Otvorene prijave za 11. Susret hrvatske katoličke mladeži

Što god vam rekne, učinite! (Iv 2,5)

75.jpg
Autor
zg-nadbiskupija.hr/Laudato/J.B.
Fotograf
pastoralmladih.hr
Objavljeno:
 
15.01.2020 09:45

Danas su otvorene prijave za 11. Susret hrvatske katoličke mladeži, koji se u Zagrebu održava 9. i 10. svibnja ove godine. Prijave traju do 15. ožujka, a mladi se prijavljuju svojim župnicima, župnim vikarima ili animatorima. Podaci potrebni za prijavu su: ime i prezime, spol, datum rođenja, veličina majice, broj mobitela, e-mail, mjesto i župa iz koje dolazite te dolazite li na jedno noćenje ili dva (opcija dolaska u petak).

Na Susret se mogu prijaviti mladi od krizmaničke dobi (8. razred osnovne škole) do 30 godina. Prijave se ispunjavaju u obrascu koji možete preuzeti OVDJE.

Kotizacija za SHKM iznosi 30 kuna i ona uključuje majicu Susreta, akreditaciju te ostale materijale.

I mladi iz Zagrebačke nadbiskupije, kao domaćini, također moraju prijaviti za sudjelovanje na SHKM-u u svojim župama do 15. ožujka, kako bi dobili majice i akreditacije.

Oni koji se prijave na SHKM u Zagrebačku nadbiskupiju moraju doći u petak 8. svibnja, kako bi se uredno smjestili kod domaćina, priopćeno je iz Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!