Papa Franjo nazvao mons. Antu Jozića

Papa Franjo je poručio mons. Joziću da se moli za njega i uputio svoj apostolski blagoslov njemu i svim vjernicima koji mole za njegovo zdravlje.

mons-ante-jozic-i-papa-franjo-smn.jpg
Autor
smn.hr/Laudato/K.P.
Fotograf
smn.hr
Objavljeno:
 
30.04.2019 11:17

Kako su ranije objavili iz rodne župe mons. Jozića – sv. Mihovila iz Trilja, u subotu 27. travnja, Sveti Otac papa Franjo nazvao je mons. Antu Jozića i nekoliko minuta su porazgovarali. Papa Franjo je poručio mons. Joziću da se moli za njega i uputio svoj apostolski blagoslov njemu i svim vjernicima koji mole za njegovo zdravlje, priopćila je Splitsko makarska nadbiskupija.

Objavljeno je i da će kardinal John Tong, apostolski administrator u Hong Kongu predslaviti euharistijsko slavlje za zdravlje mons. Jozića u katedrali Sv. Dujma u srijedu 1. svibnja u 17 sati.

Podsjetimo, mons. Ante Jozić teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći 7. travnja u tunelu sv. Ilija – Biokovo, kada je 24-godišnji vozač BMW-a prešao u suprotni trak i frontalno se zabio u Citroen mons. Jozića. Vozač BMW-a je u večernjim satima preminuo u splitskoj bolnici.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!