Pratite nas

 
LAUDATO.HR/PRATITE NAS

Laudato TV na zemaljskoj mreži

Laudato TV možete pratiti putem digitalnog zemaljskog signala na području Grada Zagreba, Zagrebačke i Karlovačke županije na 22. kanalu.

Dobivanjem koncesije za regiju d044-d045-d046 MUX L1,  Laudato TV je sada korak bliže ostvarenju želje: ući u svaki hrvatski dom. Koncesiju za emitiranje putem digitalnog zemaljskog signala Laudato televizija dobila je na Svjetski dan televizije, 2016. godine, a ova koncesija rezultat je upornog rada djelatnika Laudato televizije i dobivene podrške sa svih strana Hrvatske i svijeta.

Kako pronaći DVB-T2 signal Laudato televizije na digitalnom prijamniku?

Potrebno je imati UHF antenu usmjerenu prema nekom od odašiljača (Tusti Vrh, Karlovac-Martinščak, Japetić), digitalni prijamnik ili televizor koji može primiti DVB-T2 signal s H265/HEVC sustavom kompresije.

Potrebno je pokrenuti  automatsko pretraživanje kanala na DVB-T2/HEVC prijamniku, te spremiti pronađene programe. Ako ne uspijete automatskom pretragom pronaći program Laudato televizije, potrebno je pokušati s ručnim načinom. U ručnom načinu pretraživanja kanala, potrebno je postaviti prijamnik na 22. kanal (482MHz) i pritisnuti tipku OK na daljinskom upravljaču. Na zaslonu se trebaju prikazati jakost prijamnog signala i kakvoća (kvaliteta). Za dobar prijam jakost signala je obično iznad 50 posto (ovisno o tipu DVB-T2/HEVC prijamnika), a  kakvoća blizu 90 posto. Laganim pomicanjem antene ugodite najbolji prijam (pratite pokazivanje kakvoće) i potvrdite odabrane postavke prijama.

Ako ste sve napravili prema uputama, a niste uspjeli pronaći program Laudato televizije , potrebno je nazvati pozivni centar Odašiljača i veza na broj 0800 0897 ili pišite na Odašiljači i veze d.o.o., ulica grada Vukovara 269D, na fax 01/6186 030 ili e-mail: problemi_prijam@oiv.hr.

Za probleme sa signalom Laudato TV-a u zemaljskoj digitalnoj regiji d044-d045-d046 također kontaktirajte Odašiljače i veze.

Laudato televiziju emitiramo na dvije platforme - pozicija kanala 354 i 350. Kanal je u HD rezoluciji dostupan našim CATV korisnicima (neovisno o platformi).

Kontakt mail:
problemi_prijam@oiv.hr

Kontakt telefon:
0800 0897

Adresa za provjeru DVB-T2/FM/DAB+ problema:
https://support.oiv.hr/reception/reception.aspx

Adresa za prelazak na DVB-T2/HEVC:
https://gledajbezbrige.oiv.hr/

Laudato TV na digitalnoj/kabelskim/IPTV platformama i satelitu

U Hrvatskoj

 • evotv, pozicija 102, osnovni paket
 • MAXtv, pozicija 503, Osnovni paket
 • MAXtv Satpozicija 503
 • MAXtv To Go
 • MAXtv snimalica
 • OptiTV pozicija 15, Osnovni paket
 • A1, stari box, pozicija 354, Osnovni digitalni paket
 • A1, novi box, pozicija 350, Osnovni digitalni paket
 • A1 SAT TV, pozicija 502
 • A1 TV za van
 • B.net, pozicija 354, Osnovni digitalni paket
 • Iskon.TV, pozicija 703, Regionalni paket
 • Total TV, pozicija 16, Osnovni paket
 • EON TV, pozicija 606, Start paket 
 • Eutelsat 16A

U Bosni i Hercegovini

 1. HOME.TV, pozicija 12, HT ERONET
 2. Telemach, pozicija 43, D3 digitalna ponuda, Start paket

U svijetu

 1. Croatian TV America, Croatian package
 2. CRO MEDIA Sydney
 3. Eutelsat
 4. NetTV Plus
 5. Teamnet Media, Novi Sad, Kanal 194

Laudato TV na satelitu

Putem satelita Laudato TV se može gledati u Hrvatskoj, Europi, sjevernom dijelu Afrike i zapadnom dijelu Azije.

Naziv satelita: Eutelsat 16A
Pozicija satelita: 16E
Frekvencija: 11678.25 MHz
Polarizacija: Horizontalna
Modulacija: DVB-S2 8PSK
Symbol rate: 30000
FEC: 3/4
SID (ServiceID): 215
Tip video kompresije: H264

Gledatelji koji MAXtv prate putem satelita i imaju T-com satelitski prijamnik, Laudato TV mogu pronaći na poziciji 503 (kao i na IPTV-u)

Laudato TV na platformi MAXtv To Go ili A1 TV za van

Laudato TV je dostupan i u T-Com-ovoj ponudi ‘MAXtv To Go’ i A1 ponudi TV za van. Putem ovih usluga obiteljsku televiziju Laudato može pratiti još veći broj korisnika i to na svojim pametnim uređajima – računalima, mobitelima i tabletima. Na ovaj način vjerni gledatelji jedine hrvatske obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima više ne moraju propustiti niti jednu Laudatovu emisiju koja ih zanima. Prednost ove usluge jest ta da je dostupna svima bez obzira na kojoj su mreži.

Uključivanjem usluge ‘MAXtv To Go’  i A1 TV za van najgledaniji lokalni televizijski kanal u RH Laudato TV možete pratiti kada i gdje god želite uz personalizirane preporuke i opcije.

Laudato TV možete pratiti i na televiziji putem interneta

Televio OTT platforma - Kanal je prisutan u sva 3 glavna paketa (Basic, Family, Premium).