Obilježavanje 70. obljetnice mučeništva blaženog Miroslava Bulešića

Svečano euharistijsko slavlje na središnjem trgu ispred župne crkve u Svetvinčentu, s početkom u 18 sati, predvodit će kardinal Vinko Puljić.

70oblj-bulesic-plakat.JPG
Autor
biskupija-porecko-pulska.hr/Laudato/D.T.
Objavljeno:
 
23.08.2017 16:12
Najava obilježavanja 70. obljetnice mučeništva blaženog Miroslava Bulešića                                               
24. kolovoza, navršava se 70. obljetnica mučeništva blaženog Miroslava Bulešića. Događaj će biti obilježen nizom sadržaja u Lanišću i Svetvinčentu.
 
Srijeda, 23. kolovoza 2017.
 
Lanišće: Predstavljanje monografije o beatifikaciji bl. M. Bulešića i Blaženikovog Duhovnog dnevnika
 
U sklopu obilježavanja 70. obljetnice smrti blaženog Miroslava Bulešića, u Lanišću, mjestu njegova mučeništva, u predvečerje same obljetnice, u srijedu, 23. kolovoza 2017. godine, u župnoj crkvi sv. Kancija, Kancijana i Kancijanile, s početkom u 18 sati, bit će upriličena svečana akademija s nizom sadržaja. Održat će se predstavljanje Duhovnog dnevnika bl. Bulešića te predstavljanje foto monografije o njegovoj beatifikaciji.
 
Više o Duhovnom dnevniku možete pronaći ovdje.
 
 Četvrtak, 24. kolovoza 2017.
 
Obilježavanje 70. godišnjice mučeništva bl. Miroslava Bulešića u Svetvinčentu
 
Svečano euharistijsko slavlje na središnjem trgu ispred župne crkve u Svetvinčentu, s početkom u 18 sati, predvodit će kardinal Vinko Puljić, vrhbosanski nadbiskup i metropolita u zajedništvu s drugim biskupima i svećenicima.
 
U Lanišću i Svetvinčentu od ponedjeljka, 21. kolovoza, svake večeri u 18 sati, započinju programi duhovne priprave. Program događanja u Lanišću i Svetvinčentu dostavljamo u privitku.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije