Svake druge nedjelje
17:10
Svi za stol
60 min

Kulinarska emisija koja predstavlja vrhunske specijalitete i poučava kulturi stola.

Priznati chefovi i kuhari poznate okuse pakiraju u novo ruho. Vrhunsku gastronomiju selimo u domaće kuhinje, a fine dining za obiteljski stol, uz moderatoricu Karmelu Vukov-Colić, sommeliera Darka Lugarića i poznate goste iz javnog života. Objedinjujemo pripremu, serviranje i druženje i samo mi pozivamo: Svi za stol!

 

Repriza:
četvrtak u 21:05
09.11.2026. 17:10

Iz Dalmacije u naš studio dolazi Petar Dragojević koji će svojim glasom donijeti emociju, a za njega kuha chef Hrvoje Kroflin. Na jelovniku su teleći file s ukiseljenim lisičarkama i zelenim lješnjakom, goveđi obrazi s lisičarkama te sladoled od patlidžana i džem od oraha. 

23.11.2025. 17:10

U novoj emisiji zabavu donose mladi glazbenik Frano Pehar i Tarapana bend. Za kulinarski dio zadužen je chef Hrvoje Kroflin, a na jelovniku će se naći jakobove kapice s gljivama i šparogama, filet divljeg mola s kremom od pečenih tikvica i vrganjima te knedlica od šljiva.

26.10.2025. 17:10

Glazbeno-bračni par Sandra Bagarić i Darko Domitrović novi su gosti emisije ''Svi za stol''. U studio donose eleganciju, glazbu i ljubav koju dijele i na pozornici i u životu.

12.10.2025. 17:10

Domaćinima emisije Karmeli Vukov Colić i chefu Tomislavu Vargi u goste dolazi glazbenik Sandi Cenov koji će otpjevati neke od svojih najvećih hitova.

Na jelovniku će se naći guščja jetra s crvenim vinom i lješnjakom, kunić sa šafranom i kremom od graška te tiramisu od maline. 

28.09.2025. 17:10

U goste stiže istarski kantautor Bruno Krajcar koji će probati jela chefa Tomislava Varge. Na jelovniku će se naći tuna s mediteranskim začinima, hrskava piletina sa slanutkom i batatom te čokolada s malinama i brusnicama.

14.09.2025. 17:10

U emisiju ''Svi za stol'' dolazi mladi talentirani dječak Marino Vrgoč. Specijalitete priprema chef Tomislav Varga, a oni su: hrskava loptica od skradinskog rižota, zagrebački odrezak s umakom od češnjaka te voćni desert s kruškom, jabukom i šljivom.