O nama

Laudato.hr je dio Grupe Laudato koja je osnivač istoimene galerije, web portala i obiteljske televizije Laudato TV, a izrasla je iz udruge 'Ime dobrote'. Laudato kroz sva tri kanala okuplja publiku koja priželjkuje dobro i bolji svijet. Tako svakodnevno nudi široku lepezu informacija s posebnim naglaskom na pozitivne vijesti i obitelj, vijesti iz života Crkve i svijeta, ali i iz područja kulture, glazbe, sporta i gastronomije s naglaskom na domaću riječ. Uz vijesti i prijenose uživo iz Vatikana, jedini u Hrvatskoj donosi vijesti iz Svete Zemlje. Popularne rubrike poput internetske propovijedi, Misli dana ili Kalendara izrasle su u televizijske emisije koje se rado prate i na malim ekranima. Laudato je kao nakladnik zaslužan i za afirmaciju duhovne glazbe koja je putem portala i Laudato TV-a doprijela do šireg auditorija i sada već tradicionalnog koncerta '(Pro)gledaj srcem', glazbeno-duhovni spektakl čije je posljednje izdanje posjetilo osamnaest tisuća ljudi.

Laudato.hr i Laudato TV posluju gotovo u potpunosti od donacija dobrih ljudi i zahvaljujemo ukoliko se pridružite toj sretnoj obitelji.

Svoje priloge možete uplatiti na našu udrugu „Ime dobrote“, Zagreb, Laginjina 7a

na račun:

IBAN HR0223400091510603018
(uplata: "ZA LAUDATO TV")

logo

za uplate iz inozemstva SWIFT: PBZGHR2X

Ili Klub prijatelja
klubprijatelja.laudato.hr

Ili telefonski između 9 i 17 sati
+385 (0) 91 58 98 443
+385 (0) 1 78 88 592

Želite li biti dio poleta Grupe Laudato kao suradnik, podupiratelj, oglašivač ili želite podijeliti svoj prijedlog i kritiku kako da budemo još bolji molimo vas da nam se javite na kontakt@laudato.hr.