Donacija bijele tehnike

Caritas Gospićko-senjske biskupije uručio bijelu tehniku 10 obitelji koje su najviše stradale u nedavnoj poplavi u Ogulinu.

45170.jpg
Autor
IKA/Laudato/K.P.
Fotograf
IKA
Objavljeno:
 
27.11.2017 14:40

Ravnatelj Caritasa Gospićko-senjske biskupije vlč. Luka Blažević boravio je u ponedjeljak 27. studenoga u Ogulinu te je uručio kućanske aparate najugroženijim obiteljima u nedavnoj poplavi u ovom gradu.

U nazočnosti župnika župe sv. Križa iz Ogulina vlč. Josipa Štefančića, gradonačelnika Ogulina Dalibora Domitrovića i predsjednika Gradskog vijeća Željka Stipetića predstavnici 10 obitelji najugroženijih u poplavama potpisali su izjave o preuzimanju perilica, hladnjaka, zamrzivača i štednjaka tvrtke Elektrotrade iz Ogulina koja se i sama niskim cijenama uključila u pomaganje unesrećenima.

Kako je istaknuo ravnatelj Blažević, cilj je da novac od kupnje ostane u gradu Ogulinu te im je zadovoljstvo da nakon sanacije poplavljenih stambenih prostora mogu pomoći nekim obiteljima nabavkom kućanskih aparata. Župnik Štefančić istaknuo je da će se ovisno o količini donacija rješavati i pomoć ostalim obiteljima koje su doživjele štete u nedavnoj poplavi.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije

Još iz rubrike: