Osvrt glavne urednice i direktorice Laudato TV-a na koncert Progledaj srcem

'Naša domovina može biti drugačija, pozitivnog duha!'

PXL_270116_12551750.jpg
Autor
Laudato
Fotograf
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Objavljeno:
 
15.05.2019 13:20

U ime organizatora, prenosimo Vam poruku direktorice i glavne urednice Laudato televizije, Ksenije Abramović, koja u koncertu 'Progledaj srcem', kao i tisuće drugih koji nam to pišu, subotnji prizor u Areni doživljava kao ohrabrujući trenutak zajedništva i snage u našoj domovini. 

"To je Hrvatska kakvu sanjam! Osobito je bilo lijepo vidjeti kako su se rijeke ljudi slijevale u Arenu za isti cilj. Pune ulice Zagreba, Savski nastup, pješaci i prijevozna sredstva, s ljudima u pokretu i hodu prema Areni. 
 
Hvala svima koji su za taj susret dali sebe u organizaciji, glazbi, molitvi, ljubavi. Tisuće i tisuće sati uloženo je u organizaciju. No, znajući kamo nas put vodi, svaki put kada bismo posrnuli, digli bismo se s Božjom pomoću, još uvjereniji u pozitivan ishod i nastavili dalje. 
 
Naša domovina može biti drugačija, pozitivnog duha! Laudato TV bio je u početku samo san, kojega sam uz Božju pomoć krenula ostvarivati. Kao vjernici vidimo, a potvrdio nam je to i koncert 'Progledaj srcem' - kada stavimo Krista u središte našeg života, događa se bogatstvo i mir u nama i odnosima s drugima. 'Progledaj srcem' pokazuje da ono što se nekima čini nedostižno, kada Bog nešto vodi, a za dobro duša, može biti ostvarivo. 
 
Mi kao vjernici pohranjujemo veličinu toga događaja u srcu kako je to u svom životu činila i nebeska Majka Marija, iznova osvjedočeni koliko nas i sve vas Bog ljubi.''

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba