Htjeli ste veće i uspjeli smo više – 'Progledaj srcem 2019.' u zagrebačkoj Areni!

Najveći koncert suvremene duhovne glazbe u Hrvatskoj – koncert 'Progledaj srcem' u produkciji Laudato TV-a, održat će se u subotu 11. svibnja 2019. g. u Areni Zagreb s početkom u 20,00 sati.

PROGLEDAJ-SRCEM-2019-portal-slika.jpg
Autor
Laudato
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
24.04.2019 11:46
Audio zapis članka

Ulaznice nabavite OVDJE.

Budite i vi jedan od posjetitelja koji će zahvalno i molitveno u jedan glas pjevati na slavu Bogu s tribina najveće koncertne dvorane u Hrvatskoj!  

S vama će biti, po vašim već doživljenim reakcijama oduševljenja, srcu dragi izvođači duhovne glazbe:

Božja pobjeda
Emanuel
sestre Palić
zbor Mihovil
Alan Hržica
fra Marin Karačić
Hanna i sestre Halužan
Rafael Dropulić Rafo
Ante Cash

Njihov duh i interpretacija i vas će ponijeti u visine i dubine. Ohrabriti i odmoriti… Pokrenuti i nasmijati… Svi koji su na koncertu već bili, znaju - 'Progledaj srcem' izaziva radost i suzu koja cjeliva…

Taj koncert dar je svim ljubiteljima duhovne glazbe i podrška djelovanju Laudato TV-a. Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za produkciju LTV programa, obiteljske televizije koja promiče kršćanske vrijednosti.

Djeco, mladi, očevi, majke, djedovi i bake! Tražitelji i pronositelji Dobra, Istine i Ljepote - dođite 11. svibnja u zagrebačku Arenu! Želite darovati nekoga za njegov rođendan ili u Adventu? Poklonite mu kartu za koncert 'Progledaj srcem'.

Pokažimo opet pjesmom koliko je Srce našeg Gospodina veliko! Vaše želje za dolaskom iz godine u godinu su se umnažale, pa podsjećamo kako smo rasli.

Počelo je s Hypo centrom 2014. g. (2 000 posjetitelja). Dom sportova ispunili smo 2016. g. (4 000). Cibonu je 2017. pohodilo 6 000, a 2018. g. 6 500 glasova. Naša peta koncertna godina, a prva u Areni – jer vi ste to tražili! I to iz svih dijelova Lijepe naše.

U zajedništvu s Gospodinom, zahvalimo Mu za darove koje primamo putem Laudato TV-a, a njen razvoj pomaže i 'Progledaj srcem'.

Duhovne poticaje uputit će vlč. BORIS JOZIĆ i fra JOZO GRBEŠ, OFM.
Kroz večer će vas voditi s. DIJANA LONČAREK, MARIN PERIŠ i JOSIP KEŽIĆ.
Glazbenim sastavom ravna GORAN KOVAČIĆ.

Organizator koncerta: Laudato televizija i Udruga Ime dobrote
 
Ulaznice po cijeni od 70 kn (parter, stajanje) i 80 kn (tribine, sjedenje) mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i putem stranice eventim.hr.

Ulaznice za djecu do 7 godina su besplatne, kao i za osobe s invaliditetom. Pratnja plaća ulaz.

Kada je u pitanju kupovina više od osam ulaznica, Eventim će izdati predračun putem kojeg se kupuju ulaznice.

Kako bi osobe s invaliditetom osigurale i podignule svoju besplatnu ulaznicu te osigurale pratnji mjesto do sebe ili za kupovinu više od osam ulaznica molimo kontaktirajte gđu Antoniju Nikšić:
Tel +385 1 5530 878
Mobile +385 99 428 8245
Skype antonija.niksic50
Mail antonija.niksic@eventim.hr

Odgovore na sva dodatna pitanja oko prodaje ulaznica potražite na broju 01 46 46 888 ili mailu laudato@laudato.hr.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: