Jerihonsko bdjenje u kapeli Corpus Domini

U kapeli Corpus Domini, na zagrebačkoj Trešnjevci održava se Jerihonsko bdjenje, adoracija dan i noć u okviru Jesenskih kvatri: od 12. do 16. prosinca 2017.

corpus-domini.jpg
Autor
don P. Crnjac/Laudato/K.P.
Fotograf
spm.hr
Objavljeno:
 
04.12.2017 17:58

U kapeli Corpus Domini, na zagrebačkoj Trešnjevci, Mošćenička 3, održava se Jerihonsko bdjenju, adoracija dan i noć u okviru Jesenskih kvatri: od 12. do 16. prosinca 2017. (utorak, srijeda, četvrtak, petak i subota).  U petak u 19 sati pokorničko bogoslužje i sveta ispovijed, a u 20 sati sveta misa.

Nakane: molitva za zahavlu za dobra primljena u ovoj godini, molitva za Caritas, da imamo ljubavi i milosrđa prema bližnjemu, molitva za uspijeh Druge zagrebačke sinode u njezinom završetku i odlukama, za proglašenje svetim bl. Alojzija Stepinca, kao i za mir u srcima pojedinaca i obiteljma, u Domovini i svijetu.

Tema:
Molitva za uspjeh završnog zasjedanja Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije koja završava 9.veljače 2018, molitva za uklanjanje bedema nesloge i zataje Boga, za zusatavljanje iseljavanja mladih, za poštivanje ljudskog života i za mir u svijetu.

Kako se ostvaruje ovaj plan?

Prema napisanom rasporedu zajedno u grupi dvoje i više njih :

· Moli se i klanja pred Gospodinom u Presvetom

· Čita se i razmatra na stranicama Svetog pisma

· Moli se cijeli Gospin ružarij, uz razmatranje

· Molitva u šutnji

· Molitva časoslova

· Spontane molitve

· Pjesme euharistijskom Spasitelju i Srcu Isusovu

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije