvjerena da će joj se Gregorio vratiti, ali sve pomuti njezin bivši dečko Sergio koji se neplanirano pojavi.
06:29Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E487
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
07:58Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E110
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E30
Što možemo darovati Isusu na Misi? On je živi kruh, koji s neba silazi. I silazi tijekom svete Mise, u vrijeme pretvorbe.
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E16
Tamo u Zemlji Negdje Dolje, Australiji, naši miševi zalaze u daleku divljinu.
08:37Maminjami, Gastroemisija, S01E19
I gusjenice mogu biti primamljive i ukusne ako su od mljevenog mesa, riže, tvrdog sira, krastavaca, brokule, majoneze i aceta.
08:41Nadbiskup Fulton J. Sheen, Vjerska emisija, S03E07 (R)
Da bi život doista bio vrijedan živjeti, mora se darovati drugima i za druge. Kako nas djeca uče koji je najveći smisao života, pogledajte kod nadbiskupa Fultona J. Sheena.
09:10Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S02E17 (R)
Tema nove epizode su infekcijske bolesti. Mikroorganizama ima posvuda: u zemlji, u slatkoj i morskoj vodi, zraku. Svakoga ih dana jedemo, pijemo i udišemo. Nešto imunološki sustav riješava sam, a neki mikroorganizmi kadkada ipak izazovu određene bolesti. O ovoj temi razgovaramo s poznatom znanstvenicom prof. dr. sc. Alemkom Markotić, specijalisticom infektologije, ravnateljicom Klinike za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević'.
10:12Život na stijeni, Vjerska emisija, S04E27 (R)
U ovoj epizodi gost je Michael O'Neill, redatelj, producent i pokretač serijala 'Oni bi mogli biti svetci'. Tema razgovora su čudesa, jer njega zovu 'lovcem na čudesa'. O'Neill je i voditelj radioemisije na EWTN-u.
10:50Povratak kući, Vjerska emisija, S03E06 (R)
U novoj epizodi Povratka kući pogledajte obljetnicu gostovanja dr. Scotta Hahna, bivšeg prezbiterijanskog pastora. Sa svojom suprugom Kimberly, dr. Scott Hahn pomogao je u obraćenju velikom broju protestanata na katoličku vjeru, pa time i voditelju Marcusu Grodiju. Dr. Hahn danas je autor brojnih katoličkih knjiga te redovno drži predavanja o teologiji i povijesti Crkve.
11:50Kuhinja svete Hildegarde, Kulinarska emisija, S03E32 (R)
Zaboravili ste na banane pa su pocrnjele od preduga stajanja? Ništa zato! Iskoristite ih kao osnovu za ukusan slatki kruh.
12:00Kraljice neba, molitva, S01E02
12:02Što nam kaže Sveto pismo, Vjerska emisija, S01E119 (R)
Emisija je posvećena je stručnom čitanju biblijskih tekstova. Znanstveno i odgovorno, poštujući izvorni biblijski jezik, s poštovanjem otkrivamo u Bibliji teme koje su danas, u 21. stoljeću, aktualne i važne, pokazuju nam smjer, potiču i krijepe dušu. Urednik i voditelj: doc. dr. sc. p. Niko Bilić, SJ.
12:28More milosrđa, Kontakt-emisija, S03E15 (R)
Uoči Nedjelje Božjeg Milosrđa naš gost je don Piotr Maj, župnik župe Rođenja Blažene Djevice Marije na zagrebačkom Borovju. Ovaj poljski svećenik već dugo boravi u Zagrebu, a k Crkvi ga je, još kao mladića, privukao Neokatekumenski put na kojem je i danas. Voli umjetnost, slika, piše ikone te je oslikao mnoge župe u Hrvatskoj i šire.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:11Faustina – apostol Božjeg milosrđa, Igrani film (R)
Film donosi priču o mističnim iskustvima sv. Faustine kao redovnice u samostanu u Poljskoj početkom 20. stoljeća. Sve se temelji na njenim vlastitim spisima iz njezinog "Dnevnika", koji je postao svjetski poznat. Papa Ivana Pavo II. kanonizirao ju je 2000. godine kao prvu sveticu novog tisućljeća.
16:27Susret u Riječi, Emisija, S03E31
Dr. sc. Sanja Vulić redovita je profesorica na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu i prodekanica za međunarodnu suradnju. Predaje predmete sa sadržajima iz hrvatskoga jezikoslovlja i hrvatske dijaspore. Voditeljica je Ljetne škole hrvatskoga jezika i kulture za nastavnike i studente hrvatskoga jezika iz dijaspore te voditeljica projekta Suradnja s hrvatskim autohtonim zajednicama u dijaspori. Autorica je i suautorica 10 knjiga, više od 180 znanstvenih radova, oko 300 stručnih radova te oko 480 kraćih radova pretežito popularnoznanstvenoga sadržaja. Uredila je i(li) priredila za tisak 17 knjiga. Držala je izlaganja na 194 znanstvena i stručna skupa u Hrvatskoj i u inozemstvu.
17:16Vjera i nada, Vjerska emisija, S03E32 (R)
U nedjelju nakon Uskrsa slavimo Nedjelju Božjega Milosrđa – što je tražio sam Milosrdni Isus po svetoj s. Faustini Kowalskoj. Kako je došlo do toga govore sestre iz Družbe sestara Milosrdnog Isusa. S Jaira Udovičić i s. Ivana Perković upoznaju nas s tom redovničkom zajednicom kojoj je duhovna majka sv. Faustina, a utemeljitelj njezin duhovnik o. Mihail Sopoćko.
17:45Krunica Blažene Djevice Marije: Zagreb, Prijenos
Krunica Blažene Djevice Marije iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
18:25Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E110 (R)
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
18:30Sveta Misa: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
19:06Dudo i prijatelji, Emisija o sportu, S03E16 (R)
4 Islands je MTB etapna utrka, svjetski poznata, u kojoj brojni jahači na dva kotača prolaze najljepše lokacije otoka: Krk, Rab, Cres i Lošinj. Šesto izdanje ove jedinstvene utrke održat će se krajem travnja a više o njoj, i naravno o biciklizmu, govore Tomislav Zobec, osnivač utrke 4 Islands i Tomislav Katalenić, Trek Bikes Ambassador.
20:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E184
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
21:02Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S01E252
21:20Čujte i počujte, Informativna emisija, S03E26
Najavljujemo događaje i predstavljamo dobre projekte! Urednik emisije je Josip Bartulić.

21:45Totus Tuus, Kontakt-emisija, S02E18
U emisiji Totus Tuus govorimo o Božjem milosrđu, a naš je gost trajni đakon Marijan Kraijnović. On sam ima iskustvo milosrdnog Boga kojeg je susreo nekoliko puta, ponajviše kroz križ kojeg je Bog darovao njegovoj obitelji.
23:17Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, Molitva
Prinesite svoje molitve i zahvale živom Bogu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.
00:16Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
00:17Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:45Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S03E17 (R)
Strah je povezan s osjećajem nesigurnosti u određenim životnim situacijama, u krugu više osoba, kad napuštanja svog doma, u tamnim prostorima, u garažama, pri vožnji dizalom, na visinama. Jednako tako postoji i strah od vlastite budućnosti, bolesti ili smrti, otkaza na posla i slično. Tjeskoba je stanje koje se očituje osjećajem prestrašenosti, straha sve do stanja panike uz tjelesnu napetost i unutarnji nemir. Mnogo je uzročnika straha i tjeskobe, a izrazito je važno otkriti njihov uzrok i onda prema tome djelovati. Ova psihička stanja morate shvatiti ozbiljno i probati ih ublažiti ili u potpunosti ukloniti, a u tome vam mogu pomoći fra Jurini pripravci koje donosi u ovoj emisiji.
01:20Novo srce, Emisija, S01E71 (R)
Gošća novog srca bila je misionarka ljubavi, s Tomislava Jukčić. Otkrila nam je kako je izgledao njezin put od preispitivanja same sebe, zašto uopće ide u Crkvu, do želje da se cijela preda Ljubavi i odluke za redovništvo. Saznajte i kako su izgledali susreti sa svetom majkom Terezom.
01:57G. K. Chesterton, Serija, S02E09 (R)
Što je potrebno učiniti da bi zaslužili naslov ''Apostol zdravog razuma''? Zašto je taj naziv dodijeljen G. K. Chestertonu? Saznajte s nama na uzbudljivom putovanju uma kroz misli, polemike i rasprave o čovjeku, svijetu, filozofiji, vjeri, društvu, Crkvi i istaknutim temama tadašnjeg i današnjeg vremena.
02:23Nadbiskup Fulton J. Sheen, Vjerska emisija, S03E06 (R)
U novom nastavku, nadbiskup Sheen pokazuje kako brojne suvremene boljke, neuroze, psihoze i nemiri proizlaze iz nepriznavanja i bijega od vlastite krivnje. Zašto je važno prepoznati grijeh, svoju krivnju i ispovjediti se , pogledajte u emisiji.
02:55Otvori spomenar!, Intervju, S02E02 (R)
Svoj spomenar kod Mirne Sigetić otvara Karmela Vukov-Colić. Poznata televizijska i radijska voditeljica, turistički vodič, 'sama svoja majstorica', vrsna kuharica, vlogerica i voditeljica emisije 'Kuhinja sv. Hildegarde', sve je to Karmela. U toplom kutku svoje kuhinje gdje pripravlja ukusnu i zdravu hranu po receptima svete Hildegarde, Karmela za emisiju 'Otvori spomenar!' govori o svom djetinjstvu, radu u medijima i životnim promišljanjima.
03:35Radosna vijest, Informativna emisija, S03E32 (R)
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
04:00Svećenik, prorok, kralj, Emisija, S01E05 (R)
Krista zovemo svećenikom, prorokom i kraljem. Takvog nam ga Biblija predstavlja. Novi zavjet Isusa prepoznaje u onome što je o Njemu pisano u Starome zavjetu. Prvi kršćani ova tri arhetipa preuzeli su iz Staroga zavjeta, i njima su se služili pri tumačenju Krista. Nazivaju ga Pomazanikom, znajući da su tri pomazanika iz Staroga zavjeta bili svećenici, proroci i kraljevi. Biskup Robert Barron popularni katolički evangelizator novih medij,a u šest lekcija pokušava približiti lik Isusa Krista na opipljiv biblijski način kroz te tri kategorije.
04:30Povratak kući, Vjerska emisija, S03E06 (R)
U novoj epizodi Povratka kući pogledajte obljetnicu gostovanja dr. Scotta Hahna, bivšeg prezbiterijanskog pastora. Sa svojom suprugom Kimberly, dr. Scott Hahn pomogao je u obraćenju velikom broju protestanata na katoličku vjeru, pa time i voditelju Marcusu Grodiju. Dr. Hahn danas je autor brojnih katoličkih knjiga te redovno drži predavanja o teologiji i povijesti Crkve.
05:30Izdvojeno, Informativna emisija, S04E184 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:31Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:32Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E488
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E111
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E31
Prije nego li ćemo primiti Isusa, pripremamo svoje tijelo iznutra i izvana, kao što pripremamo kuću da bismo primili u posjet nekoga koga jako volimo.
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E17
U Njemačkoj će Emily i Alexander upoznati cepelin.
08:35Maminjami, Gastroemisija, S01E20
Ovog puta na meniju je traktor. Jestiv je i nestaje u trenu ako je od jabuke, kivija, ananasa, banane i grožđica.
08:40Mali veliki, Emisija za djecu, S01E13 (R)
U novoj emisiji naši najmanji govore o Isusu i što on znači za njihov život.
08:45Moja katolička obitelj, Crtana serija, S01E11 (R)
Novi crtić iz serijala Moja katolička obitelj, upoznaje nas sa svetim Ivanom Marijom Vianneyom, zaštitnikom župnika. Njegov je život uzor za mnoge svećenike jer je svojim skromnim i pokorničkim životom učinio mnogo za malu župu u francuskom gradu Ars.
09:10Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S03E15 (R)
U zagrebačkom Vukomercu, u Župi Muke Isusove, ugostio nas je vlč. Anđelo Maly profesor Katedre Svetog Pisma Starog Zavjeta na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu. U emisiji nam vlč. Anđelo pokazuje svoju privatnu stranu, govori o svom odrastanju, otkriva kada ga je Bog pozvao među svoje pastire, prisjeća se svog obrazovnog puta, koji je vrlo bogat i zanimljiv, a objasnit će nam i kako je na svom putu zavolio kuhanje zbog čega je poznat kao svećenik koji evangelizira kuhačom. Vlč. Maly u kulinarskom dijelu za glavno jelo priprema oslića s krustom od pistacija uz kremu od graška i plavi krumpir te za desert clafutes od višanja.
10:05Otvori spomenar!, Intervju, S02E02 (R)
Svoj spomenar kod Mirne Sigetić otvara Karmela Vukov-Colić. Poznata televizijska i radijska voditeljica, turistički vodič, 'sama svoja majstorica', vrsna kuharica, vlogerica i voditeljica emisije 'Kuhinja sv. Hildegarde', sve je to Karmela. U toplom kutku svoje kuhinje gdje pripravlja ukusnu i zdravu hranu po receptima svete Hildegarde, Karmela za emisiju 'Otvori spomenar!' govori o svom djetinjstvu, radu u medijima i životnim promišljanjima.
11:00Majka Angelica, Vjerska emisija, S03E16 (R)
Majka Angelica govori o milosti Uskrsloga koja je po blagdanu Božjeg milosrđa dana svima i kaže: 'Naučila sam nešto divno o Bogu, jer povlašteni smo što možemo slaviti Nedjelju Božjega milosrđa. Nitko nije ni pomislio da bi takvu divotu dao nama grješnicima. Što je to tako divno? Ako ste se ispovjedili tijekom tjedna i pričestili u nedjelju, svaki grijeh, svaka nesavršenost i svaka slabost rastapa se u oceanu Božjeg milosrđa.'
12:00Kraljice neba, molitva, S01E02
12:01Molitva za prestanak pandemije, Molitva
12:05In familia Dei, Emisija, S03E16 (R)
Hrvojka i Nenad Bralić roditelji su osmero djece, s devetim na putu. U emisiji ovaj bračni par iz Šibenika svjedoči kako su upoznali živog Boga, koliko se na Njega oslanjaju u svakodnevnim brigama i izazovima višebrojne obitelji, kako je Hrvojkina vjera i ljubav prema Nenadu koji je umirovljeni hrvatski branitelj liječila njegove rane iz rata i okrenula ga Bogu. Saznajte i koliko Bralićima znači molitvena zajednica 'Agnus Dei' čiji su članovi.
12:55G. K. Chesterton, Vjerska emisija, S03E16 (R)
13:25Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S03E17 (R)
Strah je povezan s osjećajem nesigurnosti u određenim životnim situacijama, u krugu više osoba, kad napuštanja svog doma, u tamnim prostorima, u garažama, pri vožnji dizalom, na visinama. Jednako tako postoji i strah od vlastite budućnosti, bolesti ili smrti, otkaza na posla i slično. Tjeskoba je stanje koje se očituje osjećajem prestrašenosti, straha sve do stanja panike uz tjelesnu napetost i unutarnji nemir. Mnogo je uzročnika straha i tjeskobe, a izrazito je važno otkriti njihov uzrok i onda prema tome djelovati. Ova psihička stanja morate shvatiti ozbiljno i probati ih ublažiti ili u potpunosti ukloniti, a u tome vam mogu pomoći fra Jurini pripravci koje donosi u ovoj emisiji.
14:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E184 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
15:10Dudo i prijatelji, Emisija o sportu, S03E16 (R)
4 Islands je MTB etapna utrka, svjetski poznata, u kojoj brojni jahači na dva kotača prolaze najljepše lokacije otoka: Krk, Rab, Cres i Lošinj. Šesto izdanje ove jedinstvene utrke održat će se krajem travnja a više o njoj, i naravno o biciklizmu, govore Tomislav Zobec, osnivač utrke 4 Islands i Tomislav Katalenić, Trek Bikes Ambassador.
16:00Neka nam Bog pomogne, Humoristična serija, S03E16 (R)
Kada se sva djeca sigurno evakuiraju iz autobusa koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, vozača se tretira kao heroja. Ipak, sestri Angeli neki dijelovi tog događaja nisu potpuno jasnu. U međuvremenu, Azzurra i Guido pokušavaju pomoći Davideu u njegovoj prvoj zaljubljenosti. Njihova bliskost u toj suradnji zabrinjava Rosu. Margherita se pak sjajno snalazi u nastojanju da Carlo 'zablista' i čini se kako ga ona privlači. Nina je uvjerena da će joj se Gregorio vratiti, ali sve pomuti njezin bivši dečko Sergio koji se neplanirano pojavi.
16:55Čujte i počujte, Informativna emisija, S03E26 (R)
Najavljujemo događaje i predstavljamo dobre projekte! Urednik emisije je Josip Bartulić.

17:20Radost ljubavi u braku, Kontakt-emisija, S02E11
U vremenu krize braka i obitelji, Laudato TV vas ohrabruje! Budite s nama u kontakt emisiji s p. Vatroslavom Frkinom koji usmjerava na istinsku ženstvenost i muževnost te bračnu radost po Božjem naumu.
18:27Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E111 (R)
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
18:30Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:10Novo srce, Emisija, S01E71 (R)
Gošća novog srca bila je misionarka ljubavi, s Tomislava Jukčić. Otkrila nam je kako je izgledao njezin put od preispitivanja same sebe, zašto uopće ide u Crkvu, do želje da se cijela preda Ljubavi i odluke za redovništvo. Saznajte i kako su izgledali susreti sa svetom majkom Terezom.
20:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E185
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
21:00Moja Hrvatska, Emisija, S03E33
Približava se 30. obljetnica osnutka 4. gardijske brigade - PAUKA. Tko su bili njezini prvi pripadnici, jesu li ikada sumnjali u ishod rata koji je Srbija nametnula Hrvatskoj, kako danas razmišljaju o ratnim danima, kako o svim hrvatskim braniteljima, govore Jozo Ribičić i Željko Petko, pripadnici 'Pauka' i osnivači podcasta za hrvatske branitelje 'Pogled s čuke'.
22:05Koncert Progledaj srcem vol. 3 - Cibona Zagreb, 2017. - 1. DIO, snimka koncerta
23:29Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:01Susret u Riječi, Emisija, S03E31 (R)
Dr. sc. Sanja Vulić redovita je profesorica na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu i prodekanica za međunarodnu suradnju. Predaje predmete sa sadržajima iz hrvatskoga jezikoslovlja i hrvatske dijaspore. Voditeljica je Ljetne škole hrvatskoga jezika i kulture za nastavnike i studente hrvatskoga jezika iz dijaspore te voditeljica projekta Suradnja s hrvatskim autohtonim zajednicama u dijaspori. Autorica je i suautorica 10 knjiga, više od 180 znanstvenih radova, oko 300 stručnih radova te oko 480 kraćih radova pretežito popularnoznanstvenoga sadržaja. Uredila je i(li) priredila za tisak 17 knjiga. Držala je izlaganja na 194 znanstvena i stručna skupa u Hrvatskoj i u inozemstvu.
00:50Majka Angelica, Vjerska emisija, S03E16 (R)
Majka Angelica govori o milosti Uskrsloga koja je po blagdanu Božjeg milosrđa dana svima i kaže: 'Naučila sam nešto divno o Bogu, jer povlašteni smo što možemo slaviti Nedjelju Božjega milosrđa. Nitko nije ni pomislio da bi takvu divotu dao nama grješnicima. Što je to tako divno? Ako ste se ispovjedili tijekom tjedna i pričestili u nedjelju, svaki grijeh, svaka nesavršenost i svaka slabost rastapa se u oceanu Božjeg milosrđa.'
02:00Moja Hrvatska, Emisija, S03E33 (R)
Približava se 30. obljetnica osnutka 4. gardijske brigade - PAUKA. Tko su bili njezini prvi pripadnici, jesu li ikada sumnjali u ishod rata koji je Srbija nametnula Hrvatskoj, kako danas razmišljaju o ratnim danima, kako o svim hrvatskim braniteljima, govore Jozo Ribičić i Željko Petko, pripadnici 'Pauka' i osnivači podcasta za hrvatske branitelje 'Pogled s čuke'.
03:00Koncert Progledaj srcem vol. 3 - Cibona Zagreb, 2017. - 1. DIO, snimka koncerta (R)
04:30Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, Molitva
Prinesite svoje molitve i zahvale živom Bogu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.
05:30Izdvojeno, Informativna emisija, S04E185 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:29Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E489
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E32
Kad ispovijedamo svoje grijehe, Isus čisti naše srce od svih prljavština i prožima ga mirom. Vježbamo novo srce!
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E18
U Egiptu miševi saznaju tajnu mišje faraonske grobnice.
08:35Maminjami, Gastroemisija, S01E21
Dobra zmijica postoji samo na tanjuru i to kad se može pojesti. A to nije teško jer je od kivija, borovnice i banana.
08:40Prozor svetog Josipa, Vjerska emisija, S03E29
Naša redovita gošća, urednica Glasnika sv. Josipa, Lorena Kasunić, u novoj epizodi predstavlja novi broj glasnika, govori o važnim događajima iz svetišta u proteklim tjednima i najavljuje nova zbivanja.
09:15Papa s nama, Vjerska emisija, S03E34
Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji 'Papa s nama'. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku.
12:00Kraljice neba, molitva, S01E02
12:02Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S03E13 (R)
13:10Susret u Riječi, Emisija, S03E31 (R)
Dr. sc. Sanja Vulić redovita je profesorica na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu i prodekanica za međunarodnu suradnju. Predaje predmete sa sadržajima iz hrvatskoga jezikoslovlja i hrvatske dijaspore. Voditeljica je Ljetne škole hrvatskoga jezika i kulture za nastavnike i studente hrvatskoga jezika iz dijaspore te voditeljica projekta Suradnja s hrvatskim autohtonim zajednicama u dijaspori. Autorica je i suautorica 10 knjiga, više od 180 znanstvenih radova, oko 300 stručnih radova te oko 480 kraćih radova pretežito popularnoznanstvenoga sadržaja. Uredila je i(li) priredila za tisak 17 knjiga. Držala je izlaganja na 194 znanstvena i stručna skupa u Hrvatskoj i u inozemstvu.
14:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E185 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
16:40Moja Hrvatska, Emisija, S03E33 (R)
Približava se 30. obljetnica osnutka 4. gardijske brigade - PAUKA. Tko su bili njezini prvi pripadnici, jesu li ikada sumnjali u ishod rata koji je Srbija nametnula Hrvatskoj, kako danas razmišljaju o ratnim danima, kako o svim hrvatskim braniteljima, govore Jozo Ribičić i Željko Petko, pripadnici 'Pauka' i osnivači podcasta za hrvatske branitelje 'Pogled s čuke'.
17:45Pobožnost svetom Josipu: Karlovac, Prijenos
Pobožnost svetom Josipu iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
18:30Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
20:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E186
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
22:00Povratak kući, Vjerska emisija, S03E30
23:29Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:01Prozor svetog Josipa, Vjerska emisija, S03E29 (R)
Naša redovita gošća, urednica Glasnika sv. Josipa, Lorena Kasunić, u novoj epizodi predstavlja novi broj glasnika, govori o važnim događajima iz svetišta u proteklim tjednima i najavljuje nova zbivanja.
00:25Papa s nama, Vjerska emisija, S03E34 (R)
Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji 'Papa s nama'. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku.
01:25Neka nam Bog pomogne, Humoristična serija, S03E16 (R)
Kada se sva djeca sigurno evakuiraju iz autobusa koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, vozača se tretira kao heroja. Ipak, sestri Angeli neki dijelovi tog događaja nisu potpuno jasnu. U međuvremenu, Azzurra i Guido pokušavaju pomoći Davideu u njegovoj prvoj zaljubljenosti. Njihova bliskost u toj suradnji zabrinjava Rosu. Margherita se pak sjajno snalazi u nastojanju da Carlo 'zablista' i čini se kako ga ona privlači. Nina je uvjerena da će joj se Gregorio vratiti, ali sve pomuti njezin bivši dečko Sergio koji se neplanirano pojavi.
02:20Povratak kući, Vjerska emisija, S03E30 (R)
05:30Izdvojeno, Informativna emisija, S04E186 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:29Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E490
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E33
Pripremamo se za primanje Isusa u sve nedjelje tijekom godine i na mnoge velike blagdane!
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E19
U Škotskoj će miševi čuti o mitu duha u dvorcu McKenzie.
08:35Maminjami, Gastroemisija, S01E22
S tanjura u usta u nekoliko sekundi odletit će slasne voćne ptičice. Za pripremu su vam potrebne jabuke, banane, kivi, borovnice i mango.
08:40Kuhinja svete Hildegarde, Kulinarska emisija, S03E32 (R)
Zaboravili ste na banane pa su pocrnjele od preduga stajanja? Ništa zato! Iskoristite ih kao osnovu za ukusan slatki kruh.
12:00Kraljice neba, molitva, S01E02
12:05Novo srce, Emisija, S01E71 (R)
Gošća novog srca bila je misionarka ljubavi, s Tomislava Jukčić. Otkrila nam je kako je izgledao njezin put od preispitivanja same sebe, zašto uopće ide u Crkvu, do želje da se cijela preda Ljubavi i odluke za redovništvo. Saznajte i kako su izgledali susreti sa svetom majkom Terezom.
14:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E186 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
16:00Vidljivi tragovi, Vjerska emisija, S03E32 (R)
16:40Papa s nama, Vjerska emisija, S03E33 (R)
Kako biti autentičan kršćanin? Kako produbiti odnos s Bogom? Odgovore potražite u emisiji 'Papa s nama'. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku.
18:30Sveta Misa: Zagreb, Prijenos, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
19:30Radosna vijest, Informativna emisija, S03E33
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
20:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E187
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
21:00Život na stijeni, Vjerska emisija, S04E28
23:29Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
02:00Majka Angelica, Emisija, S02E29 (R)
Majka Angelica u ovoj epizodi poučava kako čitati Bibliju. Kaže kako veliki broj ljudi Sveto pismo čita kao novine, knjigu ili običnu duhovnu knjigu no Sveto pismo je živa Božja Riječ. Na živopisan i njoj svojstven način daje primjere kako uz pomoć mašte možemo dobro i kvalitetno meditirati Sveto pismo.
03:00Susret u Riječi, Emisija, S03E31 (R)
Dr. sc. Sanja Vulić redovita je profesorica na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu i prodekanica za međunarodnu suradnju. Predaje predmete sa sadržajima iz hrvatskoga jezikoslovlja i hrvatske dijaspore. Voditeljica je Ljetne škole hrvatskoga jezika i kulture za nastavnike i studente hrvatskoga jezika iz dijaspore te voditeljica projekta Suradnja s hrvatskim autohtonim zajednicama u dijaspori. Autorica je i suautorica 10 knjiga, više od 180 znanstvenih radova, oko 300 stručnih radova te oko 480 kraćih radova pretežito popularnoznanstvenoga sadržaja. Uredila je i(li) priredila za tisak 17 knjiga. Držala je izlaganja na 194 znanstvena i stručna skupa u Hrvatskoj i u inozemstvu.
05:30Izdvojeno, Informativna emisija, S04E187 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:29Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:30Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E491
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E34
Osnovna Božja osobina jest nježnost. Možemo ga zvati tata. Tako nam ga predstavlja Isus. Prvo poglavlje Katekvizma posebno za roditelje!
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E20
Galapagos je otok bez miševa. Barem dok ne stignu Emily i Alexander.
08:35Maminjami, Gastroemisija, S01E23
Naučite kako pripremiti ukusnog zeku, od baana, jaja, rižinog brašna, marmelade i kokosovog ulja.
08:40Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S01E59 (R)
Kadulja je biljka kojoj je pradomovina naša lijepa Hrvatska, cijelo Hrvatsko primorje. U svijetu postoji oko 500 vrsta kadulje, ali nijedna nije tako ljekovita kao naša koja raste na obalama Jadrana i otocima. Mora se znati da ljekoviti sastojci djeluju sa zakašnjenjem, to znači tek nekoliko dana nakon uzimanja pripravaka od kadulje. Svi zeljasti dijelovi kadulje gusto su prožeti mirisnim eteričnim uljima, kojima i zahvaljujemo njezina ljekovita svojstva. Kadulja liječi i pomaže kod mnogih bolesti, a istovremeno je vrlo značajan začin koji moramo što više unositi u svoju kuhinju.
12:00Kraljice neba, molitva, S01E02
12:01Povratak kući, Vjerska emisija, S03E29 (R)
13:00Radosna vijest, Informativna emisija, S03E33 (R)
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
14:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E187 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
18:00Svijet očima Vatikana, informativna emisija, S01E252
20:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E188
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
01:35Svijet očima Vatikana, informativna emisija, S01E252 (R)
03:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
03:15Križni put, Molitva
Prema tekstu Tomislava Ivančića: 'Pođi za mnom', molimo zajedno pobožnost križnog puta.
05:30Izdvojeno, Informativna emisija, S04E188 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
06:29Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
07:00Sveta Misa: Zagreb, Prijenos
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, Vjerska emisija, S01E492
Dnevna razmatranja Evanđelja od strane smokvaša, poznate skupine svećenika, laika, umjetnika i ostalih entuzijasta koji donose različite aktualne i duhovne sadržaje na koje bi Isus bio ponosan. Ovaj projekt rodio se na malom otoku Krapnju od male skupine ljudi koja je doživjela veliko iskustvo, iskustvo susreta s Bogom. Taj susret dogodio se kroz biblijske radionice, međusobna svjedočanstva i susrete. Susreli su jedan drugoga da bi susreli Gospodina. I to su iskustvo poželjeli podijeliti kao susret sa živom Božjom riječi.
08:00Katekvizam, Vjerska emisija, S01E35
Temeljno pitanje našeg života jest: Što Bog želi da činimo? Hoćemo li ga to upitati?
08:10Zgode Emily i Alexandera, Crtana serija, S01E21
U Kanadi ćemo sresti miševe na rijeci Klondike.
08:35Maminjami, Gastroemisija, S01E24
Miševi za doručak? Samo ako su od cikle, matovilca, integralnog kruga, namaza od čvaraka i svježeg sira.
09:45Neka nam Bog pomogne, Humoristična serija, S03E16 (R)
Kada se sva djeca sigurno evakuiraju iz autobusa koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, vozača se tretira kao heroja. Ipak, sestri Angeli neki dijelovi tog događaja nisu potpuno jasnu. U međuvremenu, Azzurra i Guido pokušavaju pomoći Davideu u njegovoj prvoj zaljubljenosti. Njihova bliskost u toj suradnji zabrinjava Rosu. Margherita se pak sjajno snalazi u nastojanju da Carlo 'zablista' i čini se kako ga ona privlači. Nina je uvjerena da će joj se Gregorio vratiti, ali sve pomuti njezin bivši dečko Sergio koji se neplanirano pojavi.
14:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E188 (R)
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.
14:00Istovremena krunica Hrvata svega svijeta, Prijenos
Krunica Hrvata svega svijeta je online susret koji se prenosi uživo u zajedništvu istovremene molitve krunice hrvatskog naroda diljem svijeta.
15:00Krunica Božjeg Milosđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Božjeg milosrđa.
18:00Sveta Misa i klanjanje: Međugorje, Prijenos
20:00Izdvojeno, Informativna emisija, S04E189
Emisija 'Izdvojeno' pet dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro i u čovjeku bude nadu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Darko Pavičić, Tanja Maleš, Mirta Marinić i Josip Bartulić.