Pomozimo našim školarcima

Akcija Caritasa Riječke nadbiskupije!

52.jpg
Autor
ri-nadbiskupija.com/Laudato/J.B.
Fotograf
pixabay.com
Objavljeno:
 
15.07.2019 18:33

Caritas Riječke nadbiskupije na početku svake školske godine organizira akciju za pomoć obiteljima školaraca, osobito onih koji imaju više školske djece.

Do početka rujna na račun Caritasa HR 88 2340009 11000 72735, s naznakom 'za školarce', možete uplatiti dobrovoljne donacije i pomoći školarcima da veselo i uspješno završe školske dane, piše Riječka nadbiskupija. Tim novcem će Caritas pripremiti pakete s bilježnicama i školskim priborom te ih podijeliti obiteljima koje ima u evidenciji.

Osim toga, možete sudjelovati i u razmjeni rabljenih udžbenika, tako da svi koji mogu donirati ili potražiti potrebnu knjigu, mogu to učiniti u Caritasu na Škurinju radnim danom od 8 do 15 sati.

U ovoj akciji osnovnoškolci su od Caritasa prošle godine dobili pakete u vrijednosti 300 kuna s bilježnicama i priborom. U njima su se nalazile bilježnice i pribor za crtanje, modeliranje, geometriju te zadaćnice i kajdanka. Osim toga, pakete s 10 bilježnica dobili su i srednjoškolci.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije