Savjetnik salezijanskog vrhovnog poglavara u Zagrebu

Mons. Bozanić primio je don Tadeusza Rozmusa u četvrta, 28. studenog.

kardinal.jpg
Autor
Zagrebačkanadbiskupija/Laudato/L.Ž.
Fotograf
Zagrebačka nadbiskupija
Objavljeno:
 
29.11.2019 08:41
Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je u četvrtak 28. studenoga 2019. godine u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu don Tadeusza Rozmusa, savjetnika salezijanskoga vrhovnog poglavara za Središnju i Sjevernu Europu. Uz don Rozmusa susretu je prisustvovao don Tihomir Šutalo, provincijal Hrvatske salezijanske provincije, a uz kardinala Bozanića susretu je prisustvovao preč. Marko Kovač, biskupski vikar za pastoral.

U srdačnom razgovoru don Rozmus je Kardinala upoznao s radom Salezijanske zajednice diljem svijeta ističući doprinos hrvatskih salezijanaca novoj evangelizaciji.

Kardinal je zahvalivši na doprinosu koji salezijanska obitelj ugrađuje u život Zagrebačke nadbiskupije, a osobito kroz svoj rad s mladima, rekao kako se upravo kod mladih sve više primjećuje buđenje i novi zamah života Crkve.

"To nas izuzetno raduje", rekao je kardinal upoznavši don Rozmusa sa Susretom hrvatske katoličke mladeži koji će se iduće godine 9. i 10. svibnja održati u Zagrebu.

 

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Biskupije