Amorose imaju novu pjesmu: 'Duh posinstva'

Pjesma će se naći na prvom albumu glazbenog sastava 'Amorose'

17.jpg
Autor
Laudato
Fotograf
screenshot
Objavljeno:
 
02.06.2020 09:17

'Duh posinstva' nova je pjesma Amorosa nastala u suradnji s Ivanom Seletkovićem i Novom Evom. Nakon marijanske pjesme 'Od svih žena', i ova je pjesma, objavljena na blagdan Duhova, jedna od onih koje će se naći na njihovom prvom albumu.

Pjesma govori o tome kako je Gospodin svojim dolaskom spasio čovječanstvo otkupivši ga od grijeha, a dajući život ostavio Svoju trajnu prisutnost poslavši Duha Svetoga. Refren pjesme nastao je za vrijeme kućne molitve, a ostatak je napisan po nadahnuću 4. poglavlja poslanice Galaćanima.

Duh Sveti nas posvećuje, čini nas sinovima i kćerima Božjim te potiče na Isusove riječi: 'Pođite po svem svijetu, propovijedajte evanđelje svemu stvorenju!' Isti taj Duh svima nam govori da je Isus živ, da On kraljuje i vlada! On je onaj koji bijaše, koji jest i koji će doći (Gal 4, 4-8).

Video je sniman diljem svijeta, ali glavni kadrovi nastali su u crkvi sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu gdje Amorose djeluju kao slavljenički tim Evangelizacijske zajedice sv. Maksimilijana Kolbea. Voditelj zajednice je fra Stjepan Brčina kojeg možemo vidjeti u spotu pjesme. Zajednica okuplja mlade ljude koji svojim žarom nastoje evangelizirati druge, a svaki četvrtak organiziraju Duhovno duhovite večeri na kojima Amorose animiraju klanjanje i slavljenje, a i nova pjesma je upravo takvog karaktera.

Uz članice Amorosa, Ivu Smojver, Martinu Pustički i Mateju Bunčić, na pjesmi je surađivao i Ivan Seletković iz Rijeke koji je napisao tekst i glazbu. Pjesma je snimana u Sound Station studiju u Zagrebu, glazbenu produkciju potpisuje Ivan Škunca, a video Br. Filip Vukina CRVC, Josip Ninković i Gabrijel Fabić (Nova Eva produkcija). Za fotografije su zaslužni Ivan Ojdanić i Filip Vukina.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!