Chef Hrvoje Kroflin donosi proljetni jelovnik koji uključuje salatu od divljih šparoga, rižoto s medvjeđim lukom i škampima te raviole od čičoke s crnim lješnjakom.
Kulinarska emisija koja predstavlja vrhunske specijalitete i poučava kulturi stola.
Priznati chefovi i kuhari poznate okuse pakiraju u novo ruho. Vrhunsku gastronomiju selimo u domaće kuhinje, a fine dining za obiteljski stol, uz moderatoricu Karmelu Vukov-Colić, sommeliera Darka Lugarića i poznate goste iz javnog života. Objedinjujemo pripremu, serviranje i druženje i samo mi pozivamo: Svi za stol!

Iz Solina u naš studio dolazi mlada talentirana glazbenica Filomena Puljiz koja će nam se predstaviti pjesmom kojom je nastupila na Dori.
Obiteljski bend ''Parmachy'' novi su gosti emisije koji će uživati u specijalitetima chefa Hrvoja Kroflina. Na jelovniku će se naći kreativna jela poput tjestenine punjene kremom od čičoke, telećeg filea s keljom, te kruške s bijelom čokoladom.
U uskrsnu emisiju dolazi Nina Badrić koja je proslavila 30 godina glazbene karijere.
Emisija donosi nove recepte chefa Tomislava Varge. Na jelovniku su ječam kuhan u vinu s vrganjima, pjenom od krumpira i vlascem, riba kovač s komoračem te tekuća bijela čokolada s borovnicama i mentom. Glazbeni gost je Luka Balvan.
Chef Hrvoje Kroflin donosi nove zanimljive recepte. Na jelovniku će se naći usoljena guščja jetra s kamilicom i kremom od graha, divlji jelen s kvinojom, keljom i čičokom te domaća štrudla od jabuke s umakom od vanilije.