Radionice na temu hrvatskih svetaca i blaženika deseti put u Križevcima

U sklopu 10. Dana hrvatskih svetaca i blaženika, koji će u Križevcima biti održani od 24. do 27. svibnja 2018., u subotu 26. svibnja bit će održana literarna, novinarska, likovna, dramska, glazbena i plesna radionica za djecu i mladež posvećena hrvatskim svecima i blaženicima.

o.jpg
Autor
Tanja Baran/Laudato/M.S.
Fotograf
udruga@kranjcic.hr
Objavljeno:
 
04.05.2018 11:41
Program radionica ''Hrvatski sveci i blaženici“ započet će u 10.00 sati u maloj dvorani Hrvatskoga doma u Križevcima (A. G. Matoša 4). Javna izvedba sadržaja stvorenih na radionicama bit će u 15.00 sati u velikoj dvorani Hrvatskoga doma. Sav potreban pribor, ručak i ugodno radno ozračje, osigurani su. Medijski pokrovitelj radionica je ''Mali koncil - MAK“.
 
Informacije i prijave ekipa s oko deset članova (pozvani su osnovnoškolci i srednjoškolci) su do ponedjeljka 21. svibnja 2018. na e-adrese i brojeve mobitela: val.jurisic@gmail.com (098 1784 005) i renata.vivek@kc.t-com.hr (098 1936 393).
 
Iz Udruge za promicanje znamenitih Križevčana ''Dr. Stjepan Kranjčić“ i križevačkih župa pozivaju sve vjeroučenike, župnike, kapelane, časne sestre, vjeroučitelje, župne suradnike i laike da se pridruže ovim radionicama te poručuju kako se raduju zajedničkom susretu oko hrvatskih svetaca i blaženika.

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije