Pokrenuta mrežna stranica Susreta hrvatske katoličke mladeži u Zagrebu

Na novoj mrežnoj stranici moguće je pronaći sve informacije vezane uz susret te novosti oko pripreme koje su odvijaju.

web-str-1-1024x531.png
Autor
zg-nadbiskupija.hr/Laudato/D.T.
Fotograf
screenshot
Objavljeno:
 
18.02.2020 08:34
Na trećem sastanak Organizacijskog odbora Susreta hrvatske katoličke mladeži (SHKM) koji će se pod geslom 'Što god vam rekne, učinite!' (Iv 2, 5) održati 9. i 10. svibnja u Zagrebu predstavljena je službena web stranica (zagreb.shkm.hr). 
 
Predsjednik Pododbora za medije preč. Borna Puškarić obavijestio je da je u ponedjeljak pokrenuta mrežna stranica na kojoj je moguće pronaći sve informacije vezane uz susret te novosti oko pripreme koje su odvijaju. Također, istaknuo je da će u nedjelju 23. veljače godine na Laudato TV biti emitirana druga po redu emisija posvećena susretu mladih 'Priprema, pozor, SHKM'.
 
Također, prijave za obitelji domaćina i volontere nastavljaju se do 31. ožujka ove godine.
 
Susret se održao u prostorijama Nadbiskupskoga duhovnog stola pod predsjedanjem zagrebačkoga pomoćnoga biskupa Mije Gorskog. Idući tjedan, u utorak 25. veljače, održati će se sljedeći sastanak Središnjeg organizacijskog odbora SHKM-a pod predsjedanjem zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!