[NAJAVA] Koncert 'Domovini s ljubavlju' povodom Dana neovisnosti

Koncert možete pogledati na programu Laudato TV-a u nedjelju 27. listopada u 16:05 sati, kao i reprizu koja će se emitirati u utorak 29. listopada u 22:15 sati.

6.jpg
Autor
laudato.hr/D.R.
Fotograf
laudato.hr
Objavljeno:
 
21.10.2019 11:38

Povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske Orkestar Hrvatske ratne mornarice održao je koncert u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu. Ovaj koncert nazvan 'Domovini s ljubavlju' ujedno je najavio i obnavljanje redovne koncertne sezone ovog uglednog glazbenog ansambla. Kao gosti na koncertu nastupali su Klapa 'Sv.  Juraj' HRM-a, Goran Karan, Đani Stipaničev, Helena Gudelj i Ankica Grossi.


Među dragim i poznatim domoljubnim pjesmama, u programu su se našle pjesme 'Ljubim te do bola', 'Zemljo moja', 'Stina pradidova', 'Croatio, iz duše te ljubim' koje će izvesti Klapa 'Sv. Juraj' HRM-a, a publiku je posebno oduševila njihova izvedba pjesama 'Bodulska balada' i 'Kuća naše pisme' s Goranom Karanom.Koncert možete pogledati na programu Laudato TV-a u nedjelju 27. listopada u 16:05 sati, kao i reprizu koja će se emitirati u utorak 29. listopada u 22:15 sati.

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!