Približava se 16. nacionalna završnica KMNL-a

Varaždinska biskupija bit će domaćin 16. nacionalne završnice Katoličke malonogometne lige.

53.jpg
Autor
HKM/Laudato/M.Đ.
Fotograf
kmnl.hr
Objavljeno:
 
12.06.2019 11:24

Završnica će se održati u Čakovcu, Ivancu, Koprivnici, Varaždinu i Ludbregu u trajanju od 13. do 16. lipnja. Na završnicu poziva i hrvatski nogometni reprezentativac Marko Rog koji je rodom iz Nedeljanca.

Biskupija će ugostiti čak 14 malonogometnih ekipa nad/biskupija iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Gosti će moći sudjelovati na svečanom otvaranju i zatvaranju susreta, međusobnom natjecanju te će također moći upoznati Varaždinsku biskupiju i duhovno se obogatiti, prenosi HKM.

Otvaranje Završnice će se održati 13. lipnja u Pastoralnoj dvorani Varaždinske biskupije s početkom u 18:30 sati. Razigravanje po ekipama počinje 14. lipnja u Čakovcu, Ivancu, Ludbregu i Koprivnici. Nakon toga će uslijediti duhovni program koji će se održati u Ludbregu.

Završnica se 15. lipnja održava u Varaždinu i počinje ujutro molitvom krunice. Nakon toga slijedi četvrtfinalna utakmica koja će se održati u 10 sati u Gradskoj dvorani Arena. Zatim slijedi polufinalna utakmica u 16 sati i utakmica za 3. mjesto u 18 sati. Početak finalne utakmice 16. nacionalne završnice Katoličke malonogometne lige je u 20 sati i zainteresirani će moći pratiti utakmicu u programu Laudato TV kao i u programu VTV televizije.

Završno slavlje će biti u nedjelju 16. lipnja u 11 sati kada će se u Varaždinskoj katedrali održati svečana sveta Misa koju će predslaviti biskup Josip Mrzljak zajedno sa akademskom zajednicom (ujedno i 'Te Deum') i Zborom mladih Varaždinske biskupije. Nakon Mise će uslijediti proglašenje pobjednika te podjela odličja.

16. nacionalnu završnicu Katoličke malonogometne lige su organizirali Ured HBK za mlade i Povjerenstvo za pastoral mladih Varaždinske biskupije. Varaždinsku biskupiju predstavljaju dvije ekipe: prva je ekipa iz župe Molve, a druga iz župe Vratišinec.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!