Međugorje: U tijeku prijave za 1. međunarodnu duhovnu obnovu za glazbenike

Međugorje ove godine prvi put želi okupiti sve glazbene žanrove i sve one koji se bave glazbom na bilo koji način.

5.jpg
Autor
ika.hkm/laudato.hr/D.R.
Fotograf
ika.hkm.hr
Objavljeno:
 
30.10.2019 14:33

Međugorje kao mjesto molitve i mira koje više od 37 godina okuplja ljude iz cijelog svijeta različitih kultura, ove godine prvi put želi okupiti sve glazbene žanrove i sve one koji se bave glazbom na bilo koji način. Čovjek je duhovno biće kojemu treba susret s Bogom, a nekad je to najlakše postići glazbom koja oplemenjuje čovjeka i budi osjećaj za ljepotu.

Osluškujući potrebe vjernika i hodočasnika, župa Međugorje ove godine prvi put od 11. do 14. studenoga organizira Međunarodnu duhovnu obnovu za glazbenike.

Svaka duhovna obnova nudi priliku napraviti jedan korak unatrag od svakodnevnih briga, kroz molitvu razmišljati o trenutačnom stanju odnosa s Bogom, s ljudima i sa svijetom u kojem živimo.

Osim sudjelovanja na večernjem molitvenom programu, molitvi na Brdu ukazanja i Križevcu, sudionici će kroz tri dana pod vodstvom fra Ante Vučkovića promišljati o glazbi i bogatstvu koje ona pruža. Svi koji žele sudjelovati prijave mogu izvršiti putem maila mir@medjugorje.hr do 8. studenoga 2019.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!