Biskupija darovala Općoj županijskoj bolnici medicinski uređaj

Požeška biskupija osim duhovne daje i materijalnu pomoć onima koji se trude oko bolesnih.

33.jpg
Autor
IKA/Laudato/J.B.
Fotograf
IKA
Objavljeno:
 
10.02.2018 17:13

Prigodom blagdan Gospe Lurdske i Svjetskog dana bolesnika, požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je 9. veljače Opću županijsku bolnicu u Požegi te je na odjelu neurologije predao medicinski uređaj TCD Multi-Dop T digital sa sondom, što ga Požeška biskupija daruje Općoj županijskoj bolnici u Požegi. Ravnatelj Bolnice dr. Željko Glavić zahvalio je biskupu za darovani uređaj, a dr. Borislav Vuković ukratko je prikazao kako on radi i koja mu je funkcija u pretragama i liječenju krvnih žila vrata i mozga.

Biskup je izrazio radost što Požeška biskupija svake godine uspijeva iz svojih sredstava nabaviti za Bolnicu određene uređaje, dajući tako uz duhovnu i materijalnu potporu onima koji se trude oko zdravlja bolesnog čovjeka. Potom je biskup na uređaj, na one koji će njime rukovati i na sve koji će se pomoću njega liječiti, zazvao Božji blagoslov.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!