Odgođen koncert suvremene duhovne glazbe 'Hrvatska u Plavom kaputiću'

Koncert predviđen za petak, 24. travnja 2020. g. u sportskoj dvorani Višnjik u Zadru odgođen je do daljnjega.

Marko-MrkonjicPIXSELL.jpg
Autor
Ines Grbić/laudato.hr/D.R.
Fotograf
Marko Mrkonjić/Pixsell
Objavljeno:
 
14.04.2020 12:23

Caritas Zadarske nadbiskupije, organizator koncerta, zahvaljuje pokroviteljima koncerta, Gradu Zadru i Zadarskoj županiji, kao i gospodinu Denisu Karloviću, direktoru ŠC-a Višnjik, na velikoj raspoloživosti i suradnji koja je u startu omogućila da priprema koncerta krene uspješno, na najvećoj razini i suradnički kvalitetno.

Zahvaljujemo i dragim izvođačima koji su otvorenoga srca za podržati plemenitu nakanu u pomoći izgradnje 'Kuće sjećanja Plavi kaputić' pokraj Vukovara, u spomen na sve stradale u Domovinskom ratu. Izvođači su: Alan Hržica, Sestre Husar, Sestre Palić, Sestre Ramljak i Vanessa Mioč.

Velika zahvala ide divnim i požrtvovnim volonterima koji su svoje slobodno vrijeme srdačno i radosno stavili u službu osobne prodaje karata dolaskom ispred župnih crkava, kao i drugim pojedincima diljem Nadbiskupije koji su spremni animirati za dolazak na koncert i podjelom karata, omogućivši tako vjernicima Zadarske nadbiskupije neposrednu mogućnost nabave ulaznice za taj željeni koncert.

Zahvaljujemo i svećenicima koji su obavijestili javnost o tom događaju i preuzimanjem karata također pomogli zalog uspjeha budućeg koncerta. Hvala svima koji su sudjelovali u promociji koncerta grafičkim dizajnom, izradom vizuala i tiskanjem karata, što je bila prva faza u javnoj afirmaciji koncerta koju su nam okolnosti dopustile učiniti do donošenja posebnih odredbi.

Karte koje su ljudi već kupili vrijede za koncert kada bude održan u drugom terminu. Ako netko želi povrat novca za kupljenu kartu, može doći u Ordinarijat Zadarske nadbiskupije, Bijankinijeva 2, Zadar, predati kartu i dobiti povratni novac, radnim danom od 9 do 12 sati. Ili nazvati na broj mobitela 098 918 03 26.

Novi termin održavanja koncerta bit će donesen u skladu s normalizacijom okolnosti u društvu, a o njegovom održavanju javnost ćemo pravovremeno obavijestiti.

Vjerujemo da će duhovno zajedništvo sudionika koncerta na Višnjiku, koje će nadići okvire Zadarske nadbiskupije, biti osobita zahvala Gospodinu za snagu kako Njegovom milošću premošćujemo izazove sadašnjeg vremena te će, u trenutku kada se koncert dogodi, pjesme u slavu Gospodina biti poput dažda koje će molitvom natopiti hrvatsku domovinu, potrebe našeg naroda i cijeloga svijeta.

Kada se koncert ostvari, kada to dopuste okolnosti, bit će to dah slobode koji će sudionike koncerta i javnost ganuti. U ime organizatora i pokrovitelja, Koordinacija u organizaciji koncerta svim vjernicima i ljudima dobre volje, među kojima su i tisuće onih koji će pohoditi veliki koncert suvremene duhovne glazbe Alana Hržice i prijatelja, želi blagoslov Uskrslog Gospodina kojemu povjeravamo i milosni trenutak našeg susreta u sportskoj dvorani na Višnjiku u Zadru.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!