Kardinal Parolin prenio pozdrave pape Franje mons. Anti Joziću

Nakon nekoliko kirurških zahvata stanje mons. Jozića je stabilno i izvan je životne opasnosti, a oporavak teče uspješno.

11.jpg
Autor
IKA/Laudato/J.B.
Fotograf
IKA
Objavljeno:
 
02.05.2019 08:28

Kardinal Pietro Parolin, državni tajnik Svete Stolice posjetio je u srijedu, 1. svibnja, novoizabranog nadbiskupa i apostolskog nuncija u Obali Bjelokosti mons. Antu Jozića na Odjelu kirurgije Kliničkog bolničkog centra na Firulama u Splitu, prenosi IKA.

Kardinal Parolin prenio je pozdrave pape Franje i brojne braće svećenika, kao i vjernika koji mole za oporavak mons. Jozića na čemu je on izrazio zahvalnost svima što su odvojili svoje vrijeme za ovaj posjet te je zamolio da i dalje mole za njega.

Prijateljsku i bratsku podršku mons. Joziću došli su iskazati i apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giuseppe Pinto, apostolski nuncij na Filipinima mons. Gabriele Caccia, zadarski nadbiskup i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije mons. Želimir Puljić i prvi tajnik Apostolske nuncijature u RH mons. Janusz Blachowiak.

Posjet je protekao u radosnom i opuštenom ozračju.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!