Požeški biskup i svećenici čestitali papi Franji Božić

U Biskupskom domu u Požegi, 22. prosinca okupili su se svećenici i đakoni iz Požege i okolice na tradicionalno čestitanje Božića biskupu Antunu Škvorčeviću s kojeg su uputili čestitku papi Franji.

pozega-cestitka-papi-franji.jpg
Autor
pozeska-biskupija.hr/Laudato/K.P.
Fotograf
pozeska-biskupija.hr
Objavljeno:
 
23.12.2018 08:53

Prenosimo čestitku:

"Sveti Oče! Svećenici i đakoni Požeške biskupije, okupljeni s dijecezanskim biskupom u Požegi na čestitanju svetkovine Isusova rođenja, očituju Vašoj Svetosti odanost i poštovanje te Vam upućuju srdačnu sinovsku čestitku za Božić. Pridružujemo se svima onima koji su Vam nedavno čestitali  rođendan, sa željom da Vam Gospodin podari snagu kako biste i dalje mogli s neumanjenim žarom upravljati Petrovom lađom te se neumorno evanđeoski zauzimati za ljude na rubu društva.

Želimo zahvaliti Vašoj Svetosti za ohrabrenja i poticaje koje ste uputili Božjem narodu u Hrvatskoj po našim biskupima prigodom njihova nedavnog pohoda „ad limina apostolorum“. Dok Vam obećavamo svoju molitvu za Božju pomoć u Vašem apostolskom djelovanju tijekom 2019. godine, povjeravamo molitvi Vaše Svetosti sva naša pastoralna nastojanja, napose s obzirom na brak, obitelj i mlade, uz poniznu molbu da nam za njih udijelite Vaš poseban apostolski blagoslov.

U božićnoj radosti svjedočimo Vašoj Svetosti našu duhovnu blizinu, te Vas u novorođenom Gospodinu srdačno pozdravljamo."

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije