Kamp za mlade konačno u Požeškoj biskupiji

Na poticaj požeškog biskupa Antuna Škvorčevića, ljetni kamp za mlade konačno se organizira na lokaciji ''Duboka'' u Parku prirode Papuk.

kamp.jpg
Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
IKA
Objavljeno:
 
18.06.2019 16:19

Ljetni kampovi postala su popularna destinacija mnogih mladih u ljetnim vremenima. Posljednjih nekoliko godina sve ih je više, ali su uglavnom vezana uz more. No, da se kamp u ljetnim vremenima može održati i u gorskim područjima dokazat će ovaj kamp koji će se održati od 21. do 27. srpnja 2019. godine pod sloganom: ''Učitelji, gdje stanuješ?''

Temeljni elementi kampa su molitva, rad i zabava. Cjelokupni dnevni red određen je tim elementima u ambijentu mladih osoba te prisutnih svećenika, animatora i drugih osoblja kampa.

Za sudjelovanje u kampu mogu se prijaviti mladi od 15 do 30 godina ispunjavanjem obrasca za prijavu u niže objavljenom linku, gdje su prisutne sve ostale informacije. Prijave traju do 10. srpnja, a iznos kotizacije je 300 kuna.

PRIJAVE:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSex4Z3AaNc07lu9wgP-GF6ndWyJPJm0drkGEmF8bKB6nepJaQ/viewform

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije