Rijeka: Blagoslov studentskih soba i stanova

Počeo je blagoslov studentskih soba u Rijeci. Studenski kapelan, fra Ivan Dominik Iličić, poručuje kako je zadovoljan odazivom studenata za blagoslov njihovih studentskih soba i stanova.

Untitled-1.jpg
Autor
IKA/Laudato/M.S.
Fotograf
IKA
Objavljeno:
 
16.01.2019 13:59
- Kad odem u blagoslov često spontano susretnem još nekoga tko bi htio blagoslov i na taj način upoznam nove mlade. Doživio sam i lijepo iskustvo da je cimerica jedne studentice rekla da nema ništa protiv toga da se soba blagoslovi iako njoj to ne znači puno. Prilikom blagoslova dogode se i lijepi spontani susreti, razgovori i druženja, a otkrije se i potreba za duhovnim razgovorom koji se uvijek može dogovoriti sa studentskim kapelanom, rekao je fra Ivan Dominik Iličić za IKA-u.
 
Studenti zainteresirani za blagoslov studentske sobe ili stana mogu se prijaviti studentskom kapelanu fra Ivanu Dominiku Iličiću do 2. veljače ili potražiti ga u njegovom uredu koji se nalazi u neposrednoj blizini studentskog restorana na Kampusu. Također, mogu se prijaviti i putem Facebook stranice Ured za mlade Riječke nadbiskupije, e-maila: studentski.kapelan.rijeka@gmail.com, te na broj telefona: 098 222 812.

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!