Nadbiskupijski zbor mladih - Progledaj srcem 2015.

Laudato televizija predstavlja izvođače koji će nastupiti na koncertu popularne duhovne glazbe „Progledaj srcem“ 26. studenog 2015. u Domu sportova u Zagrebu. Jedni od njih su i Nadbiskupijski zbor mladih, a njihov poziv na koncert pogledajte u najavnom videu.

nadbiskupijski.JPG
Autor
Laudato/M.R.
Fotograf
youtube.com
Objavljeno:
 
05.11.2015 20:58

Zbor mladih Zagrebačke nadbiskupije (NZM) osnovan je u kolovozu 2008. godine uslijed sve učestalijih susreta, molitava i misa s mladima na nadbiskupijskoj razini. Uvidjelo se da bi bilo dobro mlade vjernike, koji već pjevaju u svojim župnim zajednicama, angažirati da pjevaju i na nadbiskupijskim susretima mladih.

Do sada je NZM već više puta pjevao na različitim susretima mladih sa zagrebačkim nadbiskupom kardinalom Josipom Bozanićem, zatim na godišnjim hodočašćima mladih u Mariji Bistrici, klanjanjima za mlade u zagrebačkoj prvostolnici; također animirao je i svete mise na događajima poput Holywina, a rado gostuje i u župama Zagrebačke nadbiskupije. 

Veliki izazov bio je priprema zbora za molitveno bdijenje mladih s papom Benediktom XVI. na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, gdje je u lipnju 2011. godine NZM animirao pjevanje na pretprogramu i samom slavlju.

Pogledajte najavu Nadbiskupijskog zbora mladih za koncert „Progledaj srcem“!

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!