Ekskluzivno za Laudato: Uskoro novi album fra Marina Karačića

Fra Marin Karačić gostovao u emisiji Izdvojeno.

83.jpg
Autor
Laudato/J.B.
Fotograf
screenshot
Objavljeno:
 
19.05.2020 08:19

- Kada je bio gotov moj prvi album, bilo je gotovo i pola drugog. Tako da i sada imam nešto za treći album. Na novom, drugom albumu, nalazi se 18 pjesama. Tu je nekako zaokružena cijela priča stvaranja od 2015. do 2019. godine - istaknuo je fra Marin Karačić.

Istaknuo je kako bi u sljedećih mjesec ili dva, album trebao ugledati svjetlo dana.

- Nadam se da su ove pjesme i kvalitetnije i dublje. Logično bi bilo da ja kako odrastam, da se tako i moj odnos s Bogom produbljuje, pa se i od pjesama očekuje da budu dublje i zrelije. Treba spomenuti da je i produkcijska komponenta puno bolja od prošlog albuma - govori fra Marin.

Istaknuo je i neka imena koja se pojavljuju na albumu kao što su Andrej Grozdanov, Domagoj Pavin, a tu su i ostali suradnici iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

Vrijeme karantene fra Marin Karačić dobro je iskoristio, te je istaknuo kako je napisao 3 nove pjesme, ali i dogovorio nove suradnje. Nije htio otkriti s kim je te suradnje dogovorio, budući je 'gost u priči'., no ističe kako bi cijela priča trebala zaživjeti do mjesec dana.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba