O nama

 

Laudato.hr je dio Grupe Laudato koja je osnivač istoimene galerije, web portala i obiteljske televizije Laudato TV, a izrasla je iz udruge 'Ime dobrote'. Laudato kroz sva tri kanala okuplja publiku koja priželjkuje dobro i bolji svijet. Tako svakodnevno nudi široku lepezu informacija s posebnim naglaskom na pozitivne vijesti i obitelj, vijesti iz života Crkve i svijeta, ali i iz područja kulture, glazbe, sporta i gastronomije s naglaskom na domaću riječ. Uz vijesti i prijenose uživo iz Vatikana, jedini u Hrvatskoj donosi vijesti iz Svete Zemlje. Popularne rubrike poput internetske propovijedi, Misli dana ili Kalendara izrasle su u televizijske emisije koje se rado prate i na malim ekranima. Laudato je kao nakladnik zaslužan i za afirmaciju duhovne glazbe koja je putem portala i Laudato TV-a doprijela do šireg auditorija i sada već tradicionalnog koncerta '(Pro)gledaj srcem', glazbeno-duhovni spektakl čije je posljednje izdanje posjetilo osamnaest tisuća ljudi.

Laudato.hr i Laudato TV posluju gotovo u potpunosti od donacija dobrih ljudi i zahvaljujemo ukoliko se pridružite toj sretnoj obitelji.

Klikni za više informacija.

Želite li biti dio poleta Grupe Laudato kao suradnik, podupiratelj, oglašivač ili želite podijeliti svoj prijedlog i kritiku kako da budemo još bolji molimo vas da nam se javite:

Telefonski između 9 i 17 sati:
+385 (0) 91 58 98 443
+385 (0) 1 78 88 592

Mail: kontakt@laudato.hr