TV vodič

07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S04E247
07:55Katolički kalendar, vjerska emisija, S01E176
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, vjerska emisija, S01E69
Saznat ćemo koja je uloga položaja naših tijela za vrijeme molitve.
08:03Superknjiga, crtana serija, S03E09
Ela se osjeća osramoćeno zbog videa na kojem 'proždire' hranu, koji je djevojka po imenu Barbara objavila na internetu. Govori Luki i Gizmu kako će joj se osvetiti tako što će objaviti video na kojem Barbara radi ponižavajuće nespretni okret na probi za navijačice, pri čemu završi u kanti za smeće. Baš kada se spremala objaviti video, Superknjiga odvodi djecu u vrijeme proroka Elizeja. Djeca svjedoče različitima čudima koja Elizej napravi i za dlaku izbjegnu opasnost od sirijskih vojnika koji su trebali zarobiti proroka. Luka shvaća da nas Božja sila štiti u svakom trenutku, čak i onda kada nismo svjesni opasnosti. A kada Elizej privremeno oslijepi sirijske vojnike i preda ih u ruke izraelskom kralju, te pritom zahtjeva od kralja da se prema njima ophodi ljubazno i samilosno, Ela uspoređuje prorokovo ponašanje s vlastitom željom da se osveti djevojci koja se prema njoj ponijela loše. Po povratku u sadašnjost, Ela izbriše ponižavajući video s Barbarom i ne objavi ga, a njih dvije naprave prve korake prema tome da se sprijatelje.
08:35Nadbiskup Fulton J. Sheen, emisija o kulturi, S01E58 (R)
Na Laudato TV predstavljamo jednu od najpoznatijih medijskih osoba katoličanstva – nadbiskupa Fultona J. Sheena! Video zapisi ovog priznatog intelektualca, filozofa i teologa su iz 1950-tih i 1960-tih godina, ali tehnička zastarjelost ne zasjenjuje njihovu dubinu, jasnoću, živost i aktualnost.
09:08Život i zdravlje, emisija o zdravlju, S06E20
Debljina ili pretilost je kronična metabolička bolest karakterizirana prekomjernim nakupljanjem masnog tkiva u organizmu. Iako većinu ljudi zabrinjava uglavnom zbog estetskih razloga, debljina je prvenstveno zdravstveni problem jer je povezana s nizom bolesti i kraćim životnim vijekom. O ovoj važnoj temi razgovaramo s liječničkim timom iz Kliničke bolnice Dubrava, vrsnim znanstvenicima, izvrsnim kliničarima i briljantnim kirurzima. Kako kirurgija može pomoći u liječenju debljine u emisiji govore prof. dr sc. Toni Kolak, dr. med. specijalist opće, abdominalne i onkološke kirurgije, predstojnik Klinike KB Dubrava za kirurgiju, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, doc. dr. sc . Zlatko Vlajčić, prim. dr. med. specijalist opće, plastične i onkološke kirurgije te Domagoj Vergles, prim. dr. med., specijalist opće, abdominalne i onkološke kirurgije.
10:15Život na stijeni, vjerska emisija, S07E39
Pogledajte nastavak razgovora s Nathanom i Meghan Leon, osnivačima kompanije Visionary Film Productions. Uskoro izlazi njihov novi film 'Grace by Night' te će govoriti o filmu i produkciji ovakve vrste filma.
10:45Povratak kući, vjerska emisija, S03E11 (R)
11:46Kuhinja svete Hildegarde, kulinarska emisija, S07E11
12:00Anđeo Gospodnji, molitva, S01E02
12:03Lovac na čudesa, dokumentarna serija, S01E01
Lovac na čudesa Michael O’Neill putuje u Lourd kako bi istražio pojedinosti iza čudesnih ukazanja Blažene Majke svetoj Bernardici Soubirous u malom francuskom gradiću smještenom uz rijeku Gavu.
12:34Svi za stol, kulinarska emisija, S03E21
Chef Hrvoje Kroflin priprema jakobove kapice s mladim graškom i pročišćenom juhom od kozica za predjelo, filet romba sa smrčcima za glavno jelo te kremu od pince s usoljenim žumanjcima i kvasom sa želatinom za desert. Glazbeni gost je Mario Pavlić koji na gitari izvodi pjesme: 'Tako volim što te znam', 'Iskra' i 'Ljubavna'.
13:41Generacija +, edukativna emisija, S01E19
Kako je došlo do krize kultura čitanja knjiga među mladima, što čitanje čini našem umu i duši, kako se othrvati primamljivosti društvenih mreža i što čitati ovoga ljeta. Mladi preporučuju Verbumove naslove s kojima vam ljeto neće biti dosadno.
14:34Izdvojeno, informativna emisija, S07E246
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, molitva, S01E05
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:09Nezavršena simfonija, vjerski program
Dokumentarni film o životu i poslanju oca Aloysiusa Schwartza, osnivača zajednice 'The World Willages for Children', koja se brine za odgoj i obrazovanje siromašne napuštene djece. Nakon što je pomogao stotinama tisuća djece kojima je pružio osjećaj doma i obitelji, otac Al obolio je od teške bolesti ALS-a te od nje i preminuo 1992. godine Međutim, njegov rad i utjecaj nastavili su se nakon njegove smrti te ga je papa Franjo 2015. godine proglasio časnim.
16:10Susret u riječi, emisija o kulturi, S06E41
Đuro Vidmarović ugostio je akademika Željka Reinera s kojim je razgovarao o pjesničkim temama vezanima uz njegovu zbirku posvećenu Bogu pod nazivom 'Vrijeme sna i vrijeme jave'. Njegove su brojne pjesme uglazbljene, a intelektualni interesi zaista raznoliki.
17:05Vjera i nada, vjerska emisija, S06E41
Emisijom želimo poticati druge ljude na život s Bogom. Sjeme Božje Riječi prisutno je u životu vjernika samo je ponekad potrebno otvoriti oči kako bi se vidjeli plodovi Riječi. Uz predstavljanje župnih zajednica u njihovoj vjerskoj, povijesnoj i kulturnoj baštini pronalazimo sugovornike koji su angažirani vjernici spremni dati svjedočanstvo vlastitog vjerničkog opredjeljenja. Mnoštvo pojedinačnih i grupnih susreta okupljenih oko pastoralnih župnih zajednica prenosimo u domove naših gledatelja kao svjedočanstvo i poticaj na dublje življenje svoje vjere. Osim predstavljanja župnih zajednica, u emisiji s gostima progovaramo o biblijskim temama, blagdanima, svecima, hodočašćima, različitim župnim ili biskupijskim projektima.
17:44Krunica Blažene Djevice Marije: Zagreb, prijenos, S01E01, uživo
Krunica Blažene Djevice Marije iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
18:29Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
19:10Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S06E32
U emisiji gostuje krizmanica Viktorija Mašala. Vrlo je aktivna u župi, a posebno u službi čitača i pjevača. Otkriva na koje sve načine služi u svojoj župi i što joj je najdraže, te zašto je među rijetkim mladima koji i nakon krizme ostaju u Crkvi.
19:30Ti si Božje djelo, dokumentarna serija, S01E03 (R)
Justin Fatica vodi petero mladih katoličkih misionara na proputovanje autobusom po SAD-u kako bi svjedočili svoja osobna iskustva svakome koga susretnu. Justinovo poslanje je snažno svjedočanstvo Božje ljubavi, osobito za tinejdžere i njihove obitelji, evidentirano u ovom dokumentarnom serijalu u produkciji EWTN-a.
20:10Izdvojeno, informativna emisija, S07E247
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
21:00More milosrđa, kontakt-emisija, S06E18, uživo
Kata Jukčić poslužiteljica je u Kući susreta Tabor od 2002. godine. Udala se s 19 godina kako bi pobjegla od svoje obitelji. U lošem braku rodila je dvojicu sinova, rastala se nakon jedanaest godina i potom deset godina tražila ljubav na krivim mjestima. Ustrajna molitva čitave obitelji i zagovor sv. Antuna vratili su je u krilo Crkve i nakon 40 godina dobila je novo srce.
23:00Kosovo: skriveni katolici Europe, dokumentarni program
U zemljama gdje je Islam većinska religija, katolici su živjeli u nepovoljnim uvjetima. No na Kosovu, najmlađoj europskoj državi, je situacija bila drugačija. Tko su kriptokatolici, kako su živjeli uz Islam te zašto se događaju mnoga obraćenja pogledajte u ovom dokumentarnom filmu.
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, molitva, S01E01
23:31Krunica, molitva, S01E02
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S02E16 (R)
Crohnova bolest obilježena je odebljanjem crijevne stijenke, dubokim zmijolikim oštećenjima, brazgotinastim suženjem crijeva, znakovima opstrukcije te teškim proljevima i mršavljenjem. Nakon napadnutoga dijela crijeva slijedi zdravi pa opet bolesni dio itd. Iako za ovu bolest nema lijeka, fra Juro Marčinković donosi savjete kojima si možete olakšati ili poboljšati stanje.

00:43Nadbiskup Fulton J. Sheen, emisija o kulturi, S01E58 (R)
Na Laudato TV predstavljamo jednu od najpoznatijih medijskih osoba katoličanstva – nadbiskupa Fultona J. Sheena! Video zapisi ovog priznatog intelektualca, filozofa i teologa su iz 1950-tih i 1960-tih godina, ali tehnička zastarjelost ne zasjenjuje njihovu dubinu, jasnoću, živost i aktualnost.
01:16Povratak kući, vjerska emisija, S03E11 (R)
02:16Život na stijeni, vjerska emisija, S07E39
Pogledajte nastavak razgovora s Nathanom i Meghan Leon, osnivačima kompanije Visionary Film Productions. Uskoro izlazi njihov novi film 'Grace by Night' te će govoriti o filmu i produkciji ovakve vrste filma.
02:46Susret u riječi, emisija o kulturi, S06E41
Đuro Vidmarović ugostio je akademika Željka Reinera s kojim je razgovarao o pjesničkim temama vezanima uz njegovu zbirku posvećenu Bogu pod nazivom 'Vrijeme sna i vrijeme jave'. Njegove su brojne pjesme uglazbljene, a intelektualni interesi zaista raznoliki.
03:34More milosrđa, kontakt-emisija, S06E18 (R)
Kata Jukčić poslužiteljica je u Kući susreta Tabor od 2002. godine. Udala se s 19 godina kako bi pobjegla od svoje obitelji. U lošem braku rodila je dvojicu sinova, rastala se nakon jedanaest godina i potom deset godina tražila ljubav na krivim mjestima. Ustrajna molitva čitave obitelji i zagovor sv. Antuna vratili su je u krilo Crkve i nakon 40 godina dobila je novo srce.
05:39Izdvojeno, informativna emisija, S07E247
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, molitva, S01E02
06:31Krunica, molitva, S01E03
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S04E248
07:55Katolički kalendar, vjerska emisija, S01E177
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, vjerska emisija, S01E70
Mali katekizam podrobnije objašnjava kakva je molitva 'Oče naš'.
08:04Superknjiga, crtana serija, S03E10
Elin volonterski klub vodi djecu s posebnim potrebama u zabavni park, ali se automobil Eline mame pokvari i Ela zakasni na autobus. Mala djevojčica Matea odbila je ući u autobus i propustit će svu zabavu. Ela se osjeća odgovornom jer vjeruje da je stigla na vrijeme u školu, da bi uspjela uvjeriti Mateu da krene s ostalima. Frustrirana je i za sve krivi „loš trenutak”. Superknjiga zatim šalje Elu, Luku i Gizma da upoznaju Isusa taman prije nego će podići Lazara iz mrtvih. Kada je Isus čuo da je Lazar bolestan, on iz nejasnih razloga odgađa odlazak u posjet svom prijatelju. A kada konačno dođe, Lazar je već mrtav. Isus, zbog te odgode, čini još veće čudo na Lazaru tako što ga podiže iz mrtvih. Ela tada shvaća da nas Bog ponekad zadržava da nekome pomognemo kako bi mogli napraviti još veće dobro. Božje vrijeme je uvijek savršeno. Ela razmišlja da je upravo to ono što treba učiniti s Mateom. Ela, Luka i Gizmo posjećuju sramežljivu djevojčicu i provedu s njom zabavan dan bez da su uopće morali ići u zabavni park.
08:31Moje vrijeme s Isusom, crtana serija, S01E17
09:01Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S04E17 (R)
Rafo odlazi u Hrvatsko zagorje gdje ga dočekuju Đurđica i Ivan Vulama, roditelji osmero djece koji su dvadeset godina u braku. Đurđica svjedoči o lutanju tijekom puberteta i traženju živoga Boga, dijagnosticiranoj psorijazi, ali i ozdravljenju duše i tijela na jednom katoličkom seminaru. Suprug Ivan otkriva kako je od svoje majke primio vjerske temelje, otvoreno govori i o obraćenju cijele njegove obitelji, svećeničkom pozivu, udaljavanju od crkve te povratku u njeno okrilje. Bračni par Vulama će govoriti i o brojnim blagoslovima koje su dobili prihvaćanjem svakog novog djeteta koje im je Bog poslao. U kulinarskom dijelu Ivan priprema hobotnicu ispod peke, a Đurđica gibanicu od oraha i maka.
10:06Otvori spomenar!, intervju, S05E18
Najčešća tema neobaveznih razgovora kod većine ljudi ona je koja se odnosi na vremensku prognozu. U emisiji gostuje poznata hrvatska meteorologinja i ravnateljica Državnog hidrometeorološkog zavoda, Branka Ivančan - Picek. Govorit će o svome djetinjstvu i ljubavi prema meteorologiji te pomnije upoznati gledatelje s poviješću vremenske prognoze. Dat će i odgovore na mnoga pitanja koja se odnose na vremenske prilike i neprilike.
11:06Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S05E03 (R)
Hrvatski sport posljednjih mjeseci niže sjajne rezultate. Nakon zlatnih barakuda koje je ugostio u studiju, Dubravko Šimenc ne zaboravlja ni vatrene, koji su također ostvarili velike pobjede. U novom izdanju emisije o nogometu govore gosti Tomislav Golemac i Nikola Badovinac.
12:00Anđeo Gospodnji, molitva, S01E02
12:02More milosrđa, kontakt-emisija, S06E18 (R)
Kata Jukčić poslužiteljica je u Kući susreta Tabor od 2002. godine. Udala se s 19 godina kako bi pobjegla od svoje obitelji. U lošem braku rodila je dvojicu sinova, rastala se nakon jedanaest godina i potom deset godina tražila ljubav na krivim mjestima. Ustrajna molitva čitave obitelji i zagovor sv. Antuna vratili su je u krilo Crkve i nakon 40 godina dobila je novo srce.
14:10Izdvojeno, informativna emisija, S07E247
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, molitva, S01E05
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:10In familia Dei, edukativna emisija, S06E21
Bračni par Jarnjak, roditelji petero djece, radosno svjedoče o svom bračnom i obiteljskom pozivu. Što im je tijekom preokreta u vezi značilo iskustvo s Krapnja, koje se to čudo dogodilo na njihovom vjenčanju te kako cijeli dan može biti molitva saznajte u emisiji.
16:00U ime slobode, vjerski program
Pogledajte film koji govori o nevjerojatnom životu Helene Studler, časne sestre Kćeri kršćanske ljubavi sv. Vinka Paulskog, koja je stvorila mrežu koja je spasila više od 2000 ljudi u nacističkim okupacijama tijekom Drugog svjetskog rata. Mjesto radnje je Francuska. Helena Studler je časna sestra koja se posvetila brizi za siročad i napuštenih. Ali vremena su se promijenila, Nijemci su ušli u njihov grad i stvarnost s kojom se Helena i njezine sestre suočavaju daleko nadmašuje teške situacije na koje su navikle. Helena otkriva da su u njezinom gradu nacisti postavili koncentracijski logor. Zajedno s nekim ljudima iz grada i nekoliko sestara smišlja plan oslobađanja zarobljenika, istovremeno ugrožavajući svoj život i živote svojih najmilijih.
18:06Modrave, tamo gdje Bog ljetuje - 2. dio, reportaža, S01E32
Najveći duhovni ljetni kamp za mlade u organizaciji zagrebačkog SKAC-a ove godine obilježava dvadeset godina postojanja. Kako izgledaju i što predstavljaju Modrave pojašnjavaju modravski sudionici u dvodijelnom dokumentarnom filmu. Ovaj mali poluotok kroz dva desetljeća pohodilo je 6.700 sudionika i 1.100 volontera koji su doživjeli susret sa sobom, prirodom i Bogom. Gledatelji mogu vidjeti kakav je raspored programa i koji su plodovi ove jedinstvene modravske priče o duhovnom i tjelesnom postanku i opstanku.
18:59Sveta misa: Sveti Duh, Zagreb, prijenos, S01E01, uživo
20:10Izdvojeno, informativna emisija, S07E248
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
21:00Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S04E41
Slavlje blagdana sv. Antuna, zaštitnika kustodije Svete zemlje, u Jeruzalemu je predvodio fra Francesco Patton, kustod Svete zemlje koji je rekao: „ Antun nas podsjeća da nema mira bez pomirenja.“; Potaknuti riječima pape Franje koji u svakom Angelusu traži da molimo za mir, tri člana Papinskog djela: Papine svjetske molitvene mreže, hodočastili su u Svetu Zemlju kako bi pokazali svoju blizinu; U crkvi Navještenja Marijina u Nazaretu kardinal Pierbattista Pizzaballa 8. lipnja zaredio je Basel Baransija za novog svećenika jeruzalemskog latinskog patrijarhata.; Kardinal Pierbattista Pizzaballa, jeruzalemski latinski patrijarh, započeo je 1. lipnja trodnevni pastoralni posjet mjestu Taybeh pod geslom: imati hrabrosti graditi budućnost.; Kardinal Pierbattista Pizzaballa u nedjelju 9. lipnja u bazilici Agonije u Getsemaniju zaredio je sedmoricu salezijanaca za đakone.
21:25Babičini recepti, edukativna emisija, S01E29
Put nas je odveo do Starog grada u Konjščini od kuda nam je došla babica Brankica Hegeduš koja je pripravila šeničnjaču i slatke dizane štruklje. Ne propustite pogledati kako su nam grofice Konjski zaplesale srednjovjekovni ples i što je sve finoga babica pripravila za kušati.
21:46Koncert Gaju u čast, snimka koncerta
23:06Duhovni nagovor, emisija o kulturi, S01E01 (R)
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, molitva, S01E01
23:31Krunica, molitva, S01E03
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Vjera i nada, vjerska emisija, S06E41
Emisijom želimo poticati druge ljude na život s Bogom. Sjeme Božje Riječi prisutno je u životu vjernika samo je ponekad potrebno otvoriti oči kako bi se vidjeli plodovi Riječi. Uz predstavljanje župnih zajednica u njihovoj vjerskoj, povijesnoj i kulturnoj baštini pronalazimo sugovornike koji su angažirani vjernici spremni dati svjedočanstvo vlastitog vjerničkog opredjeljenja. Mnoštvo pojedinačnih i grupnih susreta okupljenih oko pastoralnih župnih zajednica prenosimo u domove naših gledatelja kao svjedočanstvo i poticaj na dublje življenje svoje vjere. Osim predstavljanja župnih zajednica, u emisiji s gostima progovaramo o biblijskim temama, blagdanima, svecima, hodočašćima, različitim župnim ili biskupijskim projektima.
00:32Nezavršena simfonija, vjerski program
Dokumentarni film o životu i poslanju oca Aloysiusa Schwartza, osnivača zajednice 'The World Willages for Children', koja se brine za odgoj i obrazovanje siromašne napuštene djece. Nakon što je pomogao stotinama tisuća djece kojima je pružio osjećaj doma i obitelji, otac Al obolio je od teške bolesti ALS-a te od nje i preminuo 1992. godine Međutim, njegov rad i utjecaj nastavili su se nakon njegove smrti te ga je papa Franjo 2015. godine proglasio časnim.
01:29In familia Dei, edukativna emisija, S06E21
Bračni par Jarnjak, roditelji petero djece, radosno svjedoče o svom bračnom i obiteljskom pozivu. Što im je tijekom preokreta u vezi značilo iskustvo s Krapnja, koje se to čudo dogodilo na njihovom vjenčanju te kako cijeli dan može biti molitva saznajte u emisiji.
02:20Modrave, tamo gdje Bog ljetuje - 2. dio, reportaža, S01E32
Najveći duhovni ljetni kamp za mlade u organizaciji zagrebačkog SKAC-a ove godine obilježava dvadeset godina postojanja. Kako izgledaju i što predstavljaju Modrave pojašnjavaju modravski sudionici u dvodijelnom dokumentarnom filmu. Ovaj mali poluotok kroz dva desetljeća pohodilo je 6.700 sudionika i 1.100 volontera koji su doživjeli susret sa sobom, prirodom i Bogom. Gledatelji mogu vidjeti kakav je raspored programa i koji su plodovi ove jedinstvene modravske priče o duhovnom i tjelesnom postanku i opstanku.
03:09Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S04E41
Slavlje blagdana sv. Antuna, zaštitnika kustodije Svete zemlje, u Jeruzalemu je predvodio fra Francesco Patton, kustod Svete zemlje koji je rekao: „ Antun nas podsjeća da nema mira bez pomirenja.“; Potaknuti riječima pape Franje koji u svakom Angelusu traži da molimo za mir, tri člana Papinskog djela: Papine svjetske molitvene mreže, hodočastili su u Svetu Zemlju kako bi pokazali svoju blizinu; U crkvi Navještenja Marijina u Nazaretu kardinal Pierbattista Pizzaballa 8. lipnja zaredio je Basel Baransija za novog svećenika jeruzalemskog latinskog patrijarhata.; Kardinal Pierbattista Pizzaballa, jeruzalemski latinski patrijarh, započeo je 1. lipnja trodnevni pastoralni posjet mjestu Taybeh pod geslom: imati hrabrosti graditi budućnost.; Kardinal Pierbattista Pizzaballa u nedjelju 9. lipnja u bazilici Agonije u Getsemaniju zaredio je sedmoricu salezijanaca za đakone.
03:28Koncert Gaju u čast, snimka koncerta
04:48Ti si Božje djelo, dokumentarna serija, S01E03 (R)
Justin Fatica vodi petero mladih katoličkih misionara na proputovanje autobusom po SAD-u kako bi svjedočili svoja osobna iskustva svakome koga susretnu. Justinovo poslanje je snažno svjedočanstvo Božje ljubavi, osobito za tinejdžere i njihove obitelji, evidentirano u ovom dokumentarnom serijalu u produkciji EWTN-a.
05:15Kosovo: skriveni katolici Europe, dokumentarni program
U zemljama gdje je Islam većinska religija, katolici su živjeli u nepovoljnim uvjetima. No na Kosovu, najmlađoj europskoj državi, je situacija bila drugačija. Tko su kriptokatolici, kako su živjeli uz Islam te zašto se događaju mnoga obraćenja pogledajte u ovom dokumentarnom filmu.
05:42Izdvojeno, informativna emisija, S07E248
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, molitva, S01E02
06:31Krunica, molitva, S01E01
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S04E249
07:55Katolički kalendar, vjerska emisija, S01E178
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, vjerska emisija, S01E01
Mali katekizam odgovara na velika pitanja pojednostavljeno kroz crteže. U ovoj emisiji objašnjava se što je čovjek.
08:04Superknjiga, crtana serija, S03E11
Luka se suočava s nevjerojatnim izazovom kada ga tata ostavi upravljati važnim projektom. Kada postane nesiguran kako riješiti situaciju, Superknjiga odvodi djecu u drevni Jeruzalem da upoznaju kralja Salomona. Tamo ga Salomon potiče da svoje terete preda Bogu i moli se za Njegovu mudrost i vodstvo. Luka bude ohrabren i nadahnut kada se iz prve ruke uvjeri kako je Salomon upotrijebio vlastiti savjet pri nadvladavanju velikih izazova u njegovoj ranoj vladavini koju mu je Bog povjerio. S time na umu se djeca vraćaju kući, a Luka je, nakon što je tražio Božje vodstvo, uspio riješiti problem koji se prethodno činio nemoguć i beznadan. 
08:38Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S06E33
Verica Klemenčić moliteljica je vjenčića Prečistog Srca Josipova. Od osme godine života, nakon što je otac ostavio nju i majku, svu snagu pronalazila je u vjeri. A smrt sina dovela ju je upravo do svetog Josipa. Svjedoči o teškim životnim situacijama, te kako je uz Božju pomoć nadišla sve životne oluje.
09:00Papa s nama, vjerska emisija, S06E42, uživo
10:10Snagom dobrote, dokumentarna serija, S01E01
Gledamo kako poduzetnik John Abbate, vlasnik franšize McDonald's-a, integrira katoličku vjeru u svoj posao. Sam Gregg s Acton instituta govori o zakonima o minimalnoj plaći i o katoličkom učenju o pravednoj plaći.
10:44Nezavršena simfonija, vjerski program
Dokumentarni film o životu i poslanju oca Aloysiusa Schwartza, osnivača zajednice 'The World Willages for Children', koja se brine za odgoj i obrazovanje siromašne napuštene djece. Nakon što je pomogao stotinama tisuća djece kojima je pružio osjećaj doma i obitelji, otac Al obolio je od teške bolesti ALS-a te od nje i preminuo 1992. godine Međutim, njegov rad i utjecaj nastavili su se nakon njegove smrti te ga je papa Franjo 2015. godine proglasio časnim.
11:38Frama - neočekivano putovanje, dokumentarni program
Film koji prati franjevačku mladež na XXII. franjevačkom hodu, na zabavan način prikazuje hodočašće mladih nadahnutih karizmom sv. Franje. Kao i Sv. Franjo, framaši tijekom hoda žele otkriti savršenu radost u jednostavnosti. Svrha hoda je porcijunkulski oprost u gradu sv. Franje - Assisu, gdje se, osvijestivši si Božje milosrđe, ispunjaju radošću i snagom za nastavak vlastitoga poslanja.
12:00Anđeo Gospodnji, molitva, S01E02
12:03Život i zdravlje, emisija o zdravlju, S06E20
Debljina ili pretilost je kronična metabolička bolest karakterizirana prekomjernim nakupljanjem masnog tkiva u organizmu. Iako većinu ljudi zabrinjava uglavnom zbog estetskih razloga, debljina je prvenstveno zdravstveni problem jer je povezana s nizom bolesti i kraćim životnim vijekom. O ovoj važnoj temi razgovaramo s liječničkim timom iz Kliničke bolnice Dubrava, vrsnim znanstvenicima, izvrsnim kliničarima i briljantnim kirurzima. Kako kirurgija može pomoći u liječenju debljine u emisiji govore prof. dr sc. Toni Kolak, dr. med. specijalist opće, abdominalne i onkološke kirurgije, predstojnik Klinike KB Dubrava za kirurgiju, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, doc. dr. sc . Zlatko Vlajčić, prim. dr. med. specijalist opće, plastične i onkološke kirurgije te Domagoj Vergles, prim. dr. med., specijalist opće, abdominalne i onkološke kirurgije.
13:10Susret u riječi, emisija o kulturi, S06E41
Đuro Vidmarović ugostio je akademika Željka Reinera s kojim je razgovarao o pjesničkim temama vezanima uz njegovu zbirku posvećenu Bogu pod nazivom 'Vrijeme sna i vrijeme jave'. Njegove su brojne pjesme uglazbljene, a intelektualni interesi zaista raznoliki.
14:10Izdvojeno, informativna emisija, S07E248
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, molitva, S01E05
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:09Koncert Gaju u čast, snimka koncerta
16:29Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S04E41
Slavlje blagdana sv. Antuna, zaštitnika kustodije Svete zemlje, u Jeruzalemu je predvodio fra Francesco Patton, kustod Svete zemlje koji je rekao: „ Antun nas podsjeća da nema mira bez pomirenja.“; Potaknuti riječima pape Franje koji u svakom Angelusu traži da molimo za mir, tri člana Papinskog djela: Papine svjetske molitvene mreže, hodočastili su u Svetu Zemlju kako bi pokazali svoju blizinu; U crkvi Navještenja Marijina u Nazaretu kardinal Pierbattista Pizzaballa 8. lipnja zaredio je Basel Baransija za novog svećenika jeruzalemskog latinskog patrijarhata.; Kardinal Pierbattista Pizzaballa, jeruzalemski latinski patrijarh, započeo je 1. lipnja trodnevni pastoralni posjet mjestu Taybeh pod geslom: imati hrabrosti graditi budućnost.; Kardinal Pierbattista Pizzaballa u nedjelju 9. lipnja u bazilici Agonije u Getsemaniju zaredio je sedmoricu salezijanaca za đakone.
16:53Babičini recepti, edukativna emisija, S01E29
Put nas je odveo do Starog grada u Konjščini od kuda nam je došla babica Brankica Hegeduš koja je pripravila šeničnjaču i slatke dizane štruklje. Ne propustite pogledati kako su nam grofice Konjski zaplesale srednjovjekovni ples i što je sve finoga babica pripravila za kušati.
17:13Kosovo: skriveni katolici Europe, dokumentarni program
U zemljama gdje je Islam većinska religija, katolici su živjeli u nepovoljnim uvjetima. No na Kosovu, najmlađoj europskoj državi, je situacija bila drugačija. Tko su kriptokatolici, kako su živjeli uz Islam te zašto se događaju mnoga obraćenja pogledajte u ovom dokumentarnom filmu.
17:45Pobožnost svetom Josipu: Karlovac, prijenos, S01E01, uživo
Pobožnost svetom Josipu iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
18:30Sveta Misa: Karlovac, prijenos, S01E04, uživo
20:10Izdvojeno, informativna emisija, S07E249
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
21:00Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S06E20
Antonija i Damir Zlopaša, roditelji 7 djece te baka i djed dvoje unuka, novi su domaćini Blagoslovljenog teka. U braku su skoro 35 godina, a svjedoče na čemu su ga temeljili kako bi on bio i dalje skladan nakon toliko godina. Govore i o razgovoru s jednom časnom sestrom koji je trajao satima, a nakon kojega su se obratili i od tada im svako jutro započinje molitvom krunice. U kulinarskom dijelu Antonija priprema složenac od piletine, carske mješavine, sira i vrhnja uz pohanu rižu te baklavu od višanja za desert.
22:09Povratak kući, vjerska emisija, S03E12 (R)
Pogledajte svjedočanstvo Davida Woodbyja, bivšeg luterana. Nakon što je veći dio života proveo kao luteranski pastor, Duh Sveti otvorio je Davidovo srce te mu pokazao puninu vjere Katoličke crkve. Čitajući crkvene oce, David je shvatio kako se ne može više smatrati luteranom te se obratio na katoličanstvo.
23:05G. K. Chesterton, vjerska emisija, S03E26 (R)
Dale Ahlquist, predsjednik Američkog društva Chestertonijanaca, predstavlja život i djelo G.K. Chestertona, uz dramski prikaz njegovih djela u interpretaciji Chucka Chalberga kao Chestertona.
23:31Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, molitva, S01E01
23:32Krunica, molitva, S01E01
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S06E33
Verica Klemenčić moliteljica je vjenčića Prečistog Srca Josipova. Od osme godine života, nakon što je otac ostavio nju i majku, svu snagu pronalazila je u vjeri. A smrt sina dovela ju je upravo do svetog Josipa. Svjedoči o teškim životnim situacijama, te kako je uz Božju pomoć nadišla sve životne oluje.
00:22Papa s nama, vjerska emisija, S06E42 (R)
01:27Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S06E20
Antonija i Damir Zlopaša, roditelji 7 djece te baka i djed dvoje unuka, novi su domaćini Blagoslovljenog teka. U braku su skoro 35 godina, a svjedoče na čemu su ga temeljili kako bi on bio i dalje skladan nakon toliko godina. Govore i o razgovoru s jednom časnom sestrom koji je trajao satima, a nakon kojega su se obratili i od tada im svako jutro započinje molitvom krunice. U kulinarskom dijelu Antonija priprema složenac od piletine, carske mješavine, sira i vrhnja uz pohanu rižu te baklavu od višanja za desert.
02:30Otvori spomenar!, intervju, S03E07 (R)
Gost emisije 'Otvori spomenar!' je Dražen Žerić Žera, frontmen legendarnog sastava 'Crvena jabuka', kojeg više od 35 godina slušaju sve generacije. Uz njihove pjesme mnogi su se upoznali, zaljubili, veselili se i doživjeli lijepe uspomene. Žera govori o svome djetinjstvu u Sarajevu, životu u Zagrebu, o lijepim i teškim trenutcima kroz koje je prošla Crvena jabuka, te o putu do uspjeha koji se temelji isključivo na iskrenim emocijama. Urednica i voditeljica: Mirna Sigetić.
03:28Povratak kući, vjerska emisija, S03E12 (R)
Pogledajte svjedočanstvo Davida Woodbyja, bivšeg luterana. Nakon što je veći dio života proveo kao luteranski pastor, Duh Sveti otvorio je Davidovo srce te mu pokazao puninu vjere Katoličke crkve. Čitajući crkvene oce, David je shvatio kako se ne može više smatrati luteranom te se obratio na katoličanstvo.
04:30Život i zdravlje, emisija o zdravlju, S06E20
Debljina ili pretilost je kronična metabolička bolest karakterizirana prekomjernim nakupljanjem masnog tkiva u organizmu. Iako većinu ljudi zabrinjava uglavnom zbog estetskih razloga, debljina je prvenstveno zdravstveni problem jer je povezana s nizom bolesti i kraćim životnim vijekom. O ovoj važnoj temi razgovaramo s liječničkim timom iz Kliničke bolnice Dubrava, vrsnim znanstvenicima, izvrsnim kliničarima i briljantnim kirurzima. Kako kirurgija može pomoći u liječenju debljine u emisiji govore prof. dr sc. Toni Kolak, dr. med. specijalist opće, abdominalne i onkološke kirurgije, predstojnik Klinike KB Dubrava za kirurgiju, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, doc. dr. sc . Zlatko Vlajčić, prim. dr. med. specijalist opće, plastične i onkološke kirurgije te Domagoj Vergles, prim. dr. med., specijalist opće, abdominalne i onkološke kirurgije.
05:40Izdvojeno, informativna emisija, S07E249
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, molitva, S01E02
06:31Krunica, molitva, S01E04
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S04E250
07:55Katolički kalendar, vjerska emisija, S01E179
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, vjerska emisija, S01E02
Što je duša ponekad je teško objasniti. Na jednostavan način ovu duboku temu pojasnit će Mali katekizam.
08:04Superknjiga, crtana serija, S03E12
Kada Ela postane preopterećena s previše obaveza koje ima i ne zna kako se nositi s njima, Superknjiga odvodi djecu u Babilon u 6. st. pr. Kr. kako bi naučila riješiti njen problem. Upoznaju mladog Daniela koji radi u palači kao jedan od „mudraca” kralja Nabukodonozora: grupe koja se sastoji od različitih astrologa, vidovnjaka, pismoznanaca i učenih muškaraca. Prestravljen zbog ponovljene noćne more, kralj naređuje svim svojim mudracima da mu ispričaju njegov san i otkriju značenje – ili će izgubiti život. Svi mudraci inzistiraju na tome da nitko ne može znati tuđi san, ali Daniel intervenira kako bi zaustavio ubojstva mudraca, tražeći dodatno vrijeme za otkrivanje tajne. Djeca traže Daniela da pobjegne, plašeći se da će u slučaju neuspjeha, izgubiti život. Umjesto bijega, Daniel i njegova tri prijatelja mole Boga za pomoć. Bog otkriva san Danielu, a on onda tumači san kralju: san proriče pad Nabukodonozorova kraljevstva, kojeg će naslijediti druga kraljevstva, dok jednog dana te prolazne vladavine ne budu zamijenjene Božjom trajnom crkvom. Kada zahvalni kralj Nabukodonozor nagradi Daniela, djeca se vraćaju u suvremeni svijet. Ela i dalje ne zna rješenje za svoj problem, ali zna kako ga pronaći. Luka joj se pridružuje u molitvi za Božju pomoć, dok scena odmiče.
08:31Moje vrijeme s Isusom, crtana serija, S01E18
09:03More milosrđa, kontakt-emisija, S06E18 (R)
Kata Jukčić poslužiteljica je u Kući susreta Tabor od 2002. godine. Udala se s 19 godina kako bi pobjegla od svoje obitelji. U lošem braku rodila je dvojicu sinova, rastala se nakon jedanaest godina i potom deset godina tražila ljubav na krivim mjestima. Ustrajna molitva čitave obitelji i zagovor sv. Antuna vratili su je u krilo Crkve i nakon 40 godina dobila je novo srce.
11:08Ti si Božje djelo, dokumentarna serija, S01E03 (R)
Justin Fatica vodi petero mladih katoličkih misionara na proputovanje autobusom po SAD-u kako bi svjedočili svoja osobna iskustva svakome koga susretnu. Justinovo poslanje je snažno svjedočanstvo Božje ljubavi, osobito za tinejdžere i njihove obitelji, evidentirano u ovom dokumentarnom serijalu u produkciji EWTN-a.
11:36Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S04E41
Slavlje blagdana sv. Antuna, zaštitnika kustodije Svete zemlje, u Jeruzalemu je predvodio fra Francesco Patton, kustod Svete zemlje koji je rekao: „ Antun nas podsjeća da nema mira bez pomirenja.“; Potaknuti riječima pape Franje koji u svakom Angelusu traži da molimo za mir, tri člana Papinskog djela: Papine svjetske molitvene mreže, hodočastili su u Svetu Zemlju kako bi pokazali svoju blizinu; U crkvi Navještenja Marijina u Nazaretu kardinal Pierbattista Pizzaballa 8. lipnja zaredio je Basel Baransija za novog svećenika jeruzalemskog latinskog patrijarhata.; Kardinal Pierbattista Pizzaballa, jeruzalemski latinski patrijarh, započeo je 1. lipnja trodnevni pastoralni posjet mjestu Taybeh pod geslom: imati hrabrosti graditi budućnost.; Kardinal Pierbattista Pizzaballa u nedjelju 9. lipnja u bazilici Agonije u Getsemaniju zaredio je sedmoricu salezijanaca za đakone.
12:00Anđeo Gospodnji, molitva, S01E02
12:02Novo srce, vjerska emisija, S06E17
'Dat ću vam novo srce, nov duh udahnut ću u vas!' (Ez 36; 26) Emisija 'Novo srce' gledateljima želi približiti iskustvo vjere različitih osoba koje su u svom životu otkrile ljepotu i radost susreta sa živim Bogom. Svaki istinski susret s Bogom mijenja ljudska srca, i u tom se susretu otkriva i jedna važna istina: naš Bog ima srce i to nas srce ljubi neizrecivom i vječnom ljubavlju. Urednik i voditelj emisije: fra Ivan Matić, OFM.
12:55Kuhinja svete Hildegarde, kulinarska emisija, S07E11
13:07Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S06E20
Antonija i Damir Zlopaša, roditelji 7 djece te baka i djed dvoje unuka, novi su domaćini Blagoslovljenog teka. U braku su skoro 35 godina, a svjedoče na čemu su ga temeljili kako bi on bio i dalje skladan nakon toliko godina. Govore i o razgovoru s jednom časnom sestrom koji je trajao satima, a nakon kojega su se obratili i od tada im svako jutro započinje molitvom krunice. U kulinarskom dijelu Antonija priprema složenac od piletine, carske mješavine, sira i vrhnja uz pohanu rižu te baklavu od višanja za desert.
14:10Izdvojeno, informativna emisija, S07E249
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, molitva, S01E05
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:09Otvori spomenar!, intervju, S03E09 (R)
'Slati svjetlo u dubine ljudskog srca, to je poziv umjetnika!' Misli su to i glavna nit vodilja gošće emisije "Otvori spomenar!" Eve Vukine, poznate mlade akademske slikarice sakralne umjetnosti. Svojim slikama Eva pronosi s puno ljubavi Božju riječ. U emisiji "Otvori spomenar!'' govori o svome djetinjstvu u rodnom Čakovcu, zašto je postala slikarica sakralne umjetnosti te kako osjeća prisustvo Gospodina dok svoje osjećaje prenosi kistom na platno. Vidjet ćemo i slike koje je Eva posvetila Petrinji i svim stradalim hrvatskim područjima te ujedno odaslala poruku nade i svjetla, uzdajući se u Gospodina. Urednica i voditeljica: Mirna Sigetić.
16:06Papa s nama, vjerska emisija, S06E42 (R)
17:10Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S02E17 (R)
Bor je crnogorično drvo čiji se ljekoviti dijelovi koriste za izradu prirodnih pripravaka. Iglice, pupoljci, češeri (šišarike), smola i kora bora su ljekoviti, a koriste se protiv prehlade, gripe, kožnih bolesti, kod bolova u mišićima, loše cirkulacije, dišnih problema.
17:48Modrave, tamo gdje Bog ljetuje - 2. dio, reportaža, S01E32
Najveći duhovni ljetni kamp za mlade u organizaciji zagrebačkog SKAC-a ove godine obilježava dvadeset godina postojanja. Kako izgledaju i što predstavljaju Modrave pojašnjavaju modravski sudionici u dvodijelnom dokumentarnom filmu. Ovaj mali poluotok kroz dva desetljeća pohodilo je 6.700 sudionika i 1.100 volontera koji su doživjeli susret sa sobom, prirodom i Bogom. Gledatelji mogu vidjeti kakav je raspored programa i koji su plodovi ove jedinstvene modravske priče o duhovnom i tjelesnom postanku i opstanku.
18:40Klub prijatelja, kontakt-emisija, S02E42
18:59Sveta misa: Sveti Duh, Zagreb, prijenos, S01E01, uživo
Izravan prijenos svete Mise iz bazilike sv. Antuna na zagrebačkom Svetom Duhu na koje četvrtkom dolazi i do tisuću mladih.
20:10Izdvojeno, informativna emisija, S07E250
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
21:00Svi za stol, kulinarska emisija, S03E21
Chef Hrvoje Kroflin priprema jakobove kapice s mladim graškom i pročišćenom juhom od kozica za predjelo, filet romba sa smrčcima za glavno jelo te kremu od pince s usoljenim žumanjcima i kvasom sa želatinom za desert. Glazbeni gost je Mario Pavlić koji na gitari izvodi pjesme: 'Tako volim što te znam', 'Iskra' i 'Ljubavna'.
22:10Život na stijeni, vjerska emisija, S07E40
22:45Živopisi, emisija o kulturi, S03E01 (R)
Treću sezonu emisije 'Živopisi' otvaramo na najbolji mogući način, s olimpijskim zlatom. Naravno, ne našim, nego naše gošće Matee Jelić, koja ju je osvojila u taekwondou na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju, u kategoriji do 67 kilograma.
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, molitva, S01E01
23:31Krunica, molitva, S01E04
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Neka nam Bog pomogne, humoristična serija, S02E12 (R)
Nina se našla u obrani Sergia koji je optužen za oružanu pljačku. On ju uvjerava Ninu da nevin, što označava početak strastvene ljubavne priče između njih dvoje. U međuvremenu, u samostanu se slavi dan svetog Valentina. David organizira romantičnu večeru za Azzurru i Guida, ali taj plan nije lako provesti. Chiara priznaje sestri Angeli da želi postati redovnica, baš kad ju je Riccardo planirao zaručiti.
01:07Klub prijatelja, kontakt-emisija, S02E42 (R)
01:27Ti si Božje djelo, dokumentarna serija, S01E03 (R)
Justin Fatica vodi petero mladih katoličkih misionara na proputovanje autobusom po SAD-u kako bi svjedočili svoja osobna iskustva svakome koga susretnu. Justinovo poslanje je snažno svjedočanstvo Božje ljubavi, osobito za tinejdžere i njihove obitelji, evidentirano u ovom dokumentarnom serijalu u produkciji EWTN-a.
02:00Novo srce, vjerska emisija, S06E17
'Dat ću vam novo srce, nov duh udahnut ću u vas!' (Ez 36; 26) Emisija 'Novo srce' gledateljima želi približiti iskustvo vjere različitih osoba koje su u svom životu otkrile ljepotu i radost susreta sa živim Bogom. Svaki istinski susret s Bogom mijenja ljudska srca, i u tom se susretu otkriva i jedna važna istina: naš Bog ima srce i to nas srce ljubi neizrecivom i vječnom ljubavlju. Urednik i voditelj emisije: fra Ivan Matić, OFM.
02:50Svi za stol, kulinarska emisija, S03E22
03:55Život na stijeni, vjerska emisija, S07E40
04:25Živopisi, emisija o kulturi, S03E01 (R)
Treću sezonu emisije 'Živopisi' otvaramo na najbolji mogući način, s olimpijskim zlatom. Naravno, ne našim, nego naše gošće Matee Jelić, koja ju je osvojila u taekwondou na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju, u kategoriji do 67 kilograma.
05:06Snagom dobrote, dokumentarna serija, S01E01 (R)
Gledamo kako poduzetnik John Abbate, vlasnik franšize McDonald's-a, integrira katoličku vjeru u svoj posao. Sam Gregg s Acton instituta govori o zakonima o minimalnoj plaći i o katoličkom učenju o pravednoj plaći.
05:40Izdvojeno, informativna emisija, S07E250
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, molitva, S01E02
06:31Krunica, molitva, S01E03
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S04E251
07:55Katolički kalendar, vjerska emisija, S01E180
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, vjerska emisija, S01E03
Ako ste si postavili pitanje koja je razlika između vjerovanja i znanja, jednostavno će odgovoriti Mali katekizam.
08:03Superknjiga, crtana serija, S03E13
Pregladnjela Ela veseli se pizzi kada djeca vide djevojčicu i njezina malog brata kako uzimaju paketiće kečapa s pulta pizzerije kako bi napravili „kečap juhu”. Luka je zabrinut da možda djevojčica i njezin mali brat nemaju što za jesti. Ela ne misli. da je njihova odgovornost da se u to miješaju. Superknjiga odvodi djecu u gradić koji je na putu za Jeruzalem. Gizmo se odvaja od Luke i Ele i prilazi seoskom bunaru, gdje su se Isus i njegovi učenici zaustavili i odmarali na putu za Jeruzalem. Gizmo čuje Isusa kako započinje priču o dobrom Samarijancu... Kasnije Gizmo pronalazi Luku i Elu na seoskoj tržnici gdje Ela, ostavši bez svoje pizze, spoznaje što znači biti gladan među obiljem. Uzbuđen zbog svog susreta s Isusom, Gizmo ih vodi nazad do bunara, no uviđa da Isus i njegovi učenici više nisu tamo. Gizmo prepričava Luki i Eli priču koju je čuo, i mi vidimo razvoj usporedbe kako ju Isus govori –unatoč uzbuđenom Gizmovom komično-neuspješnom pokušaju da sebe stavi u ulogu pripovjedača. Djeca pokušavaju razumjeti što točno usporedba znači, kada se Isus vraća na bunar i pomaže im razumjeti značenje. Djeca se vraćaju u suvremeni svijet, i poučeni primjerom dobrog Samarijanca, pozivaju djevojčicu i njezinog mlađeg brata da podijele pizzu s njima.
08:35Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S02E18
Lipa je svima dobro poznatostablo prelijepe krošnje i opojnog mirisa. Osim što je lijepa i ugodno miriše, može se koristiti i u ljekovite svrhe. Ona pojačava znojenje i mokrenje, pomaže izbacivanju štetnih tvari iz organizma, jača želudac, žuč, crijeva, smiruje lupanje srca, čisti dišne putove, otvara pore na koži, umiruje živce, izbacuje sluz iz pluća, pomaže kod reume i gihta i donosi miran san.
09:10Susret u riječi, emisija o kulturi, S06E41
Đuro Vidmarović ugostio je akademika Željka Reinera s kojim je razgovarao o pjesničkim temama vezanima uz njegovu zbirku posvećenu Bogu pod nazivom 'Vrijeme sna i vrijeme jave'. Njegove su brojne pjesme uglazbljene, a intelektualni interesi zaista raznoliki.
10:02Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S05E04 (R)
U emisiji gostuju dva velikana sportskog novinarstva. Prvi je velikan hrvatskog fotonovinarstva i sportske fotografije, Radiša Mladenović, koji se prisjeća svoje fotografske karijere i susreta s velikim sportašima. Drugi gost je sportski novinar i povjesničar hrvatskog sporta Andrija Kačić – Karlin, koji već četrdeset godina piše o uspjesima hrvatskog sporta. Gledatelji imaju imati priliku čuti zanimljive sportske priče i vidjeti rijetke fotografije hrvatskih sportaša koje govore o bogatoj povijesti našeg sporta.
11:01Majka Angelica, vjerska emisija, S06E05
Majka Angelica govori o potrebi neprestane molitve, napose kada smo u patnji. Ohrabruje gledatelje da je pravu tugu prolazila i Djevica, ali je njezin pogled bio usmjeren na Isusa. Pojasnit će dijelove Svetog pisma u kojemu su apostoli prikazani kao ljudi i Isus im poručuje da se osame i malo odmore. Čudesno je, ističe, što je Gospodin osjetio kako je potrebno izuzeti ih od gužve, politike i buke. I On bi sam nekada ustao u zoru i otišao na brdo moliti u osami. Dio svetosti je osamiti se negdje, čak i u vlastitom domu, možda kada su djeca u školi, kada suprug nije kod kuće. Zatvorite se sami u sobu i molite, poručuje m. Angelica.
12:00Anđeo Gospodnji, molitva, S01E02
12:02Klub prijatelja, kontakt-emisija, S02E42
12:22Lovac na čudesa, dokumentarna serija, S01E10
Posjetili smo Svetu kuću u Loretu, koja je, prema pobožnoj tradiciji, prava kuća Blažene Djevice Marije koju su anđeli čudesno prenijeli u Italiju. Je li zaista iz Nazareta i je li mogla biti prenesena nadnaravnim putem, ili postoji neko drugo realnije objašnjenje saznajte u ovoj epizodi.
12:47Nezavršena simfonija, vjerski program
Dokumentarni film o životu i poslanju oca Aloysiusa Schwartza, osnivača zajednice 'The World Willages for Children', koja se brine za odgoj i obrazovanje siromašne napuštene djece. Nakon što je pomogao stotinama tisuća djece kojima je pružio osjećaj doma i obitelji, otac Al obolio je od teške bolesti ALS-a te od nje i preminuo 1992. godine Međutim, njegov rad i utjecaj nastavili su se nakon njegove smrti te ga je papa Franjo 2015. godine proglasio časnim.
13:45Izdvojeno, informativna emisija, S07E250
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
14:31Križni put, molitva, S01E04
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, molitva, S01E04
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:14Svi za stol, kulinarska emisija, S03E22
16:20Povratak kući, vjerska emisija, S03E12 (R)
Pogledajte svjedočanstvo Davida Woodbyja, bivšeg luterana. Nakon što je veći dio života proveo kao luteranski pastor, Duh Sveti otvorio je Davidovo srce te mu pokazao puninu vjere Katoličke crkve. Čitajući crkvene oce, David je shvatio kako se ne može više smatrati luteranom te se obratio na katoličanstvo.
17:18Živopisi, emisija o kulturi, S03E01 (R)
Treću sezonu emisije 'Živopisi' otvaramo na najbolji mogući način, s olimpijskim zlatom. Naravno, ne našim, nego naše gošće Matee Jelić, koja ju je osvojila u taekwondou na Olimpijskim igrama 2020. u Tokiju, u kategoriji do 67 kilograma.
18:00Svijet očima Vatikana, informativna emisija, S04E38
Informativni tjedni pregled najvažnijih događaja vezanih uz Papu, Vatikan i Katoličku Crkvu koji gleda više od 50 milijuna ljudi diljem svijeta donosi vam najzanimljivije priče etičkog, kulturnog, humanitarnog i religijskog sadržaja.
18:30Krunica: Sinj, prijenos, S01E02, uživo
19:00Sveta misa: Sinj, prijenos, S01E05, uživo
19:35Život na stijeni, vjerska emisija, S07E40
20:10Izdvojeno, informativna emisija, S07E251
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
21:00Generacija +, edukativna emisija, S01E19
Kako je došlo do krize kultura čitanja knjiga među mladima, što čitanje čini našem umu i duši, kako se othrvati primamljivosti društvenih mreža i što čitati ovoga ljeta. Mladi preporučuju Verbumove naslove s kojima vam ljeto neće biti dosadno.
21:55Nada, vjerski program
Film "Nada" otkriva kako je Knock, malo irsko selo u okrugu Mayo, postalo odredište više od milijun hodočasnika godišnje, a život većine mještana promijenio se zbog događaja jedne kišne noći, u kolovozu 1879. godine. Kakav je bio život u Irskoj u to vrijeme i kroz koje je teškoće i patnje prolazio irski narod, kada su mise morali služiti u tajnosti, a 'crne' 1847. oko milijun ljudi je umrlo, a milijun i više ih se iselilo? Stanovništvo se ni do danas nikada nije oporavilo. 1879. bio je početak Zemaljskog rata, događala se druga glad i usred toga pojavilo se Ukazanje koje je irskom narodu dalo nadu kada im je bilo najpotrebnije. Sve su patnje dobile svoj novi smisao nakon čudesnog trenutka, kada su se Gospa, sveti Josip i sveti Ivan ukazali 20 svjedoka. Njihovi su životi bili promijenjeni zauvijek, a po njima i život cijelog irskog naroda.
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, molitva, S01E01
23:31Krunica, molitva, S01E03
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S05E04 (R)
U emisiji gostuju dva velikana sportskog novinarstva. Prvi je velikan hrvatskog fotonovinarstva i sportske fotografije, Radiša Mladenović, koji se prisjeća svoje fotografske karijere i susreta s velikim sportašima. Drugi gost je sportski novinar i povjesničar hrvatskog sporta Andrija Kačić – Karlin, koji već četrdeset godina piše o uspjesima hrvatskog sporta. Gledatelji imaju imati priliku čuti zanimljive sportske priče i vidjeti rijetke fotografije hrvatskih sportaša koje govore o bogatoj povijesti našeg sporta.
00:55G. K. Chesterton, vjerska emisija, S03E26 (R)
Dale Ahlquist, predsjednik Američkog društva Chestertonijanaca, predstavlja život i djelo G.K. Chestertona, uz dramski prikaz njegovih djela u interpretaciji Chucka Chalberga kao Chestertona.
01:21Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S04E41
Slavlje blagdana sv. Antuna, zaštitnika kustodije Svete zemlje, u Jeruzalemu je predvodio fra Francesco Patton, kustod Svete zemlje koji je rekao: „ Antun nas podsjeća da nema mira bez pomirenja.“; Potaknuti riječima pape Franje koji u svakom Angelusu traži da molimo za mir, tri člana Papinskog djela: Papine svjetske molitvene mreže, hodočastili su u Svetu Zemlju kako bi pokazali svoju blizinu; U crkvi Navještenja Marijina u Nazaretu kardinal Pierbattista Pizzaballa 8. lipnja zaredio je Basel Baransija za novog svećenika jeruzalemskog latinskog patrijarhata.; Kardinal Pierbattista Pizzaballa, jeruzalemski latinski patrijarh, započeo je 1. lipnja trodnevni pastoralni posjet mjestu Taybeh pod geslom: imati hrabrosti graditi budućnost.; Kardinal Pierbattista Pizzaballa u nedjelju 9. lipnja u bazilici Agonije u Getsemaniju zaredio je sedmoricu salezijanaca za đakone.
01:40Svijet očima Vatikana, informativna emisija, S04E38
Informativni tjedni pregled najvažnijih događaja vezanih uz Papu, Vatikan i Katoličku Crkvu koji gleda više od 50 milijuna ljudi diljem svijeta donosi vam najzanimljivije priče etičkog, kulturnog, humanitarnog i religijskog sadržaja.
02:10Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitva, S05E36
Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu u kapelici sv. Ivana Pavla II. u prostorima Laudato TV-a.
03:00Krunica Božjeg Milosrđa, molitva, S01E04
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
03:14Križni put, molitva, S01E02
04:00Nada, vjerski program
Film "Nada" otkriva kako je Knock, malo irsko selo u okrugu Mayo, postalo odredište više od milijun hodočasnika godišnje, a život većine mještana promijenio se zbog događaja jedne kišne noći, u kolovozu 1879. godine. Kakav je bio život u Irskoj u to vrijeme i kroz koje je teškoće i patnje prolazio irski narod, kada su mise morali služiti u tajnosti, a 'crne' 1847. oko milijun ljudi je umrlo, a milijun i više ih se iselilo? Stanovništvo se ni do danas nikada nije oporavilo. 1879. bio je početak Zemaljskog rata, događala se druga glad i usred toga pojavilo se Ukazanje koje je irskom narodu dalo nadu kada im je bilo najpotrebnije. Sve su patnje dobile svoj novi smisao nakon čudesnog trenutka, kada su se Gospa, sveti Josip i sveti Ivan ukazali 20 svjedoka. Njihovi su životi bili promijenjeni zauvijek, a po njima i život cijelog irskog naroda.
05:27Arka - dar zajedništva, dokumentarna serija, S01E05
Kako su se stvari promijenile za Santosa i Pipea? Upoznali su Arku, a Arka im je pomogla izgraditi kuću, te naći posao. Kako je sve proteklo i zašto je sve bilo 'obično', a 'izvanredno', saznajte u novom nastavku.

Dokumentarni filmovi 'Arka – dar zajedništva' predstavljaju osobe s poteškoćama iz cijelog svijeta na zabavan, nadahnjujući i duboko dirljiv način. Upoznajte njihove priče i kako su svoju radosnu luku pronašli u zajednici Arka.
05:40Izdvojeno, informativna emisija, S07E251
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, molitva, S01E02
06:31Krunica, molitva, S01E02
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S04E252
07:55Katolički kalendar, vjerska emisija, S01E181
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, vjerska emisija, S01E04
Mali katekizam objašnjava što znači vjerovati u Boga.
08:03Superknjiga, crtana serija, S01E01
Luka nije poslušao oca i ušuljao se u laboratorij profesora Kvantuma i gotovo uništio super tajni projekt. Superknjiga odvodi Luku, Elu i Gizma na putovanje da vide pad Lucifera s neba i njegovu preobrazbu u Sotonu. Sotona je zbačen na zemlju gdje dobiva oblik zmije i gdje prevari Adama i Evu da i oni budu neposlušni Bogu. Luka, Ela i Gizmo gledaju uništenje savršenog svijeta Adama i Eve koji se dogodio zbog njihove neposlušnosti. Superknjiga vraća naše junake kući, ali ih ostavlja sa vrlo važnom porukom o Božjoj ljubavi i oproštenju.
08:30Moje vrijeme s Isusom, crtana serija, S01E31
09:00Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S06E33
Verica Klemenčić moliteljica je vjenčića Prečistog Srca Josipova. Od osme godine života, nakon što je otac ostavio nju i majku, svu snagu pronalazila je u vjeri. A smrt sina dovela ju je upravo do svetog Josipa. Svjedoči o teškim životnim situacijama, te kako je uz Božju pomoć nadišla sve životne oluje.
09:25Babičini recepti, edukativna emisija, S01E29
Put nas je odveo do Starog grada u Konjščini od kuda nam je došla babica Brankica Hegeduš koja je pripravila šeničnjaču i slatke dizane štruklje. Ne propustite pogledati kako su nam grofice Konjski zaplesale srednjovjekovni ples i što je sve finoga babica pripravila za kušati.
09:55More milosrđa, kontakt-emisija, S06E18 (R)
Kata Jukčić poslužiteljica je u Kući susreta Tabor od 2002. godine. Udala se s 19 godina kako bi pobjegla od svoje obitelji. U lošem braku rodila je dvojicu sinova, rastala se nakon jedanaest godina i potom deset godina tražila ljubav na krivim mjestima. Ustrajna molitva čitave obitelji i zagovor sv. Antuna vratili su je u krilo Crkve i nakon 40 godina dobila je novo srce.
12:00Anđeo Gospodnji, molitva, S01E04
Molimo zajedno molitvu Anđeoskog pozdravljenja.
12:03Nada, vjerski program
Film "Nada" otkriva kako je Knock, malo irsko selo u okrugu Mayo, postalo odredište više od milijun hodočasnika godišnje, a život većine mještana promijenio se zbog događaja jedne kišne noći, u kolovozu 1879. godine. Kakav je bio život u Irskoj u to vrijeme i kroz koje je teškoće i patnje prolazio irski narod, kada su mise morali služiti u tajnosti, a 'crne' 1847. oko milijun ljudi je umrlo, a milijun i više ih se iselilo? Stanovništvo se ni do danas nikada nije oporavilo. 1879. bio je početak Zemaljskog rata, događala se druga glad i usred toga pojavilo se Ukazanje koje je irskom narodu dalo nadu kada im je bilo najpotrebnije. Sve su patnje dobile svoj novi smisao nakon čudesnog trenutka, kada su se Gospa, sveti Josip i sveti Ivan ukazali 20 svjedoka. Njihovi su životi bili promijenjeni zauvijek, a po njima i život cijelog irskog naroda.
13:34Luka 2, 25, dokumentarni program
Otkrijte što povezuje Bibliju i Hrvatsku: kako su se relikvije starca Šimuna Pravednika, koji je u naručju držao dijete Isusa (usp. Lk 2,25-28), našle u Zadru i doprinijele stvaranju jednog od najvećih remek-djela crkvene umjetnosti.
14:10Izdvojeno, informativna emisija, S07E251
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, molitva, S01E05
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:15Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S06E20
15:55Život i zdravlje, emisija o zdravlju, S01E09 (R)
Živimo okruženi medijima koji su uvijek dostupni i sveprisutni u našim životima. Mogu biti višestruko korisni zbog svoje posredničke uloge. Međutim mediji imaju i moć kreiranja javnih mišljenja i stavova. O ovoj temi u emisiji Život i zdravlje govore izv. prof. dr. sc. Danijel Labaš, predsjednik Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu, profesor na Odjelu za komunikologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu i Leali Osmančević, mag. comm., članica Upravnoga odbora Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu, asistentica na Odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkoga sveučilišta.
17:00Katoličanstvo, serija, S01E03
Biskup Barron smatra Božji opis svetog Anselma "onim o čemu se ne može pomisliti ništa veće" i objašnjava argumente svetog Toma Akvinskog koji podupiru tvrdnju da Bog uistinu postoji. On također govori o prirodi Boga, kao i izazovnom problemu zla koji je u suprotnosti s Božjim bićem.
18:00Sveta Misa i klanjanje: Međugorje, prijenos, S01E03, uživo
20:10Izdvojeno, informativna emisija, S07E252
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
20:30Novo srce, emisija o kulturi, S01E07 (R)
Prakticiranje vjere iz tradicije i bez doživljaja istog često skriva prazninu duše koja vapi za istinskim susretom s Bogom, novim duhom i novim srcem. Kako je glazbenica Marija Husar Rimac dobila ''novo srce''?
21:25Iz srca majke Angelice, edukativna emisija, S01E07
Majka Angelica bila je poznata po tome što je govorila iz srca dajući vjernicima točno ono što su trebali čuti kako bi slijedili Isusa. Ovaj serijal savršeno bilježi njezine duboke, nadahnute nagovore. Majka tumači evanđelja i biblijske odlomke te otvara teme jedinstva čovjeka s Bogom, vrijednosti i dostojanstva kršćanskog življenja, pronalaženja Boga, odaziva na Božji poziv na evangelizaciju, radosti u patnji i siromaštva duha.
22:00Klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom: Međugorje, prijenos, S01E04, uživo
23:05Razlog nade, vjerska emisija, S04E46
Emisija 'Razlog nade' donosi bit i sažetak Evanđelja nedjeljom i svetkovinama.
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, molitva, S01E01
23:31Krunica, molitva, S01E02
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Život i zdravlje, emisija o zdravlju, S01E09 (R)
Živimo okruženi medijima koji su uvijek dostupni i sveprisutni u našim životima. Mogu biti višestruko korisni zbog svoje posredničke uloge. Međutim mediji imaju i moć kreiranja javnih mišljenja i stavova. O ovoj temi u emisiji Život i zdravlje govore izv. prof. dr. sc. Danijel Labaš, predsjednik Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu, profesor na Odjelu za komunikologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu i Leali Osmančević, mag. comm., članica Upravnoga odbora Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu, asistentica na Odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkoga sveučilišta.
01:03Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S06E33
Verica Klemenčić moliteljica je vjenčića Prečistog Srca Josipova. Od osme godine života, nakon što je otac ostavio nju i majku, svu snagu pronalazila je u vjeri. A smrt sina dovela ju je upravo do svetog Josipa. Svjedoči o teškim životnim situacijama, te kako je uz Božju pomoć nadišla sve životne oluje.
01:23Babičini recepti, edukativna emisija, S01E29
Put nas je odveo do Starog grada u Konjščini od kuda nam je došla babica Brankica Hegeduš koja je pripravila šeničnjaču i slatke dizane štruklje. Ne propustite pogledati kako su nam grofice Konjski zaplesale srednjovjekovni ples i što je sve finoga babica pripravila za kušati.
01:48Luka 2, 25, dokumentarni program
Otkrijte što povezuje Bibliju i Hrvatsku: kako su se relikvije starca Šimuna Pravednika, koji je u naručju držao dijete Isusa (usp. Lk 2,25-28), našle u Zadru i doprinijele stvaranju jednog od najvećih remek-djela crkvene umjetnosti.
02:23Novo srce, emisija o kulturi, S01E07 (R)
Prakticiranje vjere iz tradicije i bez doživljaja istog često skriva prazninu duše koja vapi za istinskim susretom s Bogom, novim duhom i novim srcem. Kako je glazbenica Marija Husar Rimac dobila ''novo srce''?
03:12Iz srca majke Angelice, edukativna emisija, S01E07
Majka Angelica bila je poznata po tome što je govorila iz srca dajući vjernicima točno ono što su trebali čuti kako bi slijedili Isusa. Ovaj serijal savršeno bilježi njezine duboke, nadahnute nagovore. Majka tumači evanđelja i biblijske odlomke te otvara teme jedinstva čovjeka s Bogom, vrijednosti i dostojanstva kršćanskog življenja, pronalaženja Boga, odaziva na Božji poziv na evangelizaciju, radosti u patnji i siromaštva duha.
03:42Katoličanstvo, serija, S01E03 (R)
Biskup Barron smatra Božji opis svetog Anselma "onim o čemu se ne može pomisliti ništa veće" i objašnjava argumente svetog Toma Akvinskog koji podupiru tvrdnju da Bog uistinu postoji. On također govori o prirodi Boga, kao i izazovnom problemu zla koji je u suprotnosti s Božjim bićem.
04:38Snagom dobrote, dokumentarna serija, S01E02 (R)
Epizoda govori o životu i poslovanju Arthura A. Ciocie, koji je pretvorio vinsku tvrtku pred raspadom u najveći brand vina na svijetu. Pogledajte i razgovor s ravnateljem Coccia centra za principijalno poduzetništvo Andreasom Widmerom.
05:09Kosovo: skriveni katolici Europe, dokumentarni program
U zemljama gdje je Islam većinska religija, katolici su živjeli u nepovoljnim uvjetima. No na Kosovu, najmlađoj europskoj državi, je situacija bila drugačija. Tko su kriptokatolici, kako su živjeli uz Islam te zašto se događaju mnoga obraćenja pogledajte u ovom dokumentarnom filmu.
05:35Očinska ljubav je nezamjenljiva, reportaža, S01E04
U zagrebačkoj Župi sv. Jeronima u Maksimiru povodom Dana očeva, don Damir Stojić održao je predavanje o odgovornosti u očinstvu. Što znači biti muškarac u svjetlu Božjeg nauma? Kako nositi odgovornost koju donosi očinstvo? U kojem smislu je identitet očeva u današnjem društvu u krizi? Predavanja don Damira Stojića u svjetlu teologije tijela govore nam o ovim gorućim pitanjima.
06:05Izdvojeno, informativna emisija, S07E252
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, molitva, S01E02
06:31Krunica, molitva, S01E01
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:55Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S06E20
07:35Razlog nade, vjerska emisija, S04E46
Emisija 'Razlog nade' donosi bit i sažetak Evanđelja nedjeljom i svetkovinama.
07:55Katolički kalendar, vjerska emisija, S01E182
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:04Iz srca majke Angelice, edukativna emisija, S01E07
Majka Angelica bila je poznata po tome što je govorila iz srca dajući vjernicima točno ono što su trebali čuti kako bi slijedili Isusa. Ovaj serijal savršeno bilježi njezine duboke, nadahnute nagovore. Majka tumači evanđelja i biblijske odlomke te otvara teme jedinstva čovjeka s Bogom, vrijednosti i dostojanstva kršćanskog življenja, pronalaženja Boga, odaziva na Božji poziv na evangelizaciju, radosti u patnji i siromaštva duha.
08:34Novo srce, emisija o kulturi, S01E07 (R)
Prakticiranje vjere iz tradicije i bez doživljaja istog često skriva prazninu duše koja vapi za istinskim susretom s Bogom, novim duhom i novim srcem. Kako je glazbenica Marija Husar Rimac dobila ''novo srce''?
09:24Snagom dobrote, dokumentarna serija, S01E02 (R)
Epizoda govori o životu i poslovanju Arthura A. Ciocie, koji je pretvorio vinsku tvrtku pred raspadom u najveći brand vina na svijetu. Pogledajte i razgovor s ravnateljem Coccia centra za principijalno poduzetništvo Andreasom Widmerom.
10:00Sveta misa: Sinj, prijenos, S01E04, uživo
11:00Vjera i nada, vjerska emisija, S06E42
Emisijom želimo poticati druge ljude na život s Bogom. Sjeme Božje Riječi prisutno je u životu vjernika samo je ponekad potrebno otvoriti oči kako bi se vidjeli plodovi Riječi. Uz predstavljanje župnih zajednica u njihovoj vjerskoj, povijesnoj i kulturnoj baštini pronalazimo sugovornike koji su angažirani vjernici spremni dati svjedočanstvo vlastitog vjerničkog opredjeljenja. Mnoštvo pojedinačnih i grupnih susreta okupljenih oko pastoralnih župnih zajednica prenosimo u domove naših gledatelja kao svjedočanstvo i poticaj na dublje življenje svoje vjere. Osim predstavljanja župnih zajednica, u emisiji s gostima progovaramo o biblijskim temama, blagdanima, svecima, hodočašćima, različitim župnim ili biskupijskim projektima.
11:30Svijet očima Vatikana, informativna emisija, S04E38
Informativni tjedni pregled najvažnijih događaja vezanih uz Papu, Vatikan i Katoličku Crkvu koji gleda više od 50 milijuna ljudi diljem svijeta donosi vam najzanimljivije priče etičkog, kulturnog, humanitarnog i religijskog sadržaja.
12:00Angelus: Vatikan, prijenos, S01E01, uživo
12:19Kuhinja svete Hildegarde, kulinarska emisija, S07E11
12:25Koncert 'Progledaj srcem online' - Emanuel, snimka koncerta
13:50Izdvojeno - Tjedni pregled, informativna emisija, S04E40
Pregled najzanimljivih događanja proteklog tjedna. Donosimo dobre vijesti iz života Crkve i društva.
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, molitva, S01E05
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:09Klub prijatelja, kontakt-emisija, S02E42
15:30In familia Dei, edukativna emisija, S01E26 (R)
Više vrijedi jedna stranica Svetoga pisma, nego svi romani svijeta', rekao je blaženi Alojzije Stepinac. No, živimo li mi to uvjerenje? Koliko često uzimamo Bibliju u svoje ruke? Učimo li svoju djecu da je Biblija živa Božja riječ? Što kada imamo volju, a ne znamo kako i odakle početi s čitanjem? O tim i drugim pitanjima svjedočit će nam bračni par Džeko: Suzana i Mišo, koji su svoje bračno zajedništvo proželi svakodnevnim čitanjem i življenjem Božje riječi.
16:18Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S06E21
17:10Svi za stol, kulinarska emisija, S03E01
U emisiju dolaze domaće snage, LTV bend i chef Hrvoje Kroflin. Na jelovniku su varijacije više vrsta rajčica i krastavaca i samoniklo bilje, gljiva Lavlja griva s ječmom i engleska krema sa šljivama i rabarbarom. Jela će pratiti vina Vinarije Trs, a zapjevat će se 'Vjeruj u ljubav', 'Hvalospjev ljubavi' i 'Ti na vratima'.
18:30Sveta Misa: Karlovac, prijenos, S01E02, uživo
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:25Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitva, S05E38
Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu u kapelici sv. Ivana Pavla II. u prostorima Laudato TV-a.
20:20Odaziv, edukativna emisija, S04E22
U emisiji razgovaramo o olujama, nemirima i strahovima koji su dio svakog vjerničkog života. Vlč. Odilon Singbo tumači zašto nam se nekada čini da u najtežim trenucima našega života Isus spava, ili da nas je napustio. Govori i o važnosti svijesti da je Bog prisutan u svakome trenutku pa i onda kada ga ne osjećamo te naglašava Božju svemoć i nadmoć nad svakim zlom.
21:20Neka nam Bog pomogne, humoristična serija, S02E13 (R)
Na nekoliko dana sestri Angeli povjeren je Manuel, trinaestogodišnjak s evidencijom o kažnjavanju u prošlosti. Dječak se odmah pokaže buntovnim. Sestra Angela i Guido otkrivaju kako je ukrao mobitel i posjeduje drogu. Manuel pokušava pomoći svom ocu za kojeg misli da je u zatvoru. Međutim, sestra Angela otkriva tužnu istinu i dobiva nadahnuće kako pomoći dječaku da ispuni svoj san o trčanju. Sestra Angela u svoj plan uključuje Emilija, sportaša sa srčanim problemima, a koji je zaljubljen Margheritu. Iznenađujuće, Chiara je pristala udati se za Riccarda i započinje pripreme za vjenčanje. Guido poziva Azzurru na zabavu sa sveučilišnim profesorima.
22:19Svećenici s bojišnice, vjerski program
Među najvažnijim pripadnicima američke vojske su i oni koji strpljivo brinu o duhovnim ranama vojnika unatoč opasnostima kojima su okruženi. Dokumentarni film EWTN-a prati živote vojnih kapelana u Južnoj Koreji u njihovoj službi kojom pružaju utjehu vojnicima u najstrašnijim uvjetima. Korejski rat započeo je 1950. godine, a mirovni sporazum između sjevera i juga nikada nije potpisan. Tehnički rat nikad nije završio, a Sjeverna i Južna Koreja ostale su u zaleđenom sukobu dok granica između tih dviju zemalja ostaje jedna od najutvrđenijih na svijetu. U takvim uvjetima, nekoliko sati južnije od južnokorejskog grada Seula smješten je američki vojni kamp Humphreys. U njemu otac Paul-Anthony Halladay i otac Joseph Campbell djeluju kao vojni kapelani koji duhovnim vodstvom, požrtvovnošću i molitvom šire evanđelje te služe kao katolički misionari u tom području punom tenzija. Ovo je njihovo svjedočanstvo.
23:03G. K. Chesterton, vjerska emisija, S03E27 (R)
Dale Ahlquist, predsjednik Američkog društva Chestertonijanaca, predstavlja život i djelo G.K. Chestertona, uz dramski prikaz njegovih djela u interpretaciji Chucka Chalberga kao Chestertona.
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, molitva, S01E01
23:31Krunica, molitva, S01E01
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Izdvojeno - Tjedni pregled, informativna emisija, S04E40
Pregled najzanimljivih događanja proteklog tjedna. Donosimo dobre vijesti iz života Crkve i društva.
01:02Koncert 'Progledaj srcem online' - Emanuel, snimka koncerta
02:21In familia Dei, edukativna emisija, S01E26 (R)
Više vrijedi jedna stranica Svetoga pisma, nego svi romani svijeta', rekao je blaženi Alojzije Stepinac. No, živimo li mi to uvjerenje? Koliko često uzimamo Bibliju u svoje ruke? Učimo li svoju djecu da je Biblija živa Božja riječ? Što kada imamo volju, a ne znamo kako i odakle početi s čitanjem? O tim i drugim pitanjima svjedočit će nam bračni par Džeko: Suzana i Mišo, koji su svoje bračno zajedništvo proželi svakodnevnim čitanjem i življenjem Božje riječi.
03:12Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S06E21
04:03Svi za stol, kulinarska emisija, S03E01 (R)
U emisiju dolaze domaće snage, LTV bend i chef Hrvoje Kroflin. Na jelovniku su varijacije više vrsta rajčica i krastavaca i samoniklo bilje, gljiva Lavlja griva s ječmom i engleska krema sa šljivama i rabarbarom. Jela će pratiti vina Vinarije Trs, a zapjevat će se 'Vjeruj u ljubav', 'Hvalospjev ljubavi' i 'Ti na vratima'.
05:05Vjera i nada, vjerska emisija, S06E42
Emisijom želimo poticati druge ljude na život s Bogom. Sjeme Božje Riječi prisutno je u životu vjernika samo je ponekad potrebno otvoriti oči kako bi se vidjeli plodovi Riječi. Uz predstavljanje župnih zajednica u njihovoj vjerskoj, povijesnoj i kulturnoj baštini pronalazimo sugovornike koji su angažirani vjernici spremni dati svjedočanstvo vlastitog vjerničkog opredjeljenja. Mnoštvo pojedinačnih i grupnih susreta okupljenih oko pastoralnih župnih zajednica prenosimo u domove naših gledatelja kao svjedočanstvo i poticaj na dublje življenje svoje vjere. Osim predstavljanja župnih zajednica, u emisiji s gostima progovaramo o biblijskim temama, blagdanima, svecima, hodočašćima, različitim župnim ili biskupijskim projektima.
05:30Neka nam Bog pomogne, humoristična serija, S02E13 (R)
Na nekoliko dana sestri Angeli povjeren je Manuel, trinaestogodišnjak s evidencijom o kažnjavanju u prošlosti. Dječak se odmah pokaže buntovnim. Sestra Angela i Guido otkrivaju kako je ukrao mobitel i posjeduje drogu. Manuel pokušava pomoći svom ocu za kojeg misli da je u zatvoru. Međutim, sestra Angela otkriva tužnu istinu i dobiva nadahnuće kako pomoći dječaku da ispuni svoj san o trčanju. Sestra Angela u svoj plan uključuje Emilija, sportaša sa srčanim problemima, a koji je zaljubljen Margheritu. Iznenađujuće, Chiara je pristala udati se za Riccarda i započinje pripreme za vjenčanje. Guido poziva Azzurru na zabavu sa sveučilišnim profesorima.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, molitva, S01E02
06:31Krunica, molitva, S01E02
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S04E253
07:55Katolički kalendar, vjerska emisija, S01E183
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, vjerska emisija, S01E05
Postoji li dokaz da postoji Bog? Na ovo pitanje odgovara jednostavno Mali katekizam.
08:06Superknjiga, crtana serija, S01E02
Luka je vrlo sretan što će za svoj rođendan dobiti popularni Holo9, najbolji holografski sustav igara! Pošto ih nema dovoljno u prodaji, bolesni dječak u bolnici ga ne može nabaviti. Superknjiga vodi djecu na putovanje na kojem će upoznati Abraham i njegovog voljenog sina, Izaka. Abraham stavlja Boga na prvo mjesto u svom životu i voljan je žrtvovati svog vlastitog sina jer je to ono što Bog od njega traži. Luka se vraća kući i poklanja svoj Holo9 malom dječaku u bolnici. On žrtvuje ono što je njemu važno jer zna da je to ono što Bog traži od njega.
08:38Nadbiskup Fulton J. Sheen, emisija o kulturi, S01E59 (R)
Na Laudato TV predstavljamo jednu od najpoznatijih medijskih osoba katoličanstva – nadbiskupa Fultona J. Sheena! Video zapisi ovog priznatog intelektualca, filozofa i teologa su iz 1950-tih i 1960-tih godina, ali tehnička zastarjelost ne zasjenjuje njihovu dubinu, jasnoću, živost i aktualnost.
09:11Život i zdravlje, emisija o zdravlju, S01E09 (R)
Živimo okruženi medijima koji su uvijek dostupni i sveprisutni u našim životima. Mogu biti višestruko korisni zbog svoje posredničke uloge. Međutim mediji imaju i moć kreiranja javnih mišljenja i stavova. O ovoj temi u emisiji Život i zdravlje govore izv. prof. dr. sc. Danijel Labaš, predsjednik Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu, profesor na Odjelu za komunikologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu i Leali Osmančević, mag. comm., članica Upravnoga odbora Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu, asistentica na Odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkoga sveučilišta.
10:15Život na stijeni, vjerska emisija, S07E40
10:45Povratak kući, vjerska emisija, S03E12 (R)
Pogledajte svjedočanstvo Davida Woodbyja, bivšeg luterana. Nakon što je veći dio života proveo kao luteranski pastor, Duh Sveti otvorio je Davidovo srce te mu pokazao puninu vjere Katoličke crkve. Čitajući crkvene oce, David je shvatio kako se ne može više smatrati luteranom te se obratio na katoličanstvo.
11:46Kuhinja svete Hildegarde, kulinarska emisija, S07E12
12:00Anđeo Gospodnji, molitva, S01E02
12:02Svećenici s bojišnice, vjerski program
Među najvažnijim pripadnicima američke vojske su i oni koji strpljivo brinu o duhovnim ranama vojnika unatoč opasnostima kojima su okruženi. Dokumentarni film EWTN-a prati živote vojnih kapelana u Južnoj Koreji u njihovoj službi kojom pružaju utjehu vojnicima u najstrašnijim uvjetima. Korejski rat započeo je 1950. godine, a mirovni sporazum između sjevera i juga nikada nije potpisan. Tehnički rat nikad nije završio, a Sjeverna i Južna Koreja ostale su u zaleđenom sukobu dok granica između tih dviju zemalja ostaje jedna od najutvrđenijih na svijetu. U takvim uvjetima, nekoliko sati južnije od južnokorejskog grada Seula smješten je američki vojni kamp Humphreys. U njemu otac Paul-Anthony Halladay i otac Joseph Campbell djeluju kao vojni kapelani koji duhovnim vodstvom, požrtvovnošću i molitvom šire evanđelje te služe kao katolički misionari u tom području punom tenzija. Ovo je njihovo svjedočanstvo.