Slijepa zvijezda Bernarda Brunović posvetila je pjesmu nerođenom djetetu

Pjesmu 'Welcome on Earth' (Dobrodošli na Zemlju) napisao je svećenik vlč. Thomas de Beyer, a izvest će je mlada Bernarda Brunović na Hodu za život koji će se održati u rujnu u Berlinu.

96.jpg
Autor
hkm.hr/Laudato/I.B.
Fotograf
hkm.hr
Objavljeno:
 
19.05.2020 15:34

Bernarda Brunović je 27-ogodišnja pjevačica iz Hrvatske, a svijetu je postala poznata 2018. zbog nastupa u 'Voice Njemačka'.

Mlada pjevačica je rođena slijepa, imala 33 operacije oka, a zadnja joj je operacija uništila lijevo oko. Uz to što studira teologiju u Švicarskoj, obožava pjevati. Objavila je pjesmu posvećenu nerođenom djetetu naslovljenu “Welcome on Earth”. Pjesmu je napisao njemački svećenik vlč. Thomas de Beyer, a Bernarda će je izvesti u berlinskom Hodu za život u rujnu, donosi portal Aleteia.

- Sigurno je da biti dio glazbene industrije znači prolaziti muku i patnju te da je teško biti uz Boga te ostati u njegovoj milosti i ne pasti u grijeh. Potrebno je puno molitve, milosti i vjere kako bi se ostalo uz Boga - istaknula je Bernarda u razgovoru za časopis Gig.

Bernarda također ističe kako joj molitva i razgovor s Bogom pomažu kad prolazi teške životne trenutke.

- Bilo je trenutaka kad se nisam mogla nositi s tim. Molitva i razgovor s Bogom mi pomaže kad prolazim teške trenutke. Iz Njega crpim svoju snagu, nadam se najboljem i nastavljam se boriti. Kad uskrsnemo neće više postojati bolest, smrt, bol i sljepoća. Uistinu se tome radujem - poručila je Bernarda Brunović.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba