'Nisi sam' deveti put okupio zaljubljenike u mali nogomet

Humanitarni turnir za Karla Bartolovića.

5.jpg
Autor
pozeska-biskupija.hr/Laudato/J.B.
Fotograf
pozeska-biskupija.hr
Objavljeno:
 
08.03.2020 12:15

Deveti humanitarni malonogometni turnir 'Nisi sam', kojeg organizira Katolička gimnazija u Požegi u suradnji s Caritasom Požeške biskupije, jučer je okupila 12 nogometnih ekipa, kako bi prikupili materijalnu pomoć za liječenje dvanaestogodišnjeg dječaka Karla Bartolovića iz Rešetara koji boluje od epilepsije, zaostao je u psiho motoričkom razvoju, ima oštećenje bubrega, a više puta je prebolio urosepsu. Karlo pohađa 5. razred u Osnovnoj školi Ljudevita Gaja u Novoj Gradiški u odjelu za djecu s poteškoćama u razvoju, izvijetila je Požeška biskupija.

Na završnom dijelu turnira bio je u pratnji majke Kristine i brata Renata, a uz njih je bio i biskup Antun Škvorčević.

Biskup je poručio Karlu, njegovoj majci Kristini i bratu Renatu da nisu sami jer su s njima i uz njih svi oni koji su tijekom cijeloga dana kroz igru nogometa željeli posvjedočiti svoju ljubav prema njima. Uručio je pokale i medalje pobjedničkim ekipama, te nagrade i najboljim igračima turnira.

Prvo mjesto osvojio je Hrvatski nogometni klub Daruvar 1, drugo mjesto osvojila je Škola nogometa Hrvatski nogometni klub Željezničar i Slavonskog Broda, treće mjesto Nogometni klub Slavonija iz Požege, a četvrto mjesto Nogometna akademija Nopo - Legen iz Slavonskog Broda.

 

Fotogalerija
6
7

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije