Fra Marin Karačić - Progledaj srcem 2015.

Laudato televizija predstavlja izvođače koji će nastupiti na koncertu popularne duhovne glazbe „Progledaj srcem“ 26. studenog 2015. u Domu sportova u Zagrebu. Jedan od njih je i fra Marin Karačić, a poziv na koncert pogledajte u najavnom videu.

fra-mk.JPG
Autor
Laudato/M.R.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
09.11.2015 20:40

Fra Marin Karačić objavio je svoj prvi samostalni kantautorski album pod nazivom „U Tvojim rukama“, u izdanju Laudata.

„Na CD-u je 18 autorskih pjesama, a tema su većinom moje molitve, razgovori, pa i 'prepirke' s Bogom, te razne situacije koje su me pratile na mom životnom putu i pozivu“, otkriva fra Marin.

Istaknuo je da piše pjesme još od srednje škole, a sve je započelo dok je bio član Franjevačke mladeži FRAME.

„To je način na koji najbolje mogu izraziti svoje misli i molitve. Zbog možda malo modernijeg izričaja i malo drugačijeg pristupa tekstu i melodiji, pa i zbog tema o kojima se pjeva možda će CD više privući mlađu publiku, ali CD je raznolik te će nadam se svatko moći pronaći barem pjesmu za sebe“, govori fra Marin.

Na snimanje CD-a potaknuo ga je njegov magistar u bogosloviji fra Svetozar Kraljević, a ideju je prihvatio i podržao provincijal fra Miljenko Šteko te su uz Božju pomoć krenuli u ostvarenje projekta.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!