U emisiju ''Svi za stol'' dolazi mladi talentirani dječak Marino Vrgoč. Specijalitete priprema chef Tomislav Varga, a oni su: hrskava loptica od skradinskog rižota, zagrebački odrezak s umakom od češnjaka te voćni desert s kruškom, jabukom i šljivom.
Kulinarska emisija koja predstavlja vrhunske specijalitete i poučava kulturi stola.
Priznati chefovi i kuhari poznate okuse pakiraju u novo ruho. Vrhunsku gastronomiju selimo u domaće kuhinje, a fine dining za obiteljski stol, uz moderatoricu Karmelu Vukov-Colić, sommeliera Darka Lugarića i poznate goste iz javnog života. Objedinjujemo pripremu, serviranje i druženje i samo mi pozivamo: Svi za stol!

U goste stiže mlada vokalna solistica Nika Pastuović. Za nju kuha chef Hrvoje Kroflin, a na jelovniku će se naći juha od poriluka i krumpira, palamida sa sushi rižom i ukiseljenom repom te sladoled od kefira i čokolade.
Chef Hrvoje Kroflin donosi proljetni jelovnik koji uključuje salatu od divljih šparoga, rižoto s medvjeđim lukom i škampima te raviole od čičoke s crnim lješnjakom.
Iz Solina u naš studio dolazi mlada talentirana glazbenica Filomena Puljiz koja će nam se predstaviti pjesmom kojom je nastupila na Dori.
Obiteljski bend ''Parmachy'' novi su gosti emisije koji će uživati u specijalitetima chefa Hrvoja Kroflina. Na jelovniku će se naći kreativna jela poput tjestenine punjene kremom od čičoke, telećeg filea s keljom, te kruške s bijelom čokoladom.
U uskrsnu emisiju dolazi Nina Badrić koja je proslavila 30 godina glazbene karijere.