Katolički studenti krenuli u akciju obnove oštećene bazilike, pridružite im se i vi!

Prije početka čišćenja i svih radova za obnovu treba napraviti popis inventara u Bazilici za potrebe izrade projekta obnove.

12.jpg
Autor
Maša Marija Čotić/laudato.hr/D.R.
Fotograf
SKAC
Objavljeno:
 
07.04.2020 13:46

Studentski katolički centar iz Zagreba traži volontere koji bi pomogli u čišćenju i obnovi bazilike Srca Isusova u Zagrebu koja je pretrpjela znatna oštećenja u nedavnom potresu.

Pozivaju se svi voljni iz područja arhitekture, građevine, povijesti umjetnosti ili restauracije da doprinesu svojim znanjem i vremenom u pripremama za obnovu Bazilike.

- Možete volontirati cijeli dan, više dana zaredom, ili samo pola dana. Obzirom se posao obavlja u opasnom okruženju, potrebna je visoka razina samoopreza, a boravak i rad je na vlastitu odgovornost. Zaštitna oprema je osigurana - stoji u njihovoj molbi.

Svi zainteresirani mogu izabrati svoj termin i prijaviti se OVDJE, a za sve dodatne upite možete se obratiti na: volonterski.centar@skac.hr.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije