Djordjija Palić - Progledaj srcem 2015.

Laudato televizija predstavlja izvođače koji će nastupiti na koncertu popularne duhovne glazbe „Progledaj srcem“ 26. studenog 2015. u Domu sportova u Zagrebu. Među njima je i Djordjija Palić, a njezin poziv na koncert pogledajte u najavnom videu.

djo.JPG
Autor
pastoralmladih.hr/Laudato/M.R.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
22.11.2015 18:01

Veliko veselje za organizatore, a i sve koji dolaze na koncert Progledaj srcem - s nama će pjevati i Djordjija Palić. Iako je isprva nije bilo na popisu izvođača, kad se ukazala prilika, organizatori nisu mogli odoljeti njezin divan glas uvrstiti u melodije koncerta Progledaj srcem.
 
Djordjija Palić ima 29 godina i svojim glasom proslavlja Gospodina, slavi život. Rođena je u Janjevu, hrvatskoj 'provinciji' na Kosovu, a u Zagreb je sa svojom obitelji došla tijekom ratne 1991. godine.
 
Kaže da pjeva otkad zna za sebe. Ima tri sestre Elizabetu, Korneliju i Mihaelu Karlu koje također pjevaju.
 
Završila je Agronomski fakultet jer, kako kaže, „nije loše imati papir u džepu jer nikada ne znaš kada će ti zatrebati.“
 
No, jedino u glazbi, barem za sada, vidi svoju budućnost. Trenutno pjeva prateće vokale za Tonija Cetinskog i radi kao mentor u školi pjevanja Husar&Tomčić.
 


 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba