Ksenija Abramović: San o Laudato televiziji postao je stvarnost

Ksenija Abramović: San o Laudato televiziji postao je stvarnost

Ksenija Abramović, direktorica Laudato televizije, mladima poručuje: Sanjajte svoje snove, izađite hrabro u avanturu s Gospodinom, jer Bog nas ljubi, Bog vidi, Bog zna i proviđa!

KS.jpg
Autor
IKA/Laudato/K.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
06.01.2019 09:52

Ksenija Abramović, glavna urednica, vlasnica i utemeljiteljica Laudato obiteljske televizije gostovala je u emisiji ‘Zašto vjerujem’ Hrvatskog katoličkog radija.

Uz ostalo je rekla: Prekrasan mi je taj dječji stav povjerenja u Boga, predanosti da će Bog sve na dobro izvesti, učiniti.

Ne boji se Boga, ali se boji da Boga ne povrijediš. Njoj je lijepa biblijska misao ‘Strah Božji, početak mudrosti’.

- Takav strah želim da me prati, iz ljubavi da Boga ne vrijeđam, žalostim. Bog je zaista dobrota i milosrđe, i tko bi se toga trebao bojati. Ako se Boga bojimo, znači da imamo neku drugu sliku Boga od te, očinske - rekla je Ksenija.

Na HKM-ov upit ‘Arena’ ili ‘Cibona’ bez razmišljanja hitro i veselo je odgovorila: Arena ove godine! Prošle godine dvorana nam je bila nekako mala. Zapravo svake godine tako bude na koncertu ‘Progledaj srcem’.

Cijeli razgovor možete poslušati ovdje.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!