[FOTO] Mnoštvo učenika kod Isusova učitelja

Sve više učenika hodočasti svetom Josipu, odgojitelju malog Isusa.

djeca-1.jpg
Autor
svetijosip.com/Laudato/K.P.
Fotograf
svetijosip.com
Objavljeno:
 
15.06.2018 15:51

U četvrtak 15.6.2018. devedeset  učenika OŠ Špansko - Oranice posjetilo je Nacionalno svetište svetog Josipa sa svojim nastavnicima, u srijedu 13.6. učenici OŠ Ivana Mažuranića koji svake godine 19. ožujka o blagdanu svetog Josipa sudjeluju na euharistijskom slavlju, zahvaljuju na posebnoj milosti što su svom omiljenom svecu mogli uputiti molitve u Nacionalnom svetištu svetog Josipa, zapisali su u Knjizi hodočasnica Svetišta.

U utorak 12.6.2018. svetom Josipu hodočastili su učenici OŠ Slave Raška iz naselja Mali Erjavec i Zorkovac gdje im se nalaze područne škole, a istog dana o svjedočanstvima uslišanja po zagovoru svetog Josipa, te o povijesti nastanka Nacionalnog svetišta slušali su učenici OŠ Dragojle Jarnjević iz Karlovca.

Učenike i njihove učitelje, kao i sve druge hodočasnike pred glavnim uzlaznim vratima dočekuje mons. Antun Sente, ml., rektor Nacionalnog svetište te im opisujući slikovita vrata tumači povijest štovanja svetog Josipa u Hrvata, te nastanak Nacionalnog svetišta u Karlovcu.

U zadnja dva tjedna školske godine Nacionalnog svetište svetog Josipa posjetilo je 452 učenika sa svojim učenicima.

 

Fotogalerija
djeca-2
djeca-3
djeca-4
djeca-5
djeca-6
djeca-7

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!