U uskrsnu emisiju dolazi Nina Badrić koja je proslavila 30 godina glazbene karijere.
Kulinarska emisija koja predstavlja vrhunske specijalitete i poučava kulturi stola.
Priznati chefovi i kuhari poznate okuse pakiraju u novo ruho. Vrhunsku gastronomiju selimo u domaće kuhinje, a fine dining za obiteljski stol, uz moderatoricu Karmelu Vukov-Colić, sommeliera Darka Lugarića i poznate goste iz javnog života. Objedinjujemo pripremu, serviranje i druženje i samo mi pozivamo: Svi za stol!

Emisija donosi nove recepte chefa Tomislava Varge. Na jelovniku su ječam kuhan u vinu s vrganjima, pjenom od krumpira i vlascem, riba kovač s komoračem te tekuća bijela čokolada s borovnicama i mentom. Glazbeni gost je Luka Balvan.
Chef Hrvoje Kroflin donosi nove zanimljive recepte. Na jelovniku će se naći usoljena guščja jetra s kamilicom i kremom od graha, divlji jelen s kvinojom, keljom i čičokom te domaća štrudla od jabuke s umakom od vanilije.
U novoj emisiji chef Hrvoje Kroflin kuha za mladog glazbenika Martina Kosovca koji je javnost osvojio svojim jedinstvenim vokalom. Na jelovniku će se naći dimljeni zubatac s korabicom, rolada od lista s crnim trubačama te više vrsta čokolade za desert.
Ivona i Marko mladi su kantautori akustične glazbe koji će se predstaviti autorskom pjesmom "Tvoj trag".
U kuhinji chefa Tomislava Varge priprema se raviol punjen sirom s varijacijama cikle, sporo pečeni goveđi odrezak s povrćem i paljenim vrhnjem te čokoladni tartuf s narančom i slatkim sirom.