Domaći program

svaki drugi ponedjeljak 21:45

Urednici i novinari Bitno.net-a sa svojim gostima ra

SVAKE DRUGE SRIJEDE 21:00

U emisiji 'Blagoslovljen tek', njezin voditelj, Rafael Dropulić Rafo, obilazi Hrvatsku i u goste dolazi ljudima koji, osim što dobro kuhaju, imaju i snažno svjedočanstvo

Ova šaljiva emisija analizira ozbiljne teme i time vas informira, zabavlja, podučava i nasmijava.

Specijalna emisija okuplja cijelu Laudatovu obitelj pred kamerama te ugošćuje drage prijatelje.

PONEDJELJAK 21:20

Najavljujemo događaje i predstavljamo dobre projekte! Urednik emisije je Josip Bartulić. Reprizu emisije na Laudato TV-u gledajte utorkom u 17:00 i nedjeljom u 11:30.

 

SVAKA DRUGA NEDJELJA 16:10

Dubravko Šimenc Dudo, koji iza sebe ima veliku vaterpolo karijeru, publici Laudato TV-a predstavlja mlade i talentirane hrvatske sportaše te razgo

‘Epidemija ljubavi’ skroman je doprinos u potrazi za istinskom ljubavi. Autori emisije su salezijanac don Ivan Terze, glumac Trpimir Jurkić i novinar Matej Sunara.

SVAKI DRUGI ČETVRTAK 21:30

Emisija 'Fit katolik' donosi praktični i edukativni dio u kojem s vrhunskom stručnjacima razgovaramo na teme: zdravlja, pretilosti, kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa

SVAKA DRUGA NEDJELJA 15:10

Emisija "In Familia Dei" želi govoriti o ljepoti i izazovima kršćanskoga braka i obitelji. Bog nosi naše obitelji na svom dlanu.

PON - SUB 20:05

Emisija ‘Izdvojeno’ 6 dana u tjednu donosi aktualne teme iz života Crkve, priča neispričane priče o ljudima, zajednicama i brojnim drugim primjerima koji potiču na dobro

U emisiji 'Jeste li znali?' razgovaramo o aktualnim temama iz života Crkve i društva.

svaki dan 07:55

'Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoli

NEDJELJA 16:00

Važno je kako se hranimo. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i neka vam hrana bude kao lijek. Kuhajte s nama zdrava i ukusna jela po naputcima svete Hildegarde!

Kada djeca imaju pitanje, nema načina za izbjeći odgovor.

Laudato televizija donosi vam priče o mladim ljudima koji kroz svoj životni poziv svjedoče onaj temeljni, kršćanski - poziv na svetost.

UTORAK 21:00

Moja Hrvatska je emisija u kojoj se bavimo domoljubnim temama.

Zajedno molite s nama. Zazivajmo Božju pomoć i zaštitu. Također, utječimo se zagovoru svetaca. 

SVAKI DRUGI PETAK 21:45

Prva kontakt-emisija uživo Laudato televizije!

Svaki drugi utorak 17:20

U trenutcima velikih kriza duša trpi, ali naš se duh vraća svojim temeljima u kojima otkriva i nalazi Boga, svoga Stvoritelja. Zato, ne bojte se!

SVAKA DRUGA SUBOTA 20:15

'Dat ću vam novo srce, nov duh udahnut ću u vas!' (Ez 36, 26) Emisija 'Novo srce' želi približiti gledateljima iskustvo vjere različitih osoba koje su u

TREĆA SRIJEDA U MJESECU 23:00

Čudite se vremenima? Čudite se običajima? Nova emisija Laudato TV-a ‘O, tempora!’ pomaže da stavimo stvari u pravi kontekst.

SVAKA DRUGA NEDJELJA 20:00

U svjetlu Božje riječi, uz pomoć dr. sc. vlč. Jakova Rađe, prepoznajemo svoj kršćanski poziv i dajemo svoj 'da' Gospodinu. Što nam Bog kroz Riječ poručuje?

SVAKA DRUGA SRIJEDA 21:00

Emisija ''Otvori spomenar!'' spaja prošlost i sadašnjost putem nekada  vrlo popularne, a danas još uvijek poznate nam i drage bilježnice:  Spomenara!

SRIJEDA 09:15

Poglavar Katoličke Crkve u općim audijencijama obraća se svim ljudima dobre volje svojom porukom i katehezom, spajajući tradiciju i aktualni trenutak.

U pripremama smo za 11. susret hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu!

SRIJEDA 08:40

U ovoj emisiji ne želimo popularizirati samo zaštitnika domovine Hrvatske, svetog Josipa, već i izvor velikog bogatstva za sve Hrvate diljem svijeta – Nacionalno svetište

'Radosna priča' serijal je od 12 epizoda s ilustriranim bajkama i basnama nadahnutima nekim važnim događajima iz Evanđelja, kao i Isusovim prispodobama.

Svaki drugi utorak 17:20

U vremenu u kojem su brak i obitelj u krizi, u kojemu se želi normalizirati samodostatnost i olako odbacivanje vječnih vrijednosti, Laudato TV vas ohrabruje!

SUBOTA 22:00

Emisija 'Razlog nade' donosi bit i sažetak Evanđelja nedjeljom i svetkovinama. Reprize emisije na Laudato TV-u gledajte u nedjelju u 7:30 i 13:00.

TREĆA NEDJELJA U MJESECU 14:30

Nova emisija 'Sjemenište danas' prvi put na male ekrane donosi pojedinosti iz života sjemeništa u Hrvatskoj.

Emisija ''Što nam kaže Sveto pismo'' posvećena je stručnom čitanju biblijskih tekstova.

PONEDJELJAK 16:10

Razgovarajući s istaknutim hrvatskim književnicima, profesorima povijesti književnosti i književnim teoretičarima, otkrivat ćemo velike i pomalo zaboravljene istine iz na

PONEDJELJAK 17:15

U kontakt-emisiji 'Totus tuus' možete podijeliti svoje dvojbe, nedoumice i nesigurnosti.

SVAKI DRUGI ČETVRTAK 21:30

Zašto nailazimo na toliko prepreka u čitanju Biblije? Treba li Bibliju shvaćat doslovno ili je sve prikazano u simbolima? Je li u Bibliji Bog progovara svima nama?

Pogledajte priče o ljudima koji žive svoj život služeći malenima i potrebitima.

SVAKI DRUGI ČETVRTAK 21:30

Stari zanati i obrti, legendarna lica i likovi splitskog đira u ćakulama koje vraćaju osmijeh na lica.

SVAKA DRUGA SUBOTA 15:55

Govorimo o nastanku i  vrijednosti života te  važnosti zdravlja koje predstavlja fizičku, psihičku i  duhovnu  ravnotežu ljudskog organizma.

SVAKA DRUGA SUBOTA 15:15

Želite li saznati kako biti zdrav, vitalan, zadovoljan, koristiti ljekovita svojstva biljaka, živjeti u skladu s prirodom te uspješno voditi svoje kućanstvo?

PRVI DAN U MJESECU

Za drage nam starije osobe, za bake i djedove, za sve kojima su oni na srcu pripremili smo posebni program. Zrnca mudrosti!