TV vodič

07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S03E24
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E279
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E61
Pitanje na koje svi traže odgovor nova je tema Malog katekizma. Prema nauku Katoličke Crkve saznajte što se događa na kraju naših života.
08:04Superknjiga, crtana serija, S02E02
Bog ima plan za tebe, čak i ako ti ne vidiš taj plan! Luka ima vrlo precizan plan kako će dobiti ono što želi; i on ne podnosi kada stvari ne idu onako kako si je on zamislio. Superknjiga ga vraća natrag u vrijeme Josipa i dok gleda Josipa kako postaje upravitelj Egipta, on se uči odreći svojeg plana i umjesto toga vjerovati Božjem planu.
08:30Maminjami, gastroemisija, S01E25
Za vaše najmanje, pripremite riblji ručak u obliku morskih konjica. Za to su vam potrebne kozice, tjestenina, češnjak, peršin, maslinovo ulje, vrhnje za kuhanje i spretne ruke.
08:35Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S05E04
U goste Antunu Senteu ml. dolazi Marina Marinović Stjepić. Marina je supruga, majka troje djece i voditeljica Josipova vjenčića. Podrijetlom iz Bosne i Hercegovine bila je tradicionalno više okrenuta sv. Anti i sv. Iliji, dok je sv. Josip uvijek bio negdje u pozadini. Kako je putem Duhovnih vježbi sv. Ignacija došla do sv. Josipa te kako joj je bolest donijela istinsko čišćenje i obraćenje otkrit će u emisiji.
09:00Papa s nama, vjerska emisija, S05E08
10:03Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S03E03 (R)
10:24Razgovor s o. Leom u Zadru, reportaža, S01E19 (R)
Poznati televizijski chef čiju emisiju pratimo i na Laudato TV-u ponovno je u Hrvatskoj. Otac Leo u razgovoru za naš zadarski TV centar otkriva što ga treći puta dovodi u našu zemlju, zašto je njegova karizma hodočasnička, koja je njegova veza s Međugorjem i kako povezuje hranu i vjeru.
10:49Totus tuus, kontakt-emisija, S03E17 (R)
Velečasnom Ivici Tolli u goste dolazi voditelj karizmatske zajednice 'Božja pobjeda'. Maroje Burum pojašnjava važnost, veličinu i dubinu identiteta ljubljenog djeteta Božjeg koji je snaga s kojom poneki kršćani još nisu dovoljno upoznati. Pojasnit će ove stvarnosti u katoličkoj vjeri i kako ih živjeti u svakome danu.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03Život i zdravlje, emisija o zdravlju, S04E12 (R)
Emisija se bavi temom poremećaja ličnosti, koji je prema objavama u znanstvenoj literaturi, u porastu. Koliko je ova pojava česta, kako nastaje, kako ju opisati i prepoznati objašnjava znanstvenik i kliničar prof. dr. sc. Darko Marčinko, predstojnik Klinike za psihijatriju i psihološku medicinu KBC Zagreb.
13:06Susret u Riječi, emisija o kulturi, S05E07 (R)
Razgovarajući s istaknutim hrvatskim književnicima, profesorima povijesti književnosti i književnim teoretičarima, otkrivat ćemo velike i pomalo zaboravljene istine iz naše povijesti, kulturne baštine i duhovnosti kojom smo se svrstali u krug civilizacija zapadnoga svijeta. Također, otkrivamo i suvremenu književnost u Hrvatskoj i shvaćamo kako je neodvojiva od svojih korijena, ma koliko se u nekim vremenima te korijene nastojalo presjeći. Urednik i voditelj je Đuro Vidmarović.
13:59Izdvojeno, informativna emisija, S06E26 (R)
Tema emisije je kako prepoznati i pomoći siromaha po primjeru sv. Vinka. Duhovnost sv. Vinka Paulskog žive brojne zajednice i pokreti. Među njima su i lazaristi, koje je sam osnovao. Superior Misijske družbe sv. Vinka Paulskog u Hrvatskoj p. Dario Grbac govori o tome što sve može biti siromaštvo, te na koji se način treba odnositi prema siromasima. Gledatelji će moći čuti kako raditi na vlastitoj duhovnoj izgradnji i na što nas usmjerava sv. Vinko, duhovni otac velike vinkovske obitelji.
15:01Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:13Koncert Slobodan u istini - Blaženi Alojzije Stepinac, Zagrebačka katedrala 2018., snimka koncerta
16:44Tolkien, Emisija, S01E02 (R)
17:45Pobožnost svetom Josipu: Karlovac, Prijenos
Pobožnost svetom Josipu iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
18:30Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:30Nadbiskup Fulton J. Sheen, Emisija, S02E13 (R)
Ljudsko srce čezne za nečim što ništa na zemlji ne može zadovoljiti. A tako je sa svačijim srcem i mi to jako dobro znamo. Kako se jedino može zadovoljiti naše srce, pogledajte odgovor nadbiskupa Sheena!
20:05Izdvojeno, informativna emisija, S06E27
Novi povjerenik za mlade u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji i studentski kapelan don Ivan Terze gostuje u emisiji. Govorit će o ulozi mladih u Crkvi, o pitanjima koja muče današnje mlade te o tome jesu li mladi aktivni u traženju Istine. Don Ivan će također najaviti aktivnosti Ureda za pastoral mladih koje će provoditi te kako se svi zainteresirani mogu uključiti. Urednik i voditelj emisije je Josip Bartulić.
21:06Otvori spomenar!, intervju, S05E02
Poznati glazbenik i kantautor Matija Cvek svojim je glasom i interpretacijama obogatio hrvatsku glazbenu scenu. U kratkom roku osvojio je srca publike i vrijedne glazbene nagrade, a iza njega stoji dugogodišnji rad. U emisiji će otkriti kakav je bio kao dijete i kakva je glazbena iskustva stekao prije uspjeha. Gledatelji će saznati kakva su njegova promišljanja o životu, prijateljstvu i glazbenom svijetu.
22:13Povratak kući, vjerska emisija, S04E16 (R)
Različiti putevi, mnoga iskustva i razni načini, a svi vode prema jednom Domu. U poznatoj i dugovječnoj emisiji s domaćinom Marcusom Grodiem upoznajte ljude koji su doživjeli obraćenje ili obnovu katoličke vjere. Njihovo putovanje prema zajedništvu Katoličke crkve svjedočanstvo je snažnih puteva Božjih i radosti povratka u Očev dom. Iskrena predanosti ovih ljudi u potrazi za istinom inspirirat će vas na razmišljanje i traženje dubljeg odnosa s Bogom i puninom katoličanstva.
Emisija stavlja naglasak na kvalitetne razgovore koji pomoću iskustava brojnih gostiju potiču na razmišljanje te ujedno inspiriraju svoju publiku. Za vrijeme razgovora uključuju se i brojna pitanja publike. Gosti prepričavaju svoj životni put te razloge koji su doveli do promjene i odluci za Katoličku crkvu.
Voditelj emisije, autor i govornik Marcus Grodi osnivač je i predsjednik ''The Coming Home Network International''. Mreža je to obraćenika na katoličanstvo koja želi pripadnicima drugih kršćanskih tradicija otkriti istinu i ljepotu Katoličke crkve i dovesti ih do punine zajedništva.
23:12Duga vožnja kući, emisija, S01E10 (R)
Bear i Tony su stigli na svoje odredište! Nakon prijeđenih 5000km, podijelili su svoja iskustva s ove vožnje, a zatim se Bear zaputio do mjesta svog odrastanja gdje je u njemu rođena želja za svojim Stvoriteljem.
23:44Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:46Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:11Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S05E04 (R)
U goste Antunu Senteu ml. dolazi Marina Marinović Stjepić. Marina je supruga, majka troje djece i voditeljica Josipova vjenčića. Podrijetlom iz Bosne i Hercegovine bila je tradicionalno više okrenuta sv. Anti i sv. Iliji, dok je sv. Josip uvijek bio negdje u pozadini. Kako je putem Duhovnih vježbi sv. Ignacija došla do sv. Josipa te kako joj je bolest donijela istinsko čišćenje i obraćenje otkrit će u emisiji.
00:32Papa s nama, vjerska emisija, S05E08 (R)
01:32Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S04E17 (R)
Rafo odlazi u Hrvatsko zagorje gdje ga dočekuju Đurđica i Ivan Vulama, roditelji osmero djece koji su dvadeset godina u braku. Đurđica svjedoči o lutanju tijekom puberteta i traženju živoga Boga, dijagnosticiranoj psorijazi, ali i ozdravljenju duše i tijela na jednom katoličkom seminaru. Suprug Ivan otkriva kako je od svoje majke primio vjerske temelje, otvoreno govori i o obraćenju cijele njegove obitelji, svećeničkom pozivu, udaljavanju od crkve te povratku u njeno okrilje. Bračni par Vulama će govoriti i o brojnim blagoslovima koje su dobili prihvaćanjem svakog novog djeteta koje im je Bog poslao. U kulinarskom dijelu Ivan priprema hobotnicu ispod peke, a Đurđica gibanicu od oraha i maka.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S03E25
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E280
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:01Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E62
Mali katekizam poučava nas što će se dogoditi u raju.
08:06Moje vrijeme s Isusom, crtana serija, S01E01 (R)
08:37Maminjami, gastroemisija, S01E26
Vlakić zdravlja na tanjuru u ovom Maminjamiju stiže u sastojcima: pureća prsa, brokula, batat, riža i masline.
08:40Superknjiga, crtana serija, S02E03 (R)
Budi poslušan Bogu (i učini pravu stvar) čak i kad nitko drugi to ne čini. Luka se bori s donošenjem moralne odluke između dobrog i lošeg – odluke za koju ga Ela upozorava da bi ga mogla dovesti u veliku nevolju. Superknjiga prenosi Luku i njegove prijatelje natrag u Babilon tijekom vladavine Nabukodonozora da upozna Šadraka, Mešaka i Abed Nega – tri čovjeka koja su odlučila biti poslušni Bogu i vjerovati Njemu za njihovu zaštitu bez obzira na cijenu.
09:09More milosrđa, kontakt-emisija, S05E01 (R)
Novu sezonu urednik Daniel Vorih otvara s poznatim gostom koji govori o aktualnim temama. Voditelj evangelizacijske zajednice 'Sveti Duh – Zagreb' fra Stjepan Brčina osvrnut će se na duhovno ljeto s mladima, govorit će o susretima mladih četvrtkom na zagrebačkom Svetom Duhu, plodovima Antunovskog hoda i najaviti buduće projekte. Bit će otvorene i telefonske linije te će se gledatelji svojim pitanjima moći uživo uključiti u emisiju. Nakon Mora milosrđa gledatelji mogu ostati uz klanjanje Presvetom Oltarskom sakramentu.
11:14O, tempora!, emisija o kulturi, S03E01 (R)
U novoj epizodi analiziramo psihološko i duhovno stanje hrvatskoga društva u vremenu korone. Gost je novinar, društveni analitičar i župnik u Župi sv. Petra i Pavla u Kočerinu u BiH, fra Mario Knezović, OFM.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03Novo srce, vjerska emisija, S04E15 (R)
Kod fra Ivana Matića došao je karmelićanin o. Srećko Rimac, OCD. Progovoriti će o svome pozivu, kojeg je počeo živjeti nakon završenog studija elektrotehnike u Zagrebu, te nas upoznati s karmelskom duhovnošću.
12:55Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S04E17 (R)
Rafo odlazi u Hrvatsko zagorje gdje ga dočekuju Đurđica i Ivan Vulama, roditelji osmero djece koji su dvadeset godina u braku. Đurđica svjedoči o lutanju tijekom puberteta i traženju živoga Boga, dijagnosticiranoj psorijazi, ali i ozdravljenju duše i tijela na jednom katoličkom seminaru. Suprug Ivan otkriva kako je od svoje majke primio vjerske temelje, otvoreno govori i o obraćenju cijele njegove obitelji, svećeničkom pozivu, udaljavanju od crkve te povratku u njeno okrilje. Bračni par Vulama će govoriti i o brojnim blagoslovima koje su dobili prihvaćanjem svakog novog djeteta koje im je Bog poslao. U kulinarskom dijelu Ivan priprema hobotnicu ispod peke, a Đurđica gibanicu od oraha i maka.
13:59Izdvojeno, informativna emisija, S06E27 (R)
Novi povjerenik za mlade u Splitsko-makarskoj nadbiskupiji i studentski kapelan don Ivan Terze gostuje u emisiji. Govorit će o ulozi mladih u Crkvi, o pitanjima koja muče današnje mlade te o tome jesu li mladi aktivni u traženju Istine. Don Ivan će također najaviti aktivnosti Ureda za pastoral mladih koje će provoditi te kako se svi zainteresirani mogu uključiti. Urednik i voditelj emisije je Josip Bartulić.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:13Otvori spomenar!, intervju, S05E02 (R)
Poznati glazbenik i kantautor Matija Cvek svojim je glasom i interpretacijama obogatio hrvatsku glazbenu scenu. U kratkom roku osvojio je srca publike i vrijedne glazbene nagrade, a iza njega stoji dugogodišnji rad. U emisiji će otkriti kakav je bio kao dijete i kakva je glazbena iskustva stekao prije uspjeha. Gledatelji će saznati kakva su njegova promišljanja o životu, prijateljstvu i glazbenom svijetu.
16:17Papa s nama, vjerska emisija, S05E08 (R)
17:22Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S05E02 (R)
Listovi i korijen peršina koriste se mnogo kod pripreme hrane, a osim što je ukusan dodatak brojnim jelima, on je i vrlo zdrav i ljekovit jer pojačava mokrenje pa time uklanja vodu nakupljenu u tijelu te čisti jetru, bubrege i mokraćni mjehur, pomaže i kod vodene bolesti, kamenaca, bolnog i krvavog mokrenja, bolesti mjehura i jetre, žutice, upale prostate, reume, gihta, ekcema i celulita. Peršin uklanja vjetrove, ublažava grčeve u crijevima, preporučuje se kod probadanja u području srca, slezene i slabina.
18:10Klub prijatelja, kontakt-emisija, S01E03
18:29Sveta Misa i klanjanje: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E09
19:35Radosna vijest, vjerska emisija, S05E04
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
20:05Izdvojeno, informativna emisija, S06E28
Povodom 25 godina zaručničkih vikenda u sklopu Hrvatske zajednice Bračnih susreta gostuje bračni par Gregov. Ova zajednica više od četrdeset godina posvećuje svoj rad poboljšanju odnosa u braku i obitelji te osvješćivanju važnosti svetog sakramenta ženidbe i sakramenta svetog reda. Njihovi susreti namijenjeni su bračnim parovima i duhovnim osobama, a koncipirani su tako da polaznike nauče međusobnoj komunikaciji u novom svjetlu. Zrinka i Zlatko Gregov više od dvadeset godina s velikim oduševljenjem vode vikende za zaručnike i u emisiji će govoriti o svom iskustvu.
21:05Svi za stol, kulinarska emisija, S02E01
Novu sezonu kulinarske emisije otvara Hrvoje Kroflin, prvi hrvatski chef nominiran među sto najboljih na svijetu u izboru prestižne nagrade 'The Best Chef'. Sezonu otvara s novim delicijama koje priprema za pjevačicu Mariju Husar Rimac. Na jelovniku su salata od mahuna, lignje u vlastitom umaku i kozji sir s jagodama. Uz najbolja vina iz Iločkih podruma i pjesmu nazdravit će novim nastavcima emisije 'Svi za stol'.
22:10Život na stijeni, vjerska emisija, S06E02
U ovoj epizodi gostuje Bill Donaghy, autor knjige 'Bog u ljepoti'. Ovo je drugi dio razgovora u kojem govori o razmatranjima Ivana Pavla II. o Evanđelju i umjetnosti, te o ulozi ljepote u Evanđelju.
22:40Živopisi, Emisija, S01E01 (R)
Emisija Laudato TV-a iz splitskog TV centra donosi Živopise i Antonija Lauru zvanog Šigy, automehaničara koji je iz potrebe 'trbuhom za kruhom' uistinu došao tamo gdje ima kruha. Radi u većem postrojenju jednog od poznatih pekarskih lanaca gdje po smjeni izbaci više od deset tisuća kruha različitih vrsta. Iza neobičnog i pomalo sramežljivog tipa čovjeka krije se zaljubljenik u metal glazbu, a u slobodno vrijeme bavi se izradom maketa.
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:01Neka nam Bog pomogne, humoristična serija, S03E01 (R)
Sestra Angela i ostale redovnice preselile su se u miran grad Fabriano, ali u njihovom domu i dalje je uzbudljivo. Svaka djevojka koja se pojavi na vratima samostana nosi nove situacije. Margherita je trudna, čini se da je Emilio izliječen, Nina je depresivna i Azzurra se uskoro udaje za Guida. Štoviše, stiže Rosa, lijepa, ali dvosmislena djevojka koja narušavanje ravnotežu ove 'obitelji'.
01:00Radosna vijest, vjerska emisija, S05E04 (R)
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
01:30Svi za stol, kulinarska emisija, S02E01 (R)
Novu sezonu kulinarske emisije otvara Hrvoje Kroflin, prvi hrvatski chef nominiran među sto najboljih na svijetu u izboru prestižne nagrade 'The Best Chef'. Sezonu otvara s novim delicijama koje priprema za pjevačicu Mariju Husar Rimac. Na jelovniku su salata od mahuna, lignje u vlastitom umaku i kozji sir s jagodama. Uz najbolja vina iz Iločkih podruma i pjesmu nazdravit će novim nastavcima emisije 'Svi za stol'.
02:35Život na stijeni, vjerska emisija, S06E02 (R)
U ovoj epizodi gostuje Bill Donaghy, autor knjige 'Bog u ljepoti'. Ovo je drugi dio razgovora u kojem govori o razmatranjima Ivana Pavla II. o Evanđelju i umjetnosti, te o ulozi ljepote u Evanđelju.
03:05Živopisi, Emisija, S01E01 (R)
Emisija Laudato TV-a iz splitskog TV centra donosi Živopise i Antonija Lauru zvanog Šigy, automehaničara koji je iz potrebe 'trbuhom za kruhom' uistinu došao tamo gdje ima kruha. Radi u većem postrojenju jednog od poznatih pekarskih lanaca gdje po smjeni izbaci više od deset tisuća kruha različitih vrsta. Iza neobičnog i pomalo sramežljivog tipa čovjeka krije se zaljubljenik u metal glazbu, a u slobodno vrijeme bavi se izradom maketa.
03:55Vidljivi tragovi, vjerska emisija, S05E03 (R)
04:35Vjera i nada, vjerska emisija, S05E03 (R)
Emisijom želimo poticati druge ljude na život s Bogom. Sjeme Božje Riječi prisutno je u životu vjernika samo je ponekad potrebno otvoriti oči kako bi se vidjeli plodovi Riječi. Uz predstavljanje župnih zajednica u njihovoj vjerskoj, povijesnoj i kulturnoj baštini pronalazimo sugovornike koji su angažirani vjernici spremni dati svjedočanstvo vlastitog vjerničkog opredjeljenja. Mnoštvo pojedinačnih i grupnih susreta okupljenih oko pastoralnih župnih zajednica prenosimo u domove naših gledatelja kao svjedočanstvo i poticaj na dublje življenje svoje vjere. Osim predstavljanja župnih zajednica, u emisiji s gostima progovaramo o biblijskim temama, blagdanima, svecima, hodočašćima, različitim župnim ili biskupijskim projektima.
05:05Razgovor s o. Leom u Zadru, reportaža, S01E19 (R)
Poznati televizijski chef čiju emisiju pratimo i na Laudato TV-u ponovno je u Hrvatskoj. Otac Leo u razgovoru za naš zadarski TV centar otkriva što ga treći puta dovodi u našu zemlju, zašto je njegova karizma hodočasnička, koja je njegova veza s Međugorjem i kako povezuje hranu i vjeru.
05:30Izdvojeno, informativna emisija, S06E28 (R)
Povodom 25 godina zaručničkih vikenda u sklopu Hrvatske zajednice Bračnih susreta gostuje bračni par Gregov. Ova zajednica više od četrdeset godina posvećuje svoj rad poboljšanju odnosa u braku i obitelji te osvješćivanju važnosti svetog sakramenta ženidbe i sakramenta svetog reda. Njihovi susreti namijenjeni su bračnim parovima i duhovnim osobama, a koncipirani su tako da polaznike nauče međusobnoj komunikaciji u novom svjetlu. Zrinka i Zlatko Gregov više od dvadeset godina s velikim oduševljenjem vode vikende za zaručnike i u emisiji će govoriti o svom iskustvu.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S03E26
07:54Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E282
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E63
Što je čistilište i što o njemu naučava Katolička Crkva saznajte u novom Malom katekizmu.
08:05Superknjiga, crtana serija, S02E04
Ela ima problema s djeljenjem posla oko školskog projekta s naizgled neprijateljskom i natjecateljskom učenicom. Međutim, kad Superknjiga odvede naš trio natrag u vrijeme pada Jerihona gdje Ela upoznaje Rahabu, ona počinje shvaćati da se ljudi mogu promjeniti i da oni koji su bili protivnici mogu postati suradnici koji će raditi s tobom za veće dobro.
08:33Maminjami, gastroemisija, S01E27
Ručak u obliku šumske lije pripremamo s namirnicama: lećom, crvenom paprikom, češnjakom, peršinom, maslinovim uljem, vrhnjem za kuhanje, mrkvom i crnim maslinama.
08:41Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S05E02 (R)
Listovi i korijen peršina koriste se mnogo kod pripreme hrane, a osim što je ukusan dodatak brojnim jelima, on je i vrlo zdrav i ljekovit jer pojačava mokrenje pa time uklanja vodu nakupljenu u tijelu te čisti jetru, bubrege i mokraćni mjehur, pomaže i kod vodene bolesti, kamenaca, bolnog i krvavog mokrenja, bolesti mjehura i jetre, žutice, upale prostate, reume, gihta, ekcema i celulita. Peršin uklanja vjetrove, ublažava grčeve u crijevima, preporučuje se kod probadanja u području srca, slezene i slabina.
09:15Susret u Riječi, emisija o kulturi, S05E06 (R)
Uredniku i voditelju Đuri Vidmaroviću u goste dolazi hrvatska književnica iz Rijeke, Diana Rosandić Živković. Ova nagrađivana autorica objavila je 23 knjige, više od deset romana i osam zbirki pjesama. Objavljuje poeziju i prozu za djecu i odrasle, a u posljednje vrijeme okušala se i u slikarskoj tehnici kolaža. Djela su joj prevedena na sedam jezika. Neke njezine pjesme su uglazbljene, dok su dva romana uvrštena u izbornu literaturu na Filozofskom fakultetu. Vrlo je značajan njezin roman „Ignacijeva plava ruža (kroz humor po ozbiljnoj temi)“, u kojem autorica na nov način pristupa književnosti kršćanskog nadahnuća.
10:05Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S05E01 (R)
Dubravko Šimenc ima uistinu zlatne prijatelje. U goste mu dolaze sjajnom medaljom okićeni vaterpolist Luka Bukić i fizioterapeut hrvatske vaterpolske reprezentacije Damir Luketić. Napadač Barakuda govori o svom sportskom putu i odrastanju uz oca - znamenitog sportaša. Saznat ćemo koliko je važan cijeli tim van bazena koji brine o ekipi tijekom njihovog uspona do Europskog zlata.
10:59Majka Angelica, vjerska emisija, S05E01 (R)
Kao poklon koji čeka da ga raspakirate i kojem se možete uvijek vraćati; ovaj serijal je bezvremensko blago. Emisije emitirane uživo, s publikom u studiju EWTN-a i tisućama gledatelja ispred televizijskih ekrana 1986. godine, svojom aktualnošću i dubinom oduševit će vas i potaknuti na promišljanje. Na nepristran, mudar i humorističan način majka Angelica priča o raju, prisutnosti Božjoj, našoj misiji na ovom svijetu i cilju egzistencije.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:03Klub prijatelja, kontakt-emisija, S01E03 (R)
12:25Odaziv, vjerska emisija, S03E01 (R)
U novoj sezoni Odaziva s urednicom Dianom Tikvić u studiju je ponovno i vlč. Jakov Rađa. Tumačit će što je to prava vjera i zašto nije važno kolika je već kakva je naša vjera. U emisiji će na temelju ulomka iz Lukinog evanđelja govoriti o oprostu, zašto je važan i kako oprostiti. Gledatelji će čuti pojašnjenje pravog smisla Isusovog poziva na stav srca: ‘Sluge smo beskorisne! Učinismo što smo bili dužni učiniti!’.
13:31Izdvojeno, informativna emisija, S06E28 (R)
Povodom 25 godina zaručničkih vikenda u sklopu Hrvatske zajednice Bračnih susreta gostuje bračni par Gregov. Ova zajednica više od četrdeset godina posvećuje svoj rad poboljšanju odnosa u braku i obitelji te osvješćivanju važnosti svetog sakramenta ženidbe i sakramenta svetog reda. Njihovi susreti namijenjeni su bračnim parovima i duhovnim osobama, a koncipirani su tako da polaznike nauče međusobnoj komunikaciji u novom svjetlu. Zrinka i Zlatko Gregov više od dvadeset godina s velikim oduševljenjem vode vikende za zaručnike i u emisiji će govoriti o svom iskustvu.
14:31Križni put, molitva, S01E04
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:17Svi za stol, kulinarska emisija, S02E01 (R)
Novu sezonu kulinarske emisije otvara Hrvoje Kroflin, prvi hrvatski chef nominiran među sto najboljih na svijetu u izboru prestižne nagrade 'The Best Chef'. Sezonu otvara s novim delicijama koje priprema za pjevačicu Mariju Husar Rimac. Na jelovniku su salata od mahuna, lignje u vlastitom umaku i kozji sir s jagodama. Uz najbolja vina iz Iločkih podruma i pjesmu nazdravit će novim nastavcima emisije 'Svi za stol'.
16:20Život na stijeni, vjerska emisija, S06E02 (R)
U ovoj epizodi gostuje Bill Donaghy, autor knjige 'Bog u ljepoti'. Ovo je drugi dio razgovora u kojem govori o razmatranjima Ivana Pavla II. o Evanđelju i umjetnosti, te o ulozi ljepote u Evanđelju.
16:55Povratak kući, vjerska emisija, S04E16 (R)
Različiti putevi, mnoga iskustva i razni načini, a svi vode prema jednom Domu. U poznatoj i dugovječnoj emisiji s domaćinom Marcusom Grodiem upoznajte ljude koji su doživjeli obraćenje ili obnovu katoličke vjere. Njihovo putovanje prema zajedništvu Katoličke crkve svjedočanstvo je snažnih puteva Božjih i radosti povratka u Očev dom. Iskrena predanosti ovih ljudi u potrazi za istinom inspirirat će vas na razmišljanje i traženje dubljeg odnosa s Bogom i puninom katoličanstva.
Emisija stavlja naglasak na kvalitetne razgovore koji pomoću iskustava brojnih gostiju potiču na razmišljanje te ujedno inspiriraju svoju publiku. Za vrijeme razgovora uključuju se i brojna pitanja publike. Gosti prepričavaju svoj životni put te razloge koji su doveli do promjene i odluci za Katoličku crkvu.
Voditelj emisije, autor i govornik Marcus Grodi osnivač je i predsjednik ''The Coming Home Network International''. Mreža je to obraćenika na katoličanstvo koja želi pripadnicima drugih kršćanskih tradicija otkriti istinu i ljepotu Katoličke crkve i dovesti ih do punine zajedništva.
18:00Svijet očima Vatikana, vijesti, S03E03
Informativni tjedni pregled najvažnijih događaja vezanih uz Papu, Vatikan i Katoličku crkvu koji gleda više od 50 milijuna ljudi diljem svijeta donosi vam najzanimljivije priče etičkog, kulturnog, humanitarnog i religijskog sadržaja.
18:30Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:10In familia Dei, emisija, S04E18 (R)
Katarina i Tino Krvavica upoznali su se u molitvenoj zajednici Božja pobjeda, zavoljeli se, a danas su već šest godina u sretnom braku i roditelji triju djevojčica. U emisiji svjedoče kako je ljubav zapravo odluka za osobu s kojom želiš provesti ostatak života. Govore o tome koliko ih odgoj djece potiče da prihvaćaju svoje granice i rastu u vjeri i ljubavi, te zašto je bračna ljubav odmah iza ljubavi za Boga, čak i ispred ljubavi za djecu. Saznat ćemo i kako se Tino kao klavijaturist grupe 'Božja pobjeda' priprema za koncert 'Progledaj srcem' 04. lipnja u Maksimiru.
20:05Izdvojeno, informativna emisija, S06E29
Povodom 25 godina Vojnog ordinarijata u RH u emisiji gostuje vojni ordinarij mons. Jure Bogdan. Govorit će o tome je li vojnicima i policajcima potrebna Božja snaga, kako naše vojne i redarstvene snage promiču Hrvatsku u svijetu te kako je njihovim obiteljima dok oni brinu za našu sigurnost i mir. Gledatelji će moći saznati i kako je nastajao Vojni ordinarijat u RH.
21:05Čudesa, igrana serija, S01E03
Ruben Sanchez, sin poznatog multi - milijunaša, pronađen je u akutnom stanju nakon višemjesečne potrage. Avanturističko putovanje kroz nacionalni rezervat Humbolt u Čileu zbog ozljede pretvorilo se u katastrofu koja je skoro uzrokovala njegovu smrt. Pronađen je u teškom stanju, dehidriran, gotovo beživotan, više od 140 kilometara udaljen od posljednjeg naseljenog mjesta. Nakon što se probudio u bolnici, tvrdio je da je bio na rubu smrti, ali da su mu pomogle životinje, koje su ga hranile i održavale na životu. Ove tvrdnje uznemirile su obitelj Sanchez, koja je smatrala da je izgubio razum. Zbog napetosti u obitelji i Rubenovih ustrajnih tvrdnji o tome kako su mu životinje spasile život, Rubenova majka Julia željela je bolje istražiti ovaj događaj i saznati istinu, stoga se obratila ambicioznoj novinarki Karli, urednici televizijske emisije o ljudima koji tvrde da su doživjeli čudesa. Kada Karla i njezin tim krenu pregledavati video materijal koji im je Julia ustupila i istraživati slučaj, prvo što pomisle je to kako će priča biti odličan senzacionalistički uspjeh za emisiju. No, ono što će pronaći mnogo je više od bilo čega što su mogli očekivati…
22:05Božanstvena komedija, humoristična emisija, S04E02 (R)
Božanstveni likovi nastoje analizirati važnost i ulogu novca u životu vjernika, kao i važnost upravljanja financijama kod suvremenog čovjeka. Izazove pred koje nas stavlja neimaština kao i bogatstvo prokomentirat će sa svojim gostima. Pokušat će odgovoriti na pitanje može li nas višak novca zarobiti ili pokvariti.
23:05Neslomljivi kardinal, dokumentarni film
Dokumentarni film Catholic Television and Radio Networka o hrvatskom blaženiku i velikom mučeniku Crkve modernog doba Alojziju Stepincu. Život ovoga, u vrijeme proglašenja, najmlađega biskupa Katoličke crkve u svijetu obilježen je sukobima s totalitarnim režimima – fašizmom, nacizmom i komunizmom. Režim Kraljevine Jugoslavije smatra ga simpatizerom “crvenih”. Nijemci ga nazivaju “prijateljem Židova”. Ustaše drže da je “mrzitelj Nijemaca”, a partizani su ga proglasili “ustašom“ i “neprijateljem naroda”. Na montiranom sudskom procesu jugoslavenski sud ga osuđuje na višegodišnju robiju za kazneno djelo političke suradnje s okupatorom i neprijateljsku propagandu. Stepinac je jedini kardinal koji nije osobno primio kardinalski šešir iz Papinih ruku i nikada nije obukao znakove svoje časti. U kućnom pritvoru spreman je umrijeti, čvrstog uvjerenja da Kristova Crkva ne može biti rob nijednog čovjeka, niti ijedne države. U filmu se pojavljuju svjedoci koji su ga osobno poznavali i po prvi puta otkrivaju činjenice iz njegova života o kojima se do sada malo znalo i govorilo.
00:02Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S05E01 (R)
Dubravko Šimenc ima uistinu zlatne prijatelje. U goste mu dolaze sjajnom medaljom okićeni vaterpolist Luka Bukić i fizioterapeut hrvatske vaterpolske reprezentacije Damir Luketić. Napadač Barakuda govori o svom sportskom putu i odrastanju uz oca - znamenitog sportaša. Saznat ćemo koliko je važan cijeli tim van bazena koji brine o ekipi tijekom njihovog uspona do Europskog zlata.
00:51G. K. Chesterton, Serija, S01E14 (R)
Što je potrebno učiniti da bi zaslužili naslov ''Apostol zdravog razuma''? Zašto je taj naziv dodijeljen G. K. Chestertonu? Saznajte s nama na uzbudljivom putovanju uma kroz misli, polemike i rasprave o čovjeku, svijetu, filozofiji, vjeri, društvu, Crkvi i istaknutim temama tadašnjeg i današnjeg vremena.
01:17Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S03E03 (R)
01:37Svijet očima Vatikana, vijesti, S03E03 (R)
Informativni tjedni pregled najvažnijih događaja vezanih uz Papu, Vatikan i Katoličku crkvu koji gleda više od 50 milijuna ljudi diljem svijeta donosi vam najzanimljivije priče etičkog, kulturnog, humanitarnog i religijskog sadržaja.
02:04Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitva, S04E06
03:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
03:15Križni put, molitva, S01E02
03:55Čudesa, igrana serija, S01E03 (R)
Ruben Sanchez, sin poznatog multi - milijunaša, pronađen je u akutnom stanju nakon višemjesečne potrage. Avanturističko putovanje kroz nacionalni rezervat Humbolt u Čileu zbog ozljede pretvorilo se u katastrofu koja je skoro uzrokovala njegovu smrt. Pronađen je u teškom stanju, dehidriran, gotovo beživotan, više od 140 kilometara udaljen od posljednjeg naseljenog mjesta. Nakon što se probudio u bolnici, tvrdio je da je bio na rubu smrti, ali da su mu pomogle životinje, koje su ga hranile i održavale na životu. Ove tvrdnje uznemirile su obitelj Sanchez, koja je smatrala da je izgubio razum. Zbog napetosti u obitelji i Rubenovih ustrajnih tvrdnji o tome kako su mu životinje spasile život, Rubenova majka Julia željela je bolje istražiti ovaj događaj i saznati istinu, stoga se obratila ambicioznoj novinarki Karli, urednici televizijske emisije o ljudima koji tvrde da su doživjeli čudesa. Kada Karla i njezin tim krenu pregledavati video materijal koji im je Julia ustupila i istraživati slučaj, prvo što pomisle je to kako će priča biti odličan senzacionalistički uspjeh za emisiju. No, ono što će pronaći mnogo je više od bilo čega što su mogli očekivati…
04:55Recepti oca Lea, Kulinarska emisija, S02E01 (R)
U novom nastavku otac Leo upoznaje nas sa vjerom u 'velikom gradu' kao što je Chicago. Otac Leo i njegovi gosti s mnogo ljubavi pripremaju zanimljiva jela, a dok kuhaju pričaju priču svog života u kojoj svaki gledatelj može pronaći riječ za sebe.
05:30Izdvojeno, informativna emisija, S06E29 (R)
Povodom 25 godina Vojnog ordinarijata u RH u emisiji gostuje vojni ordinarij mons. Jure Bogdan. Govorit će o tome je li vojnicima i policajcima potrebna Božja snaga, kako naše vojne i redarstvene snage promiču Hrvatsku u svijetu te kako je njihovim obiteljima dok oni brinu za našu sigurnost i mir. Gledatelji će moći saznati i kako je nastajao Vojni ordinarijat u RH.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S03E27
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E283
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:02Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E64
Učimo što je, prema nauku Katekizma Katoličke Crkve, pakao.
08:05Moja katolička obitelj, crtana serija, S01E05
''Moja katolička obitelj'' upoznaje nas sa svetom Terezijom od djeteta Isusa, poznatijom kao svetom malom Terezijom. Ova velika svetica naučila nas je kako možemo postati sveti čineći male svakodnevne stvari.
08:28Maminjami, gastroemisija, S01E28
Zdrave ribice još su ukusije kad su zabavno servirane! Saznajte kako kreativno poslužiti paplince s blitvom i krumpirom.
08:33Moje vrijeme s Isusom, crtana serija, S01E02
08:55Superknjiga, crtana serija, S02E05 (R)
Budite (hrabri i) spremni učiniti dobre stvari. Budite najbolji/najveći za dobrobit drugih. Ela je izazvana suprotstaviti se kolegici iz razreda koja dovodi u pitanje Elin izbor nove djevojke u školi koja bi se pridružila posebnom klubu. Ako Ela ostane uporna u izboru nove djevojke, mogla bi i sama izgubiti svoj položaj u klubu. Superknjiga odvodi djecu kako bi upoznala kraljicu Esteru, koja se i sama suočava s moralnom krizom. Ela se sprijateljuje s kraljicom i shvaća da je njezina dilema ništa u usporedbi s izborom života i smrti s kojim se kraljica Estera sada bori. U trenutku istine, Estera pokazuje svoje istinske osobine i zalaže se za ono što je ispravno, čak i ako bi to moglo značiti njezinu smrt. Biva nagrađena za svoju hrabrost, zaštićuje svoj narod i Ela se vraća kući puna odlučnosti i hrabrosti koja će joj biti potrebna da učini ispravnu stvar u njezinoj situaciji u školi.
09:23Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S05E04 (R)
U goste Antunu Senteu ml. dolazi Marina Marinović Stjepić. Marina je supruga, majka troje djece i voditeljica Josipova vjenčića. Podrijetlom iz Bosne i Hercegovine bila je tradicionalno više okrenuta sv. Anti i sv. Iliji, dok je sv. Josip uvijek bio negdje u pozadini. Kako je putem Duhovnih vježbi sv. Ignacija došla do sv. Josipa te kako joj je bolest donijela istinsko čišćenje i obraćenje otkrit će u emisiji.
09:44Neka nam Bog pomogne, humoristična serija, S03E01 (R)
Sestra Angela i ostale redovnice preselile su se u miran grad Fabriano, ali u njihovom domu i dalje je uzbudljivo. Svaka djevojka koja se pojavi na vratima samostana nosi nove situacije. Margherita je trudna, čini se da je Emilio izliječen, Nina je depresivna i Azzurra se uskoro udaje za Guida. Štoviše, stiže Rosa, lijepa, ali dvosmislena djevojka koja narušavanje ravnotežu ove 'obitelji'.
10:43Klub prijatelja, kontakt-emisija, S01E03 (R)
10:59Sveta Misa: Marija Bistrica, prijenos, S01E02, uživo
12:32Otvori spomenar!, intervju, S05E02 (R)
Poznati glazbenik i kantautor Matija Cvek svojim je glasom i interpretacijama obogatio hrvatsku glazbenu scenu. U kratkom roku osvojio je srca publike i vrijedne glazbene nagrade, a iza njega stoji dugogodišnji rad. U emisiji će otkriti kakav je bio kao dijete i kakva je glazbena iskustva stekao prije uspjeha. Gledatelji će saznati kakva su njegova promišljanja o životu, prijateljstvu i glazbenom svijetu.
13:30Prijelomni dan za kršćanstvo – Priča o Milanskom ediktu, Dokumentarni
14:01Izdvojeno, informativna emisija, S06E29 (R)
Povodom 25 godina Vojnog ordinarijata u RH u emisiji gostuje vojni ordinarij mons. Jure Bogdan. Govorit će o tome je li vojnicima i policajcima potrebna Božja snaga, kako naše vojne i redarstvene snage promiču Hrvatsku u svijetu te kako je njihovim obiteljima dok oni brinu za našu sigurnost i mir. Gledatelji će moći saznati i kako je nastajao Vojni ordinarijat u RH.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:15Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S01E46 (R)
S početkom jeseni, gradskim ulicama širi se zamamni miris kojem rijetki mogu odoljeti, a to je miris pečenih ili kuhanih kestena, jednog od prepoznatljivih simbola jeseni. Razlikujemo divlji i pitomi kesten, a fra Juro Marčinković u novoj emisiji donosi vam zlata vrijedne savjete kako oba kestena koristiti u ljekovite svrhe.
15:50Život i zdravlje, emisija o zdravlju, S05E01
Govorimo o nastanku i vrijednosti života te važnosti zdravlja koje predstavlja fizičku, psihičku i duhovnu ravnotežu ljudskog organizma. Ugledni znanstvenici približiti će vam suvremene spoznaje iz područja medicine i njihov utjecaj na kvalitetu života. Na taj način želimo vam omogućiti bolji i svrsishodniji uvid u misterij života i zdravlja. Urednica i voditeljica emisije je prof. dr. sc. Neda Aberle, prim. dr. med.
17:00Čudesa, igrana serija, S01E03 (R)
Ruben Sanchez, sin poznatog multi - milijunaša, pronađen je u akutnom stanju nakon višemjesečne potrage. Avanturističko putovanje kroz nacionalni rezervat Humbolt u Čileu zbog ozljede pretvorilo se u katastrofu koja je skoro uzrokovala njegovu smrt. Pronađen je u teškom stanju, dehidriran, gotovo beživotan, više od 140 kilometara udaljen od posljednjeg naseljenog mjesta. Nakon što se probudio u bolnici, tvrdio je da je bio na rubu smrti, ali da su mu pomogle životinje, koje su ga hranile i održavale na životu. Ove tvrdnje uznemirile su obitelj Sanchez, koja je smatrala da je izgubio razum. Zbog napetosti u obitelji i Rubenovih ustrajnih tvrdnji o tome kako su mu životinje spasile život, Rubenova majka Julia željela je bolje istražiti ovaj događaj i saznati istinu, stoga se obratila ambicioznoj novinarki Karli, urednici televizijske emisije o ljudima koji tvrde da su doživjeli čudesa. Kada Karla i njezin tim krenu pregledavati video materijal koji im je Julia ustupila i istraživati slučaj, prvo što pomisle je to kako će priča biti odličan senzacionalistički uspjeh za emisiju. No, ono što će pronaći mnogo je više od bilo čega što su mogli očekivati…
17:59Sveta Misa i klanjanje: Međugorje, Prijenos
20:05Izdvojeno, informativna emisija, S06E30
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
21:05Novo srce, vjerska emisija, S05E03 (R)
U emisiji fra Ivana Matića upoznajte karmelićanku Božanskog Srca Isusova s. Katarinu Pišković. Svjedočit će kako joj je djetinjstvo u višebrojnoj obitelji bilo prožeto ljubavlju i radošću. Jedna je od sedmero djece, a upravo su joj zajedništvo i podrška braće i sestara, uz molitveni život u obitelji, pomogli pripremiti se na redovništvo.
22:00Majka Angelica, vjerska emisija, S02E06 (R)
U ovoj epizodi govori se o strahovima. Majka Angelica na sebi svojstven način govori o strahovima i objašnjava koliko oni utječu na život. Primijetila je da kod svih postoji neki strah: u strahu smo za svoju egzistenciju, zbog pada ekonomije, bojimo se bolesti, trpljenja i smrti. Ali, Bog ne želi da se bojimo, govori Majka Angelica. 'Ako ste kršćanin, katolik, nema isprike za strah. Ljutnja je, kao i strah, znak nedostatka vjere.'
23:00Razlog nade, vjerska emisija, S03E05
Emisija 'Razlog nade' donosi bit i sažetak Evanđelja nedjeljom i svetkovinama.
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Život i zdravlje, emisija o zdravlju, S05E01 (R)
Govorimo o nastanku i vrijednosti života te važnosti zdravlja koje predstavlja fizičku, psihičku i duhovnu ravnotežu ljudskog organizma. Ugledni znanstvenici približiti će vam suvremene spoznaje iz područja medicine i njihov utjecaj na kvalitetu života. Na taj način želimo vam omogućiti bolji i svrsishodniji uvid u misterij života i zdravlja. Urednica i voditeljica emisije je prof. dr. sc. Neda Aberle, prim. dr. med.
01:10Totus tuus, kontakt-emisija, S04E01 (R), uživo
02:15Novo srce, vjerska emisija, S05E03 (R)
U emisiji fra Ivana Matića upoznajte karmelićanku Božanskog Srca Isusova s. Katarinu Pišković. Svjedočit će kako joj je djetinjstvo u višebrojnoj obitelji bilo prožeto ljubavlju i radošću. Jedna je od sedmero djece, a upravo su joj zajedništvo i podrška braće i sestara, uz molitveni život u obitelji, pomogli pripremiti se na redovništvo.
03:05Majka Angelica, vjerska emisija, S02E06 (R)
U ovoj epizodi govori se o strahovima. Majka Angelica na sebi svojstven način govori o strahovima i objašnjava koliko oni utječu na život. Primijetila je da kod svih postoji neki strah: u strahu smo za svoju egzistenciju, zbog pada ekonomije, bojimo se bolesti, trpljenja i smrti. Ali, Bog ne želi da se bojimo, govori Majka Angelica. 'Ako ste kršćanin, katolik, nema isprike za strah. Ljutnja je, kao i strah, znak nedostatka vjere.'
04:05Papa s nama, vjerska emisija, S05E08 (R)
05:10Razgovor s apostolskim nuncijem mons. Giorgiom Linguom, reportaža, S01E14 (R)
Apostolski nuncij mons. Giorgio Lingua posjetio je Zadar povodom dvadesete obljetnice obnovljenog statusa Sveučilišta u Zadru. Na svetkovinu Naviještenja Gospodinova predslavio je Svetu Misu u zadarskoj crkvi sv. Dimitrija. U razgovoru s novinarkom Ines Grbić za Laudato televiziju, komentirao je duhovni i društveni kontekst stanja u Ukrajini.
05:30Izdvojeno, informativna emisija, S06E30 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:55Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S01E46 (R)
S početkom jeseni, gradskim ulicama širi se zamamni miris kojem rijetki mogu odoljeti, a to je miris pečenih ili kuhanih kestena, jednog od prepoznatljivih simbola jeseni. Razlikujemo divlji i pitomi kesten, a fra Juro Marčinković u novoj emisiji donosi vam zlata vrijedne savjete kako oba kestena koristiti u ljekovite svrhe.
07:30Razlog nade, vjerska emisija, S03E05 (R)
Emisija 'Razlog nade' donosi bit i sažetak Evanđelja nedjeljom i svetkovinama.
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E284
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:01Majka Angelica, vjerska emisija, S02E06 (R)
U ovoj epizodi govori se o strahovima. Majka Angelica na sebi svojstven način govori o strahovima i objašnjava koliko oni utječu na život. Primijetila je da kod svih postoji neki strah: u strahu smo za svoju egzistenciju, zbog pada ekonomije, bojimo se bolesti, trpljenja i smrti. Ali, Bog ne želi da se bojimo, govori Majka Angelica. 'Ako ste kršćanin, katolik, nema isprike za strah. Ljutnja je, kao i strah, znak nedostatka vjere.'
09:02Novo srce, vjerska emisija, S05E03 (R)
U emisiji fra Ivana Matića upoznajte karmelićanku Božanskog Srca Isusova s. Katarinu Pišković. Svjedočit će kako joj je djetinjstvo u višebrojnoj obitelji bilo prožeto ljubavlju i radošću. Jedna je od sedmero djece, a upravo su joj zajedništvo i podrška braće i sestara, uz molitveni život u obitelji, pomogli pripremiti se na redovništvo.
09:54Snagom dobrote, Dokumentarna serija, S01E03 (R)
Voditelj Jay Richards istražuje život i ideje pokojnog Michaela Novaka, američkog katoličkog filozofa, novinara, romanopisca i bivšeg sjemeništaraca koji se istaknuo kao jedno od najsjajnijih svjetala katolicizma u 1960-ima.
10:30Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E02, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
11:30Svijet očima Vatikana, vijesti, S03E03 (R)
Informativni tjedni pregled najvažnijih događaja vezanih uz Papu, Vatikan i Katoličku crkvu koji gleda više od 50 milijuna ljudi diljem svijeta donosi vam najzanimljivije priče etičkog, kulturnog, humanitarnog i religijskog sadržaja.
11:59Angelus: Vatikan, Prijenos, uživo
12:15Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S03E03 (R)
12:40Vjera i nada, vjerska emisija, S05E04
Emisijom želimo poticati druge ljude na život s Bogom. Sjeme Božje Riječi prisutno je u životu vjernika samo je ponekad potrebno otvoriti oči kako bi se vidjeli plodovi Riječi. Uz predstavljanje župnih zajednica u njihovoj vjerskoj, povijesnoj i kulturnoj baštini pronalazimo sugovornike koji su angažirani vjernici spremni dati svjedočanstvo vlastitog vjerničkog opredjeljenja. Mnoštvo pojedinačnih i grupnih susreta okupljenih oko pastoralnih župnih zajednica prenosimo u domove naših gledatelja kao svjedočanstvo i poticaj na dublje življenje svoje vjere. Osim predstavljanja župnih zajednica, u emisiji s gostima progovaramo o biblijskim temama, blagdanima, svecima, hodočašćima, različitim župnim ili biskupijskim projektima.
13:06Razlog nade, vjerska emisija, S03E05 (R)
Emisija 'Razlog nade' donosi bit i sažetak Evanđelja nedjeljom i svetkovinama.
13:30Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija, S03E05
Pregled najzanimljivih događanja proteklog tjedna. Donosimo dobre vijesti iz života Crkve i društva.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:10Klub prijatelja, kontakt-emisija, S01E03 (R)
15:26In Familia Dei, vjerska emisija, S05E01
Gošća Ivana Matković ušla je u kasne tridesete neuspješno tražeći čovjeka s kojim bi ušla u brak. Zato je i osnovala ‘Holydate’ - organiziranje susreta za katoličke samce namijenjene ljudima koji su bili u potrazi za ozbiljnom vezom koja bi svoj vrhunac imala u sakramentu braka. Ivana je baš na tim susretima upoznala svog sadašnjeg supruga Kristijana s kojim je danas nešto više od mjesec dana u braku. Supružnici Matković, Ivana koja ima 40 godina i 11 godina mlađi Kristijan, svjedoče o tome kako su se upoznali, osjete li razliku u godinama u svom odnosu te koji su glavni izazovi muškaraca i žena na putu traženja bračnog partnera.
16:08Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitva, S04E07
17:00Promocija knjige: Krašić, Prijenos
Predstavljanje nove knjige postulatora kauze bl. Alojzija Stepinca mons. dr. sc. Jurja Batelje pod nazivom ‘Tragovima sveca’'.
18:00Sveta Misa: Krašić, Prijenos
Svečanu Svetu Misu povodom 24. obljetnice proglašenja blaženim kardinala Alojzija Stepinca predvodi kardinal Vinko Puljić, nadbiskup vrhbosanski u miru.
19:30Progledaj srcem 2022. - specijal, vjerski program, S01E02 (R)
20:00Koncert Progledaj srcem vol. 6 - Maksimir Zagreb, 2022., snimka koncerta
23:36Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:37Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:04Izdvojeno – tjedni pregled, informativna emisija, S03E05 (R)
Pregled najzanimljivih događanja proteklog tjedna. Donosimo dobre vijesti iz života Crkve i društva.
01:22Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija, S04E25 (R)
Mahune su zdravo i mnogima omiljeno povrće koje nam je dostupno tijekom cijele godine. Zahvalne su zato što ih se može pripremati na mnogo načina. Karmela Vukov-Colić u ovoj emisiji predlaže da ih zapečete u kajmaku.
01:27In Familia Dei, vjerska emisija, S05E01 (R)
Gošća Ivana Matković ušla je u kasne tridesete neuspješno tražeći čovjeka s kojim bi ušla u brak. Zato je i osnovala ‘Holydate’ - organiziranje susreta za katoličke samce namijenjene ljudima koji su bili u potrazi za ozbiljnom vezom koja bi svoj vrhunac imala u sakramentu braka. Ivana je baš na tim susretima upoznala svog sadašnjeg supruga Kristijana s kojim je danas nešto više od mjesec dana u braku. Supružnici Matković, Ivana koja ima 40 godina i 11 godina mlađi Kristijan, svjedoče o tome kako su se upoznali, osjete li razliku u godinama u svom odnosu te koji su glavni izazovi muškaraca i žena na putu traženja bračnog partnera.
02:12Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S04E21 (R)
Filmski scenarist i redatelj Dominik Sedlar gost je novog izdanja emisije "Dudo i prijatelji". Rođen je u Zagrebu, gdje je odrastao i stekao rano obrazovanje, a kasnije odlazi u New York gdje nastavlja s obrazovanjem. Režirao je razne filmove, od kojih su neki bili i nagrađivani. Njegov najnoviji projekt je film "Razgovor", koji govori o susretu blaženog kardinala Stepinca i Josipa Broza Tita.
03:00Vjera i nada, vjerska emisija, S05E04 (R)
Emisijom želimo poticati druge ljude na život s Bogom. Sjeme Božje Riječi prisutno je u životu vjernika samo je ponekad potrebno otvoriti oči kako bi se vidjeli plodovi Riječi. Uz predstavljanje župnih zajednica u njihovoj vjerskoj, povijesnoj i kulturnoj baštini pronalazimo sugovornike koji su angažirani vjernici spremni dati svjedočanstvo vlastitog vjerničkog opredjeljenja. Mnoštvo pojedinačnih i grupnih susreta okupljenih oko pastoralnih župnih zajednica prenosimo u domove naših gledatelja kao svjedočanstvo i poticaj na dublje življenje svoje vjere. Osim predstavljanja župnih zajednica, u emisiji s gostima progovaramo o biblijskim temama, blagdanima, svecima, hodočašćima, različitim župnim ili biskupijskim projektima.
03:30Duga vožnja kući, emisija, S01E11 (R)
Pratite putovanje Beara Woznicka i Tonyja Orbanda motociklima po čitavom SAD-u u kojem oni evangeliziraju ljude, traže istinsku duhovnost muškaraca te promiču Kristovu poruku. Hrabrost širenja Radosne vijesti, obiteljske vrijednosti te uloga muškarca katolika u današnjem društvu samo su neke od tema koje Woznick i Orband obrađuju u svojim pustolovinama dok motociklima putuju od Istočne do Zapadne obale Sjedinjenih Američkih Država.
04:00Vidljivi tragovi, vjerska emisija, S05E04
04:35Božanstvena komedija, humoristična emisija, S04E02 (R)
Božanstveni likovi nastoje analizirati važnost i ulogu novca u životu vjernika, kao i važnost upravljanja financijama kod suvremenog čovjeka. Izazove pred koje nas stavlja neimaština kao i bogatstvo prokomentirat će sa svojim gostima. Pokušat će odgovoriti na pitanje može li nas višak novca zarobiti ili pokvariti.
05:29Neka nam Bog pomogne, humoristična serija, S03E02 (R)
Sestra Angela saznaje da su Rosa i Azzurra sestre, ali s obzirom na to da se ove dvije djevojke ne podnose, ona odluči prešutjeti ove uznemirujuće vijesti. U međuvremenu se mora dogovoriti s Achilleom, tajanstvenim dobročiniteljem. Iako joj to nije primamljivo, Nina pronalazi novi posao učiteljice u istoj srednjoj školi u kojoj sestra Angela predaje. Margherita uživa u trudnoći, ne sluteći prijetnju koja ju čeka.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S03E28
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E285
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
07:59Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E65
Tko je čovjek i kako ga promatramo u svjetlu vjere saznajemo u novom Malom katekizmu.
08:03Superknjiga, crtana serija, S02E06
Živi istinito i usmjeri druge k Isusu. Kad se Luka susretne s izazovom odabira da se ponaša iskreno ili da ide lakšim (“zabavnijim”) putem, Superknjiga vodi djecu u prošlost da upoznaju Ivana Krstitelja. Tijekom uzbudljivog putovanja koje djecu vodi od svjedočenja Ivanovom propovijedanju i krštenju na rijeci Jordan, sve do njegovog odlaska u zatvor i konačne smrti u rukama Herodijade i kralja Heroda, Luka počinje shvaćati što znači živjeti iskreno i usmjeriti druge da budu sličniji Isusu. Kada se Luka vrati kući, primjenjuje ono što je naučio. Premda to ne mijenja dječaka kojem on pokušava pomoći, Luka je mnogo jači zbog tog iskustva i zbog upoznavanja Ivana Krstitelja.
08:30Maminjami, gastroemisija, S01E29
Vrijeme za užinu pripremljeno u obliku sata! S tanjura tako brzo nestaju crvena i zelena jabuka, naranča, banana i malina.
08:40Nadbiskup Fulton J. Sheen, Emisija, S02E14
Nadbiskup Fulton Sheen govori o smislu domoljublja na primjeru vlastite domovine.
09:10Život i zdravlje, emisija o zdravlju, S05E01 (R)
Govorimo o nastanku i vrijednosti života te važnosti zdravlja koje predstavlja fizičku, psihičku i duhovnu ravnotežu ljudskog organizma. Ugledni znanstvenici približiti će vam suvremene spoznaje iz područja medicine i njihov utjecaj na kvalitetu života. Na taj način želimo vam omogućiti bolji i svrsishodniji uvid u misterij života i zdravlja. Urednica i voditeljica emisije je prof. dr. sc. Neda Aberle, prim. dr. med.
10:20Život na stijeni, vjerska emisija, S06E02 (R)
U ovoj epizodi gostuje Bill Donaghy, autor knjige 'Bog u ljepoti'. Ovo je drugi dio razgovora u kojem govori o razmatranjima Ivana Pavla II. o Evanđelju i umjetnosti, te o ulozi ljepote u Evanđelju.
10:50Povratak kući, vjerska emisija, S04E16 (R)
Različiti putevi, mnoga iskustva i razni načini, a svi vode prema jednom Domu. U poznatoj i dugovječnoj emisiji s domaćinom Marcusom Grodiem upoznajte ljude koji su doživjeli obraćenje ili obnovu katoličke vjere. Njihovo putovanje prema zajedništvu Katoličke crkve svjedočanstvo je snažnih puteva Božjih i radosti povratka u Očev dom. Iskrena predanosti ovih ljudi u potrazi za istinom inspirirat će vas na razmišljanje i traženje dubljeg odnosa s Bogom i puninom katoličanstva.
Emisija stavlja naglasak na kvalitetne razgovore koji pomoću iskustava brojnih gostiju potiču na razmišljanje te ujedno inspiriraju svoju publiku. Za vrijeme razgovora uključuju se i brojna pitanja publike. Gosti prepričavaju svoj životni put te razloge koji su doveli do promjene i odluci za Katoličku crkvu.
Voditelj emisije, autor i govornik Marcus Grodi osnivač je i predsjednik ''The Coming Home Network International''. Mreža je to obraćenika na katoličanstvo koja želi pripadnicima drugih kršćanskih tradicija otkriti istinu i ljepotu Katoličke crkve i dovesti ih do punine zajedništva.
11:50Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija, S04E25 (R)
Mahune su zdravo i mnogima omiljeno povrće koje nam je dostupno tijekom cijele godine. Zahvalne su zato što ih se može pripremati na mnogo načina. Karmela Vukov-Colić u ovoj emisiji predlaže da ih zapečete u kajmaku.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:02Čudesa, igrana serija, S01E03
Ruben Sanchez, sin poznatog multi - milijunaša, pronađen je u akutnom stanju nakon višemjesečne potrage. Avanturističko putovanje kroz nacionalni rezervat Humbolt u Čileu zbog ozljede pretvorilo se u katastrofu koja je skoro uzrokovala njegovu smrt. Pronađen je u teškom stanju, dehidriran, gotovo beživotan, više od 140 kilometara udaljen od posljednjeg naseljenog mjesta. Nakon što se probudio u bolnici, tvrdio je da je bio na rubu smrti, ali da su mu pomogle životinje, koje su ga hranile i održavale na životu. Ove tvrdnje uznemirile su obitelj Sanchez, koja je smatrala da je izgubio razum. Zbog napetosti u obitelji i Rubenovih ustrajnih tvrdnji o tome kako su mu životinje spasile život, Rubenova majka Julia željela je bolje istražiti ovaj događaj i saznati istinu, stoga se obratila ambicioznoj novinarki Karli, urednici televizijske emisije o ljudima koji tvrde da su doživjeli čudesa. Kada Karla i njezin tim krenu pregledavati video materijal koji im je Julia ustupila i istraživati slučaj, prvo što pomisle je to kako će priča biti odličan senzacionalistički uspjeh za emisiju. No, ono što će pronaći mnogo je više od bilo čega što su mogli očekivati…
13:05Neslomljivi kardinal, dokumentarni film
Dokumentarni film Catholic Television and Radio Networka o hrvatskom blaženiku i velikom mučeniku Crkve modernog doba Alojziju Stepincu. Život ovoga, u vrijeme proglašenja, najmlađega biskupa Katoličke crkve u svijetu obilježen je sukobima s totalitarnim režimima – fašizmom, nacizmom i komunizmom. Režim Kraljevine Jugoslavije smatra ga simpatizerom “crvenih”. Nijemci ga nazivaju “prijateljem Židova”. Ustaše drže da je “mrzitelj Nijemaca”, a partizani su ga proglasili “ustašom“ i “neprijateljem naroda”. Na montiranom sudskom procesu jugoslavenski sud ga osuđuje na višegodišnju robiju za kazneno djelo političke suradnje s okupatorom i neprijateljsku propagandu. Stepinac je jedini kardinal koji nije osobno primio kardinalski šešir iz Papinih ruku i nikada nije obukao znakove svoje časti. U kućnom pritvoru spreman je umrijeti, čvrstog uvjerenja da Kristova Crkva ne može biti rob nijednog čovjeka, niti ijedne države. U filmu se pojavljuju svjedoci koji su ga osobno poznavali i po prvi puta otkrivaju činjenice iz njegova života o kojima se do sada malo znalo i govorilo.
14:00Izdvojeno, informativna emisija, S06E30 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:09Božanstvena komedija, humoristična emisija, S04E02 (R)
Božanstveni likovi nastoje analizirati važnost i ulogu novca u životu vjernika, kao i važnost upravljanja financijama kod suvremenog čovjeka. Izazove pred koje nas stavlja neimaština kao i bogatstvo prokomentirat će sa svojim gostima. Pokušat će odgovoriti na pitanje može li nas višak novca zarobiti ili pokvariti.
16:15Susret u Riječi, emisija o kulturi, S05E07
Razgovarajući s istaknutim hrvatskim književnicima, profesorima povijesti književnosti i književnim teoretičarima, otkrivat ćemo velike i pomalo zaboravljene istine iz naše povijesti, kulturne baštine i duhovnosti kojom smo se svrstali u krug civilizacija zapadnoga svijeta. Također, otkrivamo i suvremenu književnost u Hrvatskoj i shvaćamo kako je neodvojiva od svojih korijena, ma koliko se u nekim vremenima te korijene nastojalo presjeći. Urednik i voditelj je Đuro Vidmarović.
17:10Vjera i nada, vjerska emisija, S05E04 (R)
Emisijom želimo poticati druge ljude na život s Bogom. Sjeme Božje Riječi prisutno je u životu vjernika samo je ponekad potrebno otvoriti oči kako bi se vidjeli plodovi Riječi. Uz predstavljanje župnih zajednica u njihovoj vjerskoj, povijesnoj i kulturnoj baštini pronalazimo sugovornike koji su angažirani vjernici spremni dati svjedočanstvo vlastitog vjerničkog opredjeljenja. Mnoštvo pojedinačnih i grupnih susreta okupljenih oko pastoralnih župnih zajednica prenosimo u domove naših gledatelja kao svjedočanstvo i poticaj na dublje življenje svoje vjere. Osim predstavljanja župnih zajednica, u emisiji s gostima progovaramo o biblijskim temama, blagdanima, svecima, hodočašćima, različitim župnim ili biskupijskim projektima.
17:45Krunica Blažene Djevice Marije: Zagreb, prijenos, S01E01
Krunica Blažene Djevice Marije iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
18:30Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
19:10Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S05E04 (R)
U goste Antunu Senteu ml. dolazi Marina Marinović Stjepić. Marina je supruga, majka troje djece i voditeljica Josipova vjenčića. Podrijetlom iz Bosne i Hercegovine bila je tradicionalno više okrenuta sv. Anti i sv. Iliji, dok je sv. Josip uvijek bio negdje u pozadini. Kako je putem Duhovnih vježbi sv. Ignacija došla do sv. Josipa te kako joj je bolest donijela istinsko čišćenje i obraćenje otkrit će u emisiji.
19:30Svijet očima Vatikana, vijesti, S03E03 (R)
Informativni tjedni pregled najvažnijih događaja vezanih uz Papu, Vatikan i Katoličku crkvu koji gleda više od 50 milijuna ljudi diljem svijeta donosi vam najzanimljivije priče etičkog, kulturnog, humanitarnog i religijskog sadržaja.
20:05Izdvojeno, informativna emisija, S06E31
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
21:05Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S03E04
21:30Bitno.net podcast, informativna emisija, S02E18 (R)
Gost' 'Bitno.net podcasta'' je pater Ivan Matić, SJ, župnik Župe Presvetog Srca Isusova u Zagrebu. Koje su temeljne značajke isusovačke duhovnosti? Zašto programi koje provode isusovci privlače toliko mladih? Kako je došlo do toga da je Družba Isusova bila na 41 godinu ukinuta? Po čemu se vidi da je papa Franjo isusovac? To su neka od pitanja o kojima pater Matić razgovara s voditeljem Ivom Džebom.
22:16Planet Croatia, emisija o turizmu, S01E06 (R)
Mlada obitelj s dvoje djece putuje Hrvatskom, kamerom i kroz razgovor s ljudima u turizmu dočarava njezine ljepote. Redatelj glazbenih i reklamnih spotova Bruno Grgurić odlučio je povesti obitelj na odmor: suprugu Katju, sina Dina i kćer Iskru. Dok tata snima i vodi intervjue sa sugovornicima, djeca snimaju najave i oduševljavaju svojom spontanošću.
22:40Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitva, S04E07
23:31Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:32Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S01E46 (R)
S početkom jeseni, gradskim ulicama širi se zamamni miris kojem rijetki mogu odoljeti, a to je miris pečenih ili kuhanih kestena, jednog od prepoznatljivih simbola jeseni. Razlikujemo divlji i pitomi kesten, a fra Juro Marčinković u novoj emisiji donosi vam zlata vrijedne savjete kako oba kestena koristiti u ljekovite svrhe.
00:40Nadbiskup Fulton J. Sheen, Emisija, S02E14 (R)
Nadbiskup Fulton Sheen govori o smislu domoljublja na primjeru vlastite domovine.
01:10Život na stijeni, vjerska emisija, S06E02 (R)
U ovoj epizodi gostuje Bill Donaghy, autor knjige 'Bog u ljepoti'. Ovo je drugi dio razgovora u kojem govori o razmatranjima Ivana Pavla II. o Evanđelju i umjetnosti, te o ulozi ljepote u Evanđelju.
01:40Povratak kući, vjerska emisija, S04E16 (R)
Različiti putevi, mnoga iskustva i razni načini, a svi vode prema jednom Domu. U poznatoj i dugovječnoj emisiji s domaćinom Marcusom Grodiem upoznajte ljude koji su doživjeli obraćenje ili obnovu katoličke vjere. Njihovo putovanje prema zajedništvu Katoličke crkve svjedočanstvo je snažnih puteva Božjih i radosti povratka u Očev dom. Iskrena predanosti ovih ljudi u potrazi za istinom inspirirat će vas na razmišljanje i traženje dubljeg odnosa s Bogom i puninom katoličanstva.
Emisija stavlja naglasak na kvalitetne razgovore koji pomoću iskustava brojnih gostiju potiču na razmišljanje te ujedno inspiriraju svoju publiku. Za vrijeme razgovora uključuju se i brojna pitanja publike. Gosti prepričavaju svoj životni put te razloge koji su doveli do promjene i odluci za Katoličku crkvu.
Voditelj emisije, autor i govornik Marcus Grodi osnivač je i predsjednik ''The Coming Home Network International''. Mreža je to obraćenika na katoličanstvo koja želi pripadnicima drugih kršćanskih tradicija otkriti istinu i ljepotu Katoličke crkve i dovesti ih do punine zajedništva.
02:40Radosna vijest, vjerska emisija, S05E04 (R)
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
03:10Neslomljivi kardinal, dokumentarni film
Dokumentarni film Catholic Television and Radio Networka o hrvatskom blaženiku i velikom mučeniku Crkve modernog doba Alojziju Stepincu. Život ovoga, u vrijeme proglašenja, najmlađega biskupa Katoličke crkve u svijetu obilježen je sukobima s totalitarnim režimima – fašizmom, nacizmom i komunizmom. Režim Kraljevine Jugoslavije smatra ga simpatizerom “crvenih”. Nijemci ga nazivaju “prijateljem Židova”. Ustaše drže da je “mrzitelj Nijemaca”, a partizani su ga proglasili “ustašom“ i “neprijateljem naroda”. Na montiranom sudskom procesu jugoslavenski sud ga osuđuje na višegodišnju robiju za kazneno djelo političke suradnje s okupatorom i neprijateljsku propagandu. Stepinac je jedini kardinal koji nije osobno primio kardinalski šešir iz Papinih ruku i nikada nije obukao znakove svoje časti. U kućnom pritvoru spreman je umrijeti, čvrstog uvjerenja da Kristova Crkva ne može biti rob nijednog čovjeka, niti ijedne države. U filmu se pojavljuju svjedoci koji su ga osobno poznavali i po prvi puta otkrivaju činjenice iz njegova života o kojima se do sada malo znalo i govorilo.
04:05Božanstvena komedija, humoristična emisija, S04E02 (R)
Božanstveni likovi nastoje analizirati važnost i ulogu novca u životu vjernika, kao i važnost upravljanja financijama kod suvremenog čovjeka. Izazove pred koje nas stavlja neimaština kao i bogatstvo prokomentirat će sa svojim gostima. Pokušat će odgovoriti na pitanje može li nas višak novca zarobiti ili pokvariti.
05:00Vjera i nada, vjerska emisija, S05E04 (R)
Emisijom želimo poticati druge ljude na život s Bogom. Sjeme Božje Riječi prisutno je u životu vjernika samo je ponekad potrebno otvoriti oči kako bi se vidjeli plodovi Riječi. Uz predstavljanje župnih zajednica u njihovoj vjerskoj, povijesnoj i kulturnoj baštini pronalazimo sugovornike koji su angažirani vjernici spremni dati svjedočanstvo vlastitog vjerničkog opredjeljenja. Mnoštvo pojedinačnih i grupnih susreta okupljenih oko pastoralnih župnih zajednica prenosimo u domove naših gledatelja kao svjedočanstvo i poticaj na dublje življenje svoje vjere. Osim predstavljanja župnih zajednica, u emisiji s gostima progovaramo o biblijskim temama, blagdanima, svecima, hodočašćima, različitim župnim ili biskupijskim projektima.
05:30Izdvojeno, informativna emisija, S06E31 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S03E29
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E286
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E66
Mali ktekizam odgovara na pitanje jesmo li svi pozvani na svetost.
08:04Moja katolička obitelj, crtana serija, S01E03
Slijedeći primjer odvojenosti i poniznosti svetog Franje Asiškog, Sarah mora donijeti veliku odluku: Hoće li se odreći natjecateljske nagrade zbog bolesti svog protivnika? Sergio i Alex raspravljaju o darovanju svojih igračaka siromašnoj djeci.

08:30Maminjami, gastroemisija, S01E30
Kako od hrane napraviti labuda saznajte u novoj epizodi Maminjami. Potrebno vam je mljeveno meso, cvjetača, proso, paprika, peršin i mrkva.
08:33Moje vrijeme s Isusom, crtana serija, S01E02 (R)
09:05Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S04E17 (R)
Rafo odlazi u Hrvatsko zagorje gdje ga dočekuju Đurđica i Ivan Vulama, roditelji osmero djece koji su dvadeset godina u braku. Đurđica svjedoči o lutanju tijekom puberteta i traženju živoga Boga, dijagnosticiranoj psorijazi, ali i ozdravljenju duše i tijela na jednom katoličkom seminaru. Suprug Ivan otkriva kako je od svoje majke primio vjerske temelje, otvoreno govori i o obraćenju cijele njegove obitelji, svećeničkom pozivu, udaljavanju od crkve te povratku u njeno okrilje. Bračni par Vulama će govoriti i o brojnim blagoslovima koje su dobili prihvaćanjem svakog novog djeteta koje im je Bog poslao. U kulinarskom dijelu Ivan priprema hobotnicu ispod peke, a Đurđica gibanicu od oraha i maka.
10:10Otvori spomenar!, intervju, S05E02 (R)
Poznati glazbenik i kantautor Matija Cvek svojim je glasom i interpretacijama obogatio hrvatsku glazbenu scenu. U kratkom roku osvojio je srca publike i vrijedne glazbene nagrade, a iza njega stoji dugogodišnji rad. U emisiji će otkriti kakav je bio kao dijete i kakva je glazbena iskustva stekao prije uspjeha. Gledatelji će saznati kakva su njegova promišljanja o životu, prijateljstvu i glazbenom svijetu.
11:10Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S04E21 (R)
Filmski scenarist i redatelj Dominik Sedlar gost je novog izdanja emisije "Dudo i prijatelji". Rođen je u Zagrebu, gdje je odrastao i stekao rano obrazovanje, a kasnije odlazi u New York gdje nastavlja s obrazovanjem. Režirao je razne filmove, od kojih su neki bili i nagrađivani. Njegov najnoviji projekt je film "Razgovor", koji govori o susretu blaženog kardinala Stepinca i Josipa Broza Tita.
12:00Anđeo Gospodnji, Molitva
12:02In Familia Dei, vjerska emisija, S05E01 (R)
Gošća Ivana Matković ušla je u kasne tridesete neuspješno tražeći čovjeka s kojim bi ušla u brak. Zato je i osnovala ‘Holydate’ - organiziranje susreta za katoličke samce namijenjene ljudima koji su bili u potrazi za ozbiljnom vezom koja bi svoj vrhunac imala u sakramentu braka. Ivana je baš na tim susretima upoznala svog sadašnjeg supruga Kristijana s kojim je danas nešto više od mjesec dana u braku. Supružnici Matković, Ivana koja ima 40 godina i 11 godina mlađi Kristijan, svjedoče o tome kako su se upoznali, osjete li razliku u godinama u svom odnosu te koji su glavni izazovi muškaraca i žena na putu traženja bračnog partnera.
12:50Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S01E46 (R)
S početkom jeseni, gradskim ulicama širi se zamamni miris kojem rijetki mogu odoljeti, a to je miris pečenih ili kuhanih kestena, jednog od prepoznatljivih simbola jeseni. Razlikujemo divlji i pitomi kesten, a fra Juro Marčinković u novoj emisiji donosi vam zlata vrijedne savjete kako oba kestena koristiti u ljekovite svrhe.
13:25Duga vožnja kući, emisija, S01E11 (R)
Pratite putovanje Beara Woznicka i Tonyja Orbanda motociklima po čitavom SAD-u u kojem oni evangeliziraju ljude, traže istinsku duhovnost muškaraca te promiču Kristovu poruku. Hrabrost širenja Radosne vijesti, obiteljske vrijednosti te uloga muškarca katolika u današnjem društvu samo su neke od tema koje Woznick i Orband obrađuju u svojim pustolovinama dok motociklima putuju od Istočne do Zapadne obale Sjedinjenih Američkih Država.
14:00Izdvojeno, informativna emisija, S06E31 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:09Neka nam Bog pomogne, humoristična serija, S03E02 (R)
Sestra Angela saznaje da su Rosa i Azzurra sestre, ali s obzirom na to da se ove dvije djevojke ne podnose, ona odluči prešutjeti ove uznemirujuće vijesti. U međuvremenu se mora dogovoriti s Achilleom, tajanstvenim dobročiniteljem. Iako joj to nije primamljivo, Nina pronalazi novi posao učiteljice u istoj srednjoj školi u kojoj sestra Angela predaje. Margherita uživa u trudnoći, ne sluteći prijetnju koja ju čeka.
16:15Bitno.net podcast, informativna emisija, S02E18 (R)
Gost' 'Bitno.net podcasta'' je pater Ivan Matić, SJ, župnik Župe Presvetog Srca Isusova u Zagrebu. Koje su temeljne značajke isusovačke duhovnosti? Zašto programi koje provode isusovci privlače toliko mladih? Kako je došlo do toga da je Družba Isusova bila na 41 godinu ukinuta? Po čemu se vidi da je papa Franjo isusovac? To su neka od pitanja o kojima pater Matić razgovara s voditeljem Ivom Džebom.
17:10Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija, S04E25 (R)
Mahune su zdravo i mnogima omiljeno povrće koje nam je dostupno tijekom cijele godine. Zahvalne su zato što ih se može pripremati na mnogo načina. Karmela Vukov-Colić u ovoj emisiji predlaže da ih zapečete u kajmaku.
17:20Katoličanstvo: Ključni igrači, dokumentarna emisija, S01E01
Pridružite se biskupu Barronu na putovanju kako biste otkrili istinu iza najutjecajnijih ljudi Katoličke crkve. U prvoj epizodi posjetite krajolik u kojem je sveti Franjo okupio skupinu fratara i oživio Crkvu.

18:30Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:10Novo srce, vjerska emisija, S05E03 (R)
U emisiji fra Ivana Matića upoznajte karmelićanku Božanskog Srca Isusova s. Katarinu Pišković. Svjedočit će kako joj je djetinjstvo u višebrojnoj obitelji bilo prožeto ljubavlju i radošću. Jedna je od sedmero djece, a upravo su joj zajedništvo i podrška braće i sestara, uz molitveni život u obitelji, pomogli pripremiti se na redovništvo.
20:05Izdvojeno, informativna emisija, S06E32
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
21:05Tolkien, Emisija, S01E03
22:03Koncert Progledaj srcem online - fra Marin Karačić, snimka koncerta
23:34Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:35Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Susret u Riječi, emisija o kulturi, S05E07 (R)
Razgovarajući s istaknutim hrvatskim književnicima, profesorima povijesti književnosti i književnim teoretičarima, otkrivat ćemo velike i pomalo zaboravljene istine iz naše povijesti, kulturne baštine i duhovnosti kojom smo se svrstali u krug civilizacija zapadnoga svijeta. Također, otkrivamo i suvremenu književnost u Hrvatskoj i shvaćamo kako je neodvojiva od svojih korijena, ma koliko se u nekim vremenima te korijene nastojalo presjeći. Urednik i voditelj je Đuro Vidmarović.
00:50Bitno.net podcast, informativna emisija, S02E18 (R)
Gost' 'Bitno.net podcasta'' je pater Ivan Matić, SJ, župnik Župe Presvetog Srca Isusova u Zagrebu. Koje su temeljne značajke isusovačke duhovnosti? Zašto programi koje provode isusovci privlače toliko mladih? Kako je došlo do toga da je Družba Isusova bila na 41 godinu ukinuta? Po čemu se vidi da je papa Franjo isusovac? To su neka od pitanja o kojima pater Matić razgovara s voditeljem Ivom Džebom.
01:45Katoličanstvo: Ključni igrači, dokumentarna emisija, S01E01 (R)
Pridružite se biskupu Barronu na putovanju kako biste otkrili istinu iza najutjecajnijih ljudi Katoličke crkve. U prvoj epizodi posjetite krajolik u kojem je sveti Franjo okupio skupinu fratara i oživio Crkvu.

02:50Tolkien, Emisija, S01E03 (R)
03:50Koncert Progledaj srcem online - fra Marin Karačić, snimka koncerta
05:20Zrnca mudrosti, Emisija, S01E02 (R)
Svakog prvog dana u mjesecu 'Zrnca mudrosti' donose meditaciju za mudre starije, bake, djedove i sve one koji su im na srcu. Tekstove priprema Vijeće HBK za brak i obitelj.
05:30Izdvojeno, informativna emisija, S06E32 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S03E30
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E287
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E68
Mali katekizam objašnjava što je to molitva.
08:05Superknjiga, crtana serija, S02E07
Ela i Kvantumi pomažu oko humanitarne pomoći stradalima u prirodnoj katastrofi. Međutim, okolnosti su tako naporne da Ela uskoro shvati da nema snage za nastavak, iako bi jako voljela pomoći. U njenom najtežem trenutku, Superknjiga odvodi djecu natrag u vrijeme gdje susreću čovjeka koji je također suočen s nevoljama. Djeca dolaze na brod koji prevozi zatvorenika, imenom Pavao, kako bi ga predali vlastima u Rimu. Prije dolaska u Rim, Pavao se suočava s raznim katastrofama i kad se putovanje činilo najgorim, Bog mu daje snagu da nastavi, pa čak i pomogne drugima u njihovim najmračnijim satima. Ela je ohrabrena sudjelovanjem na Pavlovom putovanju i svjedočenju njegovim čudima na Malti. Ela se zatim, kroz vrijeme, vraća na mjesto humanitarne pomoći toliko ispunjena Duhom da ju nijedna teškoća ne može zaustaviti.
08:32Maminjami, gastroemisija, S01E31
Ručak u obliku kornjače pripremamo od falafel okruglica, graška, luka, maslinovog ulja, mrkve i aceta.
08:38Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S05E05
U emisiji mons. Antuna Sentea ml. upoznajemo umirovljenog vjeroučitelja Krunoslava Novosela. Gospodin Krunoslav po struci je strojarski tehničar koji je radio u tvrtki Ericsson Nikola Tesla, a u 55. godini svoga života postao je vjeroučitelj. Kako je bilo prijeći iz elektroničkog djelovanja u odgoj mladih, te može li se istraživanje zakonitosti unutra različitih elektrona povezati s istraživanjem zakonitosti unutra duhovnih sfera otkriva u emisiji.
09:00Papa s nama, vjerska emisija, S05E09