Progledaj srcem 25.5.2024.

ARENA ZAGREB
24. & 25. 5. 2024.
PROGLEDAJ SRCEM

Nakon povijesnog festivala molitve i glazbe na Maksimiru i velikog molitvenog dana u Areni, deset godina od prvog koncerta dva nova duhovno-glazbeni spektakla zakazana su za 24. i 25. 5. 2024.

"Novi datum je dan ranije – petak, 24. 5. 2024. Program započinje duhovnom obnovom u 18 sati. Duhovnu obnovu vodit će vlč. Dražen Radigović i Božja slava band, a u 19 sati, i prvi i drugi dan, pater Sebastian Šujević i Alan Hržica. Duhovnu obnovu u 18 sati u subotu predvodi Božja pobjeda. Slavljenje je ponovno na rasporedu od 20 sati. 
 
U slavljenju oba dana sudjeluju: Alan Hržica, Amorose, Božja slava band, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Ivana i Marija Husar, Matej Galić, Rafael Dropulić Rafo, Sestre Palić, Stijepo Gleđ Markos, Vanessa Mioč, Zvonimir Kalić. Molitvu u slavljenju predvodi don Mijo Grozdanić. Slavljeničkim bendom ravna Goran Kovačić. Voditelj programa je Marin Periš.
 
Zahvalni smo svima koji su kupili ulaznice za prvi datum i time podržali rad Laudato televizije, a ujedno i omogućili da otvorimo i drugi dan. Prikazujemo dragome Bogu cijeli ovaj projekt da Duh Sveti vodi sve nas, a ponajviše izvođače, svećenike i slavitelje", obavijestila je direktorica Laudato televizije i izvršna producentica koncerta Ksenija Abramović. 

Ulaznice potražite na prodajnim mjestima Tisak Media, Petrolagalerija Laudato ili ih kupite online u sustavu Eventimhttps://www.eventim.hr/hr/izvodjac/progledaj-srcem-2532/profile.html.

Progledajte srcem i 2024.!

*Ako netko želi zamijeniti svoje ulaznice za drugi dan jer iz opravdanog razloga ne može doći u subotu 25. 5. 2024., može to učiniti putem e-pošte na adresu: kontakt@laudato.hr