Nightfever okupio domaće i turiste

Svi okupljeni imali su priliku moliti i ispovijediti se na više stranih jezika!

41.JPG
Autor
dubrovacka-biskupija.hr/Laudato/J.B.
Fotograf
dubrovacka-biskupija.hr
Objavljeno:
 
13.07.2019 16:10

U Dubrovniku je u četvrtak u crkvi Male braće održan Nightfever, koji je brojnim građanima Dubrovnika i njegovim turistima omogućio trenutke molitve i meditacije, piše Dubrovačka biskupija.

Na ovom projektu, koji je međunarodnog karaktera, sudjelovali su osobito mladi, a prije samog početka biskup dubrovački mons. Mate Uzinić predslavio je Misu za volontere ovog događaja.

Oko 40 volontera na Stradunu su pozivali zainteresirane da uđu i zapale svijeću pred izloženim Presvetim Oltarskim Sakramentom na oltaru u crkvi Male braće, gdje su također mogli napisati svoje molitvene nakane, čitati Riječ Božju te slušati meditacije iz postsinodalne apostolske pobudnice upravljene mladima 'Christus vivit'.

Specifičnost ovog projekta je u pjesmi, molitvi i meditaciji na više svjetskih jezika - hrvatski, engleski, španjolski, talijanski, također svi oni koji su se odazvali mogli su pristupiti svetoj ispovijedi na više jezika.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!