Božja pobjeda - Progledaj srcem 2015.

Laudato televizija predstavlja izvođače koji će nastupiti na koncertu popularne duhovne glazbe „Progledaj srcem“ 26. studenog 2015. u Domu sportova u Zagrebu. Jedni od njih su i slavljenički tim Božje pobjede, a njihov poziv na koncert pogledajte u najavnom videu.

Screenshot-2015-11-01-19-14-18.png
Autor
Laudato/M.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
01.11.2015 19:12

Zajednica mladih „Božja pobjeda“ osnovana je 2007. godine u Crkvi Sv. Mati Slobode na Jarunu. Danas broji oko 80-ak članova i pod duhovnim vodstvom don Damira Stojića organizira različite seminare, molitvene susrete, animira duhovne obnove, a svaku zadnju subotu u mjesecu za mlade organizira klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. 

Zajednica njeguje karizmatsku duhovnost kao članica Obnove u Duhu Svetom Zagrebačke nadbiskupije, a susreti se sastoje od slavljenja, molitve, pouke, svjedočanstava i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živim Kristom koji preobražava naše živote i koji je jedini Put, Istina i Život, govore članovi zajednice.

Pogledajte najavu Božje pobjede za koncert „Progledaj srcem“!

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba