Održan susret nadzemlja na temu "Valentinovo s Nadzemljem"

Hrvatsko nadzemlje je u srijedu, 20. veljače 2019., održalo svoj susret na temu "Valentinovo s Nadzemljem". Susret su vodili i animirali mladi iz Hrvatskog Nadzemlja.

thumbnail_AP7_7527.jpg
Autor
Katarina Jurčević (Hrvatsko nadzemlje)/Laudato/M.S.
Fotograf
Duje Gale
Objavljeno:
 
22.02.2019 08:40
Svake godine, naime, susret u mjesecu ljubavi protekne u jednom opuštenijem i zabavnijem tonu. Sudeći po reakcijama publike, humora i živosti ni ovog puta nije nedostajalo.
 
Susret je započeo pjesmom, zanimljivo i iznenađujuće, u izvedbi samih nadzemljaša i njihovih bliskih prijatelja iz VIS-a Veritas Aeterna te bivših članova nadzemlja. Uslijedio je film ''Zanimljivosti“ humorističnog, ali ujedno i poučnog karaktera. Nadalje su susret obilježile bogate nagradne igre koje su ovog puta zaigrali ljubavni parovi zajedno s parovima prijatelja. Okušali su se u utrci tepisima, igri brzog izvlačenja rupčića, muško-ženskom kvizu, poznavanju jezika. Na iznenađenje svih okupljenih pobijedio je par prijatelja – zaključak bi mogao biti sasvim neočekivan: razumiju li se prijatelji možda bolje od ljubavnih parova? Kako god, zabava je svakako kraljevala dvoranom i nijedan par kući nije otišao praznih ruku, a i publika je tokom susreta dočekala svoje nagrade.
 
Odličnih filmova iz nadzemljaške filmske radionice također nije manjkalo, a ovaj susret pripremili su čak njih pet! Uz film ''Zanimljivosti“, publici su prikazani ''Svi valentinovski izlasci“, ''4. cvjetna brigada“, ''Kupid 2“ i ''Papučars in wild”. Uskoro će biti dostupni na Youtube kanalu te Facebook stranici Hrvatskoga nadzemlja.
 
Na samom kraju, iznesene u obavijesti i najave nadolazećih događanja nakon čega je uslijedila prigodna meditacija i završna pjesma.
 
Sljedeći susret Hrvatskoga nadzemlja održat će se 20. ožujka uz predavača fra Marina Karačića na temu ''Higijena srca”.

Fotogalerija
thumbnail_AP7_7489
thumbnail_AP7_7498
thumbnail_AP7_7594
thumbnail_AP7_7606
thumbnail_AP7_7635
thumbnail_AP7_7823
thumbnail_AP7_7895
thumbnail_AP7_7974
thumbnail_AP7_7978

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!