Biskup Mrzljak susreo se s članovima Udruge 'Betlehem'

Biskup je podržao rad Udruge i pohvalio njihovo zauzimanje za prava nerođenih!

92.jpg
Autor
IKA/Laudato/J.B.
Fotograf
IKA
Objavljeno:
 
31.01.2019 11:20

Varaždinski biskup Josip Mrzljak primio je u srijedu 30. siječnja o. Marka Glogovića, OSPPE i članove Udruge 'Betlehem' iz Varaždina.

Udruga 'Betlehem' nastala je s ciljem promicanja dostojanstva ljudskog života i nerođene djece. Članovi Udruge nastoje molitvom, žrtvom, savjetom i svakim drugim kršćanskim načinom pomoći da se začeta djeca spase od pobačaja. Osim što se bore za nerođene, Udruga pomaže majkama koje odustaju od pobačaja te im pomažu u trudnoći i majčinstvu na raznim razinama, piše IKA.

U bratskom ozračju biskup i predstavnici Udruge razgovarali su o ostvarenim uspjesima Udruge te o njihovim daljnjim planovima i smjerovima. Posebno su predstavili djelovanje Udruge na području Varaždina. Biskup je Udruzi dao podršku i pohvalio njihovo zauzimanje za one koji se sami svojim glasom i snagama ne mogu braniti. Iskazao je spremnost za suradnju i pomoć Biskupije za promicanje i širenje toga važnog apostolata za Crkvu i društvo.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!