'Jedina prava ljubav je ona koja me otkupila, spasila i ozdravila. To je Isus!'

'Jedina prava ljubav je ona koja me otkupila, spasila i ozdravila. To je Isus!'

U sakramentu svete ispovijedi na Taboru upoznala sam Milosrdnog Isusa, Spasitelja, koji mi je rekao: opraštam ti grijehe, ali idi i ne griješi više, svjedoči Simona, danas radosna supruga i majka troje djece.

simona-m.jpg
Autor
Laudato/M.B.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
10.03.2019 08:40

Idem, Gospodine, Tvojom snagom, ojačaj moju vjeru, ali daruj mi milost da ne idem više tamo gdje sam bila, otkud sam došla, otkud si me spasio, riječi su Simone Gotovac Mijoković koja broji već 7 godina od susreta s Isusom koji ju je spasio i izbavio iz bijede njezinog života.

Život prije Krista živjela je u mraku, danas živi s Bogom koji ju je oslobodio i ozdravio. I danas postoje svakodnevni križevi, ali svakodnevni suseret s Isusom u svetoj misi, kako kaže, daje smisao svakoj poteškoći i patnji.

Vrlo rano je ušla u svijet mode i kako svjedoči u emisiji, s 13 godina zapalila prvu cigaretu. Tad je njezin život bio laž i potraga za ljubavlju.

- U tom svijetu nema Boga, vlada laž, oholost i taština. Tamo nema istine, tamo nema Boga i sakramenata. U tom svijetu vodi te laž, a na rubu, zna se, čeka te ponor - svjedoči Simona.

U djetinjstvu je tražila ljubav, s krivim ljudima i u krivim situacijama.

- Mislila sam da sam pronašla ljubav, ali nisam, ja sam lutala. Jedina prava ljubav je ona koja me otkupila i spasila. Ona mi je darovala život, oprostila mi je grijehe. Isus. Moj Spasitelj, Otkupitelj. Ta Ljubav dovela me u novi život. Život pun ljubavi mog muža i moje djece - danas to radosno svjedoči. 

Cijelo svjedočanstvo pogledajte u emisiji 'Svjedočanstva' Laudato televizije.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!