"Ja sam majka, prvenstveno vjernica kojoj je na prvom mjestu Bog"

"Ja sam majka, prvenstveno vjernica kojoj je na prvom mjestu Bog"

Imam šestoro djece i sedmo na putu. Znači da sam zaslužila da budem ponos našoj državi Hrvatskoj. Također, muž mi je bio u specijalnoj postrojbi i svoje najljepše godine proveo je u borbi za hrvatsku katoličku zemlju – od prvog do zadnjeg trenutka.

femili-bralic218.jpg
Objavljeno:
 
15.01.2013 00:00

Imam šestoro djece i sedmo na putu. Znači da sam zaslužila da budem ponos našoj državi Hrvatskoj. Također, muž mi je bio u specijalnoj postrojbi i svoje najljepše godine proveo je u borbi za hrvatsku katoličku zemlju – od prvog do zadnjeg trenutka. Država je takva, kakva je i o njoj ne želim razbijati glavu. Vlast ni za što nije briga, a ponajmanje za nas obitelji koje rađamo svoju djecu i učimo ih kršćanskim vrijednostima.

Ničega se ne bojim, niti mi itko može nešto nametnuti ili mi prijetiti jer nikom ništa nisam napravila, nego, dapače, rađam Hrvate. Ta djeca su moja i nitko mi ne može nametati kako ih treba odgajati. Ja kao majka imam pravo stati uz svoju djecu, jer oni su moji i od Boga odabrani.

Zato se protivim zdravstvenom odgoju, odnosno pojedinim njegovim dijelovima. Samo ja imam pravo odlučivati što je za moju djecu dobro i nitko me u tome neće spriječiti. Ne bojim se nikoga, niti se sramim ikoga, ali i dalje ću biti uporna jer imam Boga koji me čuva.

Hrvojka Neno Bralić

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!