Održana premijera dokumentarnog filma '40 dana...' u Dubrovniku

Premijera dokumentarnog filma '40 dana…' održana je u kinu Visia u Dubrovniku u četvrtak 25. listopada. To je dvadeset i osmo prikazivanje filma u Hrvatskoj i time se završavaju njegove premijere po hrvatskim gradovima tijekom jesenske kampanje.

Capture.PNG
Autor
IKA/Laudato/M.S.
Fotograf
IKA
Objavljeno:
 
26.10.2018 10:20
- Nadam se da će ovaj film potaknuti u vama još veći žar i ljubav za apostolat. Vjerujem da nikoga neće ostaviti ravnodušnim, istaknula je uvodničarka Kristina Dražeta uime organizatora i predstavila naredne projekte inicijative ''40 dana za život“.
 
Dokumentarni film ''40 dana…“ scenarista i redatelja Ante Čaljkušić, predsjednika inicijative za Hrvatsku, donosi, uz ostalo, svjedočanstva molitelja i sudionika inicijative kao i onih koji su osvijestili u svom životu stvarnost pobačaja. Kameru, montažu, ton i rasvjetu potpisuje Ivan Lovrić. Film je pripreman kroz protekle četiri godine otkad inicijativa djeluje u Hrvatskoj.
 
Prikazivanje filma priredio je Organizacijski tim 40 dana za život – Dubrovnik koji i ove godine u nešto izmijenjenoj satnici održava molitvu pred dubrovačkom bolnicom čiji cilj je i osvješćivanje javnosti o negativnim posljedicama pobačaja.

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!