[FOTO] Alan Hržica održao drugi solistički koncert u Zagrebačkoj Tvornici Kulture

Alan Hržica, glazbenik duhovne glazbe održao je svoj drugi solistički koncert u prepunoj zagrebačkoj Tvornici Kulture.

download.jpg
Autor
Laudato/K.P.
Objavljeno:
 
05.10.2018 13:47

'Dečko iz kvarta s gitarom', kako samog sebe često naziva zajedno sa svojim sjajnim bendom kojeg čine vrhunski glazbenici malokoga je jučer ostavio ravnodušnim. Bila je to vrhunska svirka i atmosfera nakon koje duhovnu glazbu nitko više neće moći niti u šali nazvati dosadnom i konzervativnom.

Tijekom koncerta publika je u jedan glas zajedno s Alanom pjevala njegove hitove 'Dijete ponizno', 'Gledaj on te gleda', 'Čovjek sam grešan' i druge s posljednjeg albuma 'Nova stvorenja'.

Cjelokupnu čudesnu atmosferu u Tvornici dodatno su upotpunili sjajni gosti iznenađenja, Ana Rucner s kojom je izveo dvije pjesme te Marija Husar Rimac, Marko Kutlić i Tamara Perc.
Mnogi prisutni su nakon jučerašnje večeri slavljenja međusobno komentirali kako se osjećaju kao da su ujedno bili i na duhovnoj obnovi. Naposljetku spektakularnog događanja završnu meditaciju održao je pater Sebastian Šujević.

Alan je u posljednje dvije godine u Hrvatskoj i izvan nje imao više od 50 koncerata duhovne glazbe. Na svim nastupima redovito ga prati njegov sjajni bend kojeg čine glazbenici Mario Vidić, Goran Kovačić, Stjepan Habunek, Mario Klarić i Andrej Grozdanov.

 

Fotogalerija
download-(1)
download-(2)
download-(3)
download-(4)
download-(5)
download-(6)
download-(7)
download-(8)
download-(9)
download-(10)
download-(11)
download-(12)
download-(13)
download-(14)

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: