[VIDEO] Biskup Škvorčević braniteljima: Vrijedite onoliko koliko vi jeste

'Ne vrijedite vi onoliko koliko vas drugi vide kao takve'

60.jpg
Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
screenshot
Objavljeno:
 
06.12.2019 19:03

Biskup požeški mons. Antun Škvorčević susreo se s voditeljima osamdesetak braniteljskih udruga i specijalne policije, proisteklih iz Domovinskog rata, te s predstavnicima udruga roditelja poginulih i nestalih branitelja.

Braniteljima je kazao kako su oni nositelji stoljetne težnje hrvatskog naroda za slobodom, za čije su ostvarenje bili spremni dati i vlastite živote.

- Vi ste svojevrsni izazov našoj Hrvatskoj. Osobito onoj Hrvatskoj koja možda ima premalo osjetljivosti za te vrijednosti. Nemojte žaliti, nemojte se pretvoriti u ljude koji gledaju samo kako vas drugi vrednuju i cijene. Ne vrijedite vi onoliko koliko vas drugi vide kao takve. Nego onoliko koliko vi jeste. Tu je ukorijenjen vaš ponos. Ponos koji ne žali za ničim i za nikim, nego se raduje za onim što ste učinili ono najbolje što ste znali i mogli - kazao je mons. Škvorčević
 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije