TV vodič

06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S02E230
Emisija koja svakodnevno donosi Evanđelja dana i razmatranja svećenika, kao i različite aktualne i duhovne sadržaje. Kao što je spomen na smokvu preobrazio Natanaela da prihvati Gospodinov poziv (Iv 1,48), ideja je da i ovaj projekt ‘Pod Smokvom’ ide u tom smjeru i bude smokva svima kojima je Gospodin dalek i da Mu dopuste da ih pod njom promatra i uživa.
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E155
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:01Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E65
Tko je čovjek i kako ga promatramo u svjetlu vjere saznajemo u novom Malom katekizmu.
08:04Superknjiga, crtana serija, S01E11
Luka se prepire sa svojom majkom Milom, pokazujući kao dvanaestogodišnjak nepoštovanje prema njenim željama. Pojavljuje se Superknjiga i u posebnoj epizodi vodi Luku, Elu, Gizma i Milu natrag u vrijeme, gdje će se susresti sa Isusovom majkom Marijom u najtežem trenutku – raspeću njenog sina.
08:31Maminjami, gastroemisija, S01E23
Naučite kako pripremiti ukusnog zeku, od baana, jaja, rižinog brašna, marmelade i kokosovog ulja.
08:34Mali veliki, emisija za djecu, S01E07
U novoj emisiji naši najmlađi pričaju o najvećem daru kojeg im je Bog dao, o svojoj braći, sestrama i roditeljima – obitelji.
08:41Zlatni savjeti, Emisija o zdravlju, S01E13 (R)
Zdrava ishrana, kretanje i dovoljan unos vode mogu nam pomoći da kvalitetnije živimo i skinemo suvišne kilograme. Kako mršaviti zdravo i ne dovesti svoje zdravlje u pitanje, saznajte u novim ‘Zlatnim savjetima’ fra Jure Marčinkovića.
09:20Susret u riječi, emisija, S04E37 (R)
Gost emisije je antologijski pjesnik i istaknuti intelektualac Mile Pešorda. Ovom dopisnom članu Europske akademije znanosti, umjetnosti i književnosti ‘Leonardo da Vinci’ pjesme su prevedene na dvadesetak jezika i uvrštene u brojne tuzemne i inozemne antologije. S četiri pjesme uvršten je u izbor uglednog pariškog časopisa među dvanaest najznačajnijih suvremenih hrvatskih pjesnika. U razgovoru s Đurom Vidmarovićem govorit će o svom bogatom stvaralaštvu.
10:09Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S04E20 (R)
Kada u životu pritisnu križevi, onda nije lako. Važno je ne predati se, zagrliti križ i ići prema cilju. To zna i gost emisije ''Dudo i prijatelji'', proslavljeni hrvatski vaterpolist, ali prije svega čovjek velikog srca, ali i vjere u Boga. U našem studiju gostuje Vedran Jerković i govori o svojim sportskim uspjesima, ali i onim životnim.
11:04Izdvojeno - specijal: Rat u Ukrajini, informativna emisija, S01E15 (R)
Pred očima cijelog svijeta ponavlja se gotovo isti scenarij: iz čeličane Azovstal ruski agresori autobusima odvoze ukrajinske branitelje. Što će biti s njima? Vukovarski branitelji Vlado Ošust i Damir Markuš Kutina ne trebaju biti proroci kako bi znali što će se dalje događati. Kroz sličan scenarij prošli su i branitelji Vukovara.
12:00Kraljice neba, molitva, S01E02
12:02Odaziv, vjerska emisija, S02E18 (R)
U Odazivu razgovaramo o Isusovim oproštajnim riječima na Posljednjoj večeri i obećanju dolaska Branitelja - Duha Svetoga. Razmišljamo o tome od čega nas brani Duh Sveti te možemo li Njegove darove koje smo primili u sakramentu svete potvrde izbrisati. Kakav je to mir koji nam je Isus ostavio, kako do njega doći, i po čemu se razlikuje od mira koji nam svijet nudi, tumači o. Dario Tokić u novom Odazivu. Urednica i voditeljica: Diana Tikvić.
13:00Radosna vijest, informativna emisija, S04E37 (R)
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
13:30Izdvojeno, informativna emisija, S05E232 (R)
U sklopu Tjedna Laudato sì, koji se obilježava od 22. do 29. svibnja, Hrvatsko katoličko sveučilište i Udruga za očuvanje planeta ''I stvori Bog zemlju'' organizirali su okrugli stol, čime je ujedno obilježena i sedma obljetnica izlaska enciklike pape Franje ''Laudato si' – O brizi za zajednički dom''. Gosti u studiju su izv. prof. dr. sc. Zoran Turza s Hrvatskog katoličkog sveučilišta i Tihana Majsinović iz Udruge za očuvanje okoliša "I stvori Bog zemlju".
14:27Križni put, Molitva
14:49Javljanje uživo s Maksimira – priprema koncerta 'Progledaj srcem', vjerski program, S01E01, uživo
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:15Devetnica Duhu Svetom, Molitva
15:27Svi za stol, kulinarska emisija, S01E12 (R)
Dašak Dalmacije pjesmom i glazbom donose Zorica Kondža i Joško Banov. Kuhar Tomislav Jančić priprema mesni jelovnik: domaće torteline punit će svinjskim obrazima, wellington puretinu pripremiti s povrćem, a goste zasladiti tiramisuom s pistacijom.
16:25Život na stijeni, vjerska emisija, S05E39 (R)
I u ovoj epizodi gost je otac Mark Mary Ames, koji je napisao knjigu 'Navike za svetost', a slijedi 2. dio razgovora s njim. Nastavit će govoriti o toj knjizi, kao i o Euharistiji i zajedništvu Crkve. Govorit će i o služenju siromasima i davanju života za druge.
17:00Povratak kući, vjerska emisija, S04E31 (R)
Pogledajte svjedočanstvo dr. Gavina Ashendena, bivšeg anglikanca. Odgojen u anglikanskoj tradiciji, dr. Gavin doživio je napastovanje zla i vizije pakla te shvatio kako se Isus istinski uprisutnjuje samo u Katoličkoj crkvi. Snaga Duha Svetoga otvorila je njegovo srce i on se obratio na katoličku vjeru.
18:00Svijet očima Vatikana, vijesti, S02E34
18:29Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:10In familia Dei, Emisija, S01E28 (R)
S nama je u studiju fra Vatroslav Frkin, franjevac koji već 47 godina tiho, ali snažno radi s bračnim parovima iz Hrvatske i dijaspore. Poslušajte iskustvo koje je sažeo u svoje knjige i što je on naučio od parova s kojima je radio. Koliki je postotak pomirbe i o kome ovisi? Što je s ljudima koji nisu blagoslovljeni sakramentom ženidbe, a došli su na pomirbu? Koje su bitne oznake bračne ljubavi? Ususret Božiću i obiteljskom zajedništvu koje je ovih dana snažnije, dajemo vam poticaj za osobni rast u braku na dobrobit cijele obitelji!
20:05Izdvojeno, informativna emisija, S05E233
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
21:05Tolkien, Emisija, S01E03
22:06Katolička Koreja, dokumentarna serija, S01E03 (R)
Ova epizoda nosi naslov "Radnici u vinogradu". Upoznajte bogoslove Korejskog Katoličkog Sveučilišta, provedite vrijeme s Katoličkim radijom i pogledajte kako časna sestra iz Irske donosi nadu onima kojima je dijagnosticiran HIV/AIDS.
22:32Kambodža – nanovo rođeni u poljima smrti, dokumentarni film
Katolička Crkva u Kambodži je malobrojna i prošla je kroz mnoge kušnje te je preživjela i strašan genocid Crvenih Kmera. Saznajte kako je izgledao život katolika tijekom diktature i kako katolici svoju vjeru žive danas.
23:00Ti si Božje djelo, dokumentarna serija, S01E08
Justin Fatica vodi petero mladih katoličkih misionara na proputovanje autobusom po SAD-u kako bi svjedočili svoja osobna iskustva svakome koga susretnu. Justinovo poslanje je snažno svjedočanstvo Božje ljubavi, osobito za tinejdžere i njihove obitelji, evidentirano u ovom dokumentarnom serijalu u produkciji EWTN-a.
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:01Dudo i prijatelji, emisija o sportu, S04E20 (R)
Kada u životu pritisnu križevi, onda nije lako. Važno je ne predati se, zagrliti križ i ići prema cilju. To zna i gost emisije ''Dudo i prijatelji'', proslavljeni hrvatski vaterpolist, ali prije svega čovjek velikog srca, ali i vjere u Boga. U našem studiju gostuje Vedran Jerković i govori o svojim sportskim uspjesima, ali i onim životnim.
00:56G. K. Chesterton, Serija, S01E03
Što je potrebno učiniti da bi zaslužili naslov ''Apostol zdravog razuma''? Zašto je taj naziv dodijeljen G. K. Chestertonu? Saznajte s nama na uzbudljivom putovanju uma kroz misli, polemike i rasprave o čovjeku, svijetu, filozofiji, vjeri, društvu, Crkvi i istaknutim temama tadašnjeg i današnjeg vremena.
01:22Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S02E38 (R)
01:44Svijet očima Vatikana, vijesti, S02E34 (R)
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S02E231
Emisija koja svakodnevno donosi Evanđelja dana i razmatranja svećenika, kao i različite aktualne i duhovne sadržaje. Kao što je spomen na smokvu preobrazio Natanaela da prihvati Gospodinov poziv (Iv 1,48), ideja je da i ovaj projekt ‘Pod Smokvom’ ide u tom smjeru i bude smokva svima kojima je Gospodin dalek i da Mu dopuste da ih pod njom promatra i uživa.
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E156
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E66
Mali ktekizam odgovara na pitanje jesmo li svi pozvani na svetost.
08:04Mali veliki, emisija za djecu, S01E25
Uz našu obitelj i prijatelje, oni su nam među najvažnijima. Otkrivamo zašto volimo svoje učitelje i što od njih očekujemo.
08:15Radosna priča, emisija za djecu, S01E05
U petoj epizodi 'Radosne priče' pod naslovom ''Daj se malo pomakni'' pratimo kako su se napokon zbližili Doris i Boris zahvaljujući vjeri koja i brda pomiče.
08:30Maminjami, gastroemisija, S01E24
Miševi za doručak? Samo ako su od cikle, matovilca, integralnog kruga, namaza od čvaraka i svježeg sira.
08:35Moja katolička obitelj, crtana serija, S01E22
Thomas i njegova supruga Helena svoju djecu, Aleksa i Saru, podučavaju o blaženom Pier Giorgiu Frassatiju.
09:05Superknjiga, crtana serija, S03E11
Luka se suočava s nevjerojatnim izazovom kada ga tata ostavi upravljati važnim projektom. Kada postane nesiguran kako riješiti situaciju, Superknjiga odvodi djecu u drevni Jeruzalem da upoznaju kralja Salomona. Tamo ga Salomon potiče da svoje terete preda Bogu i moli se za Njegovu mudrost i vodstvo. Luka bude ohrabren i nadahnut kada se iz prve ruke uvjeri kako je Salomon upotrijebio vlastiti savjet pri nadvladavanju velikih izazova u njegovoj ranoj vladavini koju mu je Bog povjerio. S time na umu se djeca vraćaju kući, a Luka je, nakon što je tražio Božje vodstvo, uspio riješiti problem koji se prethodno činio nemoguć i beznadan. 
09:45Neka nam Bog pomogne 5, humoristična serija, S05E10 (R)
Dok sestra Angela istražuje tajnu Gabrieleovih prijatelja i prijateljice, Emma se vraća u samostan. Hoće li Azzurra smoći hrabrosti reći tko joj je otac? Maria želi razgovarati s Nicom o posebnom poljupcu kojeg su izmijenili, ali Nico neočekivano izgubi vid, a Ginevra se brine za njega u ovom teškom periodu. U međuvremenu, na poticaj Gabrielea i sestre Costanze, Valentina počinje ponovno svirati gitaru zbog male Eugenije.
10:38Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S04E33 (R)
U goste mons. Antunu Senteu došao je Jakov Bušić iz Velike Gorice. Nebrojene su aktivnosti kojima se bavi ovaj mladić: član je 'Vokalista svetog Josipa' te inicijative '40 dana za život' i Kravat pukovnije, polaznik je projekta Exitus, te je voditelj biblijskog molitvenog bdjenja.
10:58Ne bojte se!, kontakt-emisija, S02E15 (R)
Na Pedesetnicu, tj. pedeseti dan nakon Isusova uskrsnuća, Isus je ispunio svoje obećanje koje je dao apostolima. Zajedno s Ocem nebeskim poslao im je Duha Svetoga. Dolazak Duha Svetoga sv. Luka u Djelima apostolskim uspoređuje s dolaskom silnog vjetra koji je ispunio svu kuću u kojoj su boravili učenici zajedno s Marijom, Majkom Isusovom. Što se tada dogodilo i zašto je taj događaj tako važan za Crkvu? Kako možemo primiti Duha Svetoga i što po Njemu dobivamo? U emisiji "Ne bojte se" pojašnjava p. Mijo Nikić.
12:00Kraljice neba, molitva, S01E01
12:02Tolkien, Emisija, S01E03
13:02Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S01E27 (R)
Naši domaćini ovoga puta su Ivan i Ana Ećimović koje je, kako sami kažu, spojila Božja kuhinja i vrtić. Ivan je kuhar u gradskom dječjem vrtiću Malešnica, a Ana je odgajateljica u Katoličkom dječjem vrtiću. Ivan priprema kelj varivo i faširance.
13:50Izdvojeno, informativna emisija, S05E233 (R)
Mladež današnjice odrasta u digitalno doba, pa bismo mogli reći da je drukčije ne samo vrijeme u kojem odrastaju nego i odgoj i pristup onih kojima je taj odgoj povjeren. O izazovima odgoja mladih u digitalno doba u studiju ''Izdvojenog'' večeras će govoriti ravnateljica Učeničkog doma ''Marija Jambrišak'' u Zagrebu, Josipa Galić.
14:50Javljanje uživo s Maksimira – priprema koncerta 'Progledaj srcem', vjerski program, S01E02, uživo
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:10Devetnica Duhu Svetom, Molitva
15:21Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S04E18
Brijest je drvo koje ima ljekovita svojstva, a njegova kora koristi se kod raznih kožnih bolesti, ozeblina i opeklina, slabe probave, nesanice, upale i krvarenja sluznice, reume i gihta. Osobito je djelotvoran kod Crohnove bolesti. Cvjetovi brijesta pomažu u slučaju šećerne bolesti.
15:55Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S01E23 (R)
U svim razvojnim fazama djeteta, otac ima bitnu ulogu, jer pristupa djeci na drugačiji način od majke. Djetetu je stoga za stabilan psiho-afektivni rast potrebna sigurna i stabilna očinska figura. Koji su izazovi očinstva i do kakvog stanja djecu može dovesti gubitak očeve figure, u emisiji Život i zdravlje objašnjava magistar dubinske psihologije, doktor medicine, don Đulijano Trdić.
16:56Otvori spomenar, intervju, S04E17 (R)
Punih trideset godina rock skupina "Opća opasnost" prisutna je na hrvatskoj glazbenoj sceni. Kao mladići iz Županje, krenuli su s domoljubnim pjesmama u ratnim vremenima i ostavili svoj trag u pjesmama koje vole sve generacije. Frontman grupe "Opća opasnost" Pero Galić provest će nas u razgovoru putem pjesama i zajedničkih uspomena te svojim životom obiteljskog čovjeka, djeda i vjernika. Čim - Otvori spomenar!
20:06Izdvojeno, informativna emisija, S05E234
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
21:06Novo srce, Emisija, S02E13 (R)
Razgovaramo s prof. o. Liviom Marijanom, đakonom i kancelarom Križevačke grkokatoličke eparhije koji nam govori o svom putu obraćenja.
22:01Majka Angelica, vjerska emisija, S01E28
23:01Razlog nade, vjerska emisija, S02E42
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S01E23 (R)
U svim razvojnim fazama djeteta, otac ima bitnu ulogu, jer pristupa djeci na drugačiji način od majke. Djetetu je stoga za stabilan psiho-afektivni rast potrebna sigurna i stabilna očinska figura. Koji su izazovi očinstva i do kakvog stanja djecu može dovesti gubitak očeve figure, u emisiji Život i zdravlje objašnjava magistar dubinske psihologije, doktor medicine, don Đulijano Trdić.
01:05Ne bojte se!, kontakt-emisija, S02E14 (R)
U ovotjednoj emisiji govorimo o sakramentu bolesničkog pomazanja. Što o njemu piše u Svetom pismu i koji su učinci ovog sakramenta? Za ovozemaljsku, a napose za vječnu sreću, silno je važno znati koji nas duh nosi i vodi kroz život. Objašnjavamo koji su to duhovi, kako djeluju na nas i zašto nas p. Nikić potiče da budemo odvažni i tražimo više od života.
02:05Novo srce, Emisija, S02E13 (R)
Razgovaramo s prof. o. Liviom Marijanom, đakonom i kancelarom Križevačke grkokatoličke eparhije koji nam govori o svom putu obraćenja.
02:55Papa s nama, vjerska emisija, S04E40 (R)
Njegove poruke ljubavi, mira i nade slušaju se diljem svijeta. Papa nam se u ovom vremenu obraća izravno. Tumači, poučava, upozorava i bodri. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku. Urednica i voditeljica: Tanja Maleš.
04:00Svi za stol, kulinarska emisija, S01E12 (R)
Dašak Dalmacije pjesmom i glazbom donose Zorica Kondža i Joško Banov. Kuhar Tomislav Jančić priprema mesni jelovnik: domaće torteline punit će svinjskim obrazima, wellington puretinu pripremiti s povrćem, a goste zasladiti tiramisuom s pistacijom.
05:00Život na stijeni, vjerska emisija, S05E39 (R)
I u ovoj epizodi gost je otac Mark Mary Ames, koji je napisao knjigu 'Navike za svetost', a slijedi 2. dio razgovora s njim. Nastavit će govoriti o toj knjizi, kao i o Euharistiji i zajedništvu Crkve. Govorit će i o služenju siromasima i davanju života za druge.
05:30Izdvojeno, informativna emisija, S05E234 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:57Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S04E18 (R)
Brijest je drvo koje ima ljekovita svojstva, a njegova kora koristi se kod raznih kožnih bolesti, ozeblina i opeklina, slabe probave, nesanice, upale i krvarenja sluznice, reume i gihta. Osobito je djelotvoran kod Crohnove bolesti. Cvjetovi brijesta pomažu u slučaju šećerne bolesti.
07:30Razlog nade, vjerska emisija, S02E42 (R)
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E157
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Majka Angelica, vjerska emisija, S01E28 (R)
09:00Novo srce, Emisija, S02E13
Razgovaramo s prof. o. Liviom Marijanom, đakonom i kancelarom Križevačke grkokatoličke eparhije koji nam govori o svom putu obraćenja.
09:55Što nam kaže Sveto pismo, Vjerska emisija, S01E21 (R)
Emisija je posvećena je stručnom čitanju biblijskih tekstova. Znanstveno i odgovorno, poštujući izvorni biblijski jezik, s poštovanjem otkrivamo u Bibliji teme koje su danas, u 21. stoljeću, aktualne i važne, pokazuju nam smjer, potiču i krijepe dušu. Urednik i voditelj: doc. dr. sc. p. Niko Bilić, SJ.
10:29Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E02, uživo
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
11:30Svijet očima Vatikana, vijesti, S02E34 (R)
12:00Regina Caeli, Prijenos
12:15Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S02E38 (R)
12:39Vjera i nada, vjerska emisija, S04E38
13:06Razlog nade, vjerska emisija, S02E42 (R)
13:30Izdvojeno – tjedni pregled, vijesti, S02E36
14:50Javljanje uživo s Maksimira – priprema koncerta 'Progledaj srcem', vjerski program, S01E03, uživo
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:09Devetnica Duhu Svetom, Molitva
15:21In familia Dei, emisija, S04E18
Katarina i Tino Krvavica upoznali su se u molitvenoj zajednici Božja pobjeda, zavoljeli se, a danas su već šest godina u sretnom braku i roditelji triju djevojčica. U emisiji svjedoče kako je ljubav zapravo odluka za osobu s kojom želiš provesti ostatak života. Govore o tome koliko ih odgoj djece potiče da prihvaćaju svoje granice i rastu u vjeri i ljubavi, te zašto je bračna ljubav odmah iza ljubavi za Boga, čak i ispred ljubavi za djecu. Saznat ćemo i kako se Tino kao klavijaturist grupe 'Božja pobjeda' priprema za koncert 'Progledaj srcem' 04. lipnja u Maksimiru.
16:08Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija, S04E02 (R)
Važno je kako se hranimo. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i neka vam hrana bude kao lijek. Kuhajte s nama zdrava i ukusna jela po naputcima svete Hildegarde! Već u srednjem vijeku ova svetica znala je većinu stvari koje je u proteklih stotinjak godina otkrila suvremena znanost! 'Recepti svete Hildegarde' s Karmelom Vukov Colić.
16:15Ignacije, vjerska emisija, S01E03 (R)
16:40Svi za stol, kulinarska emisija, S01E12 (R)
Dašak Dalmacije pjesmom i glazbom donose Zorica Kondža i Joško Banov. Kuhar Tomislav Jančić priprema mesni jelovnik: domaće torteline punit će svinjskim obrazima, wellington puretinu pripremiti s povrćem, a goste zasladiti tiramisuom s pistacijom.
17:36Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitva, S03E45
Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu u Kapelici sv. Ivana Pavla II. u prostorima Laudato TV-a.
18:30Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:30Vidljivi tragovi, vjerska emisija, S04E36
Pogledajte priču don Dražena Hosija koji je prošao put od vojnika IV. gardijske brigade do svećenika u Americi.
20:07Štafeta smrti, Dokumentarni
Dokumentarni film ''Štafeta smrti'' podsjeća na konkretne događaje iz Domovinskog rata koji su se zbivali od 10. do 22. studenog 1991. u minskom polju nedaleko od Marinaca. 11 hrvatskih branitelja u nedjelju 10. studenog krenuli su iz okupiranih Bogdanovaca u proboj s civilima. Bili su to Zoran Antunović, Ramo Hrbatović, Tihomir Iveta Piđo, Stjepan Katić, Josip Knežević, Marko Knežević, Žarko Manjkas Crvenkapa, Antun Petričić, Anto Šarić te jedini danas preživjeli Đuro Kovačević i Ivica Jurčan. Oni su i glavni pripovjedači strahota kroz koje su prolazili nakon što je prvi u proboju nedaleko od Marinaca nagazio na minu. Ranjeni i gotovo nepokretni, bez hrane, na velikoj hladnoći, u strahu i neizvjesnosti, provodili su sate u molitvi i održavajući se budnima pričama o prošlosti i dobrim sjećanjima. Bili su i u napasti da se ubiju, a jedina želja bila je 'samo da netko naiđe na njih, da ih izvede'. Sedmero ih je umrlo čekajući pomoć, a od preostalih četiri, posljednji je bio pronađen tek nakon 12 dana. Dvojica su umrla od posljedica ranjavanja u godinama nakon rata.
21:10Neka nam Bog pomogne 5, humoristična serija, S05E11
Sestra Angela istražuje djevojku koja je spremna prodati sebe ne bi li spasila onoga koga voli. Nico se, s druge strane, želi ozbiljno pozabaviti Marijom. U međuvremenu, Ginevru proganja vlastita prošlost i plaši je. Nico je pokušava zaštititi, pa saznaje tajnu koju je čuvala od njega. Athos i Emma otkrivaju da oboje vole čitati, a Azzurra postaje pseudo intelektualka da ne bude izostavljena iz razgovora.
22:10Tolkien, Emisija, S01E03 (R)
23:10Duga vožnja kući, emisija, S01E02 (R)
U drugom nastavku 'Duge vožnje kući' saznajte kako se muževna duhovnost izražava u junaštvu po kojem po kojem muškarac ulazi u zajedništvo s Bogom i postaje krjeposna osoba.
23:41Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:42Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:10Izdvojeno – tjedni pregled, vijesti, S02E36 (R)
01:27Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija, S04E02 (R)
Važno je kako se hranimo. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i neka vam hrana bude kao lijek. Kuhajte s nama zdrava i ukusna jela po naputcima svete Hildegarde! Već u srednjem vijeku ova svetica znala je većinu stvari koje je u proteklih stotinjak godina otkrila suvremena znanost! 'Recepti svete Hildegarde' s Karmelom Vukov Colić.
01:33In familia Dei, emisija, S04E18 (R)
Katarina i Tino Krvavica upoznali su se u molitvenoj zajednici Božja pobjeda, zavoljeli se, a danas su već šest godina u sretnom braku i roditelji triju djevojčica. U emisiji svjedoče kako je ljubav zapravo odluka za osobu s kojom želiš provesti ostatak života. Govore o tome koliko ih odgoj djece potiče da prihvaćaju svoje granice i rastu u vjeri i ljubavi, te zašto je bračna ljubav odmah iza ljubavi za Boga, čak i ispred ljubavi za djecu. Saznat ćemo i kako se Tino kao klavijaturist grupe 'Božja pobjeda' priprema za koncert 'Progledaj srcem' 04. lipnja u Maksimiru.
02:17Štafeta smrti, Dokumentarni
Dokumentarni film ''Štafeta smrti'' podsjeća na konkretne događaje iz Domovinskog rata koji su se zbivali od 10. do 22. studenog 1991. u minskom polju nedaleko od Marinaca. 11 hrvatskih branitelja u nedjelju 10. studenog krenuli su iz okupiranih Bogdanovaca u proboj s civilima. Bili su to Zoran Antunović, Ramo Hrbatović, Tihomir Iveta Piđo, Stjepan Katić, Josip Knežević, Marko Knežević, Žarko Manjkas Crvenkapa, Antun Petričić, Anto Šarić te jedini danas preživjeli Đuro Kovačević i Ivica Jurčan. Oni su i glavni pripovjedači strahota kroz koje su prolazili nakon što je prvi u proboju nedaleko od Marinaca nagazio na minu. Ranjeni i gotovo nepokretni, bez hrane, na velikoj hladnoći, u strahu i neizvjesnosti, provodili su sate u molitvi i održavajući se budnima pričama o prošlosti i dobrim sjećanjima. Bili su i u napasti da se ubiju, a jedina želja bila je 'samo da netko naiđe na njih, da ih izvede'. Sedmero ih je umrlo čekajući pomoć, a od preostalih četiri, posljednji je bio pronađen tek nakon 12 dana. Dvojica su umrla od posljedica ranjavanja u godinama nakon rata.
03:18Tolkien, Emisija, S01E03 (R)
04:19Vjera i nada, vjerska emisija, S04E38 (R)
04:50Vidljivi tragovi, vjerska emisija, S04E36 (R)
Pogledajte priču don Dražena Hosija koji je prošao put od vojnika IV. gardijske brigade do svećenika u Americi.
05:30Neka nam Bog pomogne 5, humoristična serija, S05E11
Sestra Angela istražuje djevojku koja je spremna prodati sebe ne bi li spasila onoga koga voli. Nico se, s druge strane, želi ozbiljno pozabaviti Marijom. U međuvremenu, Ginevru proganja vlastita prošlost i plaši je. Nico je pokušava zaštititi, pa saznaje tajnu koju je čuvala od njega. Athos i Emma otkrivaju da oboje vole čitati, a Azzurra postaje pseudo intelektualka da ne bude izostavljena iz razgovora.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S02E232
Emisija koja svakodnevno donosi Evanđelja dana i razmatranja svećenika, kao i različite aktualne i duhovne sadržaje. Kao što je spomen na smokvu preobrazio Natanaela da prihvati Gospodinov poziv (Iv 1,48), ideja je da i ovaj projekt ‘Pod Smokvom’ ide u tom smjeru i bude smokva svima kojima je Gospodin dalek i da Mu dopuste da ih pod njom promatra i uživa.
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E158
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:01Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E67
Što su to vrline učimo u novom Malom katekizmu.
08:05Superknjiga, crtana serija, S01E12
Bez obzira koliko si loš, i bez obzira što si napravio, Bog ti može pomoći promijeniti se. Kad problematični tinejdžer uđe u živote Ele i Luke, nijedno od njih ne misli da se on može promjeniti na bolje. Međutim, Superknjiga odvodi naše junake na putovanje u rane dane kršćanstva, gdje se susreću sa čovjekom koji se zove Savle iz Tarza, koji se također čini kao nemogući slučaj. Njegovo nasilno ponašanje protiv crkve doživljava nevjerojatan preokret na putu za Damask. Djeca su očevici Savlovog čudesnog obraćenja odakle ga i slijede do njegovog iscjeljenja i krštenja posredstvom Ananije. Nekada progonitelj, Savle, sada zvani Pavle, postaje onaj kojeg progone, a naša djeca posreduju njegovom uzbudljivom bijegu preko gradskih zidina, daleko od onih koji žele iskorijeniti kršćanstvo. Sudjelovanje djece u ovoj uzbudljivoj priči obraćenja dovodi ih kući sa obnovljenom nadom da je s Bogom moguće doživjeti nevjerojatne promjene.
08:32Maminjami, gastroemisija, S01E25
Za vaše najmanje, pripremite riblji ručak u obliku morskih konjica. Za to su vam potrebne kozice, tjestenina, češnjak, peršin, maslinovo ulje, vrhnje za kuhanje i spretne ruke.
08:40Nadbiskup Fulton J. Sheen, Emisija, S01E56
Na Laudato TV predstavljamo jednu od najpoznatijih medijskih osoba katoličanstva – nadbiskupa Fultona J. Sheena! Video zapisi ovog priznatog intelektualca, filozofa i teologa su iz 1950-tih i 1960-tih godina, ali tehnička zastarjelost ne zasjenjuje njihovu dubinu, jasnoću, živost i aktualnost.
09:10Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S01E23 (R)
U svim razvojnim fazama djeteta, otac ima bitnu ulogu, jer pristupa djeci na drugačiji način od majke. Djetetu je stoga za stabilan psiho-afektivni rast potrebna sigurna i stabilna očinska figura. Koji su izazovi očinstva i do kakvog stanja djecu može dovesti gubitak očeve figure, u emisiji Život i zdravlje objašnjava magistar dubinske psihologije, doktor medicine, don Đulijano Trdić.
10:15Život na stijeni, vjerska emisija, S05E39 (R)
I u ovoj epizodi gost je otac Mark Mary Ames, koji je napisao knjigu 'Navike za svetost', a slijedi 2. dio razgovora s njim. Nastavit će govoriti o toj knjizi, kao i o Euharistiji i zajedništvu Crkve. Govorit će i o služenju siromasima i davanju života za druge.
10:45Povratak kući, vjerska emisija, S04E31 (R)
Pogledajte svjedočanstvo dr. Gavina Ashendena, bivšeg anglikanca. Odgojen u anglikanskoj tradiciji, dr. Gavin doživio je napastovanje zla i vizije pakla te shvatio kako se Isus istinski uprisutnjuje samo u Katoličkoj crkvi. Snaga Duha Svetoga otvorila je njegovo srce i on se obratio na katoličku vjeru.
11:45Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija, S04E02 (R)
Važno je kako se hranimo. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i neka vam hrana bude kao lijek. Kuhajte s nama zdrava i ukusna jela po naputcima svete Hildegarde! Već u srednjem vijeku ova svetica znala je većinu stvari koje je u proteklih stotinjak godina otkrila suvremena znanost! 'Recepti svete Hildegarde' s Karmelom Vukov Colić.
12:00Kraljice neba, molitva, S01E02
12:02Koncert Domovini s ljubavlju - Klapa sv. Juraj i orkestar HRM (HNK Split, 2019.), snimka koncerta
13:22Ti si Božje djelo, dokumentarna serija, S01E08 (R)
Justin Fatica vodi petero mladih katoličkih misionara na proputovanje autobusom po SAD-u kako bi svjedočili svoja osobna iskustva svakome koga susretnu. Justinovo poslanje je snažno svjedočanstvo Božje ljubavi, osobito za tinejdžere i njihove obitelji, evidentirano u ovom dokumentarnom serijalu u produkciji EWTN-a.
13:49Domoljubna glazba, Glazba, S01E01
13:51Izdvojeno, informativna emisija, S05E234 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
14:50Javljanje uživo s Maksimira – priprema koncerta 'Progledaj srcem', vjerski program, S01E04, uživo
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:09Devetnica Duhu Svetom, Molitva
15:21Štafeta smrti, Dokumentarni
Dokumentarni film ''Štafeta smrti'' podsjeća na konkretne događaje iz Domovinskog rata koji su se zbivali od 10. do 22. studenog 1991. u minskom polju nedaleko od Marinaca. 11 hrvatskih branitelja u nedjelju 10. studenog krenuli su iz okupiranih Bogdanovaca u proboj s civilima. Bili su to Zoran Antunović, Ramo Hrbatović, Tihomir Iveta Piđo, Stjepan Katić, Josip Knežević, Marko Knežević, Žarko Manjkas Crvenkapa, Antun Petričić, Anto Šarić te jedini danas preživjeli Đuro Kovačević i Ivica Jurčan. Oni su i glavni pripovjedači strahota kroz koje su prolazili nakon što je prvi u proboju nedaleko od Marinaca nagazio na minu. Ranjeni i gotovo nepokretni, bez hrane, na velikoj hladnoći, u strahu i neizvjesnosti, provodili su sate u molitvi i održavajući se budnima pričama o prošlosti i dobrim sjećanjima. Bili su i u napasti da se ubiju, a jedina želja bila je 'samo da netko naiđe na njih, da ih izvede'. Sedmero ih je umrlo čekajući pomoć, a od preostalih četiri, posljednji je bio pronađen tek nakon 12 dana. Dvojica su umrla od posljedica ranjavanja u godinama nakon rata.
16:25Susret u riječi, emisija, S04E38
17:15Vjera i nada, vjerska emisija, S04E38 (R)
17:58Progledaj srcem 2022. - specijal, vjerski program, S01E02
18:29Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
19:15Prozor svetog Josipa, vjerska emisija, S04E33 (R)
U goste mons. Antunu Senteu došao je Jakov Bušić iz Velike Gorice. Nebrojene su aktivnosti kojima se bavi ovaj mladić: član je 'Vokalista svetog Josipa' te inicijative '40 dana za život' i Kravat pukovnije, polaznik je projekta Exitus, te je voditelj biblijskog molitvenog bdjenja.
19:35Ignacije, vjerska emisija, S01E03 (R)
20:05Izdvojeno, informativna emisija, S05E235
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
21:05Vijesti iz Svete Zemlje, informativna emisija, S02E39
21:27Dnevnik jednog rata – Vinkovci, filmski program
Film Nade Prkačin o Domovinskom ratu na vinkovačkom području. U filmu brojni sugovornici iznose svoja svjedočanstva iz rata, a korišteni su i brojni arhivski materijali do sada nikad objavljeni. Film prati ratne događaje u Vinkovcima od prvog granatiranja grada 19. srpnja 1991., ali i događaje u okolici, posebice u Nuštru koji je bio prva linija obrane prema Vukovaru. U filmu govore hrvatski branitelji – dotadašnji radnici, seljaci, profesori, liječnici, učenici, glazbenici… Ukratko, ljudi koje je rat učinio svjedocima velikosrpske agresije, neprikosnovenim zaštitnicima doma, obitelji i vjere.
22:51Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu, molitva, S03E45
Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu u Kapelici sv. Ivana Pavla II. u prostorima Laudato TV-a.
23:45Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:46Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:12Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S04E18 (R)
Brijest je drvo koje ima ljekovita svojstva, a njegova kora koristi se kod raznih kožnih bolesti, ozeblina i opeklina, slabe probave, nesanice, upale i krvarenja sluznice, reume i gihta. Osobito je djelotvoran kod Crohnove bolesti. Cvjetovi brijesta pomažu u slučaju šećerne bolesti.
00:46Povratak kući, vjerska emisija, S04E31 (R)
Pogledajte svjedočanstvo dr. Gavina Ashendena, bivšeg anglikanca. Odgojen u anglikanskoj tradiciji, dr. Gavin doživio je napastovanje zla i vizije pakla te shvatio kako se Isus istinski uprisutnjuje samo u Katoličkoj crkvi. Snaga Duha Svetoga otvorila je njegovo srce i on se obratio na katoličku vjeru.
01:45Nadbiskup Fulton J. Sheen, Emisija, S01E56 (R)
Na Laudato TV predstavljamo jednu od najpoznatijih medijskih osoba katoličanstva – nadbiskupa Fultona J. Sheena! Video zapisi ovog priznatog intelektualca, filozofa i teologa su iz 1950-tih i 1960-tih godina, ali tehnička zastarjelost ne zasjenjuje njihovu dubinu, jasnoću, živost i aktualnost.
02:15Duga vožnja kući, emisija, S01E02 (R)
U drugom nastavku 'Duge vožnje kući' saznajte kako se muževna duhovnost izražava u junaštvu po kojem po kojem muškarac ulazi u zajedništvo s Bogom i postaje krjeposna osoba.
02:50Ne bojte se!, kontakt-emisija, S02E14 (R)
U ovotjednoj emisiji govorimo o sakramentu bolesničkog pomazanja. Što o njemu piše u Svetom pismu i koji su učinci ovog sakramenta? Za ovozemaljsku, a napose za vječnu sreću, silno je važno znati koji nas duh nosi i vodi kroz život. Objašnjavamo koji su to duhovi, kako djeluju na nas i zašto nas p. Nikić potiče da budemo odvažni i tražimo više od života.
03:50Prilozi o Vukovaru SHKM 2017, reportaža, S01E04 (R)
Priča o obitelji Eltz, njemačkoj obitelji koja je kroz dva stoljeća izgradila mnoge znamenitosti u Vukovaru...
04:00Dnevnik jednog rata – Vinkovci, filmski program
Film Nade Prkačin o Domovinskom ratu na vinkovačkom području. U filmu brojni sugovornici iznose svoja svjedočanstva iz rata, a korišteni su i brojni arhivski materijali do sada nikad objavljeni. Film prati ratne događaje u Vinkovcima od prvog granatiranja grada 19. srpnja 1991., ali i događaje u okolici, posebice u Nuštru koji je bio prva linija obrane prema Vukovaru. U filmu govore hrvatski branitelji – dotadašnji radnici, seljaci, profesori, liječnici, učenici, glazbenici… Ukratko, ljudi koje je rat učinio svjedocima velikosrpske agresije, neprikosnovenim zaštitnicima doma, obitelji i vjere.
05:31Izdvojeno, informativna emisija, S05E235 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S02E233
Emisija koja svakodnevno donosi Evanđelja dana i razmatranja svećenika, kao i različite aktualne i duhovne sadržaje. Kao što je spomen na smokvu preobrazio Natanaela da prihvati Gospodinov poziv (Iv 1,48), ideja je da i ovaj projekt ‘Pod Smokvom’ ide u tom smjeru i bude smokva svima kojima je Gospodin dalek i da Mu dopuste da ih pod njom promatra i uživa.
07:54Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E159
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E68
Mali katekizam objašnjava što je to molitva.
08:05Superknjiga, crtana serija, S01E13
U jednom trenutku koji mu mjenja život, Luka je slučajno zapalio vatru koja je spalila kuću Kvantumovih. On vjeruje da nema oproštenja za ovako veliku stvar. Međutim, Superknjiga vodi naše heroje na putovanje pokazati im kako je oproštenje – potpuno oproštenje uvijek bilo dio Božjeg plana za čovječanstvo. Luka susreće Sotonu u pustinji malo prije apokalipse. Dok Sotona pokušava zavesti emocionalno potresenog dječaka na svoju stranu, u isto vrijeme vidimo Elu i Gizma kako dolaza na nebo gdje Ivan piše otkrivenja koja mu Bog pokazuje. Ovi događaji dostižu svoj vrhunac na zemlji kada Bog zbaci Sotonu i novi Jeruzalem siđe na zemlju. Svi koji su tražili Božje oproštenje dobili su vječni život u Njegovom kraljevstvu. Kada Superknjiga dovede djecu kući, Luka se suočava s roditeljima koji su na kraju samo zahvalni da su svi spašeni. Ono što je Luka misli da mu nikad ne bi moglo biti oprošteno, njegov otac koji ga voli ipak mu oprašta. Luka i njegovi roditelji grle se radosno i shvaćaju da im je kuća samo imetak koji se može nadoknaditi. Luka je naučio kako je prava moć u opraštanju i da Bog ima predivan plan za naše spasenje.
08:32Mali veliki, emisija za djecu, S01E26
Znate li kako je najbolje učiti? Koncentracija, pisanje zadaće, čitanje, slušanje učitelja - to su veliki savjeti naših malih.
08:38Moja katolička obitelj, crtana serija, S01E22
Thomas i njegova supruga Helena svoju djecu, Aleksa i Saru, podučavaju o blaženom Pier Giorgiu Frassatiju.
09:03Blagoslovljen tek, Kulinarska emisija, S03E16 (R)
U zagrebačkoj Svetoj Klari ugostili su nas Lucija i Danijel Stanić koji su u brak ušli prije pola godine. Oboje su obraćenici, ali s potpuno različitim pričama, Danijel se bavio borilačkim sportovima, a nakon što je upoznao živoga Boga promijenio se iz korijena i odustao od takvog načina života. S druge strane Lucijino obraćenje vezano je uz cijelu obitelj, a posebice njenog brata. Rafi će ispričati izazove i probleme s kojima su se susretali dok su hodali i o tome kako su nadvladali osobne borbe kako bi mogli osnovati obitelj. Oni su još jedan mladi bračni par iz zajednice Nanovo rođeni čija ih duhovnost oblikuje i vodi u vjeri, a otkrit će nam i koja je njihova uloga u zajednici te kako su oni postali njezini članovi.
09:59Otvori spomenar, intervju, S04E17 (R)
Punih trideset godina rock skupina "Opća opasnost" prisutna je na hrvatskoj glazbenoj sceni. Kao mladići iz Županje, krenuli su s domoljubnim pjesmama u ratnim vremenima i ostavili svoj trag u pjesmama koje vole sve generacije. Frontman grupe "Opća opasnost" Pero Galić provest će nas u razgovoru putem pjesama i zajedničkih uspomena te svojim životom obiteljskog čovjeka, djeda i vjernika. Čim - Otvori spomenar!
11:02Majka Angelica, vjerska emisija, S01E28 (R)
12:00Kraljice neba, molitva, S01E02
12:02In familia Dei, emisija, S04E18 (R)
Katarina i Tino Krvavica upoznali su se u molitvenoj zajednici Božja pobjeda, zavoljeli se, a danas su već šest godina u sretnom braku i roditelji triju djevojčica. U emisiji svjedoče kako je ljubav zapravo odluka za osobu s kojom želiš provesti ostatak života. Govore o tome koliko ih odgoj djece potiče da prihvaćaju svoje granice i rastu u vjeri i ljubavi, te zašto je bračna ljubav odmah iza ljubavi za Boga, čak i ispred ljubavi za djecu. Saznat ćemo i kako se Tino kao klavijaturist grupe 'Božja pobjeda' priprema za koncert 'Progledaj srcem' 04. lipnja u Maksimiru.
12:47Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S04E18 (R)
Brijest je drvo koje ima ljekovita svojstva, a njegova kora koristi se kod raznih kožnih bolesti, ozeblina i opeklina, slabe probave, nesanice, upale i krvarenja sluznice, reume i gihta. Osobito je djelotvoran kod Crohnove bolesti. Cvjetovi brijesta pomažu u slučaju šećerne bolesti.
13:21Duga vožnja kući, emisija, S01E02 (R)
U drugom nastavku 'Duge vožnje kući' saznajte kako se muževna duhovnost izražava u junaštvu po kojem po kojem muškarac ulazi u zajedništvo s Bogom i postaje krjeposna osoba.
13:51Izdvojeno, informativna emisija, S05E235 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
14:49Javljanje uživo s Maksimira – priprema koncerta 'Progledaj srcem', vjerski program, S01E05, uživo
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:09Devetnica Duhu Svetom, Molitva
15:22Neka nam Bog pomogne 5, humoristična serija, S05E11 (R)
Sestra Angela istražuje djevojku koja je spremna prodati sebe ne bi li spasila onoga koga voli. Nico se, s druge strane, želi ozbiljno pozabaviti Marijom. U međuvremenu, Ginevru proganja vlastita prošlost i plaši je. Nico je pokušava zaštititi, pa saznaje tajnu koju je čuvala od njega. Athos i Emma otkrivaju da oboje vole čitati, a Azzurra postaje pseudo intelektualka da ne bude izostavljena iz razgovora.
16:18Podcast Bitno.neta, informativna emisija, S01E01 (R)
Na internetu je velika ponuda vjerskih sadržaja u kojoj se ponekad teško orijentirati i lako izgubiti. Što može pomoći vjernicima da se snađu u potrazi za pouzdanim izvorima? Kako se Crkva može bolje uključiti u online evangelizaciju? Koliko internet mijenja naš odnos prema crkvenom zajedništvu? To su neka od pitanja o kojima ćemo razgovarati s novim pročelnikom Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije vlč. Tomislavom Šagudom.
17:00Totus Tuus, Kontakt-emisija, S01E06 (R)
U emisiji Totus Tuus gost je Matija Ricov, voditelj zajednice ‘Nanovo rođeni’.
18:04Progledaj srcem 2022. - specijal, vjerski program, S01E03
18:34Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:11Novo srce, Emisija, S02E13 (R)
Razgovaramo s prof. o. Liviom Marijanom, đakonom i kancelarom Križevačke grkokatoličke eparhije koji nam govori o svom putu obraćenja.
20:05Izdvojeno, informativna emisija, S05E236
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
21:05Moja Hrvatska, emisija, S04E39
Tijekom Drugog svjetskog rata i poraća istočna Hercegovina bila je poprište strašnih zločina što su ih nad hrvatskim pukom činile četničko-partizanske postrojbe i pripadnici muslimanske milicije. Žrtve su bile i djevojke o čijim sudbinama se i danas malo zna. U vrijeme komunizma nisu se smjele spominjati niti u najužim obiteljskim krugovima. To ne čudi jer su ubojice kao satisfakciju za počinjene zločine dobijale visoke funkcije u komunističkoj Jugoslaviji. Sudbine 206 gotovo zaboravljenih djevojaka opisane su u knjizi "Djevojke na žrtveniku". Njezina autorica Vesna Papac Slobođan gošća je "Moje Hrvatske".
22:05Koncert 15. godina klape sv. Juraj HRM u ozračju tamburaškog orkestra HRT-a, snimka koncerta
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Ti si Božje djelo, dokumentarna serija, S01E08 (R)
Justin Fatica vodi petero mladih katoličkih misionara na proputovanje autobusom po SAD-u kako bi svjedočili svoja osobna iskustva svakome koga susretnu. Justinovo poslanje je snažno svjedočanstvo Božje ljubavi, osobito za tinejdžere i njihove obitelji, evidentirano u ovom dokumentarnom serijalu u produkciji EWTN-a.
00:29Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija, S04E02 (R)
Važno je kako se hranimo. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i neka vam hrana bude kao lijek. Kuhajte s nama zdrava i ukusna jela po naputcima svete Hildegarde! Već u srednjem vijeku ova svetica znala je većinu stvari koje je u proteklih stotinjak godina otkrila suvremena znanost! 'Recepti svete Hildegarde' s Karmelom Vukov Colić.
00:40Susret u riječi, emisija, S04E38 (R)
01:30Ignacije, vjerska emisija, S01E03 (R)
01:55Moja Hrvatska, emisija, S04E39 (R)
Tijekom Drugog svjetskog rata i poraća istočna Hercegovina bila je poprište strašnih zločina što su ih nad hrvatskim pukom činile četničko-partizanske postrojbe i pripadnici muslimanske milicije. Žrtve su bile i djevojke o čijim sudbinama se i danas malo zna. U vrijeme komunizma nisu se smjele spominjati niti u najužim obiteljskim krugovima. To ne čudi jer su ubojice kao satisfakciju za počinjene zločine dobijale visoke funkcije u komunističkoj Jugoslaviji. Sudbine 206 gotovo zaboravljenih djevojaka opisane su u knjizi "Djevojke na žrtveniku". Njezina autorica Vesna Papac Slobođan gošća je "Moje Hrvatske".
02:53Koncert 15. godina klape sv. Juraj HRM u ozračju tamburaškog orkestra HRT-a, snimka koncerta
04:16Totus tuus, kontakt-emisija, S03E19 (R)
05:31Izdvojeno, informativna emisija, S05E236 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
06:59Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S02E234
Emisija koja svakodnevno donosi Evanđelja dana i razmatranja svećenika, kao i različite aktualne i duhovne sadržaje. Kao što je spomen na smokvu preobrazio Natanaela da prihvati Gospodinov poziv (Iv 1,48), ideja je da i ovaj projekt ‘Pod Smokvom’ ide u tom smjeru i bude smokva svima kojima je Gospodin dalek i da Mu dopuste da ih pod njom promatra i uživa.
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E160
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E69
Saznat ćemo koja je uloga položaja naših tijela za vrijeme molitve.
08:03Superknjiga, crtana serija, S02E01
Ela svjedoči kako školska kradljivica ukrade bicikl. Na Elino iznenađenja, ravnateljica škole iskaže milost lopovici umjesto pravde. Ela, Luka i Gizmo priključuju se Joni na putovanju, od unutrašnjosti velike ribe do spašavanja grješnih Ninivljana. Ela se poistovjećuje s Joninim frustracijama, ali je uvjerena da treba pružiti Božje oproštenje, čak i onima koji joj se ne sviđaju.
08:29Maminjami, gastroemisija, S01E26
Vlakić zdravlja na tanjuru u ovom Maminjamiju stiže u sastojcima: pureća prsa, brokula, batat, riža i masline.
08:40Prozor svetog Josipa, Emisija, S01E108 (R)
09:05Papa s nama, vjerska emisija, S04E41
Njegove poruke ljubavi, mira i nade slušaju se diljem svijeta. Papa nam se u ovom vremenu obraća izravno. Tumači, poučava, upozorava i bodri. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku. Urednica i voditeljica: Tanja Maleš.
10:10Čujte i počujte, informativna emisija, S04E20 (R)
Najavljujemo događaje i predstavljamo dobre projekte! Urednik emisije je Josip Bartulić.
10:40Totus tuus, kontakt-emisija, S03E01 (R)
U emisiji Totus Tuus govorimo o laičkom služenju u Crkvi a naš je gost Andrej Kliček, vrstan stolar, član zajednice "Dobri Pastir" i poslužitelj u crkvi Svetoga Antuna Padovanskoga, na zagrebačkom Svetom Duhu. Govoriti će o svome obraćenju i služenju u Crkvi.
12:00Kraljice neba, molitva, S01E02
12:02Svi za stol, kulinarska emisija, S01E12 (R)
Dašak Dalmacije pjesmom i glazbom donose Zorica Kondža i Joško Banov. Kuhar Tomislav Jančić priprema mesni jelovnik: domaće torteline punit će svinjskim obrazima, wellington puretinu pripremiti s povrćem, a goste zasladiti tiramisuom s pistacijom.
13:00Susret u riječi, emisija, S04E38 (R)
13:50Izdvojeno, informativna emisija, S05E236 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
14:50Javljanje uživo s Maksimira – priprema koncerta 'Progledaj srcem', vjerski program, S01E06, uživo
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:10Devetnica Duhu Svetom, Molitva
15:21Koncert 15. godina klape sv. Juraj HRM u ozračju tamburaškog orkestra HRT-a, snimka koncerta
16:44Moja Hrvatska, emisija, S04E39 (R)
Tijekom Drugog svjetskog rata i poraća istočna Hercegovina bila je poprište strašnih zločina što su ih nad hrvatskim pukom činile četničko-partizanske postrojbe i pripadnici muslimanske milicije. Žrtve su bile i djevojke o čijim sudbinama se i danas malo zna. U vrijeme komunizma nisu se smjele spominjati niti u najužim obiteljskim krugovima. To ne čudi jer su ubojice kao satisfakciju za počinjene zločine dobijale visoke funkcije u komunističkoj Jugoslaviji. Sudbine 206 gotovo zaboravljenih djevojaka opisane su u knjizi "Djevojke na žrtveniku". Njezina autorica Vesna Papac Slobođan gošća je "Moje Hrvatske".
18:00Progledaj srcem 2022. - specijal, vjerski program, S01E04
18:30Sveta Misa: Karlovac, Prijenos
Sveta Misa iz Nacionalnog svetišta svetog Josipa u Karlovcu.
19:30Nadbiskup Fulton J. Sheen, Emisija, S01E56 (R)
Na Laudato TV predstavljamo jednu od najpoznatijih medijskih osoba katoličanstva – nadbiskupa Fultona J. Sheena! Video zapisi ovog priznatog intelektualca, filozofa i teologa su iz 1950-tih i 1960-tih godina, ali tehnička zastarjelost ne zasjenjuje njihovu dubinu, jasnoću, živost i aktualnost.
20:05Izdvojeno, informativna emisija, S05E237
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
21:05Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S04E19
Ana Katarina i Tomislav Debeljak su mladi bračni par koji se vjenčao prije nekoliko mjeseci i u očekivanju je rođenja prve kćeri Sare. U emisiji ova obitelj svjedoči o duhovnosti Opusa Dei koju žive i o tome kakvu ulogu je u njihovom prepoznavanju da su jedno za drugo imao sv. Ante. Govorit će o tome zašto ne treba odgađati sakrament braka te zašto su se između Njemačke i Hrvatske odlučili za život u Lijepoj našoj. U gastro dijelu pripremit će juhu od komorača i ribu u soli.
22:05Povratak kući, vjerska emisija, S04E32
Različiti putevi, mnoga iskustva i razni načini, a svi vode prema jednom Domu. U poznatoj i dugovječnoj emisiji s domaćinom Marcusom Grodiem upoznajte ljude koji su doživjeli obraćenje ili obnovu katoličke vjere. Njihovo putovanje prema zajedništvu Katoličke crkve svjedočanstvo je snažnih puteva Božjih i radosti povratka u Očev dom. Iskrena predanosti ovih ljudi u potrazi za istinom inspirirat će vas na razmišljanje i traženje dubljeg odnosa s Bogom i puninom katoličanstva.
Emisija stavlja naglasak na kvalitetne razgovore koji pomoću iskustava brojnih gostiju potiču na razmišljanje te ujedno inspiriraju svoju publiku. Za vrijeme razgovora uključuju se i brojna pitanja publike. Gosti prepričavaju svoj životni put te razloge koji su doveli do promjene i odluci za Katoličku crkvu.
Voditelj emisije, autor i govornik Marcus Grodi osnivač je i predsjednik ''The Coming Home Network International''. Mreža je to obraćenika na katoličanstvo koja želi pripadnicima drugih kršćanskih tradicija otkriti istinu i ljepotu Katoličke crkve i dovesti ih do punine zajedništva.
23:05Što nam kaže Sveto pismo, Vjerska emisija, S01E21 (R)
Emisija je posvećena je stručnom čitanju biblijskih tekstova. Znanstveno i odgovorno, poštujući izvorni biblijski jezik, s poštovanjem otkrivamo u Bibliji teme koje su danas, u 21. stoljeću, aktualne i važne, pokazuju nam smjer, potiču i krijepe dušu. Urednik i voditelj: doc. dr. sc. p. Niko Bilić, SJ.
23:33Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:34Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Prozor svetog Josipa, Emisija, S01E108 (R)
00:20Papa s nama, vjerska emisija, S04E41 (R)
Njegove poruke ljubavi, mira i nade slušaju se diljem svijeta. Papa nam se u ovom vremenu obraća izravno. Tumači, poučava, upozorava i bodri. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku. Urednica i voditeljica: Tanja Maleš.
01:25Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S04E19 (R)
Ana Katarina i Tomislav Debeljak su mladi bračni par koji se vjenčao prije nekoliko mjeseci i u očekivanju je rođenja prve kćeri Sare. U emisiji ova obitelj svjedoči o duhovnosti Opusa Dei koju žive i o tome kakvu ulogu je u njihovom prepoznavanju da su jedno za drugo imao sv. Ante. Govorit će o tome zašto ne treba odgađati sakrament braka te zašto su se između Njemačke i Hrvatske odlučili za život u Lijepoj našoj. U gastro dijelu pripremit će juhu od komorača i ribu u soli.
02:25Otvori spomenar!, Intervju, S03E16 (R)
U emisiji 'Otvori spomenar!' gostuje poznati pjevač hrvatske zabavne glazbe Zdravko Škender poznat po pjesmama koje dobro poznaju sve generacije. 'Ne mogu da te zaboravim', 'Žena kao ti', 'Ako nas život rastavi', 'Suze ljubavi', samo su neki od poznatih evergreena koji su tijekom godina ostali u srcima publike. Zdravko Škender se putem Spomenara prisjeća svojeg djetinjstva u Šibeniku i Skradinu, te otkriva kako je pronašao snagu da u najtežim životnim trenucima ne klone duhom te se u potpunosti posveti svojoj velikoj ljubavi: glazbi, pjesmama i publici kojoj kako kaže, duguje najviše. Urednica i voditeljica: Mirna Sigetić.
03:14Povratak kući, vjerska emisija, S04E32 (R)
Različiti putevi, mnoga iskustva i razni načini, a svi vode prema jednom Domu. U poznatoj i dugovječnoj emisiji s domaćinom Marcusom Grodiem upoznajte ljude koji su doživjeli obraćenje ili obnovu katoličke vjere. Njihovo putovanje prema zajedništvu Katoličke crkve svjedočanstvo je snažnih puteva Božjih i radosti povratka u Očev dom. Iskrena predanosti ovih ljudi u potrazi za istinom inspirirat će vas na razmišljanje i traženje dubljeg odnosa s Bogom i puninom katoličanstva.
Emisija stavlja naglasak na kvalitetne razgovore koji pomoću iskustava brojnih gostiju potiču na razmišljanje te ujedno inspiriraju svoju publiku. Za vrijeme razgovora uključuju se i brojna pitanja publike. Gosti prepričavaju svoj životni put te razloge koji su doveli do promjene i odluci za Katoličku crkvu.
Voditelj emisije, autor i govornik Marcus Grodi osnivač je i predsjednik ''The Coming Home Network International''. Mreža je to obraćenika na katoličanstvo koja želi pripadnicima drugih kršćanskih tradicija otkriti istinu i ljepotu Katoličke crkve i dovesti ih do punine zajedništva.
04:15In familia Dei, emisija, S04E18 (R)
Katarina i Tino Krvavica upoznali su se u molitvenoj zajednici Božja pobjeda, zavoljeli se, a danas su već šest godina u sretnom braku i roditelji triju djevojčica. U emisiji svjedoče kako je ljubav zapravo odluka za osobu s kojom želiš provesti ostatak života. Govore o tome koliko ih odgoj djece potiče da prihvaćaju svoje granice i rastu u vjeri i ljubavi, te zašto je bračna ljubav odmah iza ljubavi za Boga, čak i ispred ljubavi za djecu. Saznat ćemo i kako se Tino kao klavijaturist grupe 'Božja pobjeda' priprema za koncert 'Progledaj srcem' 04. lipnja u Maksimiru.
05:00Vjera i nada, vjerska emisija, S04E38 (R)
05:30Izdvojeno, informativna emisija, S05E237 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S02E235
Emisija koja svakodnevno donosi Evanđelja dana i razmatranja svećenika, kao i različite aktualne i duhovne sadržaje. Kao što je spomen na smokvu preobrazio Natanaela da prihvati Gospodinov poziv (Iv 1,48), ideja je da i ovaj projekt ‘Pod Smokvom’ ide u tom smjeru i bude smokva svima kojima je Gospodin dalek i da Mu dopuste da ih pod njom promatra i uživa.
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E161
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E70
Mali katekizam podrobnije objašnjava kakva je molitva 'Oče naš'.
08:04Moja katolička obitelj, crtana serija, S01E22
Thomas i njegova supruga Helena svoju djecu, Aleksa i Saru, podučavaju o blaženom Pier Giorgiu Frassatiju.
08:30Maminjami, gastroemisija, S01E27
Ručak u obliku šumske lije pripremamo s namirnicama: lećom, crvenom paprikom, češnjakom, peršinom, maslinovim uljem, vrhnjem za kuhanje, mrkvom i crnim maslinama.
08:33Kuhinja sv. Hildegarde, kulinarska emisija, S04E02 (R)
Važno je kako se hranimo. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i neka vam hrana bude kao lijek. Kuhajte s nama zdrava i ukusna jela po naputcima svete Hildegarde! Već u srednjem vijeku ova svetica znala je većinu stvari koje je u proteklih stotinjak godina otkrila suvremena znanost! 'Recepti svete Hildegarde' s Karmelom Vukov Colić.
08:40Superknjiga, crtana serija, S03E11
Luka se suočava s nevjerojatnim izazovom kada ga tata ostavi upravljati važnim projektom. Kada postane nesiguran kako riješiti situaciju, Superknjiga odvodi djecu u drevni Jeruzalem da upoznaju kralja Salomona. Tamo ga Salomon potiče da svoje terete preda Bogu i moli se za Njegovu mudrost i vodstvo. Luka bude ohrabren i nadahnut kada se iz prve ruke uvjeri kako je Salomon upotrijebio vlastiti savjet pri nadvladavanju velikih izazova u njegovoj ranoj vladavini koju mu je Bog povjerio. S time na umu se djeca vraćaju kući, a Luka je, nakon što je tražio Božje vodstvo, uspio riješiti problem koji se prethodno činio nemoguć i beznadan. 
09:10Katolička Koreja, dokumentarna serija, S01E03 (R)
Ova epizoda nosi naslov "Radnici u vinogradu". Upoznajte bogoslove Korejskog Katoličkog Sveučilišta, provedite vrijeme s Katoličkim radijom i pogledajte kako časna sestra iz Irske donosi nadu onima kojima je dijagnosticiran HIV/AIDS.
09:40Kambodža – nanovo rođeni u poljima smrti, dokumentarni film (R)
Katolička Crkva u Kambodži je malobrojna i prošla je kroz mnoge kušnje te je preživjela i strašan genocid Crvenih Kmera. Saznajte kako je izgledao život katolika tijekom diktature i kako katolici svoju vjeru žive danas.
10:15Ti si Božje djelo, dokumentarna serija, S01E08 (R)
Justin Fatica vodi petero mladih katoličkih misionara na proputovanje autobusom po SAD-u kako bi svjedočili svoja osobna iskustva svakome koga susretnu. Justinovo poslanje je snažno svjedočanstvo Božje ljubavi, osobito za tinejdžere i njihove obitelji, evidentirano u ovom dokumentarnom serijalu u produkciji EWTN-a.
10:45Što nam kaže Sveto pismo, Vjerska emisija, S01E21 (R)
Emisija je posvećena je stručnom čitanju biblijskih tekstova. Znanstveno i odgovorno, poštujući izvorni biblijski jezik, s poštovanjem otkrivamo u Bibliji teme koje su danas, u 21. stoljeću, aktualne i važne, pokazuju nam smjer, potiču i krijepe dušu. Urednik i voditelj: doc. dr. sc. p. Niko Bilić, SJ.
11:15Podcast Bitno.neta, informativna emisija, S01E05 (R)
Novi gost Bitno.net-ova podcasta je doktorand komparativne književnosti na FFZG-u i komentator HRT-ove emisiji Peti dan Matija Štahan. Tema razgovora je kratki pregled ovogodišnjih društveno-političkih zbivanja, uloga medija i društvenih mreža u vremenu pandemije te pogled na budućnost Crkve u sve sekulariziranijem društvu. Emisiju vodi Ivo Džeba.
12:00Kraljice neba, molitva, S01E02
12:02Novo srce, Emisija, S02E13 (R)
Razgovaramo s prof. o. Liviom Marijanom, đakonom i kancelarom Križevačke grkokatoličke eparhije koji nam govori o svom putu obraćenja.
12:55Blagoslovljen tek, kulinarska emisija, S04E19 (R)
Ana Katarina i Tomislav Debeljak su mladi bračni par koji se vjenčao prije nekoliko mjeseci i u očekivanju je rođenja prve kćeri Sare. U emisiji ova obitelj svjedoči o duhovnosti Opusa Dei koju žive i o tome kakvu ulogu je u njihovom prepoznavanju da su jedno za drugo imao sv. Ante. Govorit će o tome zašto ne treba odgađati sakrament braka te zašto su se između Njemačke i Hrvatske odlučili za život u Lijepoj našoj. U gastro dijelu pripremit će juhu od komorača i ribu u soli.
13:50Izdvojeno, informativna emisija, S05E237 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
14:50Javljanje uživo s Maksimira – priprema koncerta 'Progledaj srcem', vjerski program, S01E08, uživo
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:09Devetnica Duhu Svetom, Molitva
15:21Papa s nama, vjerska emisija, S04E41 (R)
Njegove poruke ljubavi, mira i nade slušaju se diljem svijeta. Papa nam se u ovom vremenu obraća izravno. Tumači, poučava, upozorava i bodri. S Trga svetog Petra u Vatikanu uživo donosimo Papine kateheze na hrvatskom jeziku. Urednica i voditeljica: Tanja Maleš.
16:25Otvori spomenar!, Intervju, S03E16 (R)
U emisiji 'Otvori spomenar!' gostuje poznati pjevač hrvatske zabavne glazbe Zdravko Škender poznat po pjesmama koje dobro poznaju sve generacije. 'Ne mogu da te zaboravim', 'Žena kao ti', 'Ako nas život rastavi', 'Suze ljubavi', samo su neki od poznatih evergreena koji su tijekom godina ostali u srcima publike. Zdravko Škender se putem Spomenara prisjeća svojeg djetinjstva u Šibeniku i Skradinu, te otkriva kako je pronašao snagu da u najtežim životnim trenucima ne klone duhom te se u potpunosti posveti svojoj velikoj ljubavi: glazbi, pjesmama i publici kojoj kako kaže, duguje najviše. Urednica i voditeljica: Mirna Sigetić.
17:20Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S04E18 (R)
Brijest je drvo koje ima ljekovita svojstva, a njegova kora koristi se kod raznih kožnih bolesti, ozeblina i opeklina, slabe probave, nesanice, upale i krvarenja sluznice, reume i gihta. Osobito je djelotvoran kod Crohnove bolesti. Cvjetovi brijesta pomažu u slučaju šećerne bolesti.
18:00Progledaj srcem 2022. - specijal, vjerski program, S01E05
18:30Sveta Misa i klanjanje: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E09
19:32Radosna vijest, informativna emisija, S04E38
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
20:05Izdvojeno, informativna emisija, S05E238
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
21:05Život na stijeni, vjerska emisija, S05E40
21:35Upoznaj Bibliju, vjerska emisija, S01E18
Zašto nailazimo na toliko prepreke i predrasude u čitanju i razumijevanju Biblije? Koje su najpoznatije Biblijske izdaje i preljubi? Kakva je uloga žena, a što označava pustinja u Bibliji? Je li nas Bog uistinu kažnjava za našu nevjeru. Kroz kakve su obiteljske probleme i bolesti prolazili biblijski likovi, te o čemu su sanjali? Na ova i brojna druga pitanja odgovore možete pronaći u emisiji 'Upoznaj Bibliju' koja otkriti brojne skrivene bisere Božje Riječi koja je upućena svima nama.
22:10Živopisi, Emisija, S02E09 (R)
Oni su tu kad se borimo za život, oni idu tamo gdje mi ne smijemo ili se ne usudimo i uzor su svakog dječaka do minimalno sedme godine. U ovoj epizodi opisali smo posao vatrogasca, a o tome nam je ispričao Branko Žunić u čijoj se obitelji posao vatrogasca prenosi 's koljena na koljeno'.
23:00Vina Croatia Vina Mosaica, Dokumentarna emisija, S01E15
23:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
23:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
00:02Neka nam Bog pomogne 5, humoristična serija, S05E11 (R)
Sestra Angela istražuje djevojku koja je spremna prodati sebe ne bi li spasila onoga koga voli. Nico se, s druge strane, želi ozbiljno pozabaviti Marijom. U međuvremenu, Ginevru proganja vlastita prošlost i plaši je. Nico je pokušava zaštititi, pa saznaje tajnu koju je čuvala od njega. Athos i Emma otkrivaju da oboje vole čitati, a Azzurra postaje pseudo intelektualka da ne bude izostavljena iz razgovora.
00:56Radosna vijest, informativna emisija, S04E38 (R)
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
01:25Život na stijeni, vjerska emisija, S05E40 (R)
01:55Majka Angelica, vjerska emisija, S01E28 (R)
02:50Susret u riječi, emisija, S04E38 (R)
03:40Podcast Bitno.neta, informativna emisija, S01E05 (R)
Novi gost Bitno.net-ova podcasta je doktorand komparativne književnosti na FFZG-u i komentator HRT-ove emisiji Peti dan Matija Štahan. Tema razgovora je kratki pregled ovogodišnjih društveno-političkih zbivanja, uloga medija i društvenih mreža u vremenu pandemije te pogled na budućnost Crkve u sve sekulariziranijem društvu. Emisiju vodi Ivo Džeba.
04:25Život i zdravlje, Emisija o zdravlju, S01E23 (R)
U svim razvojnim fazama djeteta, otac ima bitnu ulogu, jer pristupa djeci na drugačiji način od majke. Djetetu je stoga za stabilan psiho-afektivni rast potrebna sigurna i stabilna očinska figura. Koji su izazovi očinstva i do kakvog stanja djecu može dovesti gubitak očeve figure, u emisiji Život i zdravlje objašnjava magistar dubinske psihologije, doktor medicine, don Đulijano Trdić.
05:30Izdvojeno, informativna emisija, S05E238 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
06:30Osobna posveta Bezgrješnom srcu Marijinom, Molitva
06:31Krunica, Molitva
Molimo zajedno molitvu krunice Blažene Djevice Marije.
07:00Sveta Misa: Svetište Majke Božje Remetske, Zagreb, prijenos, S01E01
Sveta Misa iz Svetišta Majke Božje Remetske u Zagrebu.
07:45Pod smokvom, vjerska emisija, S02E236
Emisija koja svakodnevno donosi Evanđelja dana i razmatranja svećenika, kao i različite aktualne i duhovne sadržaje. Kao što je spomen na smokvu preobrazio Natanaela da prihvati Gospodinov poziv (Iv 1,48), ideja je da i ovaj projekt ‘Pod Smokvom’ ide u tom smjeru i bude smokva svima kojima je Gospodin dalek i da Mu dopuste da ih pod njom promatra i uživa.
07:55Katolički kalendar, Vjerska emisija, S01E550
Katolički kalendar' emisija je informativno-edukativnog karaktera, kojoj je cilj gledateljima kroz riječ i sliku približiti svetice, svetce, blaženice i blaženike Katoličke Crkve, te određene blagdane i liturgijsko vrijeme.
08:00Mali katekizam, Vjerska emisija, S01E01
Mali katekizam odgovara na velika pitanja pojednostavljeno kroz crteže. U ovoj emisiji objašnjava se što je čovjek.
08:04Superknjiga, crtana serija, S02E02
Bog ima plan za tebe, čak i ako ti ne vidiš taj plan! Luka ima vrlo precizan plan kako će dobiti ono što želi; i on ne podnosi kada stvari ne idu onako kako si je on zamislio. Superknjiga ga vraća natrag u vrijeme Josipa i dok gleda Josipa kako postaje upravitelj Egipta, on se uči odreći svojeg plana i umjesto toga vjerovati Božjem planu.
08:31Maminjami, gastroemisija, S01E28
Zdrave ribice još su ukusije kad su zabavno servirane! Saznajte kako kreativno poslužiti paplince s blitvom i krumpirom.
08:40Zlatni savjeti, emisija o zdravlju, S04E18 (R)
Brijest je drvo koje ima ljekovita svojstva, a njegova kora koristi se kod raznih kožnih bolesti, ozeblina i opeklina, slabe probave, nesanice, upale i krvarenja sluznice, reume i gihta. Osobito je djelotvoran kod Crohnove bolesti. Cvjetovi brijesta pomažu u slučaju šećerne bolesti.
09:15Susret u riječi, emisija, S04E38 (R)
10:05Svi za stol, kulinarska emisija, S01E12 (R)
Dašak Dalmacije pjesmom i glazbom donose Zorica Kondža i Joško Banov. Kuhar Tomislav Jančić priprema mesni jelovnik: domaće torteline punit će svinjskim obrazima, wellington puretinu pripremiti s povrćem, a goste zasladiti tiramisuom s pistacijom.
11:05Majka Angelica, vjerska emisija, S01E28 (R)
12:00Kraljice neba, molitva, S01E02
12:02Sisačka Majka Milosrđa, filmski program
12:55Radosna vijest, informativna emisija, S04E38 (R)
Radosna vijest informativna je emisija Splitsko-makarske nadbiskupije. Donosi priloge o vjerskim događanjima na području naše mjesne Crkve.
13:30Izdvojeno, informativna emisija, S05E238 (R)
Središnja informativna emisija Laudato TV-a prati novosti iz života Crkve i hrvatskog društva, s uvaženim gostima osvrće se na aktualne teme te donosi dosad neispričane priče o ljudima i zajednicama. Izdvojeno otvara zanimljive teme koje su nedovoljno popraćene u javnosti te ističe brojne afirmativne primjere, kao i izazove u našem društvu. Urednici emisije su: Davor Trbušić, Zrinka Glavaš, Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić i Domagoj Trojanović.
14:29Križni put, Molitva
14:49Javljanje uživo s Maksimira – priprema koncerta 'Progledaj srcem', vjerski program, S01E09, uživo
15:00Krunica Božjeg Milosrđa, Molitva
Molimo zajedno molitvu Krunice Božjega Milosrđa.
15:15Devetnica Duhu Svetom, Molitva
15:25Upoznaj Bibliju, vjerska emisija, S01E18 (R)
Zašto nailazimo na toliko prepreke i predrasude u čitanju i razumijevanju Biblije? Koje su najpoznatije Biblijske izdaje i preljubi? Kakva je uloga žena, a što označava pustinja u Bibliji? Je li nas Bog uistinu kažnjava za našu nevjeru. Kroz kakve su obiteljske probleme i bolesti prolazili biblijski likovi, te o čemu su sanjali? Na ova i brojna druga pitanja odgovore možete pronaći u emisiji 'Upoznaj Bibliju' koja otkriti brojne skrivene bisere Božje Riječi koja je upućena svima nama.
16:00Život na stijeni, vjerska emisija, S05E40 (R)
16:30Povratak kući, vjerska emisija, S04E32 (R)
Različiti putevi, mnoga iskustva i razni načini, a svi vode prema jednom Domu. U poznatoj i dugovječnoj emisiji s domaćinom Marcusom Grodiem upoznajte ljude koji su doživjeli obraćenje ili obnovu katoličke vjere. Njihovo putovanje prema zajedništvu Katoličke crkve svjedočanstvo je snažnih puteva Božjih i radosti povratka u Očev dom. Iskrena predanosti ovih ljudi u potrazi za istinom inspirirat će vas na razmišljanje i traženje dubljeg odnosa s Bogom i puninom katoličanstva.
Emisija stavlja naglasak na kvalitetne razgovore koji pomoću iskustava brojnih gostiju potiču na razmišljanje te ujedno inspiriraju svoju publiku. Za vrijeme razgovora uključuju se i brojna pitanja publike. Gosti prepričavaju svoj životni put te razloge koji su doveli do promjene i odluci za Katoličku crkvu.
Voditelj emisije, autor i govornik Marcus Grodi osnivač je i predsjednik ''The Coming Home Network International''. Mreža je to obraćenika na katoličanstvo koja želi pripadnicima drugih kršćanskih tradicija otkriti istinu i ljepotu Katoličke crkve i dovesti ih do punine zajedništva.
17:30Čujte i počujte, informativna emisija, S04E20 (R)
Najavljujemo događaje i predstavljamo dobre projekte! Urednik emisije je Josip Bartulić.
18:00Svijet očima Vatikana, vijesti, S02E35