Pripremamo vam prekrasne majice za ''Progledaj srcem''

Dok vi željno iščekujete četvrti ''Progledaj srcem'' koncert, naši prijatelji iz Masa printa pripremaju majice!

majice.jpg
Autor
Laudato
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
13.04.2018 15:33

Žute ''Progledaj srcem'' i plave ''Dobro mijenja sve'' majice tiskaju se u svim veličinama. Nismo zaboravili ni na najmlađe, tako da će se u ponudi naći i majice dječjih veličina od 7 – 11 godina starosti.

Sav novac koji skupimo od majica ide za produkciju programa i djelovanje Laudato televizije.

''Progledaj srcem'' naziv je koncerta koji se organizira kao podrška Laudato televiziji, prvoj hrvatskoj obiteljskoj televiziji s kršćanskim vrijednostima. Svi prijatelji Laudato TV-a i ljubitelji duhovne glazbe okupit će se 21. travnja u košarkaškom centru Dražen Petrović - 'Cibona' u Zagrebu, s početkom u 20 sati.

Na 4. koncertu ''Progledaj srcem'' nastupaju: Ante Cash, Božja pobjeda, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Mia Dimšić, Rafael Dropulić-Rafo, S. Dijana Lončarek, Scifidelity Orchestra, Sestre Palić, SKAC Zbor Zagreb, VIS Veritas Aeterna Split, Zajednica Cenacolo, Zbor Mihovil i Zvonimir Kalić.

Koncert Progledaj srcem je rasprodan. Telefoni koji i dalje ne prestaju zvoniti i pretrpan sandučić e-pošte poticaj su nam u odluci da iduće godine sigurno idemo u veću dvoranu!
 
Za sve one koji s nama neće biti u Ciboni, 21. travnja, donosimo ekskluzivnu vijest: snimku koncerta 'Progledaj srcem 2018. moći ćete pogledati u programu Laudato TV-a na svetkovinu Duhova, 20. svibnja, u 14:30 sati.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!