Gospel sastav "The Messengers" u novom izdanju

Vokalni sastav "The Messengers" iz Zagreba ima novu web stranicu, na kojoj su u novome, privlačnom izdanju dostupne sve informacije o sastavu, video isječci i galerija fotografija, a na jednom mjestu možete pratiti i sve novosti vezane uz ovaj hrvatski gospel sastav. Na novoj web stranici otkrijte i ponude "The Messengersa", pogledajte njihov Youtube kanal ili jednostavno provjerite njihov novi vizualni identitet, a za kraj poslušajte pjesmu za ugodan i uspješan dan: "Have A Nice Day".

CD-Cover.jpg
Autor
Laudato
Fotograf
The Messengers
Objavljeno:
 
30.07.2014 10:44

Novu web stranicu "The Messengersa" pogledajte ovdje.

Sastav "The Messengers", koji je okupio zaljubljenike u duhovnu glazbu i a capella pjevanje, osnovan je 2002. godine u Zagrebu i od tada djeluje pod vodstvom Matije Škvorca u sklopu župe Blažene Djevice Marije Žalosne u naselju Špansko. Uz gospel i negro spiritual glazbu, u posljednje vrijeme repertoaru dodaju i neke jazz pjesme, izvodeći ih i dalje na svoj specifičan i prepoznatljiv način. 

Messengersi, u prijevodu Glasnici, nositelji su radosne vijesti. To poručuju i svojim sloganom „Bringing you the good news“, jer su dobra vijest i dobra atmosfera koju prenose ono što ih prati kroz sve godine pjesme i nastupa.

"Konačno imamo novi izgled web stranice, a time se želimo ozbiljnije približiti sadašnjim i budućim slušateljima. U prikupljanju podataka za novu stranicu angažirali su se svi članovi sastava. Imamo i novi, uočljiviji logo, svježije boje, nove standardizirane vizuale koji čine naš prepoznatljivi stil.", naglasio je voditelj sastava Matija Škvorc. Novu web stranicu je, uz pomoć i angažman cijeloga sastava izradio dramaturg i novinar Igor Weidlich. Voditelj "The Messengersa" Matija Škvorc spomenuo je da nova web stranica nije jedina novost: u pripremi je novo audio i video izdanje na kojem će biti zabilježen rođendanski koncert iz 2011. godine, održan u kazalištu Komedija. 

Sastav bilježi brojne nastupe u hrvatskoj metropoli, ali i diljem Hrvatske te u inozemstvu. Među zapaženije nastupe Messengersa svakako spada nastup na Uskrs festu 2008., a u prosincu 2013. sastav je velikim rasprodanim koncertom u kazalištu Komedija proslavio svoj 11. rođendan.

Gospel sastav The Messengers dobru vijest i glazbu redovito dijeli i u sklopu humanitarnih događanja i koncerata za djecu i sve one kojima je pomoć potrebna.

Messengersi 2011. objavljuju i nosač zvuka s tradicionalnim gospel i negro spiritual pjesmama, pod nazivom „Good News“, u nakladi Laudata.

Danas, gospel sastav The Messengers vrijedno radi na pripremama novih nastupa, a otvoren je za suradnju i angažmane – od cjelovečernjih koncertnih izvedbi, do manjih nastupa u sklopu raznih događanja, ili pak kao poseban i nesvakidašnji glazbeni ukras na vjenčanjima te drugim svečanostima i posebnim prilikama.

Poslušajte pjesmu "Have A Nice Day" izvedenu na rođendanskom koncertu Messengersa 2011. godine. 

 

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!